<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
automi | Adatlap | 119370 | 2011. február 10. 11:10 | ||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 119369 | 2011. február 10. 07:33 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok Nagyon szepen koszonom az elismero szavakat.igazan jolesnek. Udv gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||
Caprice | Adatlap | 119368 | 2011. február 9. 21:01 | ||||||||||||||||||||||
Szia. Köszi szépen. Szerintem ki fogja adni valaki előbb vagy utóbb, mivel elég népszerű a sorozat. Megvárom:) | |||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119367 | 2011. február 9. 20:44 | ||||||||||||||||||||||
Caprice! Konkrétan ilyet ha jól tudom senki nem gyárt szériában. Kusti | |||||||||||||||||||||||||
Caprice | Adatlap | 119366 | 2011. február 9. 20:28 | ||||||||||||||||||||||
Béla | Adatlap | 119365 | 2011. február 9. 20:00 | ||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119364 | 2011. február 9. 17:46 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb! Nagyon szép már most, teljesen élethű. Egyre szebb és szebb járgányok kerülnek ki a kezed alól! Gabi | |||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 119363 | 2011. február 9. 15:13 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb! Fogadd gratulációmat, megint sikerült valami nagyot és egyedit alkotnod... Szép munka és csak így tovább! Mindig meg tudsz minket lepni valamivel... Lacika | |||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119362 | 2011. február 9. 14:06 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Szia Gyorgyb,nagyon brútális,szépek a munkáid!Eszméletlen amit a fából ki lehet hozni! Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 119361 | 2011. február 9. 14:02 | ||||||||||||||||||||||
Nagyon durva vagy. Némelyik alkatrész úgy néz ki,hogy lehetne gyantamásolatot csinálni.:D | |||||||||||||||||||||||||
DrJoci | Adatlap | 119360 | 2011. február 9. 13:53 | ||||||||||||||||||||||
Szia Biago78 ! Értem miért akarsz hálófülkét mögé rakni mert hülyén nézne ki ,hogy akkor a hely van a fülke és a félpot között ... de itt is igaz ,hogy a kevesebb több én legalábbis ehhez hasonlót építenék hozzá www.hankstruckpictures.com/pix/trucks/paul_kane/sept2003/pk_ih_robert. jpg Szia Gyorgyb Ezt így fából? nem vagy normális :D Grat. csak így tovább ;) | |||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 119359 | 2011. február 9. 13:25 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gyorgyb. Kellemesen csalódtam benned. Amikor már ugy gondolom ezt nem lehet überelni.. Te megint rádobsz egy lapáttal! Fántásztikóóó.. über fasza.:) Nagyon szép. üdv. | |||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119358 | 2011. február 9. 13:15 | ||||||||||||||||||||||
Gyorgyb! Ámulok és bámulok. Ez csodálatos. :O Nagyon szép munka! Kusti | |||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 119357 | 2011. február 9. 13:12 | ||||||||||||||||||||||
Szia! Te most viccelsz velünk? Nagyon komoly! 100%ban csillagosötös! Már most! nem hogy kész állapotban! Nagyon jó lesz! Roland | |||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 119356 | 2011. február 9. 13:04 | ||||||||||||||||||||||
RUSSELL | Adatlap | 119353 | 2011. február 8. 10:17 | ||||||||||||||||||||||
Szia Balu! Exec pontosan fogalmazott, valóban, mint egy szlogent, úgy írta le a lényeget. Az International Amerikában kb. olyan, mint itthon az IFA, vagy a Kamaz. Szóval nem csicsás országutak királya, hülyére krómozva, hatalmas hálófülkével, hanem MUNKAGÉP, amit nyüstölnek. Nekem sem tetszene egy Kamaz hálófülkével. Szerintem a hálófülkét tedd félre egy másik kamionra, ezt meg építsd meg rönk-, vagy gerendaszállítónak, vagy valami más építőipari, de rövid hatótávú kamionnak. Úgy jogos a nappalifülke. Szerintem. Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119352 | 2011. február 8. 09:39 | ||||||||||||||||||||||
Szia! Én inkább W900L-nek nézem, és eddig egyszer futottam össze a neten egy ilyen gyantaszerű átalakítóval abban van egy aeromax hálófülke a kabin a hűtőrács a motorháztető és a szögletes lámpakészlet előre. Talán ezt lehetne megépíteni belőle. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 119351 | 2011. február 8. 09:16 | ||||||||||||||||||||||
Szia! ...mint öregasszonynak a csókálló rúzs! Ezt ne erőltesd, abszolút nem illik rá! üdv! | |||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119350 | 2011. február 8. 04:45 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Szia Gabi,szia Roland_89,rendben elismerem kicsit tényleg felhúztam magam,de akkor fogalmazon egyértelműen,és akkor nincs ez a félreértés,de ha én is megsértetem a másik felet akkor bocs!Nagyon jól tudom,hogy nincs két egyforma ember ebbe a világba,valakinek ez tetszik valakinek más,én csak érdeklődtem a tapasztaltabb makettező társaktól,ki mit szól az ötlethez. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119349 | 2011. február 7. 22:22 | ||||||||||||||||||||||
Szia Balu! Szerintem rajtad kívűl mindenkinek egyértelműen lejött, hogy exec mit akart leírni, amolyan szlogen félét használt. Amennyiben kicsit is ismernéd, rögtön tudnád, hogy nem mond másnak ilyet, pláne nem a nyilvános fórumon. Egy a lényeg, építsd olyanra amilyenre akarod, viszont, ha megmutatod és kéred róla a véleményeket, akkor nem kell rajta csodálkozni, hogy lesz akinek nem tetszik. A legfontosabb a makettezésben, hogy Neked tetszen, és örömöd legyen benne, a többi már csak "melléktermék". Gabi | |||||||||||||||||||||||||
Caprice | Adatlap | 119347 | 2011. február 7. 21:39 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az ice road truckers sorozatban a csaj kamionja Kenworth w900s? Makettben ki gyártja? | |||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 119346 | 2011. február 7. 21:33 | ||||||||||||||||||||||
Szia! Le is írtad a kulcsmondatot: "Úgy csináld meg, ahogy neked tetszik.." Biztos lehetsz benne, hogy valahol fut egy olyan Amerikában, bazi nagy az az ország, rengeteg kamionnal. | |||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 119344 | 2011. február 7. 21:16 | ||||||||||||||||||||||
Szerintem nem rád értette :D:D Amerikában, ha csóró vagy, akkor veszel Internationalt, és nem full-full-full-extrás Kenny-t Pete-et...stb. Nem téged akart megbántani. Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119343 | 2011. február 7. 21:11 | ||||||||||||||||||||||
Szia "exec",már ne is haraudj,de hogy jössz ahoz,hogy ismeretlenül csak így lecsóróz!Én csak megosztotam veletek azt amin ép gondolkodom,és jelen pillanatba,csak ez a hálófülke van nálam,és elgondolkodtam mégis milyen lenne hosszabb fülkével. Amúgy meg kösz a hozzá szólást. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 119341 | 2011. február 7. 21:05 | ||||||||||||||||||||||
Balu! Most aztán elbizonytalanítottunk...:D Mindegyik hozzászólásnak van alapja, jogosak... Úgy csináld meg, ahogy neked tetszik...a körítést simán hozzá lehet utána rakni. ;) Igaz, hogy a Internet. óccó, nem luxuskamion...de lehet Amerókában egy márkamániás milliomos, aki régi Inter-eket újít fel, gyűjti, megcsinálja magának szépre...van ideje és pénze erre... (haverom is beleölt közel 1,5 misit egy 601-es Trabiba...csak mert neki az tetszik. :) ) Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 119340 | 2011. február 7. 20:57 | ||||||||||||||||||||||
biago78, Igazából Amerikában megrendeled a gépet, és az x fajta hálófülkéből rendelsz mégegyet hozzá. Azonban az International kb mindegyik szériája igazi olcsó kamion. Csóróvagy, vagy közepesen nyüstölöd a géped? Vegyél Internationalt! ezért számomra egy nagy hálókabinnal nem lenne túl valószerű. Ugyanakkor szerintem kabin nélkül elég mutatós! Én is több amerikaia kamiont építettem, hálókabin nélkül. És persze nem utolsó sorban odakint sem ritka. Mást ne mondjak: Túl a csúcson : Sly gépe egy hálókabin nélküli Autocar Konvoj: Poke Mike gépe is háló kabin nélküli, a dupla pótot húzó gép is háló nélküli. De persze te tudod :) Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 119339 | 2011. február 7. 20:54 | ||||||||||||||||||||||
Hali Biago78. Szerintem mindenképpen kis fülkét rakj mögé.. ezek a gépek inkább az építőipar igáslovai.. nem az a kimondott vándorhordárok. üdv. image28.webshots.com/28/7/34/6/271473406GZpPTq_ph.jpg images1.wikia.nocookie.net/__cb20100603065526/tractors/images/d/d4/International_Paystar_F-5050_1977.jpg farm2.static.flickr.com/1374/5122562692_f1bb1debc2.jpg www.hankstruckpictures.com/pix/trucks/paul_kane/sept2003/pk_ih_robert.jpg | |||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 119335 | 2011. február 7. 20:27 | ||||||||||||||||||||||
Szia Balu! Ez egy T600-as Kenny hálója? :) Nem tudom mennyire jön össze a két dolog...de mondjuk egy szépen rendbe rakott, felújított régi traktor miért ne kaphatna egy custom hálót? Nekem tetszik, talán egy flattop jobban állna neki. Milyen pótot szeretnél utána? Egy dobozos/hűtős/flatbed jó lesz, de pl. a rönkszállítók inkább háló nélküli daycab-es traktorok. Szép lesz! Csak így tovább! Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119334 | 2011. február 7. 19:58 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok fórumozó társak egy kérdéssel fordulnák felétek,építek egy Paystar 5000-est,nem tudom eldönteni rakja-e hálófülkét a gépre!Raktam fel képet mire gondolok.Jah és a pótot ne nézétek még csak próba miatt van utána kötve,azon is van még mit alakítani. Köszi előre is. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||
Józsi | Adatlap | 119333 | 2011. február 7. 16:52 | ||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 119332 | 2011. február 7. 14:23 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gabi Nagyon varom a vegeredmenyt szep fogleni. Udv Gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 119331 | 2011. február 7. 08:47 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszi, bár még nem sok látszik belőle, minden fehér... :D Talán majd a festés után jobban látszanak majd a részletek, kicsit elvesztem bennük... Érdekes megoldás lesz ez a TGA. Úgy látom kicsit szabadjára engedted az alkotói fantáziád :) Nekem tetszik így elsőre, szépen alakul... Esetleg gondolkoztál valami egyedi szérianéven hozzá? Lacika | |||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 119330 | 2011. február 6. 21:18 | ||||||||||||||||||||||
upsz, tényleg, erre nem is gondoltam!:) | |||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 119329 | 2011. február 6. 20:12 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gabi ! Jó lesz a long TGA projekt :) véletlen nicns még elfekvőben TGA maketted ? | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119328 | 2011. február 6. 19:59 | ||||||||||||||||||||||
Szia Chevy! Köszi szépen! Tudom mire gondolsz, de az már nem lesz belőle, mert a vázba is többet toldottam hozzá, meg ahhoz az első futóművet is előrébb kellene vinni. Gabi | |||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 119327 | 2011. február 6. 19:49 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Érdekes project! Hajrá! Esetleg nem gondoltál egy félhosszú orrú gépen? (átmenet a COE és a csőrös között) üdv! | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119326 | 2011. február 6. 19:39 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Kraz után szintén egy hasonló kaliberű gépnek láttam neki, vagyis egy fantazi kamionnak, mégpedig egy Man TGA csőrősnek. Ebből a típusból nem készült ilyen, így csak a fantáziám terméke lesz a járgány. Kerül bele egy D20-as motor is majd, no eg az első része full szkreccs. Pontosan még nem tudom milyen lesz, majd a próbák során döntöm el a pontos alakját a csőrnek. Jelenleg a váztoldáson, és némi káelezésen vagyok túl, no meg szétvágtam a fülkét a megfelelő helyeken. Gabi | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119325 | 2011. február 6. 19:33 | ||||||||||||||||||||||
ADY32 | Adatlap | 119324 | 2011. február 6. 17:00 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Gratulálok a művekhez mindenkinek ! Van pár eladó 3mm vastag üvegből ragasztott vitrín ,üveglap tetővel. Több méret . A zöld szőnyeg nem tartozék ! 1db 50cm hossz.x18cm mag.x15cm szél. 3.500 ft 1db 80cm hossz.x18cm mag.x15cm szél. 4.000 ft 3db 30cm hossz.x15cm mag.x18cm szél. 2.000 ft 13db 40cm hossz.x18cm mag.x 15cm szél. 3.000 ft Érd: 06-20-936-9557,adame_istvan@citromail.hu Üdv.Ady ! | |||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119323 | 2011. február 6. 14:58 | ||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Kegyetlen az a váz, nekem nagyon tetszik! Beltérről nem csináltam képeket, nem tuningoltam fel, de nem is nagyon akartam, egy egyszerű snassz beltért képzeltem el. Képeket csak azért nem tudok fel rakni, mert még ugyanúgy néz ki mint az "összefoglalóban" :) az antennák és a kapaszkodók festése szárad. Végső soron ha ezek felkerültek, késznek tekintem a makettet. Laci | |||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 119322 | 2011. február 6. 14:38 | ||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Jól néz ki ez a Volvo, tetszenek az apróbb részletek, összességében jó képet mutat... Esetleg a beltérről lenne még képed? Szép lett! Lacika | |||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 119321 | 2011. február 6. 14:23 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kicsit megint haladtam a tandem póttal... Felkerült rá az oldaszegély és egy homlokfal. Készülnek hozzá a ponyvatartó vasak és az ajtók. Az utóbbikat működőképessé teszem. Hamarosan készen áll a festésre és a végszerelésre... :D A plató adatai: - rakmagasság: 39mm (~950mm) - belmagasság: 128mm (~3100mm) - raktér hossza: 325mm (~7800mm) Itt egy pár kép, hogy ne csak a számat jártassam... :) Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 119320 | 2011. február 6. 12:42 | ||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119318 | 2011. február 6. 12:37 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Hát igen a furatok…először megpróbáltam a tűzoltó készülékekkel eltakarni, de úgy nem igazán tetszett. Kapaszkodókra én is gondoltam, csak az igaziakon nem nagyon láttam még, de már belekezdtem a gyártásukba, sokat is dobna rajta. A tetején lévő első két furatba most száradnak az antennák :D, de a hátsó három… A kipufogó belseje már kész és csinálok még egy fellépőt az aksihoz is. A póttankkal kapcsolatban max egyetértek, de már nem merek hozzányúlni. Összességében nekem is tetszik, de lehetne még jobb is :D Nagyon köszönöm a segítséget, sokat jelent! A regisztrációmmal kapcsolatban megköszönöm a segítséget! Laci | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119316 | 2011. február 6. 11:06 | ||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Memo Laci néven vagy regisztrálva, így külön írva, ezért nem lát a rendszer. Ha kell mélben elküldöm a jelszó azonosítod, valamint az adatlapodon még nem ez a mélcímed van, azt is kijavítom, ha kell. Akkor a kamion. A hátfalon már írtad a furatokat, azzal utólag, pláne fehérnél nem lehet túl sokat csinálni, legfelejebb kis fehér tömítőpasztát belenyomni, akkor sem lesz ennyire látható. Lehet még esetleg valami kapaszkodókat gyártani, és azok végét beletenni a furatba. A tetőn lévő két oldalsóba tennék két kis antennát, a hátsóra nincs így kapásból ötletem. A kipufogócső belsejét kikenném matt feketével, nem hagynám ezüstnek. A póttank is jó, csak kicsit sarkos a másikhoz képest, legközelebb talán érdemesebb egy kicsit megcsiszolni félkörösre az éleit, és egy kicsit vékonyabb pántot használni, hogy szimetrikusabb legyen a másik tankkal. Nagyon tetszik a nyeregszerkezet, látszik, hogy volt már dolgod ilyennel az életben.DD Jó lett a motorszín is, és nagyon tetszenek a porraloltók a hátfalon. Összeségében egy nagyon jó kis kamion lett, jó a kábelezés is, ha legközelebb jobban figyelsz az apró részletekre még szebbet alkotsz! Gabi | |||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119315 | 2011. február 6. 10:35 | ||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszönöm, és érdekelnek az észrevételek! Nekem is tetszik a fülke színe, bár még lehetne jobb is, az elején féltem is tőle mert tudtam hogy nem könnyű fehéret fújni. Ott viszont nagyon eltoltam, hogy a spoiler tartók furatait nem tömítettem! Már akkor döntöttem így, hogy nem rakom fel, mikor összeállítottam a fülkét. A szarvashibám meg a váznál található, a legelső lépéseknél a kisebbik levegőtartály fordítva raktam fel, és már jócskán előre voltam haladva mikor észrevettem. Vakartam is a fejem rendesen. Regisztrálva vagyok, csak már rég nem használtam a jelszavam és hiába keresgéltem utána, elfelejtetem, ezért bocsi! memo25@citromail.hu Laci | |||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119314 | 2011. február 6. 10:17 | ||||||||||||||||||||||
Szia Roli! A tanknak a magassága 25 a szélessége 27 cm. A hosszúsága 35. Lerajzoltam, de valamiért nem tudtam tömöríteni, ezért nem raktam fel a képet. Az oldalát védő borítás-lemez még így is odaférne. Csak kicsit elnagyoltam a tartó pántjait a tartálynak. Azt viszont sajnálom, hogy a másik oldalán lévő tankhoz nem nyúltam hozzá, mert odaférne még egy Blue tartály is. Laci | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119313 | 2011. február 6. 09:31 | ||||||||||||||||||||||
Szia Joci! Én szoktam alapozni, valami matt színnel, általában szürkével, de ha pl metál bordó lesz a kamion, akkor matt pirossal. Nem festek sprayval, így nem tudom, hogy viszonyulnak egymáshoz, ha ráfújsz utána Revellt, próbáld ki valami kis darabon. A festéknél lehet több hiba is, attól is hajlamos lehet ilyet csinálni, hogy zsíros volt a felület, és nem tapad meg rendesen rajta, de lehet higítás hibája is. Itt is él az örök tanács, fújás elött próbadarabon bűvészkedni. Gabi | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119312 | 2011. február 6. 09:27 | ||||||||||||||||||||||
Szia roli! Ha meg tudod csinálni vékonyabbra és fel tudod ragasztani egyenesen, akkor csináld meg, mert jobb lesz. Sajnos ezt a sima Globetrotter tetőt nagyon elcseszte az Italeri, alak, méret, és kialkítás hibás. Az XL tető sokkal jobban sikerült nekik, igaz ahhoz meg nem csináltak új belsőt. Gabi | |||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119311 | 2011. február 6. 09:25 | ||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Gratulálok a Volvohoz, egész pofás lett, nagyon jó így spoilerek nélkül is. Van rajta pár kis részlet, amit lehetne még orvosolni és még jobb lenne, ha gondolod szívesen leírom. A fülke fehér festése szép lett, tetszik. Gabi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sok képet nézegettem már makett kamionokról és láttam olyan szakértők munkáit akik teljesen átépítik a megvett makettet. Észrevettem, hogy valamilyen műanyag felhasználásával egészítik ki a makettet. Konkrétan mutatok is egy példát egy külföldi fórumról: forum.truckmodelworld.com/default.aspx A kérdésem az lenne, hogy milyen agyag ez és hol lehet ezt beszerezni? Párszor jól jött volna valamilyen hasonló anyag plusz egy-két kiegészítő gyártására.