<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
sziklakks | Adatlap | 119586 | 2011. március 8. 13:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon brutál,csak az a rohadt déli gyümölcs...azért nagy kár. Előzmény: (119580) George 2011. március 7. 20:25 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 119585 | 2011. március 8. 13:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kicsit szakadt, de használható... a készből én is kérek. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 119584 | 2011. március 7. 21:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Hát ez az állat nem ma kezdte az biztos. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
garfield231 | Adatlap | 119583 | 2011. március 7. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 119582 | 2011. március 7. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia George! Gyönyörű! Berényből már nem kell a haza szállítással foglalkoznod mert elrabolom!DDD Megvannak az összeköttetéseim!DDD Gartula! Tisztelettel zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 119581 | 2011. március 7. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia George,brútálisan jó lett gratulálók hozzá,aztán valami szép eredményel térjetek haza Belgából! Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 119580 | 2011. március 7. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119577 | 2011. március 6. 20:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Sajnos az még nekem sincs megszerkesztve, majd ha a Volvo-k jönnek biztos megcsinálom de egyenlőre nincs meg. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119576 | 2011. március 6. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
zsalesz | Adatlap | 119575 | 2011. március 6. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy fém felniket vagy legalább krómozottakat honnét lehet beszerezni? Traktorra és vontatmányra egyaránt érdekelne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 119574 | 2011. március 6. 09:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Tesztpilóta | Adatlap | 119573 | 2011. március 6. 04:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia max! Bocsi a tévedésemért,de ezek szerint neked szólt volna a kérésem!KÖSZI! Én már 2 éve vadászok az EUROSTAR fülkére,de siker nélkül!Majd teszek egy próbát a címre! Üdv. Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 119572 | 2011. március 6. 04:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Itt a H.A. models cime, meg lehet találni a felsorolásban!igorweb.org/truckmodelkits/index.php Az az igazság, hogy gyantával egy nagyon rövid ismeretségem van csak, ezért nem is tudok mit mondani! Most készülök rendelni az M&G-től egy pár dolgot, meglátjuk! Mondjuk a H.A. cuccok közül szivesen magaménak tudnék egy EuroStar fülkét!:P Üdv, max | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Tesztpilóta | Adatlap | 119571 | 2011. március 6. 02:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Én nagyon hálás lennék ha közzé tennéd a H.A. email címét,mert már régóta keresem az elérhetőségét! Az a helyzet hogy új VOLVO-val is dolgozok s érdekel a téma! Köszi előre is! Szia Gumikacsa! Légyszi ha lehet írj egy elérhetőséget ha van rá módod,jövő héten hazaérek s kellenének a csatok! Köszi előre! Üdv. Robi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119570 | 2011. március 5. 23:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia max! Ez tényleg az Anderson féle, amit Sören épít. Nem tudom, de eddig amiket én H.A.-s gyantákat fogtam nem voltam tőle nagyon elragadtatva, KFS jobb minőséget ad, igaz Anderson meg olyanokat csinál amiket a KFS nem. AN-s kiegészítőt még én is csak képen láttam, de majd jövő héten megsasolom belgiumban, ott biztos lesz. Valahol megvan az email címe H.A. Modelsnek, lehet még itt is megtaláljátok, mert 4 vagy 5 éve hoztam tőle Jabbekéből egy árlistát, és felraktam ide. Most kapásból nem tudom hol van az eredeti, de ha nagyon kell megkeresem a címe miatt. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
max | Adatlap | 119569 | 2011. március 5. 21:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Igazából a képen egy H.A. models gyanta készlet van! Érzésem szerint jobb kidolgozottságú, mint az A&N. Itt a link, amit rolinak küldtem délután!forum.truckmodelworld.com/default.aspx H.A. models elérhetősége kell és minden sinen lesz! ;) Üdv, max | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119568 | 2011. március 5. 20:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszi az elismerést! Nem, nem a Volvo mögé tervezem, igazság szerint vagy egy Mercit, vagy pedig egy kisfülkés L-es Scania kapja meg. Bár a merga jobban mutatna de az is kis fülkésben... A Volvonak egy konténerpótót gondoltam. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119567 | 2011. március 5. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia LAci! Nagyon szépen haladsz vele, jól kidolgozod a részleteket, élethű lesz! Ez megy majd a Volvo mögé? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119566 | 2011. március 5. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rpsmith! Nekem tetszik ez a gép, igazi masszív, erős amcsi vas hatását kelti. Egyedül a váz barna színe nem tetszik, de kinek a pap, kinek a paplan :D Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 119565 | 2011. március 5. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119564 | 2011. március 5. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Az A&N Model Trucks, vagyis Andrey Myakotkin gyártja, megveheted tőle, vagy a KFS-től, vagy Heinztől. an-modeltrucks.com/ Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119563 | 2011. március 5. 17:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ády1991 | Adatlap | 119562 | 2011. március 4. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok! Láttatok már xenonos turbostart? Nagyon keményen néz ki :D http://www.masinimari.com/forums/attachment.php?attachmentid=26637&stc=1&d=1268939006 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 119561 | 2011. március 4. 19:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||
George | Adatlap | 119560 | 2011. március 4. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Belgiumi képeket látok ha nam tévedek Nagyon sok átépitettt vasat lehet látni | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119559 | 2011. március 4. 14:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia automi! Én revell ragaccsal össze szorítva tartom egy kis ideig.Csak vigyázz ne sok ragacs menjen a kapaszkodó nutokra mert kinyomja a fülkére és kívül megmarhatja a műanyagot.Követed az összeállítási rajzot az jó lesz. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
automi | Adatlap | 119558 | 2011. március 4. 14:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Helló, Nézetegem az összeállítási útmutatót és a fülke összeragasztásával merült fel egy kérdésem. Milyen módszerrel szoktátok összeragasztani a fülkét? A kamionoknál több darabból áll a fülke, nem úgy van mint a személyautók kasztnija. automi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119557 | 2011. március 4. 13:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Átnéztem sok érdekességet találtam köszi. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119556 | 2011. március 4. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Értem :) Kusti tudnál segíteni HC logóban mert nekem van egy de azt nem veszi körül a zöld kis csík és nékem olyan kellene.Előre is köszi... Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119555 | 2011. március 4. 13:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Rolikacsa! Tűsarkú = 1kormányzott, 1hajtott tengely. :D (szakzsargonban, persze) Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 119554 | 2011. március 3. 21:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Attilamolnar79 | Adatlap | 119553 | 2011. március 3. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Rolikacsa! A Daf ból összejöhetne egy Hc-s Rába. Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119552 | 2011. március 2. 19:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Jó magam is magas tetősen hagynám mindenképp.Van hozzá egy kéttengelyes canvas pótom de inkább valami felépítményt tennék rá vagy konténeresnek. Mi az a tűsarkú?:) Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119551 | 2011. március 2. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a hűtős pótnak jó lesz e selyem fehér festés?Én úgy tudom ezek nem szoktak fényesek lenni de javítsatok ki ha tévedek.Előre is köszi... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 119550 | 2011. március 1. 23:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Köszi a pozitiv értékelést! :) Előbb-utóbb kap egy pótot, van egy felújitásra váró AMT 3 tengelyes sóderszállítóm otthon. Szerintem az lesz mögötte. De előtte még ezt kéne teljesen befejezni. Az a DAF egy szép darab, kicsit irigykedek ám! Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 119549 | 2011. március 1. 16:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Olyan kérdésem volna, hogy valakinek nincs véletlen eladó szelep készlete? Póthoz illetve gépeshez szeretnék ilyesmi venni. Elsetleg valaki gyantából tud másolatot csinálni nekem? Nagy segítség lenne. Válaszotok előre köszi. Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119548 | 2011. március 1. 14:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolikacsa! Magastetősen hagynám mindenképp, csak tűsarkúra szabnám, és hagynám rajta a gyári dekort. Ezzel jól mutat! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 119547 | 2011. március 1. 12:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Józsi, én hírdettem itt eladásra, és Roli volt a leggyorsabb... Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 119546 | 2011. március 1. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Józsi | Adatlap | 119545 | 2011. március 1. 10:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rolikacsa! Ha az enyém lenne, akkor én lapos tetővel építeném meg vagy nyergesnek, vagy gabonás billencsnek. Utánna meg egy pótkocsi, és egész jól mutatna szerintem. Megkérdezhetem honnan sikerült szerezned? üdv. Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
automi | Adatlap | 119544 | 2011. március 1. 08:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti, Gabi! Köszönöm szépen a válaszotokat és a segítségeteket! :) Elsőnek én is úgy gondoltam, hogy dobozból építem meg. Egyenlőre még csak tájékozódok, hogy mit hogy érdemes ha már magasabb szintre szeretnék majd lépni. Amit kamiont elkezdtem építeni az Italeri által gyártott Volvo FH-16. Egyenlőre még semmilyen buktatót sem találtam benne, de amint gondom lesz jelezni fogom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119543 | 2011. március 1. 08:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Gabinak igaza van.De ha még építés közben publikálod fotókkal itt a fórumon akkor többet lehet segíteni.Persze ne lepődj meg ha negatív kritikát kapsz nem azért van mert el akarunk ijeszteni hanem építő jellegűen "szóljuk" le.Szóval csak bátran fotózz és írj és akkor sokan fognak itt segíteni. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119542 | 2011. március 1. 08:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119541 | 2011. március 1. 08:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Annak ellenére hogy nem rajongok az amcsi kocka vasakért de ez tetszik.Szép a koszolás is de nekem jobban bejött volna egy tiszta gép és az oldalára felcsapódó por koszolásnak.Esetleg talán a sárvédő belsejét a kerékjáratot feketére vagy szürkére festeni az nekem még jobban tetszene de ez egyéni vélemény. Pótot tervezel utána? Még egyszer grat hozzá... Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 119540 | 2011. február 28. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lassan, de biztosan haladok a Mack-kel. Már csak pár apróság van vissza. Kéne valamiféle kilincseket faragnom, mert a gyárilag ráöntött "dudorok" nem nyerték el a teccésemet és az alváz koszolásán kéne javitani kicsit. Sajnos a kipufogó és a turbó rozsdásitását tulzásba vittem... Valamint igy utólag nézve tul vastag kábeleket használtam és ezeken már nem tudok segiteni. A kevés fellelt és kapott infó alapján próbáltam a motort és az alvázat bekábelezni, mig a hűtőrács saját, a homok tartályok pedig Adytól valók. A maratások szerintem feldobják, de ez az első, hogy használtam ilyen kiegészitőt. Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119539 | 2011. február 28. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia automi! Mint kezdőnek, főleg, hogy makettezésben is kezdő vagy, kamionban meg pláne az első lesz, azt javasolnám, hogy építsd össze szépn dobozból. Elsőre az is éppen elég, hogy megfelelően összeépíted, figyelve az illesztésekre, tömítésekre, festésre. A feljavítással ráérsz akkor, ha azt mondod, hogy tetszik Neked a kamion makettezés, és szeretnél tovább fejlődni. Javaslom még, hogy kezdjél neki a leírás szerint, és ha kicsit elbizonytalanodsz valamelyik lpésnél, akkor kérdezzél. Persze nagyban függ, hogy melyik kamiont akarod össze építeni, mert ha olyan, akkor előre tudunk mondani olyan részleteket, ahol vigyázni kell. Jó építést! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 119538 | 2011. február 28. 17:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia automi! Első sorban azt kellene tudni hogy milyen típusról is van szó. Eu? Usa? stb... Ha vissza lapozgatsz akkor nagyon sok infót találsz, képekből is lehet tanulni, de kérdezz bátran. Kábelezés általában részdrót, húzott szál. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||
automi | Adatlap | 119537 | 2011. február 28. 11:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Helló kedves kamionosok! A hétvégén kezdtem el építeni az első kamionomat, mely egyben a harmadik makettem, tehát még nagyon kezdő vagyok ebben a témában. Ezért szeretnék érdeklődni arról, hogy mikre figyeljek oda a leginkább az építés során. Mik azok a hibák amiket a kezdő makettezők elszoktak rontani? A kábelezést hogy és milyen anyagok felhasználásával szoktátok megcsinálni? Kérdezhetitek joggal, hogy miért fogtam bele kezdőként ilyen "nehéz" projektbe, ha még kezdő vagyok. Ennek az oka, hogy ebben leltem meg a számomra a legszórakoztatóbb tevékenységet. Türelmem van hozzá és kitartó is vagyok ismerve magamat csak sajnos hiányos a tudásom egyenlőre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
c_sonty | Adatlap | 119536 | 2011. február 27. 14:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Srácok! Remélem sikerrel járok itt. :) Egy kamion turbóra lenne szükségem. Biztosan akad valakinek a fiókban egy szétbontott példány amiből ki tudom vásárolni a feltöltőt. :) Itt eltudtok érni: kzs007@gmail.com Üdv, Zsolti | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Jakesz | Adatlap | 119535 | 2011. február 27. 13:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Vezetékek rögzítéséhez nagyon jó még a gél állagú pillanatragasztó is,az nem folyik meg.Igaz én nem kamionokkal foglalkozom,hanem 1/35-ös modern harcjárművekkel,de épp most készítek egy Faun slt 56 harckocsi vontatót,és itt kell vezetékeket ragasztgatni rendesen.Itt van 3 kép arról a makettról,amin éppen dolgozok. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |