<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Trucker1 | Adatlap | 120033 | 2011. június 4. 18:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 120031 | 2011. június 4. 16:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen még annó Kusti hívta fel rá a figyelmemet és javítottam is rajta.Csak jelenleg ez a képem volt róla.Bár nekem szokásom volt régebben jól összekenni a nyerget de akkor se nézett így ki élőben. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DrJoci | Adatlap | 120030 | 2011. június 4. 16:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ! Igazat kell adnom :D kicsit túlzásba vitted szerintem a hepehupákat kellene kisimítania a zsírnak és talán a leakasztás nyoma látszódhatna. Úgy tudom vannak itt páran szerencsére akik irányítanak hasonló dögöket :D ha szépen nézünk lehet ,hogy feltesznek róla pár konkrét képet. ^^ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 120027 | 2011. június 4. 15:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Klassz lesz a géped.A nyereg kenéssel kapcsolatban nekem fekete tempera vált be gyorsan szárad és úgy pacsmagolod ahogy akarod.Utána csak lekened lakkal és fényes zsír felülete lesz.Igaz én kicsit túlzásba vittem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 120026 | 2011. június 4. 15:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Megpróbálhatod az olajfestéket is. Jó vastagon pacsmagolva nem csak egy színes felület lesz, hanem lesz "vastagsága" is. Mondjuk ilyen nagyobb mennyiségben már elég hosszú a száradási ideje is, vagy 2-3 nap. De szerintem szép lesz. Én alapnak feketét használok, itt-ott lehet bele keverni kéket, vagy bordót, hogy olyan olajos-zsíros színe legyen. Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 120025 | 2011. június 4. 13:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Már régen nem jártam erre felé mert építgettem azért néztem,hogy milyen gyönyörű munkája van mindenkinek.Az xf-es daf hamarosan kész lesz az egy tengelyes pótot tegnap kezdtem el építeni és most itt tartok,a hűtőt is én készítem hozzá. Várom a véleményeteket. Üdv:István. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120016 | 2011. június 3. 11:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia DrJoci! Köszönöm! Az információt is,zsírt elég nehéz lesz utánozni, talán valamilyen selyemmatt fekete, vagy antracit színnel megpróbálom "összekenni".:) Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DrJoci | Adatlap | 120015 | 2011. június 3. 03:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo954! A nyereggel kapcsolatban van egy olyan észre vételem ,hogy az nem igazán szokott fényesre kopni mikor én láttam azok általában mindig jó zsírosnak tűntek. Egyébként nagyon szép lesz :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 120014 | 2011. június 2. 16:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120013 | 2011. június 2. 13:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 120012 | 2011. június 1. 22:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Én is csatlakoznék lacohoz,ha valaki renedelt már tőlük,vagy valamikor tervezi,az dobjon már egy emailt,mert én is rendelnék! biago78@citromail.hu Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laco | Adatlap | 120011 | 2011. június 1. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok,találtam egy belga oldalt,vannak rajta régi,nálunk már nem kapható makettek(daf).Mivel én (nem)kicsit analfabéta vagyok a regisztráláshoz,írtam nekik e-mailt,de nem válaszoltak.Ha valakit érdekel,vagy esetleg már rendelt innen,leírhatná a tapasztalatait.www.ztt.be. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120010 | 2011. június 1. 17:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon óvatosan minimális sebesüléssel vártam le. :) Nem olyan rossz helyen vannak a keret-kapcsolatok. A kabinlámpák legalsó pereme pedig matt fekete, mert az eredetin ott egy szivacs szerűség van közvetlen a kabin és a lámpa között. Itt a kép. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 120009 | 2011. június 1. 17:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibchi | Adatlap | 120008 | 2011. június 1. 16:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! A krómját újrakrómoztad, vagy sikerült rendesen levágni? T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120007 | 2011. június 1. 16:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsika | Adatlap | 120006 | 2011. június 1. 11:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy pár darab kit eladó hely és idő hiány miatt. Withe Freightliner doboz nélül 8500Ft Kenworth t600 doboz nélkül 10000Ft Fruehauf tanker 8000Ft Western Star Wecker 9500Ft Mercedes tanker 14000Ft Műgyanta kerekek 3 pár: 1600Ft/ pár, egyben 4500Ft/ 3 pár Több vásárlása esetén a postát átvállalom. Elérhetőség:bucsi84@freemail.hu További szép napot. Üdv bucsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 120005 | 2011. május 31. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Józsi! Szerintem nagyon király, szép minden rajta, jó a pótkocsi is,szép munka. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsi | Adatlap | 120003 | 2011. május 31. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkészültem végre a merci szerelvénnyel. A pótkocsi kisebb átalakításon esett át amit korábban már írtam, és mutattam. Az egész fényképek és elmondás alapján készült. A vonóháromszög saját gyártmány a forgózsámollyal együtt. Tegnap vitte el a volt gazdája aki járt vele, és nagyon tetszett neki, amikor meglátta a fénykép mellett a kész makettet. Várom a véleményeket. üdv. Józsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csetuka | Adatlap | 120002 | 2011. május 31. 18:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 120001 | 2011. május 31. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 120000 | 2011. május 31. 13:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi! Itt az alkalom,hogy ne keljen egy évig várni.Gyere hozzánk - remélhetően ide is ellátogat néhány kamion - szeretettel várunk szép munkáiddal együtt. Pl. Krasznai mercije. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119999 | 2011. május 31. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 119998 | 2011. május 31. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek, aki a MOK Kupán ilyen szép munkákkal megjelent. Erős irigység fogott el a HC flotta láttán... Sajnos idén sem jutottam el oda, de most már erősen fogadkozok, hogy jövőre semmi sem tántoríthat el a versenytől. Közben készülget az öreg Rába, csináltam tüzelőanyagtartályt, pár sárvédőt. Talán a héten már elnyeri szép piros színét. A fülkét összeraktam a tömítés és csiszolás miatt, bár a szerelési útmutató szerint "körbeépítős". Talán majd valahogy sikerül beépítenem a belső teret. Még képeket várok a belső térről és a kipufogó kialakításáról, addig azokkal nem foglalkozom. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franky1234 | Adatlap | 119997 | 2011. május 31. 07:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119996 | 2011. május 30. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Franky1234 | Adatlap | 119995 | 2011. május 30. 20:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Véletlenül nincs még képed a Los Angelesi fekete rendőrfurgonról? Esetleg infóként nem tudod, hogy ki gyártotta? Köszönettel: F. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119993 | 2011. május 30. 20:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszönöm! Csak a fúrógépem, és egy páratlan zokni kellett hozzá... :) Sajna messze még a vége, a motor még nincs benne, mert a gyári 420lovas Detroit Diesel 60-ast át kell szabnom egy Cummins QSX 11.9-esre :) az már 675lóerő. :) Pár kép a motorról. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119992 | 2011. május 30. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Jól megoldottad, alig látszik. Lassan már a finisbe érsz vele. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119991 | 2011. május 30. 20:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Oké, várom őket, tetszik a projekt. Következő munkám, ha kész leszek a TGA-val, nekem is hasonló lesz. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119990 | 2011. május 30. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Sikerült kipolíroznom a szélvédőt, nem lett 100%-os, de már átlátszó. Feltettem a kabinlámpákat is. Gaben! Pofás darab lesz! :) Illetve gratulálok a berényi kamionosoknak, remélem jövőre én is megismerkedhetek veletek,illetve a gépeket is jó lesz végre élőben látni. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben | Adatlap | 119989 | 2011. május 30. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Igen az utolsó képeken már alapozva van a felépítmény és az alváz is. a fülke még mindíg átalakításra vár. És készűl az új üzemanyag tank is. de először a felépítménnyel szeretnék elkészűlni. Még teszek fel majd képeket ha látványosabb lessz a haladás. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KisTuning | Adatlap | 119988 | 2011. május 30. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresem az alábbi alkatrészeket: - 2 db téglalap elejű légkürtöt - hidraulika tankot akár 2 db-ot is - 2 db egyforma poroltó tartót + készüléket - 2 db schmitz tárcsafékes felnit és gumit Erre az emailre várom a portékákat: kistuning5@citromail.hu Köszönöm ! üdv: Kis Tuning | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119987 | 2011. május 30. 14:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztk! Néhány kép a hétvégi Mok Kupáról, és aki nem látta, azoknak itt van a jabbekei link: kisauto.blog.hu/2011/05/27/a_magyar_kamionosok_megalltak_a_helyuket_a_nemzetkozi_versenyen Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 119986 | 2011. május 30. 14:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Néztem amit írtál a másik topikban, tényleg van olyan, bár erősen rontja a terepjáró képességet. A két utolsó képen már kapott alapozót, vagy csak sötét a kép? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben | Adatlap | 119985 | 2011. május 29. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Nálam most ez a lakóteherautó készülget. Nem éppen kamion. De talán ebben a topikban is megállja a hejét. :-) az alap egy 1/35-ös unimog. A felépítmény teljes mértékban saját gyártmány. A fülke még átalakításra vár. Várom a véleményeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laco | Adatlap | 119984 | 2011. május 29. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg szépek.Kár hogy Móváron ennek a tizede sem volt.Jövőre tuti elmegyek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119983 | 2011. május 29. 13:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 119982 | 2011. május 29. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119980 | 2011. május 29. 10:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Roli! Köszönöm az információt mégegyszer! Tegnap szépen haladtam a 377-el lefújtam az egész gépet, megszáradt elkezdtem összerakni szépen, viszont a baloldali első szélvédőm kapott egy kis hígítót, és elég ronda folt maradt a helyén. :( Érdeklődnék, hogy nincs e véletlenül elfekvőben valakinek egy baloldali első szélvédő üvege? Illetve megkerestem Joci232 kollégát, plexilap ügyében. Kérdésem az lenne, hogy valaki csinált már ilyen 0.8-as plexiből szélvédőpótlást? Képeket majd rakok fel, csak most nem üzemel a rendszer. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 119978 | 2011. május 29. 09:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagytalpú | Adatlap | 119977 | 2011. május 29. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Röviden szeretnék beszámolni a tegnapi nap eseményeiről. Eljött végre a május 28,ami azt jelenti irány Jászberény! Ismét egy jó kis rendezvényen vehettünk részt.Tágas csarnok,jól elrendezett asztalok és bőséges hely várt mindenkit.Akkora hely volt,hogy még Botond is vidáman szaladgálhatott a csarnokban. Ebben a rendezvényben az az egyik nagyon jó dolog,hogy összehozza az ismerősöket egy helyre és végre személyesen is találkozhatunk,beszélgethetünk és ötletelhetünk. Én is sok ismerőssel találkoztam: Márkus Imi,Atis,Elektro Papa,Berci bácsi,Kusti, Pulcsi,Csetu mester,George,hogy csak néhány nevet említsek.Találkoztam a 87 -es méretarány képviselőivel is:GPatrik,Geri és Pényolc kollégát is megismerhettem akiben a korábbi ellentétek miatt kellemesen csalódtam. Mindenkivel tudtam pár mondatot váltani,pár sztorit és makettet kielemezni. El is jutottam a mondókámban a makettekhez. A polgári járművek szekcióban nagyon sok járgány volt.Terepjárók,sportkocsik, rendőrautók,teherautók és természetesen kamionok. Sok-sok szép munkát láttam.A szívemnek kedves márkából,az MAN-ből volt jó pár darab. Volt egy szép versenygép,két nagyon tetszetős TG-A és persze az én kis padló alatti motorosom is ott volt az asztalokon.De más típus is képviseltette magát.Például Csetuka 48 tonna vízépítési kővel megrakott Volvo billencs szerelvénye vagy George méregdrága Scania nyergese.Ami pedig különleges volt,az a Hungarocamion szekció volt. Kusti megint kitett magáért.De a Márkis Imi és a Gabi járgányai is emelték a rendezvény fényét.A klub asztalán kitűnő munkákat vonultattak fel a kollégák. Ernő Volvója,Brúnó rendősautói szépen mutattak az asztalon. Szeretném megemlíteni a 87-esek kiállítását is a beszámolómban. Kitűnő munkák voltak jelen.Hihetetlen mennyiségű kész szerelvény és rengeteg gyönyörű átépített gépet láttam.Itt is kiemelném a HC flottát.Ilyen kicsi gépeken is élethű átalakítások vannak és sok nagyon jó megoldást találtam köztük. Összegezve,nagyon jól éreztük magunkat a családdal.Örülök a rengeteg találkozásnak. Köszönjük Gabinak és Anikó néninek és Elektrónak és mindenkinek aki megteremtette a lehetőséget és tevékenyen részt vett a lebonyolításban!Remélem jövőre ugyancsak egy hasonló nívós eseményen találkozhatunk! Néhány fotót bemutatnék.Nem minden kerül fel ide,de amik nekem tetszettek az biztos. Üdvözlettel: Talpi Figyelem!Mivel a rendszerben valami hiba van és nem engedi a képek feltöltését, a fotók megtekintéséhez katt az alábbi linkre.Köszi! s983.photobucket.com/albums/ae315/lkwtalpi/mokkupa2011/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Betyár | Adatlap | 119976 | 2011. május 28. 15:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Revell Pack eladó Büssing Krupp Hanomag pót Egyben 35e plusz posta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119975 | 2011. május 27. 21:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo! Még annyit hozzá tennék hogy a heller pótok belseje is ki van építve.Meg fel kínál több fajta megépítést zárt nyitott hátsó ajtó nyithatóra vagy teljesen csukottra én nekem nagyon tetszett ez a pót építése.Persze én a hátsó lököst is lecseréltem így jobban tetszett. Sziklakks! Sofőr szereti a tisztaságot:) amúgy egy kis koszolás el férne rajta de majd egy makett sosincs kész... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119974 | 2011. május 27. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kbx! Eltaláltad HOWO gyártmányú, és Made in China. :) Nézelődtem a neten, és találtam pár jó kis pótkocsit, azok is Kínai holmik. Pár kép, hátha valaki kedvet kap hozzá. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 119973 | 2011. május 27. 09:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jól néz ki.Kevés kamionnál van olyan érzésem,hogy olyan mint egy igazi.Ennél van.:D Csak túl steril.:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119972 | 2011. május 26. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roli! Köszönöm szépen az információt, sejtettem, hogy a gumik nem Heller gyártmányúak. Igazán a nagyobb méret miatt érdekelt a dolog, mert egy-két 48-as Heller maketten láttam már elég ronda hibákat. Még egyszer köszönöm szépen! Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 119971 | 2011. május 26. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Nekem ez volt az első pótom de összehasonlítva a italerivel nem olyan vészes a minőségbeli különbség.Igaz hogy a virsli gumika le kell cserélni mert az nagyon gagyi.Beszívódás van rajta jó néhány helyen de sorja nem sok volt rajta.Persze hellernek csak öreg pótjai vannak nem éppen illik egy mai vontató elé. Atis! Szeretnék menni de tengernyi sok dolgom van plusz melózok hétvégén a fene vinné el. Egyszer szeretnék már el jutni egy jó kis kiállításra ahol dumálhatnék veletek. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 119970 | 2011. május 26. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ahoi. Roli.. Remélem Berényben láthatjuk a 7végén.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 119969 | 2011. május 26. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Nájsz! :) Akartam már régebben is érdeklődni, hogy a Heller pótkocsijai milyenek, mert repülőt, helikoptert már raktam össze, de még nem mertem pótkocsit venni. Neked mi a tapasztalatod vele? Üdv.:Neo |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Uj makettépitő vagyok ezért lenne pár kérdesem!
Van egy italeri kamionom, a fülke festésénél tartom.
Szerintetek milyen festékkel lessz szebb eredmény? Tamiya TS-es vagy Model Master festékkel?
Ugy tudom, hogy a Model Master festekhez szügséges fuvopisztoly, ami van nekem ithhon.
A másik kérdésem, hogy ha Model Master festekkel festem akkor eleg 1-2 kisüveg vagy tobbre is szüksegem lessz?
A valaszokat előre is koszonom!
Trucker1