<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Lecsó | Adatlap | 120187 | 2011. július 2. 14:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 120186 | 2011. június 30. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na megint tanultam valamit. Mindenesetre a cooleres szebb szerintem. A közeljövőben tervezem egy ilyen építését. Gyerekkorom emlékére. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120185 | 2011. június 30. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Köszi a tippet, ki fogom próbálni. A matrica lapokat a MEGAMAKETT.hu rendeltem, egy csomagban 3db A4-es méretü lap, laser nyomtatóhoz 1990ft. Tintasugarashoz, ha jól emlékszem valamivel olcsóbb. Jelenleg sajnos nem rendelkezek nyomtatóval, így a nyomtatást a munkahelyemen tudtam megoldani,laser nyomtatóval.(így egy kicsit macerás, de megéri) Üdv:Sz Ernő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 120184 | 2011. június 30. 20:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Igen, mert 1980-ban jött ki a 2-es széria, és 1982-től vezették be szériában az intercooleres motorokat, igaz még pár évig ezuán is voltak sima turbós motorok. Szóval ebből adódik, hogy több fajta front van a 2-es szériához. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 120183 | 2011. június 30. 20:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na az meg megint megalol, hogy a 2-es szériában még volt nem intercooleres is? Ezt nem gondoltam volna. Köszi a választ. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120182 | 2011. június 30. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! SZerintem tuti lett! Amikor friss rajta, akkor én egy kupakot szoktam csavargatni rajta, így jól imitálja azt, ahogy fordult a gépes. Tetszetősek a matricák, mennyibe kerül egy ilyen lap? Milyen nyomtatód van? üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 120181 | 2011. június 30. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem a klíma, hanem az intercooler miatt van. Szemből is látható a különbség a két hűtőrács között, nem csak oldalról. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 120180 | 2011. június 30. 16:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Van valakinek konkrét infója arról, hogy miért volt két féle hűtőrács a 2-es szériás Scania-kon? Mi okozta, hogy az egyiknek dülledtebb (2-es kép) volt az eleje, mint a másiknak? Pusztán optika (amit erősen kétlek), vagy valaminek helyet kellett csinálni? Van egyfajta elméletem, miszerint a klímahűtőnek kellett a hely. A lapos elejűben meg nem volt klíma. De mivel nem tudom, hogy a teherautóknál ugyanúgy oldják-e meg a klíma hűtését mint szgk-knál, ezért ezt csak szigorúan találgatásnak nevezném. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120179 | 2011. június 29. 15:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120178 | 2011. június 29. 15:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csabi | Adatlap | 120177 | 2011. június 29. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! És nem fényképezted le? Nagy piros pontot nyerhettél volna. Üdv, Csabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laca | Adatlap | 120176 | 2011. június 29. 11:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! Én új vagyok itt, de már egy ideje olvasgatom a fórumot. Nagyon tetszenek az elkészült és a készülőben lévő gépek. Remélem hamarosan lesz olyan gép amit szégyen nélkül megoszthatok majd veletek, mert jelenleg a 3. járművemen dolgozok és még csak a technikákat próbálom elsajátítani. Kustinak üzenném, hogy tegnap láttam egy eredeti Ackermann pótot. Igen olyat amit most készít. Én is meglepődtem mikor előttem állt. Ha érdekel, akkor a Budapest 17 ker Vidor utcában áll. A volt cirkuszos telepen. (volvo és daf szervizek után balra be a kapun) Üdv, Laca | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 120175 | 2011. június 29. 10:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy olyan infóba tudnátok nekem segíteni, Peterbilt 377-es akkumulátor szekrényei hol találhatók? Pl.: fellépő(k)ben? Köszi a segítséget! Üdv! BlueGriffin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120174 | 2011. június 28. 17:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hmmm ...izé, most nézem, h a képek kicsit lemaradtak | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 120173 | 2011. június 26. 16:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ROB02 Koszönomszépen a képeket de kedvet kaptam.hogy elkészitsem látva a Gabiét mijen egy érdekes darab lesz Üdv gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 120172 | 2011. június 26. 16:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! A kerekek csak próbaképp voltak alatta, nem ezek lesznek, meg az eredetin fehérek voltak. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120171 | 2011. június 26. 14:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! De ez egy TGX vagy TGS ÉS NEM TGA ez más mint amiet ő készít. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120170 | 2011. június 26. 14:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! De ez egy TGX vagy TGS ÉS NEM TGA ez más mint amiet ő készít. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120169 | 2011. június 26. 14:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Köszi! MemoLaci! Köszi! Nézz körül írószerben, szerintem filctollat találsz olyan vastagságban! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 120168 | 2011. június 26. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi szépen, de a fényezés megint megszivatott, kijavítottam mindent most úgy ahogy elfogadható de nem lett olyan mint azt szerettem volna. A sztirolt szikével vágom mindig, ha a vágás mentén nem lesz derékszög az éle akkor élére állítva a szikével megborotválom hosszanti húzásokkal míg derékszög nem lesz. A lemez alkatrészek is saját gyártmányok, némi gondolkodás után a képek alapján könnyen kivitelezhető. A szegecsek, 0,5mm es fúrt lyukba szúrt rézdrót, ami pont beleszorul. A hosszát körömvágó ollóval szabályzom. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 120167 | 2011. június 26. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm! A légrugók egyszerű tollnak a kupakjából készültek, csak azt nem tudom még hogy a levegőtartályokat miből fogom csinálni, mert olyan vastag tollat még nem nagyon láttam Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ROB02 | Adatlap | 120166 | 2011. június 26. 12:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gyorgyb! Erről a makettről ezt a képet mint már említettem a Facebookon találtam! Kicsit keresgéltem és találtam még róla pár képet Sébastien Cresson profilján ugyanis ő készítette! Ez amúgy teljesen fantázia kamion mert ilyen nem létezik! Ennyi infóm van csak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120165 | 2011. június 26. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Peterbilt még messze van a finistől, de már jár az agyam a következő áldozaton. Régóta szeretnék valamit én is szkreccselni, ez a két öletem van: -Belly Dump (amerikában nagyon gyakori "dömper" jellegű trailer. (elé valami COE-t képzeltem, pl. Astro 95) -Horse trailer. (lószállító, de 8-as kategóriába tartozó "nagy" pótkocsi. -kis teherek nem húzhatják. akár 4-6 lovat is be tud fogadni, sokkal kissebb mint a Wilson -féle marha szállító. a relatív kicsi össztömeg miatt 1 tengelyes.) erről nagyon kevés képet találok, mert csak a kis utánfutókats dobja ki a gugli. Ez elé egy International 4200-ast álmodtam. a képeket a "18 wheels of steel across america" nevű játékból mentettem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 120164 | 2011. június 26. 11:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ROB02 Hol találhatok több informáciot a csörös MAN-ról mindensegitség jóljöne Elöre is köszi gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120163 | 2011. június 26. 11:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120162 | 2011. június 26. 11:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva Kusti! Nagyon profi! Milyen eszközt hasznélsz a sztirol vágáshoz? (sima szike?) A fém alkatrészek is sajátok? (az ajtón a nyitó szerkezet) Csavarfejeket h gyártod le? üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 120161 | 2011. június 26. 11:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti Ujra egy mestermüvet készitetesz nagyonjó ótletesmegoldásokal szép tiszta munka Várom a végeredményt Üdv gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 120160 | 2011. június 25. 22:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném megmutatni azt amin mostanában dolgozgatok. Ez egy konténerszállító pótkocsi lesz, igaz még az eddigi elkészült állapot még ezt nem nagyon tükrözi. Ahhoz képest hogy csak egy alváz, elég sokat kell rajta bíbelődni, pláne hogy az első teljesen saját építésű munkám. Két részből áll a váz (legalább is így csinálom), az első amelyik már „kész” van, a másik az ami meg lesz emelve a nyeregszerkezet miatt. A csúszkáknál kompromisszumot kellet kötnöm, hogy ne billegjen ide-oda a hidraulika. A légrugókat mozgathatóra csinálom, belsejében rúgó lesz. Meg csiszolás, csiszolás, csiszolás… :) Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 120159 | 2011. június 25. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pipi | Adatlap | 120158 | 2011. június 25. 19:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusztok Kedves kamionosok! Szeretném a segítségeteket kérni! Kedves rokon szeretné barátját meglepni egy DAF-105 traktorral. Kész makettet keres:-) Segítségeteket előre is köszönettel! Üdv pipi kapcsolat: humwee(kukac)citromail(pont)hu poti(pont)krisztina2(kukac)citromail(pont)hu 063025764544 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ROB02 | Adatlap | 120157 | 2011. június 25. 12:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120156 | 2011. június 24. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13 évesen hogy lenne? Na mindegy, nem szóltam. Amúgy köszi szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120155 | 2011. június 24. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
13 évesen hogy lenne? Na mindegy, nem szóltam. Amúgy köszi szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arodostoi | Adatlap | 120154 | 2011. június 24. 16:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Anol! Ha van saját, akkor szívesen látjuk azt is. Nem hiszem, hogy a tulajtól kell beleegyező nyilatkozat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120153 | 2011. június 23. 17:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Saját kamionról kell? Kell a tulajtól beleegyező nyilatkozat? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 120152 | 2011. június 23. 17:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Saját kamionról kell? Kell a tulajtól beleegyező nyilatkozat? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 120151 | 2011. június 23. 13:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Ez igen, érdekes szerkezet lesz, ha elkészül... Tetszik az első forgózsámoly, szépen megoldottad a dolgot! Jó lett az ajtók zsanérozása is... : Nekem kicsit furcsa, hogy elől szimpla, hátul meg ikerkerekek vannak, de hát ilyen volt az eredeti is... Nem lesz nagy egy kicsit a hátsó kerékagy?... Csak így tovább, szép munka! Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arodostoi | Adatlap | 120150 | 2011. június 23. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tök ingyen van. Látogass el a TimoCom magyar Facebook-oldalára és tölts fel az üzenőfalra egy képet egy kamionról. Aztán sorsolok. www.facebook.com/timocom.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 120149 | 2011. június 23. 12:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Engem érdekelne. Milyen áron adod? Üdv.: Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 120148 | 2011. június 23. 12:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Engem érdekelne. Milyen áron adod? Üdv.: Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arodostoi | Adatlap | 120147 | 2011. június 23. 11:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 120146 | 2011. június 23. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Egy kis Ackermann pótkocsi haladás. Némi méretem volt, de nagyjából kikövetkeztetve lett és aránypárokkal lett méret számolva a legtöbb helyen. A felhasznált anyagokat tekintve sztirol, rézcsövek (1-2mm,)rézlemez, és sörös doboz alkalmazásával készül. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 120145 | 2011. június 23. 08:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Ez milyen méretarány? Mert nem találtam rá utalást, de a tankok méretéből itélve 1:24-nek kicsi, 1:87-nek nagy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 120143 | 2011. június 22. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120142 | 2011. június 22. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 120141 | 2011. június 22. 14:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Erre nem nagyon találok szavakat, eszméletlen gyönyörű,, nagyon meleg! Minden elismerésem! Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szijj_ernõ | Adatlap | 120140 | 2011. június 22. 11:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia sziklakks! Sajnos a felrakott fotó így sikerült, valójában a kinyomtatott matricák jók lettek. Mellesleg, nagyon szépek a munkáid! (adatlapon láttam) Üdv: Sz Ernő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 120139 | 2011. június 21. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jók a matricák,de szerintem túl kicsi felbontásban csináltad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 120138 | 2011. június 21. 07:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Jól haladsz! Majd meglátom, h férek hozzá. Az autolsó képen érdemes megfigyelni a motortartó bakot! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 120137 | 2011. június 20. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Találtam egy franyó gépet, és fórumot. :) forum.truckmodelworld.com/default.aspx Üdv.:Neo |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nem tudtok segíteni,hogy hol tudnék venni 1:Freightliner FLD 120 Italeri 738-as
gépsárkányt?
Előre is köszönöm a segítséget:Lecsó