<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Makettos | Adatlap | 121125 | 2012. január 17. 14:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laller788 | Adatlap | 121124 | 2012. január 17. 14:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121123 | 2012. január 16. 19:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm srácok az elismerő szavakat jól estek.Ezek szerint jó irányba tartok:) Gabi! Ismét hozod a formád.Ahogy valahol olvastam neked már csak az átépítések jelentenek kihívást.Hát jól kihívtad :)... Chevy! Ennek csak egy baja van! Szúrja a szememet annyira jól néz ki:) Balu! Szép lesz a merga!Jó lett a motor is.A hűtő piros marad?Én azt feketére festeném legalább elölről hogy a lökös felől ne virítson a piros.Illetve a tankon a pántot feketére festeném de ez csak szőrszálhasogatás.Amúgy tetszik a gép. Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121122 | 2012. január 16. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi. Köszi. Igazad van a kipufogót,azt még megpróbálom mattitani,de sajnos elfogyot a rászánt festék,a sárfogókat is festem még,hát a kerékagyakon is gondolkodtam,majd megláttom,hogy sikerűl-e szépen megfesteni.A légrugókhoz meg nem nagyon férek hozzá,mert az alváz is össze volt már rakva,ha én csináltam volna akkor már eleve lefestem a rugót is.De azért meg próbálok csinálni valamit. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121121 | 2012. január 16. 18:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szépen alakulsz vele! Így elsőre két dolog. kutott eszembe, vagy három. A kipufogó barnája-roszdája nagyon homogén, és úgy tűnik a képen, hogy csillog. egy kicsit sötétebb matt rozsdát még elbírna szerintem. A másik, hogy hátul a sárfogókat és a légrugót érdemes lenne átfesteni matt feketével, életszerűbb. A felniknék a kerékagyakat nem akartad pirosra festeni? csak azért kérdem, mert a váz és a futóművek is pirosak, és a kerékagy is annak a része. Persze lehet más színű, csak általában olyan szokott lenni, mint a hídtest. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 121120 | 2012. január 16. 18:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Basszus, elvagyok maradva a technikával. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121119 | 2012. január 16. 18:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121118 | 2012. január 16. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello. Látom elég szép munkák születtek :) rolikacsa: nagyon jó a videó és nagyon szép lett a szerelvényed :) Gabi: Ez aztán a munka :D Nagyon profi :D biago78: Szépen halad a merci :D Nagyon tetszik a szín össze állítás :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121117 | 2012. január 16. 17:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek! Berci bácsi! Ez egy speciális tető, oldalra lebukik, nem felefelé nyílik.DD Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121116 | 2012. január 16. 16:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok nagyon jók a gépek!:P Én is csinálgatom a Peterbiltet! Ma a kerekeket csináltam! Kifúrtam a csavarokat és hegyeset csináltam!:P Holnap elvileg már meg is tudom mutatni(fotómasina hiba):( Üdv További jó építést! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121115 | 2012. január 16. 16:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 121114 | 2012. január 16. 16:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mostanában lelassult a Peti prodzsektem, de nem teljesen. Bizonyítsák a fotók (amik most kivételesen elég rosszal lettek, bocsi) Kritikát, ötleteket várok! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 121113 | 2012. január 16. 16:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva Drusza! Szuper vas! Igazi motorhome!:) A wc-re a megoldás sztem az a legegyszerűbb, ha a fedélbe bekarcolod, (mint egy törést) ahol nyílik. A fényszorók védő lemezeit miből csináltad? üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395 | Adatlap | 121112 | 2012. január 16. 14:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezeket találtam a Rolfo autószállító trailer gyártó cég oldalán! Közel állnak hozzám ezek a szerelvények, majd egy 20 év múlva, mikor már nagyon megy a faragás, majd neki ugrok egynek én is! :-) A Hödlmayr-es scania, az osztrák telephelyükön schwertbergbe van kiállítva, nagyon jól néz ki élőbe. üdv:ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395 | Adatlap | 121111 | 2012. január 16. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm a véleményeket! Roli: Szép lett a Hc-s volvo tetszik ez az utolsó hullámos szerelvény, nagyon tetszenek a póton a matricák, nagyon élethű! Biago78: Tetszik a felújításod, fülkebelsőbe is jók a színek! Gabi: Megint nagyot alkotsz ezzel a G-s Renault, nagyon tetszik a felépítmény belső tere, meg a fa padló! üdv:Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 121110 | 2012. január 16. 12:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá Ha olyan funkciója van a WC-nek, mint a buszokon általában (van, de senki nem merje használni) akkor tök mindegy :D Egyébként meg nem semmi gép lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121109 | 2012. január 16. 12:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon frankó! Bebá! Legalább az asszony nem torkolja le,hogy"MÁMEGINNEMHAJTOTTADLEAZÜLŐKÉÉÉT!":D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 121108 | 2012. január 16. 11:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Fajjentos!Majd azért a telex-számra ügyelj,oké!:-) Lesz rajta valami klafa dekor vagy csak le lesz fújva?Ecsettel festhetnél rá valamilyen bonyolult 3D-s grafikát,amilyeneket szoktunk Jabbekében látni.:-) Keri,a nagyon hülye | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sámán | Adatlap | 121107 | 2012. január 16. 10:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözlet Mindenkinek! Szeretnék e kategóriában is építeni egy néhány járművet, de őszintén kicsit félek egy csillogó-villogó új csodának neki állni. Repülőket és harcjárműveket építek évek óta, mióta makettezem, tehát nem abszolút kezdő vagyok. 2008 óta figyelgetem alkalmanként hozzászólásaitokat, az újoncoknak szánt tanácsaitokat, és elismeréssel nézegetem munkáitokat. Ezért, mielőtt nekiállnék nagyobb összegeket elkölteni, gyakorlásként kiselejtezésre váró, helyet foglaló, félbehagyott járművekkel próbálkoznék. Nem gyűjtögetni akarok, ezért a csak portalanításra váró készletek nem érdekelnek. Nincs-e valakinek valami kiszuperált, szétesett régi, de még javítható járgánya? Esetleg csereként repülőket és harcjárműveket tudok ajánlani. Nézegettem kezdésként a Revell 1:32-es Harley Davidson Show Truck (Kenworth) + trailer készletét is. Ismeri-e valaki a doboz tartalmát? Irányadóul ezek a makettek érdekelnek, de nem kötött sem a gyártó, sem a típus. 1:24 - 1:25 Kamion Italeri 719 Australian Truck - Western Star Italeri 728 US Truck - Ford 9000 Italeri 746 Peterbilt 378 Italeri 3825 US Wrecker Truck Italeri 3832 US Truck with Baywatch Trailer Italeri 3859 Freightliner FLC Revell 07497 Kenworth W-900 Revell 07464 Peterbilt 353 Western Life Revell 07542 Peterbilt 359 Revell 07545 Peterbilt Alaska Az alábbi címre kérek tanácsokat, ajánlatokat és állapotképeket: lovaszol@freemail.hu Köszönöm a figyelmet! L. Zoltán | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nezelod | Adatlap | 121106 | 2012. január 16. 00:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi ! Szép munka főleg hogy saját építés. Különösen a mosogató és a tűzhely tetszik,meg a berendezés meg ... Szerintem a WC sem nagy gond, egyszer én is követtem el ugyanilyen "apró" hibát igaz 1:1-ben :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 121105 | 2012. január 15. 22:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Akkor lennék csalódott ha nem ilyesmit produkálnál. Nagyszerűen alakul a gép. Ám ne haragudj de "vízvezeték szerelő szemmel" a wc. leültetése nem sikerült valami jól. Az éppen nagydolgot végző delikvens a hátával tartja az ülőke fedelet.:) Bocsi. Bercibá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121104 | 2012. január 15. 21:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok ez valami csodálatos! Szép ügyes munka! Peterbilt 378 asra nincs valami ötletetek! Nem akarom dobozból építeni de profi se vagyok! Képek infók jöhetnek! Köszi előre is! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121103 | 2012. január 15. 20:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Néhány kép és szó a jelenlegi projektemről. Évek óta volt már egy Heller Renault G-260 dobozban, csak sose tudtam mit építsek belőle. Egyszer rábukkantam a német Unicat oldalára www.unicat.net/de/ és eldöntöttem, hogy építek egy hasonló járművet. Ennek szolgált alapjáúl a kis Renault. Persze átépítve, más váz, 4x4-es hajtás kialakítás speciális kerekekkel, és több feljavítás. A felépítmény teljesen saját tervezés és építés, persze ötletek jöttek a német oldalról. Kicsit már előrébb járok az itteni állapottól, és majd egy egyszerű alapot is tervezek alá. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121102 | 2012. január 15. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi. Köszi. Már készen volt a fülke amikor megvettem a gépet,és lakkozva is volt. Hát igen a fotó nem igazán adja vissza,hogy milyen jól néz ki élőbben,amúgy színátmenetes az alja az valamivel sötétebb. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121101 | 2012. január 15. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Balu! Lakkozod még a fülkét? A képeken kicsit matt, de lehet csak a vaku miatt látszik így. jó ez a szín, tetszik, további jó építést hozzá. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121100 | 2012. január 15. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Roli! Jó lett a Volvo és a videó is, gratula hozzá! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121099 | 2012. január 15. 20:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Ma sikerült kicsit haladnom a Mercivel. Összeraktam a belsejét,raktam a hátfalra egy oroszlán fejet,sajnos a vezető ülés kicsit elmozdult az anyósülés felé,de majd javítom. Még van vele munka,de lassan csak elkészülők! :-) Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121098 | 2012. január 15. 18:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez egy nagyon szép munka lett:D gratulálok hozzá! u.i.: msnt majd megpróbálok valahogy beüzemelni:)) Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121097 | 2012. január 15. 17:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121096 | 2012. január 15. 17:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit gép előtt ragadtam és ez sült ki belőle.Rövid összefoglaló az építésről. www.youtube.com/watch Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121095 | 2012. január 15. 14:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Van eladó alumínium lemezem 0,5 mm vastag! Szélesség:10 Cm Hosszúság: akár 1-2 méter is lehet! Akit érdekel írjon! E-mail: tomek94@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 121094 | 2012. január 15. 13:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121093 | 2012. január 15. 12:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia biagio! Beltér tetszik jó a színösszeállítás. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121092 | 2012. január 15. 12:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balázs! Látom szegedi vagy mint jómagam. Ha gondolod szívesen segítek benne csak vegyél fel msn en.Esténként szinte mindig fent vagyok. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mike | Adatlap | 121091 | 2012. január 15. 11:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csao Marha jó lesz. Én is ugyan ilyenre festettem a belteret, pár apró színmodosítással! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121090 | 2012. január 15. 11:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa! 3-asat már nem hiszem h olyan könnyen tudnék csinálni, így is ez lesz az első. ha tényleg jól sikerül, akkor majd legközelebb megpróbálkozom a 3 lukúval. Teszek fel egy képet, h nekem ugyan mi is lenne a tervem a Scaniaval. Igaz az enyém kicsit másképp fog kinézni, de vmi ilyesmi lenne a vége. Ezen a képen csak bal oldalt van kipufogó és csak 1 lukú. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121089 | 2012. január 15. 11:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi! Köszi a segítséget! Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121088 | 2012. január 15. 11:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt nincs készleten de lehet rendelni. http://www.modelshop.hu/product.php?id_product=3212 Ennyiben tudok segíteni. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121087 | 2012. január 15. 11:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A Dark Diamond-ot még mikor megjelent akkor külföldről/Modelmakershop-tól/lett rendelve. Nem tudom hogy itthon lehet e már kapni. Üdv bucsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121086 | 2012. január 15. 10:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121085 | 2012. január 15. 10:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha már tuning lesz én hármat tennék rá az állatul mutatna.Vagy akár mindkét oldalra hármat hármat.Egyik kiegészítőben lehet is ilyesmit találni. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121084 | 2012. január 15. 10:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi! Szeretném megkérdezi hogy te hol vetted a Dark Diamond-os Scaniat? Előre is kössz: Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121083 | 2012. január 15. 10:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa igen tuning lesz, a tankot pedig csak azért tettem fel h bemérjem a kipufogó helyét. köszi Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121082 | 2012. január 15. 10:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa igen tuning lesz, a tankot pedig csak azért tettem fel h bemérjem a kipufogó helyét. köszi Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121081 | 2012. január 15. 10:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Akkor krómos lesz mert az tetszik igazán.Csak nem voltam benne biztos beleférne e az összképbe egy krómozott tartály.Köszi. Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121080 | 2012. január 15. 10:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Blasiie! Ez valami tuning kipuf lesz vagy képről nézted le.Nekem tetszik.Látom a tankot összeragasztottad már.Festés előtt ne feledd el az illesztések összecsiszolását illetve ha kell tömíteni.Sokat tud rontani az összképen egy rossz tank. Csak így tovább... Üdv Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bebá | Adatlap | 121079 | 2012. január 15. 09:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kíváncsian várom ez eredményt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121078 | 2012. január 15. 04:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121077 | 2012. január 14. 23:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! megcsináltam a sárhányókat ahogy bebá mondta, most száradnak .. nekikezdtem a kipugónak és úgu gomdoltam nekem nem jóaz alap kipufogó... így nekiálltam egy saját legyártásának. még sztem a hosszát növelem, csiszolni fogom és majd kap egy króm réteget. :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121076 | 2012. január 14. 18:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Először is gratulálok az eddigi munkákhoz. Ati395 szép az Iveco,meg jó lesz a Merci is. Rolikacsa szép lett a HC Volvo szerelvényed. Én jelenleg még mindig a félig készen kapott Mercedes Actros-omon dolgozom,itt van néhány kép róla: Üdv:Balu |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ez tetszik:)
Gratulálok!