<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ChevyG | Adatlap | 121386 | 2012. február 26. 12:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 121385 | 2012. február 26. 10:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121384 | 2012. február 26. 09:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A platós Mercit tavaszra igérik, a nyerges NG-s Mercit még én se olvastam pontosan, szerintem nyár környékén már kinn lesz, az csak sima újrakiadás. A platós egy nagy kalap sz@r, nem sok köze van az eredetihez, és ráadásul még a típuszámát se sikerült eltalálni, ilyen értelemben a régi NG-s sokkal közelebb jár a valósághoz. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
robi | Adatlap | 121382 | 2012. február 25. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121381 | 2012. február 25. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Sokat harcoltam az ára miatt de úgy érzem jól alkudtam 7500-ról levittem 3500 ra és még kiegészítőt is kaptam hozá:DDD Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121380 | 2012. február 25. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121379 | 2012. február 25. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121378 | 2012. február 25. 16:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ChevyG! Gratula a Petehez! nem semmi amit kihoztál belőle! Nekem is jobban tetszenek így az amcsi vasak mint zsír újonnan! A sárga konténer az Italeri, de a bordó az saját gyártmány, (nem az fog felkerülni a pótkocsira) amolyan demo. Azt még nagyon-nagyon régen csináltam. A sárgát biztos hogy meg fogom rozsdásítani-koptatni, de a másik (majd egyszer) az újszerű lesz. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121377 | 2012. február 24. 13:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Exec! Köszi a választ! Én is olyan max. 3500Ft-ot adnék érte. Majdnem annyiért árulja mintha újonnan venném... Oké van rajta 1-2 olyan dolog ami Truck Accessories-ból való, de azért mégsem ér ennyit. Úgy gondolom. Köszi, remélem sikerül okosan csinálnom: Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121376 | 2012. február 24. 13:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie, én 3000-nél többet nem adnék érte. Annyira nem beszerezhetetlen darab, hogy "használtan" is kelljen. Szerintem. Üdv. exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121375 | 2012. február 24. 11:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Szerintetek ez megéri? Nekem csak arra kellene, h szétszedjem, majd újra összerakjam, persze az én terveim szerint. Még tanácstalan vagyok, ez lenne az első ilyen projekt :) Mire kell ilyenkor odafigyelni? (az árával én nem teljesen értek egyet, vagy valóban ennyit érne?) www.jofogas.hu/csongrad/Renault_Magnum_Italeri_1_24_3276058.htm A válaszokat előre is köszönöm: Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 121374 | 2012. február 23. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Jó téma a konténer szállító! Én a két konténert külön-külön öregíteném rozsdával és pár horpadás imitálásával! Keep on truckin'! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 121373 | 2012. február 23. 15:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Bocsi, hogy csak most írok! Tehát a lökős: -rozsdabarna alap Humbrol Maskoló folyadékkal takartam ki a lepattogások helyeit -fehér megint Humbrol Maskoló folyadékkal takartam ki a lepattogások helyeit - tamija maszkolószalaggal kitakartam a csíkokat már megint Humbrol Maskoló folyadékkal takartam ki a lepattogások helyei -piros az összes maszkoló anyagot leszedtem, 3 féle rozsda pigmentel "élővé" változtattam a lepattogzások helyeit enamel lakkal fixáltam az egészet világos szürke pigmenmtel át dörgöltem az egész lökőst, amit még egy lakk réteg követett mind3 festék vallejo air sorozatból való ezt a művelet sorozatot 3szor követtem el, mire számomra elfogadható eredményt nem kaptam. Az autó elkészítése képes beszámolóban, elejétől a végéig: public.fotki.com/PLASTIXTORE/my-jobs/big-rigs/peterbilt-359-daycab-amt/ Remélem sikerült mindenre választ kapnod, ha nem keress bátran! üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121372 | 2012. február 23. 09:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ajaj, úgy érzem itt is valami jó értelemben vett elmebetegség készül :)) üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121371 | 2012. február 23. 08:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Igazság szerint inkább ilyen bordós, meggyszínű az alváz. ;) csak eeste kicsit jobban megvilágítottam ezért lehet ilyen baromi pirosas bebeütése... DE VÁRD KI A VÉGEREDMÉNYT! :DDD Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121370 | 2012. február 23. 04:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Nem rossz-nem rossz :) Egy dologba viszont - mintha értenék hozzá - belekötnék, bár a tervezett végeredmény lehet, hogy befolyásolja majd a gondolatom. Piros alváz, kék felni! :) üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121369 | 2012. február 22. 21:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 121368 | 2012. február 20. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395 | Adatlap | 121367 | 2012. február 20. 12:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm a véleményeket, majd haladásról teszek fel képet. Blasiie, Makettos: nekem tetszik mind a kettőtök kárpitozása, nagyon adja a maga nemébe mindkettő! Lacika, Rolikacsa! Köszi a véleményt, meg a képet! én is láttam, hogy egy picit magas az eleje, de mostmár nem akarom szétbombázni az egészet, élőben szerencsére nem igazán feltűnő. Üdv:Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121366 | 2012. február 20. 11:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az elismerő szavakat, igyekeztem szépen megcsinálni:) A titok nem más: Printkerben beszerezhető ez a "gyurmaragasztó". (ami a képen van) Összegyúrtam, kinyújtottam, méretre vágtam és beleragasztottam.(azért előnyös ez a fajta mivel nem okoz semmiféle kárt a belsőben, nem használtam hozzá ragasztót!:) a későbbiekre nézve, szétszedésnél csak egyszerűen lehúzod és kész.) A többi meg már csak ügyeskedés:D Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121365 | 2012. február 20. 07:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ma este elküldök egy megrendelést a modelmakershop-nak. Akinek kell onnan valami, keressen meg és intézem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121364 | 2012. február 20. 05:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||
No, hát sajnos mégsem lettem előrébb. A cseh oldal szimpatikus volt, de horror áron szállítanák ki. Az automakettről - egyenlőre - nincsen túl jó véleményem, mert az oldalon rengeteg minden van, nagyon jó áron - csak éppen szinte semmilyen sincsen raktáron. Azt hiszem behaladok ma a Váci úti és a Lehel úti modellboltokba, hátha szerencsém lesz... | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121363 | 2012. február 20. 04:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon köszönöm! Jövök eggyel :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121362 | 2012. február 19. 18:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121361 | 2012. február 19. 18:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121360 | 2012. február 19. 18:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Blasiie! Nekem nagyon tetszik ez a belső, szépen megcsináltad! Rengeteget dob rajta, kíváncsi vagyok a festésére! Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121359 | 2012. február 19. 17:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nincsen valakinek elfekvő készleten sztriol rúd és cső? Szükségem lenne rá, viszont valahogy sehol se találok. (Bp-i üzlet is jó lenne...) Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni! üdv. Péter 24753: nekem tetszik :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121358 | 2012. február 19. 16:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem bejön:P Miből/mivel csináltad a belteret?:PP | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121357 | 2012. február 19. 16:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ati395 ,MemoLaci szépen haladtok! A merci nagyon szép lesz, a pót is remek! Csak így tovább! :DDD Én is haladtam egy kicsit a verdával, megcsináltam a tuning belsőt, pontosabban van még rajta mit csinálni, de a neheze már meg van. Még festegetem (kék-fehér lesz). Valamiféle képet röffentek róla:) Véleményeket LégyszI! Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121356 | 2012. február 19. 11:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Élőbe más! Meg lámpafénynél készült este! Hozok majd az egészről képeket:) Am köszi:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121355 | 2012. február 19. 11:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Az ülés nem néz ki rosszul,de a műszerfal szerintem nem az igazi.túl nagy atextúra mérete.(SZVSZ) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121354 | 2012. február 19. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||
rolikacsa | Adatlap | 121353 | 2012. február 18. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ati395 Jó lett a merga tetszik!De nekem is magasnak tűnik a kerékjárat ahogy Lacika barátom írta.Anno mikor én is építettem ezt taglaltuk hogy megéri ültetni egy kicsit hogy jobban nézzen ki.De ettől eltekintve (szőrszálhasogatástól) szép igényes munka. Memolaci! Mint ahogy már beszéltük nagyon faintos kis szerkezet lesz.Várom a végét... Roli | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121352 | 2012. február 18. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacika! Köszönöm az elismerő szavakat! Ez valóban, nem csak hátul hanem középen is szétcsúsztatható pótkocsi. Sok van még hátra, de már látom a fényt az alagút végén, és remélem el tudom vinni Jászberénybe. Most éppen a gólyalábakat csinálom. Folyt.köv. Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||
biago78 | Adatlap | 121351 | 2012. február 18. 21:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. ROB02,szerintem innen is tudsz rendelni:www.modelmakershop.com/modelmakershop/ Lacika09,nekem is van 3db Merci Actrosom,igaz még a régebbi típusok,és nálam is mindegyiknek gyárilag ilyen nagy a hézag az első kerekeknél. MemoLaci,nagyon frankó lesz a pót,és láttom azért megéri sok próbát. Ati395,jó lesz a Merci. Üdv:Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||
ROB02 | Adatlap | 121349 | 2012. február 18. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Keresem azt az oldalt, amelyikről elég sokféle kiegészítőt lehetett rendelni! Úgy emlékeztem hogy a KFS volt az (http://kitformservices.com/index.html) de ez nem az amire gondoltam! Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 121348 | 2012. február 18. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia MemoLaci! Lassan is, de biztosan haladsz a kontispóttal... Jól néz ki eddig, szép, tiszta igényes építés... Ha jól sejtem, akkor ez a Schmitz 2.generációs kontis pótja lesz, ami nemcsak hátul, de középen is széthúzható... szuper kis szerkezet! Nem is csodálom a sok szárazpróbát, hisz a semmiből születik, nincs sok viszonyítási alap, csak a méricskélés... További jó "munkát" hozzá és kíváncsian várom a folytatást! Szia Ati395! Szép lett a Mercid, tetszik a beltere meg az üléshuzat... Nekem kicsit magasnak tűnik az eleje a gépnek (a kerék és a sárvédő közti távolság)... Amugy sztem teljesen rendben van... :) Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121347 | 2012. február 18. 14:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék gratulálni az eddigi munkákhoz! Én lassan-lassan haladok a saját készítésű konténerpóttal. A tengelyek még nincsenek rögzítve, sem a kerekek. Rengeteg hidegpróbát csinálok, de már látványosabb az összkép | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Levi | Adatlap | 121346 | 2012. február 18. 13:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ez mi komoly! suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395 | Adatlap | 121345 | 2012. február 18. 12:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395 | Adatlap | 121344 | 2012. február 18. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kusti, Sziklakks! Köszönöm a segítséget!Ha nem sikerül a halványítás, vagy másik gyártása, marad a go-boxos megoldás! Mégegyszer köszi! üdv:Ati | |||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121343 | 2012. február 18. 10:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||
A repedést folyasd be palma oldóval.attol összeragad,nem reped tovább legalább,és kicsit sötétít a repedésen,nem lesz olyan feltünő.majd kicsit polírozod.Nem tűnik el,de jobb lesz.(SZVSZ) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121342 | 2012. február 18. 09:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395! Ha olyan helyen van a repedés, akkor tehetsz oda akár egy GoBox-ot is az eltakarja, vagy valami kis matriát (shell, mol, rádióállomások matricái, stb.) Ha nagyon rosz heéyen van keress valami vékony átlátszó műanyagot, (elektronikai cikkek dobozai gyakran jók is.) Abból le lehet gyártani egy másikat annyira nem ivelt az Actros szélvédője. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Ati395 | Adatlap | 121341 | 2012. február 17. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, valaki tudna-e eladó Merci Actroshoz való szélvédőt? Jó állapotú bontott vagy összerakott feleslegessé vált Actrossal is kiegyeznék, ha jó állapotú a szélvédő! Mert sajnos ahogy szedtem le az öntőkeretről berepedt alul kb 2-3 mm magasságig és majd az összképen sokat ront sajnos! Próbáltam a revellnek írni pótlás ügybe, de már nincs gyártásba és így esélytelen és a kfs-nél is csak oldalüveget lehet venni ahogy láttam. Minden megoldás érdekelne vagy esetleg valami javítási módszerre is vevő lennék! Válaszokat előre is köszönöm! Jó munkát! Üdv: Ati (occ_ati@freemail.hu) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
D.A.C.I. | Adatlap | 121340 | 2012. február 17. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm a jó tanácsot, több helyen is felvetettem a kérdést, és a legtöbben ezt a gél állagú pillanatragasztót ajánlották, így hétvégén teszek vele egy próbát! :) Köszi még egyszer! ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||
khe2 | Adatlap | 121338 | 2012. február 16. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Létezik pillanatragaszó gél azt akár gombostűvel is fel tudod vinni a maratásra. Maszkoló szalaggal jelöld ki a pontos helyét és illeszd oda. Lassabban szárad és nem fehéredik ki körülötte. A maszkoló szalaggal pedig az elcsúszás veszélyét tudod kiküszöbölni. Üdv.: Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
D.A.C.I. | Adatlap | 121337 | 2012. február 16. 17:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni...bár nem kamionról van szó. Történt egy kis baleset, az egyik autómról "leugrott" a króm felirat (olyasmi mint a fotómaratás), és mivel készen kapható modellről van szó, így nem nagyon tudom mivel volt oda ragasztva. A képen látszik hogy valami fehér anyag lehetett (nekem olyan mint ha nagyon vékony kétoldalas ragasztó lenne. Itthon van Revell Contacta ragasztóm, de félek hogy sűrűsége miatt (és a felirat kis méreteiből adódóan) nem tudom kell vékonyságban felkenni. Pillanat ragasztótól megint félek hogy kifehéredik, illetve amint a két felület összeér, már egy kicsit sem fogok tudni rajta igazítani (bár amúgy sincs túl sok lehetőség rá, mivel akkor a fényezésen hagy nyomot). A kérdésem az lenne, hogy tudtok e olyan ragasztóról, ami olyasmi híg mint a pillanatragasztó, de viszont kötési ideje lassabb, mint pl. a Revell terméké? Arra is gondoltam hogy lakk-al meghúzom az alját, és talán az oda ragasztaná...de ez csak egy ötlet. Ha valaki tud valami okosságot, az írja már meg legyen szíves! Köszönöm, és mindenkinek jó makettezést kívánok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyi87 | Adatlap | 121336 | 2012. február 16. 14:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm a megnyugtató szavakat! :) A fecsi fílingje ezek szerint átment! :D Sajnos áldozatául esett a lenem írt,ám elfogadott helyi megállapodásnak,miszerint éjfél után nem mosunk autót! :D Üdv: Nagyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121335 | 2012. február 15. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép kezdés, rendben vannak ezek teljesen! Nekem nagyon tetszik a tűzoltó is, olyan bevetés utáni, mosás elötti állapot. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121334 | 2012. február 15. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Üdv!