<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Gis80s | Adatlap | 121495 | 2012. március 26. 14:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
rod666 | Adatlap | 121494 | 2012. március 26. 12:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121493 | 2012. március 26. 10:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek! Nem vagyok kamion makettező,csak arra gondoltam hogy hátha lesz akit érdekelhetnek a következő képek. Nem szállítmányozási téma,de érdekes... Karcagon a vasútállomás mellett nagy munkálatok folynak.Ma voltam ott a kisebbik fiammal "markoló zarándoklatban",és ott volt ez az érdekes jármű.Az egyik ott dolgozó férfi szerint ez az országban az egyetlen ilyen,sínen dolgozó kamion,hát gondoltam kattintok egy párat és felteszem nektek. Üdv: D.A | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121492 | 2012. március 25. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kumancs! Nekem van egy AMT-ből maradt! Kicsit érdekes a formája, de végülis használható... Ha gondolod jelezz vissza privátban. Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kumancs | Adatlap | 121491 | 2012. március 25. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Segitséget szeretnék kérni. Nincs véletlenül valakinek egy Mack "orrdisze"? A hüttő feleti kutyaszoborra gondolok. Mindenféle megoldás érdekel, kivéve egykomplett kamional együtt. Előre is kösz. kumancs@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tesztpilota | Adatlap | 121490 | 2012. március 25. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia laczie82! Tudomásom szerint 1:24-ben sem Atego sem EuroCargo nem létezik! Az a helyzet hogy 1:24-ben csak a nagy kategóriás gépekről csinálnak a gyártók maketteket! :( Pedig szerintem lenne piaca a kisebb gépekről készült maketteknek! :) Talán játékgyártók csinálnak,de az tuti hogy nem oly részletes! Üdv. Tesztpilóta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laczie82 | Adatlap | 121489 | 2012. március 25. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, azt találtam , de civilt keresnék. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121488 | 2012. március 25. 15:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Revell Atego van tűzoltó készlet formájában. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laczie82 | Adatlap | 121487 | 2012. március 25. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Létezik Mercedes Atego makett? Netán Iveco eurocargos? Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Trucker | Adatlap | 121486 | 2012. március 24. 21:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 121485 | 2012. március 24. 07:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Azthiszem hozákezdek ennek a randaságnak az elkészitészhez talán nemis lesz olyan randa. Űdv gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 121484 | 2012. március 23. 18:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali exec,Gis80s! Nekem pont az tetszik benne,hogy olyan eltúlzott az orra. ízlések és piskótatallérok:-) Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
badgo | Adatlap | 121483 | 2012. március 23. 16:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
szeva.. Hát sokáig kellett néznem, h rájöjjek maketteket látok.. :) nagyon szépek... A Rába különösen megdobogtatja szívem, a fater évekig vezetett egy ilyet csak a kevés hófehér festésűek egyikét a kiskerekű pótkocsival... üdv, robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121482 | 2012. március 23. 16:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
A "randa" egy kedves jelző, mert ez annál sokkal rosszabb :) Bár az igazat megvallva, ha kicsit lejjebb lennének a dolgok, nem lenne ez nagyon gáz...szerintem. Átrajzoltam gyorsban...valami ilyesmi esetleg... üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121481 | 2012. március 23. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
ez nekem randa... már túl nagy az "orra" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 121480 | 2012. március 23. 09:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Új Scania-koncept egy designstúdiótól: efuturetech.blogspot.com/2012/02/what-could-be-scania-trucks-of-near.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121479 | 2012. március 22. 08:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie: akkor jó :) Kusti: pfúj, de nagyon csúnyák ezek :))) - azt hiszem van hova fejlődnöm - üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121478 | 2012. március 21. 18:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gis80s: tényleg a képen úgy tűnik mint ha befelé állna, de ez ne így van! sztem ahogy egy kicsit arrébb húztam akkor nyújthattam meg vmit... biztosítalak nincs hiba! Lacika09: eszméletlen, nekem nagyon tetszik:) meló van vele az biztos:D Kusti: nagyon jó, szép munka! azért a flotta se semmi:)) a volvon tényleg nagyon jó ötlet volt a gumikat kicsit átszabni. a renault is nagyon állat, majd "szedek" pár ötletet tőled a Magnumomhoz:)) Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121477 | 2012. március 21. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát nem hiszem hogy lesz.így csili vilin szebb szerintem:) 94 es Norbi: Köszi szépen:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121476 | 2012. március 21. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Látom vannak új művek fent :) gyorgyb: Elképesztő mit művelsz a fával. Ez már nagyon durva és nagyon jó lett. Nekem nagyon tetszik ez a szerelvény :D Gratulálok hozzá :) Makettos: Nagyon jól néz ki :D Szép színe lett Gratula :D Blasiie: Téged se hagylak ám ki :D Nagyon jól haladsz és nagyon tetszik. Gratulálok így tovább. Lacika09: Látom te is haladsz. Nagyon jól néz ki és még hol a vége :) Kusti: Le a kalappal elötted. Gyönyörűek a gépeid a raktár is nagyon jó és ha nem írod le hogy ps-es az ég akkor észre sem veszem. Nagyon jó képek és mégegyszer szép gépek. Le a kalappal :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 121475 | 2012. március 21. 11:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wow! Szia Kusti! Szokásos módon zseniális ötlet! Nem lepődnék meg, ha hamarosan majdnem minden fotó így jelenne meg. :D Én biztosan "lopom" az ötletet. Üdv: kacsa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121474 | 2012. március 21. 09:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Hogy jó képeket tudjak készteni az elkészült gépekről, megcsináltam 24-ben a HC egykori Balkán utcai raktárának egy darabját. Mérföldekkel jobb képeket lehet igy csinálni mint egy szobaszőnyegen... :D A kék ég imitációja photoshop, mivel a teraszon csináltam a képeket, de mivel nem akartam akkora darabot megépíteni a háttérből, tárolási nehézségek miatt, szerintem ez is egy járható út. Néhány kép hogy mire is gondolok. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121473 | 2012. március 21. 05:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
#24868: alakul szépen :) #24867: jóféle lesz :) egy dolog azonban fura nekem - és elsőra azt hittem csak az árnyék miatt - A bal első mintha kicsit ferdén állna...hm? De ezt leszámítva tetszetős! #24858: figyu, ne már...ez brutál - ismét) :) #24857: tetszik, főleg az apró részletek. Lesz rajta valami kis minimál koszolás? üdv. Péter | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 121472 | 2012. március 20. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121471 | 2012. március 19. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! a hétvégén haladtam kicsit végre felkerültek a sárvédők is:)) kemény harc volt velük:P még a lámpákat kell megcsinálni és végre kész. feldobtam rá az egyedi, saját készítésű kipufogót is:D véleményeket kérnék a gépről! Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DrJoci | Adatlap | 121467 | 2012. március 17. 02:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Gondolom többször is volt róla szó ,de chrome (tükrös) felületet ,hogy lehet műanyagra felvinni ? egy régi makettemnek az üzemanyag tartályát kellene újra festenem valahogy ,esetleg valami más alternatíva? Róla van szó és Tamiya TS-50 (királykék) színe lesz elvileg nem zöld :) www.modelhobbies.co.uk/shop/images/trucks/IT0719.jpg Segítségeteket előre is köszönöm :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 121466 | 2012. március 16. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia GyorgyB! Fogadd gratulációmat, megint sikerült valami újat és egyedit alkotnod vele, nekem nagyon tetszik ez és az összes többi eddigi alkotásod... Én ezt már nem is makettnek, hanem művészi alkotásnak nevezném... Megkérdezhetem, hogy szoktad-e szignózni vagy valami egyedi védjeggyel (márkanévvel) ellátni a "munkáidat"? Az alváz alá bele lehetne sütni valami egyedi azonosítót... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
saimon7000 | Adatlap | 121465 | 2012. március 16. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csatlakozom Kusti társamhoz tényleg nagyon szép munka, ritka aki képes a fából ilyet kihozni. Ha tömegesen gyártanád akár meggazdagodnál belőle:-) Elvégre fából is lehetne hasonló összerakóst alkotni műanyagból. Le a kalappal és szerintem nemcsak én sokan mások is várják munkáidat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121464 | 2012. március 16. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Béla! Ez igen, az eddigi munkáidon is csak ámultam és bámultam, de ez is csodálatos. Nagyon tettszik, és büszke vagyok hogy valaki van, aki ezen formában is színesíti munkáival és jelenlétével kicsiny közösségünk! Gratulálok, és nagyon kiváncsi vagyok a következő remekre! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 121463 | 2012. március 16. 19:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szia,gyorgyb!Emelem kalapom,ez igen!Eddig is tudtam,hogy kezdő vagyok,de most már biztos. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 121462 | 2012. március 16. 19:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok elkészitettem egytartályautot melynek az az érdekesége,hogy a tervezök biztonságosá akarják tenni a kanyargos utakon a veszélyes szálitványokat. Lehet,hogy sikerűlt? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121461 | 2012. március 16. 17:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121460 | 2012. március 16. 16:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Készülget a Peterbilt:) Már csak apróságok vannak vissza! Képeket hamarosan hozok:) Üdv:Tomek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121459 | 2012. március 15. 14:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyert valaki valamit közületek?:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121458 | 2012. március 15. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez Jabbekében mindig így van, közös asztalunk van, és ezt már január-februárban lefoglalom. Ide nem is lehet úgy menni, mint a hazai rendezvényekre, hogy jöttem, hová pakoljak, mert nincs szabad hely, csak előzetes jelentkezés alapján lehet, és már úgy felosztják. Mindekinek megvan a helye, szombat reggel mikor megyünk megnézik a rajzukon, és mondják, hogy hová pakolhatunk. A nevezést mindig a MK nevében adom le, de alapvetően, mint magyarokat tartanak minket számon, így azonosítanak. Idén volt a legnagyobb asztalunk, kb 5-6 méter, és szerencsére sikerült megpakolni, nemhiába alig fértünk a mikróbuszban. Felpakoltam a képeim egy részét, itt láthajátok: s366.photobucket.com/albums/oo107/Raba-Man/Jabbeke%202012/ Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121457 | 2012. március 15. 09:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért látszik hogy a Magyar vasak összetartanak :PPP Gyönyörű az összes! (Nyálcsorog) :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121456 | 2012. március 15. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Néhány kép a 2012-es Jabbekéről... public.fotki.com/modeltrucks25thscale/modelshows/jabbeke/jabbeke-2013/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121455 | 2012. március 14. 15:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121454 | 2012. március 14. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, h valakinek esetleg lenne elfekvőben Tamiya(vagy hasonló jó minőségű ) maszkolószalagja, amitől némi pénz fejében megválna? mert itt most szegeden egy dekasincs :$ Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121453 | 2012. március 13. 11:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Haza értünk Jabbekéből, majd, ha kicsit utoérem magam, akkor rakok fel képeket. Idén is nagyon jó volt a rendezvény, nagyon sok szép, és magas színvonaló kamion, sok ismerős. Az Italeri újdonságairól annyi a hír, hogy a Stralis talán október-november felé jön ki, elég sok illesztési, és egyéb hibával küzdenek, ezért is csúszik a projekt. A TGX viszont már várhatóan szeptemberben kapható lesz, legalábbis a jelenlegi tervek alapján. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 121452 | 2012. március 12. 22:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi szépen az infót! Sokat járok külföldön, majd körülnézek :) Jó építést kívánok mindenkinek! Üdv.: Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laczie82 | Adatlap | 121451 | 2012. március 12. 21:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt mindig csak ámulok milyen szép monstrumokat építetek! Most meg elég termékeny a társaság! Gratulálok mindenkinek! Üdv... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121450 | 2012. március 12. 17:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm. 13500Ft-ba fájt. A Scaniánál lévő buktatók ugyanúgy megtalálható volt plusz még a rengeteg matrica. Sok sikert a Black Edition-hez. Üdv:bucsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121449 | 2012. március 12. 17:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Nagyon szép sőtt mitöbb gyönyörű a gép :) Mennyibe fájt neked? Én is majd beszerzek egy ilyet meg a Darkot mert az álmaim ezek és még sok más. Én nem sokára elkezdem a Black Editionom :) Már izgulok csak nincs időm sajna. Könnyű volt megépíteni gyári hibák voltak amúgy? rpsmith: Szép lett. Gratulálok :) Tetszik (Apám kedvence a 3600-as magasított fülkés volt az se ronda :) ) Józsika: Nagyon komoly :) Szép szerelvény lett ;) Kiváncsi vagyok a mercire is :) Blasiie: Nagyon tetszik ez a belső megoldás és szépen alakul :) De személyesen is vetnék rá majd egyszer egy pillantást hamár egy városban élünk :D Grat és további jó munkát hozzá :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121448 | 2012. március 12. 15:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszönöm. A gépet rpsmith rendelte kintről. Üdv:bucsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BlueGriffin | Adatlap | 121447 | 2012. március 12. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bucsi! Nagyon szép munka, nagyon eltalált gép lett! Kérdésem lenne, hogy hol szerezted be a gépet? Üdv: Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121446 | 2012. március 11. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! mindenki szépet alkotott, mindenkinek a munkája 5-ös! :DDD haladgattam én is. még lesznek benne függönyök stb. sárvédőket hűtőrácsot sikeresen megint elszúrtam.. lehet h tamiya szalagot kéne vennem és nem próbálgatnom :$ Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacika09 | Adatlap | 121445 | 2012. március 11. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia RP! Igazán jól sikerült a kis Daf, nagyon szép, tetszetős darab lett belőle... Gratulálok hozzá, nekem nagyon tetszik, attól függetlenül, hogy csak dobozos építés... Üdv Lacika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 121444 | 2012. március 11. 14:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit régen jártam erre fele. Közben építgettem egy ivecót, és egy actrost. Az ivecó a HC flottát bővíti majd platós kivitelben, a merci pedig platós darus. Mind a kettőnek van még egy kis híja,de lassan elkészülnek. Józsi! Nagyon jó lett a scania, egyedül a tükörburkolatokat festettem volna kék színűre, úgy ahogy a rámpa tükör is van. A tükörszár pedig maradt volna fekete. A daf váznak már hasznát is tudtam venni az ivecóhoz, a fülke pedig megy a mercire rakománynak. rpsmith Jó lett a Daf nagyon tetszik. Az enyém még dobozban van, mert úgy volt, hogy a tetőt át kell alakítani. Közben kaptam egy bontott fülkét lapos tetővel, és így lehet majd építeni ahogy lesz rá idő. üdv. Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121443 | 2012. március 11. 13:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bucsika! Nekem tetszik, főleg a szine! Szép tiszta munkának tünik, bár a képek nem túl élesek. Tudsz feltenni jobbakat? Üdv, Rp |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok!
A múltkor találtam valahol egy apró gondolatot a mellékelt képen szereplő pótkocsi csatlakozó elkészítésével kapcsolatosan, de nem találom sehol, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Azt tudom, hogy kábelsaruból csinálta az illető és valószínűleg meg is tudom oldani, de mivel kezdő vagyok, ezért sokat segítenének a képek :)
Israti71: szép darab, köszönjük a képeket!
Keri: hajrá, nem nagyon fogsz unatkozni :)))
üdv.
Péter