<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
exec | Adatlap | 121563 | 2012. április 9. 09:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 121562 | 2012. április 8. 20:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok! Itt is nagyon kellemes húsvétot kívánok mindenkinek! Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121561 | 2012. április 8. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Pár képet az alakuló Keniről, hogy kicsit megtörjem a csendet. A kipuffok teljesen sajátok, mert a gyáriak egyrészt nem tetszettek másrészt pedig szerintem nem ehhez a kamionhoz gyártotta az AMT... :( Valamint a fülke aljára került egy hővédő/zajvédő burkolat. Sok képet, videót néztem, hogy milyen is valójában, aztán egy agyonhasznált törlőkendő lett a megfelelő alany. Ezekután felkerültek a fülkére kivülről a kapaszkodók, tükrök, lámpák, stb-k... Következő a hűtőrács átalakitása és a levegő cső lesz. Aztán pár sallang, koszolás és kész. Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121560 | 2012. április 7. 11:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kellemes Húsvéti ünnepeket minden makettezőnek. Eladnám vagy elcserélném ezeket kamion maketteket európai kamionokra. A Bp pótkocsi bontott a doboz de hiánytalan. A 2 db Heller még fóliázott még megtekintés céljából sem lett kinyitva. Összerakottak vagy félben hagyottak is érdekelnek. Minden megoldás érdekel. Érdeklődni:bucsika84@gmail.com Üdv bucsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 121559 | 2012. április 7. 00:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 121558 | 2012. április 6. 23:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek, minden gazdára talált. Bocsánat a duplázásért, nem tudom mi lehetett a hiba oka. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 121557 | 2012. április 6. 20:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kiegészíteném magam. Van az alkatrészek között 6db kamion gumi is, viszont a TGA XXL szélvédő készlete hiányos, hiányzik az egyik oldalablaka kompletten a feslő kisablakkal együtt, de a nagy szélvédő hibátlan. Matricákat találtam még a következőekhez: -Italeri hűtős pót, természetesen adom a pót mellé... -MAN TGA XXL -Formel- hiánytalan lap, -Volvo Spraycan Power -a műszerfalmatricák hiányoznak-, -Volvo FH16-ra van két szett virágos matricaszett, két szett lila-kék csíkos matrica, egy szett króm csíkos matricaszett, és egy szett műszerfalmatrica. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 121556 | 2012. április 6. 19:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladóak az alábbi holmik, érdeklődni a gpn@freemail.hu-n vagy az adatlapomon található email címen lehet. - 4db széles gumi pótkocsihoz vagy széles felnihez. (2db a hűtőspót pótkereke, de ahoz nem feltétlen kell) - Italeri hűtős pótkocsi, összerakva, sprayvel festve, de javítani kell a festésen mindenképpen. A doboz hátsó falának tetején lévő peremből hiányzik egy 4mm-es darab. - Egy kupac alkatrész, jórészük az Italeri kiegészítőből való -pár lámpa kivételével érintetlen a készlet-, de van komplett Volvo FH belsőrész is, továbbá komplett szélvédőszett MAN TGA XXLhez, meg pár alkatrész az előbbi két kamionhoz, gumik, felnik. Ami valamire használható az bele kerül a dobozba. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 121555 | 2012. április 6. 19:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladóak az alábbi holmik, érdeklődni a gpn@freemail.hu-n vagy az adatlapomon található email címen lehet. - 4db széles gumi pótkocsihoz vagy széles felnihez. (2db a hűtőspót pótkereke, de ahoz nem feltétlen kell) - Italeri hűtős pótkocsi, összerakva, sprayvel festve, de javítani kell a festésen mindenképpen. A doboz hátsó falának tetején lévő peremből hiányzik egy 4mm-es darab. - Egy kupac alkatrész, jórészük az Italeri kiegészítőből való -pár lámpa kivételével érintetlen a készlet-, de van komplett Volvo FH belsőrész is, továbbá komplett szélvédőszett MAN TGA XXLhez, meg pár alkatrész az előbbi két kamionhoz, gumik, felnik. Ami valamire használható az bele kerül a dobozba. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121554 | 2012. április 6. 18:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121553 | 2012. április 6. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kustee@citromail.hu ez lemaradt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121552 | 2012. április 6. 12:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eladó matricák, logok, típusjelzések, feliratok, műszerfal matricák. Volvo F12, DAF 95XF, Magnum 2, Schwarzmüller, Lamberet, Hella lámpatakarók, KFS adattáblák, megrendelésre is. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121551 | 2012. április 5. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia akármelyik jólesz. ilyen logókra, feliratokra gondoltam, de szinte minden matrica jöhet, még ha nem is magnum. írj mailt! Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laco | Adatlap | 121550 | 2012. április 5. 19:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello,melyik fajta Magnumhoz kelene matrica? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 121548 | 2012. április 5. 14:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó 1/25-ös Peterbilt 359-es megunt kamionja, amit már nem használ, esetleg kicsit már le is van amortizálva. mailcímem: tgea78@gmail.com Üdv, Regal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121547 | 2012. április 5. 14:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szőke bertalan! Köszönöm a gyors választ, de nem volt szükségem rá. (azért jó tudni:)) Ilyen sem fordult még elő velem, h kicsit megkapartam a körmömmel, majd megmostam, és tökéletes lett:) Egyelőre maradok a Technokol-nál, ez az első kamionom amin kipróbáltam, eddig bevált. Lehet h nem egy REVELL CLEAR, de szűkölködöm, így ennél maradok... Ha nem lesz jó, akkor biztos cserélek. Balázs U.I: RENAULT MAGNUMHOZ MATRICÁKAT KERESEK! (bereczki9502@gmail.com) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
scoupon | Adatlap | 121546 | 2012. április 4. 20:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát gyorgyb, még hogy nem remekmű...? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
scoupon | Adatlap | 121545 | 2012. április 4. 20:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szép tiszta munka grat! Egyedül a műszerfal ezüst része fura nekem, de az összkép pofás. Üdv Peet | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121543 | 2012. április 4. 04:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem meg a színe tetszik...kicsit olyan katonai fílingje van:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121542 | 2012. április 3. 23:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem vészes! Állandóan vizes 2000-2500 as csiszoló papirral a lényeges részt lecsiszolod fínoman, majd Tamiya Compound-al és fínom puha rongyal fényesre polírozod.Kicsit hosszadalmas munka de eredményt hoz. A technokolt mint makett ragasztót felejtsük el. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121541 | 2012. április 3. 22:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HEEELP! ma ragasztottam az ablakokat Techokol ragasztóval, mivel tapasztalataim alapján ez bevált nem ködöl. de a jobboldali ablakon ott maradt az ujjlenyomatom úgy n ézki h ragasztó... vmiféle megoldás van arra h letakarítsam? ilyenkor mit tudok csinálni? mellékelek vmiféle képet Légyszi segítsetek! Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121540 | 2012. április 3. 22:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dani! Nekem a Büssing tetszik legjobban, így a képek alapján az sikerült legjobban. további jó építést, úgy látom megkedvelted a kamionokat. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121539 | 2012. április 3. 22:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Elsőnek nagyon jó, legfeljebb kis részletekbe lehet belekötni (sorjázás, maszkolás hiánya). Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121538 | 2012. április 3. 21:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Béla! Nagyon jó lett ez is, gratula hozzá! Azon nem gondolkodtál még, hogy valami vékony plexiből ablakokat rakjál bele? Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ubul111 | Adatlap | 121537 | 2012. április 3. 20:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nekem is tetszenek a kamionok ezért építettem egy Volvo FH16 Globetrotter XL típust.Szerintetek jól sikerült? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121536 | 2012. április 3. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 121535 | 2012. április 3. 19:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atis! Köszönöm. Szeretnék ennek a jó kis csapatnak tagja lenni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121534 | 2012. április 3. 18:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Hát Te nem vagy kispályás:-) Leesett az állam,mert elsőre fel sem tűnt hogy ez a kamion fából van! Megnéztem az adatlapodat is...MINDEN ELISMERÉSEM! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyorgyb | Adatlap | 121533 | 2012. április 3. 17:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Syiasztok Egy holland ismerösöm kérésére elkészitettem ezt a makettet nem egy remekmű de ez az ő autoja.Ime néhány foto. gyorgyb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 121531 | 2012. április 2. 21:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ára 1790ft-ra volt kirakva de lehet hogy csak én néztem el. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yuki | Adatlap | 121530 | 2012. április 2. 21:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
www.italeri.com/scheda.asp Sziasztok Most találtam ezt a kis dioráma alapot kamion alá, a játékmakett centrumban megvehető. Üdv:István | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 121529 | 2012. április 2. 20:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dani Szépek.. szépek..:) Üdv. a kamionosok csapatában.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fékkulcs | Adatlap | 121528 | 2012. április 2. 18:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121527 | 2012. április 2. 13:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121526 | 2012. április 2. 13:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121525 | 2012. április 1. 18:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121524 | 2012. április 1. 18:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121523 | 2012. április 1. 17:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121522 | 2012. április 1. 17:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121521 | 2012. április 1. 17:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Tartozom egy korrigálással:-) Nem a "szörnyeteget" kaphattam lencsevégre,mert még nem ért idáig.Ez a szerkezet,elmondások szerint egy kb. 500 méter hosszú sínfektető monstrum,ami most még kb. Törökszentmiklós körül tarthat valahol.A "lelőtt" darus sínmasina csak egy kistesó. Bocs,én sem tudtam...de most már tudom:-) MÁS! Ma voltam kint a tetthelyen,de a Daf nem volt ott.Állítólag az ország egy másik részére ment dolgozni,és egyenlőre nem is jön vissza...:-( Vigaszként,volt ott egy Mercedes Actros,ami német operátorral dolgozik.Erről csináltam vagy 60 képet,amit elkezdek feltenni.Nem tudom mikorra végzek,de igyekszem:-))) Üdv: D.A | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121520 | 2012. április 1. 12:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121519 | 2012. április 1. 12:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Igazán nincs miért:-) Örömmel teszem.Bár nem építek kamionokat,markolókat(gondolom azt majd a kicsi fiam később...!:-) )de nekem is tetszenek ezek a szerkezetek.Van bennük valami elementáris erő,kisugárzás...nem véletlenül szeretik ezeket olyan sokan:-) Egy vontató jellegű makettem van,egy 1:76 ex-Matchbox,most Revell M-19 Tank Transporter,de ezt szeretem.Most építem,van még híja,de remélem jól fog sikerülni. Mivel nálam IDF makettek vannak túlnyomó részben,azon vagyok hogy anno anyagi lehetőség szerint beszerezhessek egy-két szállító járművet,pl.Mack,Scania,Daf...bár ezek méregdrága holmik(lásd.Accurate Armour,Amt). Nu,nem untatlak tovább,csak tényleg ez a fényképezéses "anyagellátás" nekem egyáltalán nem okoz gondot,szívesen csinálom.Amint lesznek újabb fejlemények a Daf-ról,jelentkezem. Üdv: D.A (Ilyesmiket szeretnék majd a jövőben,mint a mellékelt képeken.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 121518 | 2012. április 1. 08:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönettel a képekért! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121517 | 2012. március 31. 19:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Opsz!Mindjárt átállítom a gépet,mert 2013 még nincs:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121516 | 2012. március 31. 19:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ő pedig "lótifuti" aki majdnem "kamion",de borzasztóan szorgos kis jármű.Nekem tetszik:-) ( Vannak még egyéb,főleg vasúti ilyen-olyan kisegítő járművek,de ezeknek tényleg nincs semmi köze a kamionokhoz,csak ehhez a nagy építkezéshez.Iény esetén felteszem,vagy átküldöm magánban.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121515 | 2012. március 31. 19:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121514 | 2012. március 31. 19:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:-) Hát textálisan nem merném vállalni,de a képek beszerzését vállalom,ahogy tudom. Mivel ez a téma nálam nem igazán ismert,nem szeretnék hülyeségeket irosgatni olyan szaktársak felé,akik "otthon" vannak ebben a témában. De most már tudom hogy mindig érdemes vinni a kamerát ha ilyen helyeken fordul meg az ember. Nos akkor jöjjön néhány kép a "szörnyeteg"-ről.A képek minősége vegyes,mert mint említettem,nem mehettem közelebb a gépezethez több ok miatt,de zoom-mal próbáltam belőle kihozni a lehető legtöbbet. Üdv: D.A | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 121513 | 2012. március 31. 16:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én egy képválogatásra gondoltam, cikk formájában. A téma megérdemli azt, h ne vesszen el itt a fórumban. Abba meg belefér a teljes géplánc a szörnyeteggel együtt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121511 | 2012. március 31. 15:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 121510 | 2012. március 31. 12:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A héten már voltam kint többször is,de nem látom.Lehet hogy kint van valahol terepen...! Ma reggel is voltam kint a gyerekekkel,de alig volt munkagép.Szerintem jön az még felénk,csak nem könnyű kifogni őkelmét.Meg ugye hétvége...bár nekik sem mindenkinek. A teljes kompánián mit értesz? Mert ha a "szörnyeteg"is kell,az megvan szintén fotókon,csak ő ugye nem kamion:-)Meg ezt a szerkezetet csak távolabbról lehetett lekapni,ezt is egy rendes biztonsági tag "szemhunyása" mellett,mert az építési területre idegenek mint én is,nem mehetnének be. De ha elfér ebben a topikban is,felteszem őket szívesen,csak adjatok rá " engedélyt":-))) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A színe, a gumi kéderek jól sikerültek, tetszenek. A motort én máshogy koszolnám, ha jössz móvárra beszélhetünk róla :-) Viszont ha rám hallgatsz, azt az üzemanyagtartályt szedd le róla. az a ráöntött fellépő (ismerem az amt kitjét) az legalábbis szerintem nagyon sokat ront az összképen. Annál az is jobb, ha levágod róla, visszacsiszolod és nem lesz fellépő.
A másik, ami szerintem sokat dob a gépeken, amerikában a motor és a váltó sokszor két különböző gyártótól származik, így azok színe is különböző. Ezt eddig még csak egy gépemen próbáltam ki, de a végeredmény nekem nagyon bejött.
Szia!
exec