<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rpsmith | Adatlap | 121609 | 2012. április 20. 21:58 | ![]() | |
rpsmith | Adatlap | 121607 | 2012. április 20. 07:20 | ![]() | |
Szia Sjoca69! Bocsi, de nem kaptam levelet eddig tőled, pedig sűrűn szoktam nézni a fiókomat. A lényeg: 2db-ot tudtam most szerezni, de azok már elkeltek. Ha lesz legközelebb, akkor gondolok rád és félreteszek 1et neked! Sorry, elkapkodták előtted. Üdv, Rp | |||||
Sjoca69 | Adatlap | 121606 | 2012. április 20. 02:03 | ![]() | |
Engem is érdekel, írtam is mailt, de nem válaszoltál. Nézd meg a spam-ok között, lehet oda tette a freemail, bár nem hiszem ,mert én is freemail-ről írtam. Mindenesetre várom a válaszod. | |||||
bucsi | Adatlap | 121605 | 2012. április 19. 07:00 | ![]() | |
khe2 | Adatlap | 121604 | 2012. április 19. 00:08 | ![]() | |
Szia Mindenképpen szeretnék egy ilyen Rába maratást rendelni. Kérlek írj a piktomi@gmail.com-ra egy emailt és ott megbeszéljük. Üdv.: P.Tomi | |||||
Bogyó82 | Adatlap | 121603 | 2012. április 18. 21:30 | ![]() | |
Miaz ára a gépeknek? | |||||
bucsi | Adatlap | 121602 | 2012. április 18. 12:18 | ![]() | |
rpsmith | Adatlap | 121601 | 2012. április 18. 07:19 | ![]() | |
Israti71 | Adatlap | 121600 | 2012. április 17. 16:51 | ![]() | |
Üdv! Nemrég tettem fel képeket egy Merci Actros sínhegesztő kamionról. A helyzet sajnos azóta sem változott,mert a Daf típusú hegesztő jármű még nem érkezett vissza ide Karcagra,az Actros-t szoktam látni még mindig. Tudom,többen jeleztetek vissza hogy kellene még néhány részletes kép,és nincs is elfelejtve,csak épp a jármű van oda...,de rajta vagyok,ha ismét úgy adódik. Csak ezért zavartam köreiteket:-) Üdv: D.A | |||||
Makettos | Adatlap | 121599 | 2012. április 17. 16:20 | ![]() | |
Makettos | Adatlap | 121595 | 2012. április 16. 14:23 | ![]() | |
Oksa Köszi:) De most "újra" szétszedtem a 4 es scaniat! Szegényt már 3 szor szedtem szét:DD De ez az utolsó. Most festem majd valami egyedire:) Üdv:Tomek | |||||
Blasiie | Adatlap | 121593 | 2012. április 15. 20:14 | ![]() | |
Szia! Végre most már tudok segíteni is:) Itt nemrég volt beszállító, feltöltötte magát a bolt:) Nem tudom, mi van még készleten, de ahogy láttam most gyorsan fogynak a Scaniak nála... De itt találsz majd vmi az biztos: www.modelshop.hu/category.php Ha meg nem, akkor keresd rpsmith-t, ő biztos szerez majd:DD (én tőle vettem Dark Diamondot) Balázs | |||||
Makettos | Adatlap | 121592 | 2012. április 15. 17:55 | ![]() | |
Üdv! Honnan lehetne beszerezni ITALERI SCANIA R620 V8 NEW R SERIES-t? Köszi a válaszokat! Üdv! | |||||
Dodó | Adatlap | 121591 | 2012. április 15. 14:31 | ![]() | |
bucsi | Adatlap | 121590 | 2012. április 15. 12:34 | ![]() | |
Szia! Köszi szépen a segítséget. Megpróbálom hátha sikerül. Szerintem nem lett semmivel kezelve úgy hogy szerintem menni fog. Üdv bucsi | |||||
sziklakks | Adatlap | 121589 | 2012. április 15. 12:28 | ![]() | |
Szeva! Festéktől függ.Bázisfestékről,és ts-ről mér szedtem le matricát áztatással. Berakod egy lavór vízbe egy napra,majd szépen elkezded böködni a szélét egy vékony lapos ecsettel.Sziszifuszi meló,de megoldható.Ha használtál lágyítót/feszítőt,az szopás. | |||||
gaspiktm | Adatlap | 121588 | 2012. április 15. 12:21 | ![]() | |
Sziasztok! Lenne itt pár cucc amitől megválnék! gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/kamion/peterbilt_midnight_express_esci_ertl_1_25_hianyos_1575951023.html gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/kamion/canepa_t600a_kenworth_amt_ertl_1_25_hianyos_1575944957.html gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/kamion/ford_ltl_9000_kamion_esci_ertl_1_25_alkatresz_1575861473.html gyujtemeny.vatera.hu/makett_modell/auto_busz/kenworth_kamion_hianyos_1575906188.html | |||||
bucsi | Adatlap | 121587 | 2012. április 15. 11:57 | ![]() | |
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Matricát mivel lehet leszedi a felületről hogy a festést ne sértsem meg? Nem jól volt ráfeszítve a felületre és össze van repedezve és elég nagy darabok hiányoznak belőle. Segítséget előre is köszönöm. Üdv bucsi | |||||
Makettos | Adatlap | 121584 | 2012. április 15. 10:39 | ![]() | |
Üdv! EURÓPAI Kamion makettet keresek megvételre! 1:24 es méretarányban! Jöhet összerakott,félig megcsinált vagy olyan is ami nincs elkezdve! Ajánlatokat erre a címre várom! scaniafan@citromail.hu | |||||
Makettos | Adatlap | 121583 | 2012. április 14. 16:11 | ![]() | |
Üdv! Cserélnék egy 1969 es Chevy Camaro SS-t és egy 1941 es Ford WoOdyt! De eladó is! Irányár:4500 Ft(kicsi alku belefér) Cserébe európai kamion érdekel! ( Scania,DAF,Man) Lehet öszerakott is de szétszedhető legyen szépen! Félig összerakott és elkezdetlen legyen! A ki kötés az mindegyiknél az hogy hiánytalan legyen! Várom az érdeklődőket az alábbi címen: scaniafan@citromail.hu | |||||
PanPeter | Adatlap | 121582 | 2012. április 14. 15:38 | ![]() | |
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A smokey és a bandita című filmben szereplő kamion színeire lennék kíváncsi. A feketéről kiderítettem, hogy kávé fekete, ami tulajdonképpen barna csak nagyon sötét. Viszont a körbe futó arany "szegély"-re nem találok festéket. Van esetleg ötletetek milyen lenne jó hozzá. Melyik gyártó és festék? Általában enamellel dolgozom, de acryl is érdekel. Köszönöm | |||||
Makettos | Adatlap | 121581 | 2012. április 14. 15:15 | ![]() | |
Üdv! Nincs valakinek véletlen Európai bontatlan kamionja? (Scania)Elcserélném 2 darab bontatlan Amerikai autócsodára!Több infó és kép e-mailben! Érd: scaniafan@citromail.hu | |||||
Gabee | Adatlap | 121580 | 2012. április 14. 08:26 | ![]() | |
bucsi | Adatlap | 121578 | 2012. április 13. 17:20 | ![]() | |
Sziasztok! Helyhiány miatt eladó egy pár cucc. Az első négy képen lévő dolgokat egyben szeretném eladni. A pakk tartalma:-Renault magnum -Topas tanker -Scania Stremline az alváza össze van rakva a fülke nem volt festve csak úgy volt összerakva nyersen. -komplett merci fülke. - Amt pótkocsi alváza és még egy pár apróság Eladó még ezen kivűl egy Renault magnum. Topas tanker csak megtekintésre lett kinyitva. Ár megegyezés szerint Érdeklődni:bucsika84@gmail.com Üdv bucsi | |||||
gumikacsa | Adatlap | 121577 | 2012. április 13. 13:59 | ![]() | |
Sziasztok! Megválnék két kamiontól: A topas tank-os szerelvénytől, és egy merga actros-tól. "Halványan" mindkettőbe bele van fogva. Előbbi 12000HUF utóbbi 6000HUF. További infok, állapotról e-mail-ben: tibi_1978@hotmail.com vagy tibi_29@freemail.hu Üdv: kacsa | |||||
ChevyG | Adatlap | 121576 | 2012. április 12. 16:10 | ![]() | |
Szeva! Jól alakul! Remélem eszi majd a rozsda! (IP350-esek csak úgy néznek jól ki!) üdv! | |||||
exec | Adatlap | 121575 | 2012. április 12. 11:00 | ![]() | |
szõke bertalan | Adatlap | 121574 | 2012. április 12. 09:39 | ![]() | |
Lyuk imitációs trepli lemezt keresek. méret 70x50 mm. | |||||
plecsike | Adatlap | 121573 | 2012. április 12. 07:34 | ![]() | |
Sziasztok! tudna valaki segíteni,hogy a Scania r620-asom megrongálódott szélvédőjét hogyan tudnám pótolni,vagy esetleg hol lehetne másikat vennem? | |||||
rpsmith | Adatlap | 121572 | 2012. április 9. 19:08 | ![]() | |
Szia Atti! A környéken a boltokat már végignéztem, de mindegyik vastag volt, de nem adom fel. Volt már, hogy szitát vágtam szét de most nem találok megfelelőt. Fülke is olyan lesz de az még a jövő! Bár szerintem pár hét és kész (augusztusban kezdtem). Üdv, Rp | |||||
Józsika | Adatlap | 121571 | 2012. április 9. 19:08 | ![]() | |
Sziasztok! A hosszú hétvégén sikerült nagyjából összehozni egy újabb HC-s volvót. Úgy vettem összerakva, ezért még szombaton szétszerelés, és áztatás volt. Volt egy kis javítás, és alakítás is rajta. A tetőspojler tartójából egy kicsit visszavágtam, mert nagyon meredek volt szerintem. A lököst már a festés után vettem észre, nekem egy kicsit nagy a hézag az ajtó aljánál, ezt majd kijavítom. A festésnek van még egy kis híja és a matricázásnak. Várom a véleményeket kinek, hogy tetszik. üdv. Józsika | |||||
usatika | Adatlap | 121570 | 2012. április 9. 18:23 | ![]() | |
Hali! Vannak hálós szövésű rácsok(automakett.hu) vagy nyitott szemmel járj a boltokban a háztartási osztályon és néha van jó méretű szürő is olcsóbban is.Adjál neki néhány kábelt is...amúgy szépen alakul a gépezet,de a koszos alváz mellé koszos,kopott fülke is dukál erre figyelj! usatika | |||||
rpsmith | Adatlap | 121569 | 2012. április 9. 17:38 | ![]() | |
Sziasztok! Akkor összefoglalva: trepni, kapaszkodó lesz; kipuff még nincsen koszolva, de lesz és átkenem az elejét rozsdával plusz a váz belsejét porral. Motoron még lehet változtatni, olajosabbá tenni. A kipuff alján a könyökön meg sem fordult a fejemben, hogy lecsiszoljam, de utólag szerintem elég nehéz lenne kivitelezni, max, ha szétszedem és előről csinálom. Teszek fel még pár képet a motorról. Úgy gondoltam elég rá ennyi kosz, de akkor teszek még rá. A fülke lesz panelezve, de csak a végén, a koszolás közben amikor már rajta van minden apróság. Magát a hűtőrácsot miből lenne érdemes megcsinálni? Lehet kapni valahol megfeleően finom és vékony rácsot? Vagy marad a maratás? Rp | |||||
exec | Adatlap | 121568 | 2012. április 9. 15:20 | ![]() | |
GAbi, én ott nem is az olajfolyásokra gondolok, de ha valahol, akkot ott igenis a szegletekben van mocsok. Ráadásul az alváz koszossága szerintem megkívánja a motor hasonló koszosságát. Az alváz belsejével egyet értek veled. rpsmith, tavaj a Tamiya kiadott egy panelező festéket, ecsetes. Zseniális hatásokat lehet elérni vele exec | |||||
Gabi | Adatlap | 121567 | 2012. április 9. 13:23 | ![]() | |
Szia! Egész jó eddig, tetszik a kipufogó koszolása a toldásig, és külön jó, hogy a szívóoldalhoz nem nyúltál, azt úgy hagytad. Nekem nem rossz a motor koszolása sem, nem előírás, hogy folyik az olaj belőle mindenhol, pláne, ha karbantartják rendesen, vagy nemrég volt mosva. A kipufogó csőnél viszont nem értem, hogy miért áltál meg a toldásnál a rozsdával, onnan olyan, mintha elvágták volna. Persze fokazatosan lehet, és kell csökkenteni a rozsdázást, de nem így, mint amit elvágtak. A fekete toldás se életszerű nekem, egy alu sokkal jobban passzolna szerintem. Ami még kicsit zavar, hogy az jó ötlet, hogy a légszűrőcsövet használtad a kipufogó kanyarjához, de én lecsiszoltam volna róla a bordákat. Amennyiben így marad a váz külső része, akkor egy kis port, vagy hasonlót még adnék a váz belsejének, mert ott mindig jobban megül, mosásnál se érik el mindenhol, a külsejét mindig jobban. Nekem tetszik a fellépő a tankon, pláne, ha teszel majd egy treplilemezt a két tank közé a vázra, akkor teéljesen életszerű. Talán még a két kipufogó dobjára tennék vékony drótból két kapaszkodót a felmászáshoz. A fülkét nem tudom akarod-e panelezni, de ezen szerintem jól kihozná a vonalakat, kis darabon érdemes lenne kipróbálni. Gabi | |||||
exec | Adatlap | 121566 | 2012. április 9. 11:57 | ![]() | |
a képek időrendben csökkenve három különböző gép képeit mutatja. | |||||
exec | Adatlap | 121565 | 2012. április 9. 11:57 | ![]() | |
rpsmith | Adatlap | 121564 | 2012. április 9. 11:41 | ![]() | |
Szia Exec! Köszi a kritikát! A motor váltó dolgot megfogadon, de ezen már nem hiszem, hogy meg tudom valósitani, túl sok minden van már köréépitve, de egy következő amcsi gépen mindenképpen kipróbálom. Az üa tankra nem volt ráöntve a fellépő. 4 részből állt + tömités és csiszolás, majd ment a helyére, pánttal rögzitettem a helyén és odaraktam a fellépőt. Ez még javitható is, de nekem szúrná a szememet, hogy "üres" a tank oldala. Móvárra sajna nem tudok menni, de a motor koszolásán még javitok, ugysincs még készen! Fülke, kipuffok is teljesen tiszták még... Üdv, Rp | |||||
exec | Adatlap | 121563 | 2012. április 9. 09:42 | ![]() | |
Szia rpsmith! A színe, a gumi kéderek jól sikerültek, tetszenek. A motort én máshogy koszolnám, ha jössz móvárra beszélhetünk róla :-) Viszont ha rám hallgatsz, azt az üzemanyagtartályt szedd le róla. az a ráöntött fellépő (ismerem az amt kitjét) az legalábbis szerintem nagyon sokat ront az összképen. Annál az is jobb, ha levágod róla, visszacsiszolod és nem lesz fellépő. A másik, ami szerintem sokat dob a gépeken, amerikában a motor és a váltó sokszor két különböző gyártótól származik, így azok színe is különböző. Ezt eddig még csak egy gépemen próbáltam ki, de a végeredmény nekem nagyon bejött. Szia! exec | |||||
erosimre | Adatlap | 121562 | 2012. április 8. 20:43 | ![]() | |
Szevasztok! Itt is nagyon kellemes húsvétot kívánok mindenkinek! Üdv.:Imi | |||||
rpsmith | Adatlap | 121561 | 2012. április 8. 20:41 | ![]() | |
Sziasztok! Pár képet az alakuló Keniről, hogy kicsit megtörjem a csendet. A kipuffok teljesen sajátok, mert a gyáriak egyrészt nem tetszettek másrészt pedig szerintem nem ehhez a kamionhoz gyártotta az AMT... :( Valamint a fülke aljára került egy hővédő/zajvédő burkolat. Sok képet, videót néztem, hogy milyen is valójában, aztán egy agyonhasznált törlőkendő lett a megfelelő alany. Ezekután felkerültek a fülkére kivülről a kapaszkodók, tükrök, lámpák, stb-k... Következő a hűtőrács átalakitása és a levegő cső lesz. Aztán pár sallang, koszolás és kész. Üdv, Rp | |||||
bucsi | Adatlap | 121560 | 2012. április 7. 11:38 | ![]() | |
Sziasztok! Kellemes Húsvéti ünnepeket minden makettezőnek. Eladnám vagy elcserélném ezeket kamion maketteket európai kamionokra. A Bp pótkocsi bontott a doboz de hiánytalan. A 2 db Heller még fóliázott még megtekintés céljából sem lett kinyitva. Összerakottak vagy félben hagyottak is érdekelnek. Minden megoldás érdekel. Érdeklődni:bucsika84@gmail.com Üdv bucsi | |||||
gumikacsa | Adatlap | 121559 | 2012. április 7. 00:11 | ![]() | |
gpatrik | Adatlap | 121558 | 2012. április 6. 23:23 | ![]() | |
Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek, minden gazdára talált. Bocsánat a duplázásért, nem tudom mi lehetett a hiba oka. Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Üdv.: GPatrik | |||||
gpatrik | Adatlap | 121557 | 2012. április 6. 20:21 | ![]() | |
Kiegészíteném magam. Van az alkatrészek között 6db kamion gumi is, viszont a TGA XXL szélvédő készlete hiányos, hiányzik az egyik oldalablaka kompletten a feslő kisablakkal együtt, de a nagy szélvédő hibátlan. Matricákat találtam még a következőekhez: -Italeri hűtős pót, természetesen adom a pót mellé... -MAN TGA XXL -Formel- hiánytalan lap, -Volvo Spraycan Power -a műszerfalmatricák hiányoznak-, -Volvo FH16-ra van két szett virágos matricaszett, két szett lila-kék csíkos matrica, egy szett króm csíkos matricaszett, és egy szett műszerfalmatrica. Üdv.: GPatrik | |||||
gpatrik | Adatlap | 121556 | 2012. április 6. 19:06 | ![]() | |
Sziasztok! Eladóak az alábbi holmik, érdeklődni a gpn@freemail.hu-n vagy az adatlapomon található email címen lehet. - 4db széles gumi pótkocsihoz vagy széles felnihez. (2db a hűtőspót pótkereke, de ahoz nem feltétlen kell) - Italeri hűtős pótkocsi, összerakva, sprayvel festve, de javítani kell a festésen mindenképpen. A doboz hátsó falának tetején lévő peremből hiányzik egy 4mm-es darab. - Egy kupac alkatrész, jórészük az Italeri kiegészítőből való -pár lámpa kivételével érintetlen a készlet-, de van komplett Volvo FH belsőrész is, továbbá komplett szélvédőszett MAN TGA XXLhez, meg pár alkatrész az előbbi két kamionhoz, gumik, felnik. Ami valamire használható az bele kerül a dobozba. Üdv.: GPatrik | |||||
gpatrik | Adatlap | 121555 | 2012. április 6. 19:06 | ![]() | |
Sziasztok! Eladóak az alábbi holmik, érdeklődni a gpn@freemail.hu-n vagy az adatlapomon található email címen lehet. - 4db széles gumi pótkocsihoz vagy széles felnihez. (2db a hűtőspót pótkereke, de ahoz nem feltétlen kell) - Italeri hűtős pótkocsi, összerakva, sprayvel festve, de javítani kell a festésen mindenképpen. A doboz hátsó falának tetején lévő peremből hiányzik egy 4mm-es darab. - Egy kupac alkatrész, jórészük az Italeri kiegészítőből való -pár lámpa kivételével érintetlen a készlet-, de van komplett Volvo FH belsőrész is, továbbá komplett szélvédőszett MAN TGA XXLhez, meg pár alkatrész az előbbi két kamionhoz, gumik, felnik. Ami valamire használható az bele kerül a dobozba. Üdv.: GPatrik | |||||
rpsmith | Adatlap | 121554 | 2012. április 6. 18:41 | ![]() | |
Kusti | Adatlap | 121553 | 2012. április 6. 12:59 | ![]() | |
kustee@citromail.hu ez lemaradt | |||||
Kusti | Adatlap | 121552 | 2012. április 6. 12:58 | ![]() | |
Eladó matricák, logok, típusjelzések, feliratok, műszerfal matricák. Volvo F12, DAF 95XF, Magnum 2, Schwarzmüller, Lamberet, Hella lámpatakarók, KFS adattáblák, megrendelésre is. Üdv! Kusti |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A nagy érdeklődésre való tekintettel itt is megirom (újra), hogy sajna az a 2db maratás, amit tudtam rendelni elkelt. Amint lesz megint, jelzem felétek. Köszi a türelmet addig is!
Üdv,
Rp