<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Blasiie | Adatlap | 121659 | 2012. május 5. 14:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121658 | 2012. május 5. 13:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit haladtam a Kenworth-el, már nincsen sok hátra. Végre be lett csövezve a turbó szívó oldala, kapott trepni lemezt, kapaszkodót, lámpákat, valamint 1000 köszönet Lestatnak a hűtőrácsért. Sokkal élethűbb igy, minta gyári tömör verzióval. A fülke koszolása még csak félkész. Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 121657 | 2012. május 4. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most találtam ezt az oldalt. Nekem nagyon tetszenek ezek a gépek. http://www.fmmc.fora.pl/galeria-modeli,5/modele-kuby-w-skali-1-24,6.html üdv. Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121656 | 2012. május 4. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121655 | 2012. május 4. 12:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen :) Ez már segített az elindulásban. Elképzelésem se volt hogy a motort milyen színere pingáljam ki. De látom akkor túl sok változtatást nem kell vele tennem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121654 | 2012. május 4. 10:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Norbi talán a segítségedre lesz ez a pár kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121653 | 2012. május 4. 09:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Aki tudna nekem részletes képet adni egy MB Actros Black Editionról körbe tank és légrugó de főleg motorról kéne kép. Előre is köszönöm a segítséget :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 121652 | 2012. május 3. 22:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaaaj tényleg! Igazad van! Most nézem, hogy Nagykörútat írtam, de Hungárián viszik végig! :)) Azért megnézném a konvojt, de egész este nem szobroznék a Hungárián! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabee | Adatlap | 121651 | 2012. május 3. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laposalátét! Hogy hol lehet jelentkezni, arról gőzöm sincs, én csak fényképeztem és a rakományt szettem szét...:) Silent8! Jók az információid, ezt a Skyeurope B737-300 leselejtezett repülőgépet, a TEK vásárolta meg, terrorelhárítási gyakorlatokra. Az útvonal engedély ma 22 órától, reggel 6 óráig szól! Ez alatt az idő alatt fogják elszállítan a pontos idő azért nem ismert, mert a kifutópályán kell felvinni a törzset a 2-es terminálra, mert csak ott fér ki a reptérről és az nem 2 perc lesz! Az útvonal egyébként, Üllői út, Hungária körút! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 121650 | 2012. május 3. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha minden igaz, akkor ezeket a TEK központi telephelyére viszik. Ezen a gépen fogják gyakorolni a kommandósok a gép elfoglalást és túsz szabadítást. Egyébként az ma este viszik a gépet, az Üllői úton keresztül a Nagykörút felé. Legalábbis a rádióban ilyesmit hallottam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 121649 | 2012. május 3. 20:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szia,Gabee!Ezek már szép szerelvények!Hol lehet gk.vezetőnek jelentkezni?:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabee | Adatlap | 121648 | 2012. május 3. 20:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó estét mindenkinek! Íme egy kis csemege a mai napról... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sanci | Adatlap | 121647 | 2012. május 3. 12:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Berci Bácsi ! Megvan a trepli lemez ! Postacímet erre az email-re kőldjél Légy szíves. divaldsandor@freemail.hu Sanci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121646 | 2012. május 3. 10:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia kakukk79! Én mindenképp látok benne fantáziát, mivel nem tudom a mél címed keress meg és megbeszélhetnénk akár a csere akár a kp-s részét a dolognak. A címem kustee@citromail.hu Üdv! Kusti Köszönöm Mindenkinek, a sárvédővel megnézem mit tehetek. :/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balu84 | Adatlap | 121645 | 2012. május 3. 08:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Scania R580 referenciafotókat keresek, alvázról, motor stb. bármi érdekel. Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék. Előre is köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kakukk79 | Adatlap | 121644 | 2012. május 3. 06:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121643 | 2012. május 1. 18:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti, Nekem tetszik, szép lett, de a sárvédő belső íve kicsit steril így nekem. Ha már a motor kicsit koszos, akkor gondolom a sárvédő belső íve sem tud makulátlan maradni. Azzal akarsz még valamit csinálni? Szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121642 | 2012. május 1. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kari! A következő jobb lesz, de ugysem lesz tükörfényes. :D Berci bácsi! Holnap készítek egy fényképet , el is felejtettem, de mintha azt mondtad volna hogy neked egybefüggő kellene. De azért lesz kép is meg méret is. All! A lámpa festék lehet Tamiya vagy Gunze. A többit nem erőltetném. Tamiya X26, és X27 a piros és a narancs. Gunze szinekben: H90 piros, H92 narancs. 500-600 pénz általában Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121641 | 2012. május 1. 15:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Szép munka mint midig. Gratulálok! Nem tudom miért kéne a sárvédő belső oldalát lakkozni? Ja,hsz.25027 bocsi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121640 | 2012. május 1. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Norbi! Én úgy tudom hogy hogy szegeden a brüsszeli krt-n Miklósnál vanlámpafesték. ÁDÁM | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121639 | 2012. május 1. 12:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó lett. Egyszerűen lenyűgöző. Tetszenek ezek a régi gépek :) Retro feeling :P Ádámnak említettél lámpa festéket az érdekelne engem is. Esetleg egy nevet tudsz adni meg hogy kb mennyibe fájna :) Ádám16x: Nagyon jó lesz a Dark :P Tetszik az eddigi összkép :D Csak így tovább :P Makettos: Jó lett. Egyedi és nem túl csicsás :D ubul111: Nagyon szép a volvo is meg a scania is. Gratulálok neked is :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121638 | 2012. május 1. 08:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Amúgy nekem nagyon tetszik a Scania a háttér meg egyszerűen lenyűgöző! Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121637 | 2012. május 1. 08:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! A sárvédőkön lévő vágásnyomokat megpróbálom eltávolítani. A rendszám áthelyezésén már én is gondolkodtam. A kamionon lévő matrica nekem is bejön. A western staromról vannak. A pót hátsó ajtaját még ma meg akarom csinálin. Köszönöm válaszod! Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121636 | 2012. április 30. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jó lett a masina!Első sárvédő belseje az fehér kell legyen?És a lényeg nem elég fényes,lakkot neki! Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121635 | 2012. április 30. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jó lett a masina!Első sárvédő belseje az fehér kell legyen?És a lényeg nem elég fényes,lakkot neki! Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121634 | 2012. április 30. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121633 | 2012. április 30. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ádám16x! Szép lett, jól áll neki a Western Star matricája is, kicsit olyan BP fílingje van így. A rendszám nem jó oldalon van hátul, mindig ott szokott lenni alap esetben amelyik oldalon a kormány, tehát EU bal, GB jobb. A sárvédők jobbak nyitva, de a marcangolás helyeit illett volna eltűntetni. A lámpafesték kérdést szerintem már mondták itt páran, érdemes beszerezni egy narancs és egy piros tégelyt, életed végéig kitart ha csak be nem szárad. A pótcsokin a matrica nem a igazi, el kellett volna vágni a záraknál vagy beledolgozni kézzel vagy lágyító-feszítő segítségével, így eléggé hullámosnak hat az az ajtó. De jó az összkép, és a követlkező biztos jobb és jobb lesz. Makettos! Ennyiért már már Matchbox-ot sem kapsz, kicsit gondold át szerintem az árakat. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121632 | 2012. április 30. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Európai kamion makettet vennék 1:24-1:25 ös méretben! Állapot lehet összerakott,félig vagy valameddig megcsinált,vagy elkezdetlen! Kb 4000 Forintot tudok rá szánni! Állapottól függ! Ajánlatokat erre az e-mailra kérném: scaniafan@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121631 | 2012. április 30. 16:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lyuk imitációs trepli lemezt keresek. méret 70x50 mm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121630 | 2012. április 30. 15:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121629 | 2012. április 29. 22:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x Nem rossz, nem rossz. Az első indexek jók lettek, a fényezés is tetszik:) A képek tényleg nem a legjobbak, esetleg tudnál felrakni még? Blasiie | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121628 | 2012. április 29. 08:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit színesítem a fórum. Nemrég sikerült beszereznem egy Scania Dark Diamondot. Eddig még nem találkoztam öntési hibákkal szerencsére. Az első tengellyel történt egy kis baj, de szerencsére sikerült kijavítanom. Most így állok! Bocsi a rossz minőségű képekért. Vélemény jöhet! :D Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121627 | 2012. április 27. 06:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atha | Adatlap | 121626 | 2012. április 26. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokkal jobbak így ezüstön a lámpák! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121625 | 2012. április 26. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121624 | 2012. április 26. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121623 | 2012. április 25. 16:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
badgo | Adatlap | 121622 | 2012. április 25. 15:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Renault Magnum 480 Mack motorjáról van valakinek esetleg jó képe, rajza? Üdv, robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121621 | 2012. április 25. 14:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121620 | 2012. április 25. 12:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép tiszta építés. Legközelebb már vezetékezhetsz is,meg a kicsit narancsos fényezésre figyelj.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ubul111 | Adatlap | 121619 | 2012. április 25. 11:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!A multkori zöld volvo után most összeraktam egy scania ateliert. Mostmár van két kamcsim. kiváncsi vagyok mi a véleményetek róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121618 | 2012. április 23. 20:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121617 | 2012. április 22. 19:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121616 | 2012. április 22. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem még mindig tetszik,annak ellenére,hogy sokaknak nem.A lakkozásért,és a kontúrokért kár.Az tényleg javított volna.Viszont rájöttem mi bántja a szemem.A lámpákat fesd ki krómmal,vagy minimum ezüsttel!Ne fehér legyen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121615 | 2012. április 22. 12:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Hát nem tudom! Nekem bejön:) A lámpákra még megy egy más festés és búra is:) De nézd meg ezeket a képeket is!(Kinti képek) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121614 | 2012. április 22. 12:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos! Nem is tudom, de szerintem vehetted volna kisebbre a lámpákat. Nem rossz, de valahogy nekem mégsem az igazi. A festés is ahogy többen mondták már, eléggé mázolmány hatású, főleg a 2. képen... Jó lenne valamit kezdeni vele, és akkor okés lenne:) Üdv: Blasiie | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121613 | 2012. április 21. 21:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csináltam gyorsba pár rossz minőségű képet! Majd holnap hozok szebbet az egészről! Vélemény jöhet! A lámpák és a lámpa tartó keret alumíniumból vannak:) Üdv:Tomek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121612 | 2012. április 21. 20:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Hát azóta már nagyon sokat változott ám:) Kapott lakkot de nem lett a legtutibb de már nem álok neki újból! Nagyából már össze is van rakva! Még kell egy hátsó lökös+pár dolog:) Holnap hozok képet hogy hogy áll a vas:) ÜDv:Tomek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121611 | 2012. április 21. 20:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem tetszik.Az a nyitja dolognak,hogy ne nézzen ki csak mázolmánynak,hogy egy hibátlan tükörfényes lakkozást kell csinálni,és a a más színű alkatrészeket is szépen festeni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121610 | 2012. április 21. 17:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Készül a Scania! Megcsináltam ma a festést,az egyedi lámpákat + 10 lesz rajta:PP + Pár kiegészítő! Hamarosan képek:) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Valakinek esetleg lenne Scaniahoz ablaküvege? A 2 oldalsóra lenne szükségem. Ha valakinek lenne megköszönném:) (bereczki9502@gmail.com)
rpsmith! : most már sokkal jobban tetszik a munkád, csak így tovább!
Balázs