<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
gumikacsa | Adatlap | 121672 | 2012. május 8. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121671 | 2012. május 7. 17:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith, szerintem a vastagság nem gond. Megnézed, kifúrod a lukakat, rápihensz... aztán kícül belül átcsiszolod. Egyébként én még evergreen profillal szoktam gépészkedni. A tejfölös pohár szerintem nem jó ehhez. Akkor már inkább offset lemez, vagy sörös doboz... bár azt nem tudom, hogy ezeket lehet-e igazán szépen fúrni, próbát megér. A kész Italeri kipuffok azért jók, mert mélyedésekkel már jelölve vannak a lukak a hővédőn, jóval gyorsabb kifúrkálni, aztán ahol kell megcsiszolni Szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121670 | 2012. május 7. 06:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rp! Ha kipufogó kell, keress bátran, tudok adni annyit hogy tudsz vele kísérletezni! Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121669 | 2012. május 6. 17:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia exec! Jajaja párszor már végignéztem a Titánodat, vettem is pár ötletet róla, bár még az előző Mack-hez. Ennél a Keninél a gyári kipuffból indultam ki amit lecsiszoltam simára, amire a két fél illesztése miatt is szükség volt rá. A kifurással nem lenne gondom, szerszámom van hozzá, inkább maga az anyag lenne a fő problémám, ami könnyen alakitható, vékony és tartós. Lehet megpróbálom tejfölös pohárból vagy szétnézek barkács boltban. De igazából egy vastagabb pl Italeri kipuffot nem akarnék szétfúrni, mert az vastag lenne, bár esetleg, ha előtte felfúrom és utána csinálom meg rá a lyukakat... Na mind1, agyalok, aztán kitalálok rá vmi tuti megoldást. Köszi, üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121668 | 2012. május 6. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith, az alábbi linket nézd meg. Én egy másik AMT készlet kipufogóját alakítottam át erre a célra. Alját, tetejét formára csiszoltam, a lukakat kifúrtam. És elég a fél rű, az eredmény pedig szerintem magáért beszél. www.makettinfo.hu/forum/image.php szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121667 | 2012. május 6. 14:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek a pozitiv kritikát! A hővédő nekem is mozgatja a fantáziámat, de még nem találtam hozzávalót. Márcsak azért is jó lenne, mert szinte kivétel nélkül mindegyik amcsi gépen van. Remélem Heinznél előbb-utóbb találok vmi alkalmas maratás hozzá. Vagy estleg ötlet hogy házilag miből lehetne megcsinálni? Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ubul111 | Adatlap | 121665 | 2012. május 6. 09:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121664 | 2012. május 5. 20:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith! Nagyon szépen alakul, jó gép lesz. Szerintem a kipuffokat veheted még leharcoltabbra, vagy, ami nagyon sokat dobna rajta, szerezhetnél hozzá esetleg áttört hővédő pajzsot. Az nem kell, hogy teljesen körbe érje, elég ha csak egy fél kör ami a felkapaszkodó melóst védi Szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121663 | 2012. május 5. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia RP! Nekem ez nagyon bejön, nagyon jól áll neki ez a piros szín, szépen eltaláltad. Igazából nem vagyok amcsi autós de ez a kit nekem is tetszik. Ami különös tetszik az a felnik koszolása, rettentően jó lett és az üzemanyagtank is! Nagy gratula hozzá! Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121662 | 2012. május 5. 15:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak a Volvo-t vettem meg, ezt még mindig az Úriember adná el. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121661 | 2012. május 5. 15:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121660 | 2012. május 5. 14:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121659 | 2012. május 5. 14:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok Valakinek esetleg lenne Scaniahoz ablaküvege? A 2 oldalsóra lenne szükségem. Ha valakinek lenne megköszönném:) (bereczki9502@gmail.com) rpsmith! : most már sokkal jobban tetszik a munkád, csak így tovább! Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121658 | 2012. május 5. 13:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit haladtam a Kenworth-el, már nincsen sok hátra. Végre be lett csövezve a turbó szívó oldala, kapott trepni lemezt, kapaszkodót, lámpákat, valamint 1000 köszönet Lestatnak a hűtőrácsért. Sokkal élethűbb igy, minta gyári tömör verzióval. A fülke koszolása még csak félkész. Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 121657 | 2012. május 4. 18:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most találtam ezt az oldalt. Nekem nagyon tetszenek ezek a gépek. http://www.fmmc.fora.pl/galeria-modeli,5/modele-kuby-w-skali-1-24,6.html üdv. Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121656 | 2012. május 4. 13:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121655 | 2012. május 4. 12:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen :) Ez már segített az elindulásban. Elképzelésem se volt hogy a motort milyen színere pingáljam ki. De látom akkor túl sok változtatást nem kell vele tennem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121654 | 2012. május 4. 10:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Norbi talán a segítségedre lesz ez a pár kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121653 | 2012. május 4. 09:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Aki tudna nekem részletes képet adni egy MB Actros Black Editionról körbe tank és légrugó de főleg motorról kéne kép. Előre is köszönöm a segítséget :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 121652 | 2012. május 3. 22:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaaaj tényleg! Igazad van! Most nézem, hogy Nagykörútat írtam, de Hungárián viszik végig! :)) Azért megnézném a konvojt, de egész este nem szobroznék a Hungárián! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabee | Adatlap | 121651 | 2012. május 3. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laposalátét! Hogy hol lehet jelentkezni, arról gőzöm sincs, én csak fényképeztem és a rakományt szettem szét...:) Silent8! Jók az információid, ezt a Skyeurope B737-300 leselejtezett repülőgépet, a TEK vásárolta meg, terrorelhárítási gyakorlatokra. Az útvonal engedély ma 22 órától, reggel 6 óráig szól! Ez alatt az idő alatt fogják elszállítan a pontos idő azért nem ismert, mert a kifutópályán kell felvinni a törzset a 2-es terminálra, mert csak ott fér ki a reptérről és az nem 2 perc lesz! Az útvonal egyébként, Üllői út, Hungária körút! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 121650 | 2012. május 3. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha minden igaz, akkor ezeket a TEK központi telephelyére viszik. Ezen a gépen fogják gyakorolni a kommandósok a gép elfoglalást és túsz szabadítást. Egyébként az ma este viszik a gépet, az Üllői úton keresztül a Nagykörút felé. Legalábbis a rádióban ilyesmit hallottam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 121649 | 2012. május 3. 20:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szia,Gabee!Ezek már szép szerelvények!Hol lehet gk.vezetőnek jelentkezni?:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabee | Adatlap | 121648 | 2012. május 3. 20:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó estét mindenkinek! Íme egy kis csemege a mai napról... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sanci | Adatlap | 121647 | 2012. május 3. 12:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Berci Bácsi ! Megvan a trepli lemez ! Postacímet erre az email-re kőldjél Légy szíves. divaldsandor@freemail.hu Sanci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121646 | 2012. május 3. 10:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia kakukk79! Én mindenképp látok benne fantáziát, mivel nem tudom a mél címed keress meg és megbeszélhetnénk akár a csere akár a kp-s részét a dolognak. A címem kustee@citromail.hu Üdv! Kusti Köszönöm Mindenkinek, a sárvédővel megnézem mit tehetek. :/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balu84 | Adatlap | 121645 | 2012. május 3. 08:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Scania R580 referenciafotókat keresek, alvázról, motor stb. bármi érdekel. Ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék. Előre is köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kakukk79 | Adatlap | 121644 | 2012. május 3. 06:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121643 | 2012. május 1. 18:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti, Nekem tetszik, szép lett, de a sárvédő belső íve kicsit steril így nekem. Ha már a motor kicsit koszos, akkor gondolom a sárvédő belső íve sem tud makulátlan maradni. Azzal akarsz még valamit csinálni? Szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121642 | 2012. május 1. 18:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kari! A következő jobb lesz, de ugysem lesz tükörfényes. :D Berci bácsi! Holnap készítek egy fényképet , el is felejtettem, de mintha azt mondtad volna hogy neked egybefüggő kellene. De azért lesz kép is meg méret is. All! A lámpa festék lehet Tamiya vagy Gunze. A többit nem erőltetném. Tamiya X26, és X27 a piros és a narancs. Gunze szinekben: H90 piros, H92 narancs. 500-600 pénz általában Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121641 | 2012. május 1. 15:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Szép munka mint midig. Gratulálok! Nem tudom miért kéne a sárvédő belső oldalát lakkozni? Ja,hsz.25027 bocsi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121640 | 2012. május 1. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Norbi! Én úgy tudom hogy hogy szegeden a brüsszeli krt-n Miklósnál vanlámpafesték. ÁDÁM | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121639 | 2012. május 1. 12:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó lett. Egyszerűen lenyűgöző. Tetszenek ezek a régi gépek :) Retro feeling :P Ádámnak említettél lámpa festéket az érdekelne engem is. Esetleg egy nevet tudsz adni meg hogy kb mennyibe fájna :) Ádám16x: Nagyon jó lesz a Dark :P Tetszik az eddigi összkép :D Csak így tovább :P Makettos: Jó lett. Egyedi és nem túl csicsás :D ubul111: Nagyon szép a volvo is meg a scania is. Gratulálok neked is :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121638 | 2012. május 1. 08:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! Amúgy nekem nagyon tetszik a Scania a háttér meg egyszerűen lenyűgöző! Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121637 | 2012. május 1. 08:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti! A sárvédőkön lévő vágásnyomokat megpróbálom eltávolítani. A rendszám áthelyezésén már én is gondolkodtam. A kamionon lévő matrica nekem is bejön. A western staromról vannak. A pót hátsó ajtaját még ma meg akarom csinálin. Köszönöm válaszod! Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121636 | 2012. április 30. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jó lett a masina!Első sárvédő belseje az fehér kell legyen?És a lényeg nem elég fényes,lakkot neki! Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121635 | 2012. április 30. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kusti! Jó lett a masina!Első sárvédő belseje az fehér kell legyen?És a lényeg nem elég fényes,lakkot neki! Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121634 | 2012. április 30. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121633 | 2012. április 30. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ádám16x! Szép lett, jól áll neki a Western Star matricája is, kicsit olyan BP fílingje van így. A rendszám nem jó oldalon van hátul, mindig ott szokott lenni alap esetben amelyik oldalon a kormány, tehát EU bal, GB jobb. A sárvédők jobbak nyitva, de a marcangolás helyeit illett volna eltűntetni. A lámpafesték kérdést szerintem már mondták itt páran, érdemes beszerezni egy narancs és egy piros tégelyt, életed végéig kitart ha csak be nem szárad. A pótcsokin a matrica nem a igazi, el kellett volna vágni a záraknál vagy beledolgozni kézzel vagy lágyító-feszítő segítségével, így eléggé hullámosnak hat az az ajtó. De jó az összkép, és a követlkező biztos jobb és jobb lesz. Makettos! Ennyiért már már Matchbox-ot sem kapsz, kicsit gondold át szerintem az árakat. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121632 | 2012. április 30. 18:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Európai kamion makettet vennék 1:24-1:25 ös méretben! Állapot lehet összerakott,félig vagy valameddig megcsinált,vagy elkezdetlen! Kb 4000 Forintot tudok rá szánni! Állapottól függ! Ajánlatokat erre az e-mailra kérném: scaniafan@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szõke bertalan | Adatlap | 121631 | 2012. április 30. 16:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lyuk imitációs trepli lemezt keresek. méret 70x50 mm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121630 | 2012. április 30. 15:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blasiie | Adatlap | 121629 | 2012. április 29. 22:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x Nem rossz, nem rossz. Az első indexek jók lettek, a fényezés is tetszik:) A képek tényleg nem a legjobbak, esetleg tudnál felrakni még? Blasiie | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121628 | 2012. április 29. 08:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kicsit színesítem a fórum. Nemrég sikerült beszereznem egy Scania Dark Diamondot. Eddig még nem találkoztam öntési hibákkal szerencsére. Az első tengellyel történt egy kis baj, de szerencsére sikerült kijavítanom. Most így állok! Bocsi a rossz minőségű képekért. Vélemény jöhet! :D Ádám | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121627 | 2012. április 27. 06:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atha | Adatlap | 121626 | 2012. április 26. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sokkal jobbak így ezüstön a lámpák! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121625 | 2012. április 26. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettos | Adatlap | 121624 | 2012. április 26. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gis80s | Adatlap | 121623 | 2012. április 25. 16:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
badgo | Adatlap | 121622 | 2012. április 25. 15:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Renault Magnum 480 Mack motorjáról van valakinek esetleg jó képe, rajza? Üdv, robi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok!
Megint zavarognék itt pár maratott cuccal, főleg kamionosoknak. A lista az első képen, lassan, de folyamatosan frissül.
Elérhetőség: tibi_1978@hotmail.com
Üdv: Kacsa