<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sennás | Adatlap | 121712 | 2012. június 6. 18:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 121711 | 2012. június 6. 18:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia!Én még tavaly nyáron láttam őket H.szoboszlón kilépett egy CER kocsi azt tették vissza.Legtöbbet ott áll,szerencsére nem sok dolguk van (ha a vasutas nem hibázik). A kék lámpasor az érdekes rajta.Kösz a képet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121710 | 2012. június 6. 17:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Köszi az infót, én azt hittem, hogy ezt már régen leselejtezték. Annak idején kék fény is volt rajta, szegény eléggé leharcolt már. A fülke egyedi, hogy a Rábában készült, vagy a Mávnál, azt én sem tudom. Itt van róla egy kép, még kékkel: www.policecars.hu/p/displayimage.php Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 121709 | 2012. június 6. 16:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Nowotny,sajna nem ismerem a részleteket de valami olyasmi lehet amire gondolsz.Jó volna bejutni oda,felnyittatni a fülkét és onnan is csinálni pár képet(talán látszik valami hegesztési hely).Még próbálok talpalni hogy én saját magam is bejussak fotózni és kinyittatni a fülkét is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 121708 | 2012. június 6. 15:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva drusza!Debi a vontatási telephely,nehéz bejutni én is csak megkértem 1-2 emberkét:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121707 | 2012. június 5. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121706 | 2012. június 5. 19:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ismerem a munkáit, figyelemmel követem mindíg az oldalt is. Ahogy épül úgy mentem a képeket lefelé, sok dlgot lenyúltam már tőle eddig is. De ahogy Gabi is írta a hátsó felfüggesztést nem értem. Meg még sok dolgot, meg mondjuk ebben már a motor sem ilyen. De ami biztos, a srác tud. Nem is kicsit. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 121705 | 2012. június 5. 19:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121704 | 2012. június 5. 19:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szép tiszta munka, de pl nem értem, hogy a hátsó futóművet miért hagyta úgy. Hátsó felni csavarjait is kicserélte, bár szerintem nem lett szebb, de pl a kerékagyat már nem vette kisebbre. Fülkében is a tetőhöz nem nyúlt, pedig az is kicsi. Szóval szép munka, de vannak dolgok amiket még meg kellett volna csinálni, ha már ilyen mélységbe belenyúlt, szerintem. Fényezés nagyon szép, és tényleg jó ez a szín. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sanci | Adatlap | 121703 | 2012. június 5. 19:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kemény dolgok ezek...van idegzete a fiúnak ! Fülke színe tetszik, azt lenyúlom tőle. Sanci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121702 | 2012. június 5. 19:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 121701 | 2012. június 5. 14:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Józsika! A Tarcsais Daf-t hol sikerült lelőni? A múltkorában láttam itt Tiszaújvárosban, de még a neten se nagyon találtam rá, hogy milyen limitált széria ez. Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Józsika | Adatlap | 121700 | 2012. június 5. 10:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Végre sikerült eljutnom Jászberénybe. Jó volt személyesen is megismerkedni veletek. Köszönet Gabinak amiért az elején segített helyet csinálni a kiállítani vitt makettjeinknek. Talpi is segítségemre volt 1-2 ember megismerésében. Igaz csak szombaton tudtunk ott lenni, de nekem nagyon tetszett ez a hétvége. Néhány kép a kiállításról. üdv Józsika | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 121699 | 2012. június 4. 21:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Úhh de komoly a fülke,ez 2 ből van csinálva,jól gondolom? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 121698 | 2012. június 4. 21:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Béci | Adatlap | 121697 | 2012. június 4. 20:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladó kamionok.A dobozok csak megtekintés céljából lettek kibontva. A Revell Merci doboza kicsit sérült, ill. néhány alkatrész levált a keretről, de egyébként hiánytalan! Érdeklődni főleg telefonon: 0630 5399291 vagy ladasbeci@mailbox.hu Személyes átvétel Békéscsabán, vagy + postaköltség! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 121696 | 2012. június 2. 18:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám16x | Adatlap | 121695 | 2012. június 1. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 121694 | 2012. május 23. 14:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megint zavarognék itt pár maratott cuccal, főleg kamionosoknak. A lista az első képen, lassan, de folyamatosan frissül. A másik képen a képek, a számok alapján a listáról beazonosíthatók. Berényben ott leszek, ha valaki oda kérné a személyes átvételt, akkor a kiállítás előtti utolsó szerdáig jelezze (Máj.30). Elérhetőség: tibi_1978@hotmail.com Üdv: Kacsa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121693 | 2012. május 18. 12:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt tart a technika. www.youtube.com/watch Keresek Italeri vagy Revell Volvo kockalámpáshoz homlokfalat komplett lökháritót lámpástol vagy ezeket tartalmazó kiszuperált kasznit. Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roland_89 | Adatlap | 121692 | 2012. május 18. 11:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! május 26-27.-én kerül megrendezésre a Győrszemerei Kamionos Találkozó, melyre szeretettel várunk mindenkit innen a fórumról! Akit esetleg érdekelne, szeretnénk makettkiállítást is tartani, ha lenne annyi jelentkező itt az építők közül aki hozna magával 1-2 kamiont. Távirányítós modellek lesznek! Természetesen akik maketteket hoznak nekik nincs belépő! A rendezvény bővebb programjait, előző évek képeit megtaláljátok honlapunkon: www.kamiontali.hu és facebook-on: www.facebook.com/profile.php Ha valakit érdekel a dolog akkor ezen a címen írjon nekem legyenszives: roland @ kamiontali . hu Köszönöm! Üdv: Roland | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121691 | 2012. május 18. 08:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121689 | 2012. május 17. 13:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok :) Nekem nagyon tetszik a pót :D Ügyes megoldásokat csinálsz rajta :D Csak így tovább. Majd kíváncsi leszek a végére :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121687 | 2012. május 17. 12:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121686 | 2012. május 16. 13:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121685 | 2012. május 15. 18:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Szép munka, tetszik, pláne azért, mert az egész saját épités. Örülök hogy segithettem! Azt hittem nehezebb lesz életre kelteni a lámpákat, mutatósak lettek nagyon! Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121684 | 2012. május 15. 18:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladó dolgok. Elérhetőségeim az adatlapomon. A könyvet kb 2x lapoztam végig, a Scania Wrecker pedig vontatónak épithető meg felépitmény nélkül. Üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 121683 | 2012. május 15. 16:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Jaja, én is erre tippeltem :) köszi az infot Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121682 | 2012. május 15. 14:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Norbi! Már nem emlékszem, de pár ezer forintos kiegészítő. www.modelmakershop.com/modelmakershop/index.php Innen lett rendelve Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
94-es Norbi | Adatlap | 121681 | 2012. május 15. 14:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Nagyon jól néz ki eddig. A lámpák tetszenek. Mennyi volt amúgy? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121680 | 2012. május 15. 14:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Vincus! Köszönöm! A lámpa és a tartó is KFS, csak szimplán fehérben volt, (olyan a tolatólámpa) csak meg kellett festeni és kész. Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 121679 | 2012. május 15. 12:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Fajjentos lesz, jól néz ki... A lámpák saját készítés, vagy valami kiegészítőben voltak? Tán KFS? Üdv: V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121678 | 2012. május 15. 12:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis haladás konténerpót ügyben. Bár sok-sok hiba ordít rajta de ezeket még könnyűszerrel lehet még orvosolni RP! Ilyet lehet kihozni a lámpákból, szóval abszolút megérte! Nagy köszönet érte! :) Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wolf66 | Adatlap | 121677 | 2012. május 13. 08:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jabel,Pulcsi-köszönöm a segítségeteket! Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bucsi | Adatlap | 121676 | 2012. május 11. 10:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Eladó egy pár darab kamion. Ár megegyezés szerint. Érdeklődni:bucsika84@gmail.com Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 121675 | 2012. május 10. 17:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Esetleg a masterclub hasonló, de gyanta szegecsei. Szépek és kb 7-800 huf/zacsi. amiben 80-200 db is van. Csak kissé nehézkes itthon beszerezni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121674 | 2012. május 10. 17:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én ezt tudnám ajánlani.Kicsit drága sok is kell belőle de ha összejön akkor király lesz. Pulcsi automakett.hu/termek/hobby_design_hd07-0005_05mm_rivets_40_pcs.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wolf66 | Adatlap | 121673 | 2012. május 10. 14:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tudna nekem v.ki segíteni?Az amcsi kamionok szögecselését(pl.a hálófülke összeillesztései)mivel tudnám pótolni?Mi a technikája a kis pöttyök elkészítésének? Előre is kösz a segítségeteket! Üdv.:Tibi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 121672 | 2012. május 8. 21:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megint zavarognék itt pár maratott cuccal, főleg kamionosoknak. A lista az első képen, lassan, de folyamatosan frissül. Elérhetőség: tibi_1978@hotmail.com Üdv: Kacsa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121671 | 2012. május 7. 17:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith, szerintem a vastagság nem gond. Megnézed, kifúrod a lukakat, rápihensz... aztán kícül belül átcsiszolod. Egyébként én még evergreen profillal szoktam gépészkedni. A tejfölös pohár szerintem nem jó ehhez. Akkor már inkább offset lemez, vagy sörös doboz... bár azt nem tudom, hogy ezeket lehet-e igazán szépen fúrni, próbát megér. A kész Italeri kipuffok azért jók, mert mélyedésekkel már jelölve vannak a lukak a hővédőn, jóval gyorsabb kifúrkálni, aztán ahol kell megcsiszolni Szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121670 | 2012. május 7. 06:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Rp! Ha kipufogó kell, keress bátran, tudok adni annyit hogy tudsz vele kísérletezni! Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121669 | 2012. május 6. 17:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia exec! Jajaja párszor már végignéztem a Titánodat, vettem is pár ötletet róla, bár még az előző Mack-hez. Ennél a Keninél a gyári kipuffból indultam ki amit lecsiszoltam simára, amire a két fél illesztése miatt is szükség volt rá. A kifurással nem lenne gondom, szerszámom van hozzá, inkább maga az anyag lenne a fő problémám, ami könnyen alakitható, vékony és tartós. Lehet megpróbálom tejfölös pohárból vagy szétnézek barkács boltban. De igazából egy vastagabb pl Italeri kipuffot nem akarnék szétfúrni, mert az vastag lenne, bár esetleg, ha előtte felfúrom és utána csinálom meg rá a lyukakat... Na mind1, agyalok, aztán kitalálok rá vmi tuti megoldást. Köszi, üdv, Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121668 | 2012. május 6. 17:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith, az alábbi linket nézd meg. Én egy másik AMT készlet kipufogóját alakítottam át erre a célra. Alját, tetejét formára csiszoltam, a lukakat kifúrtam. És elég a fél rű, az eredmény pedig szerintem magáért beszél. www.makettinfo.hu/forum/image.php szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith | Adatlap | 121667 | 2012. május 6. 14:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek a pozitiv kritikát! A hővédő nekem is mozgatja a fantáziámat, de még nem találtam hozzávalót. Márcsak azért is jó lenne, mert szinte kivétel nélkül mindegyik amcsi gépen van. Remélem Heinznél előbb-utóbb találok vmi alkalmas maratás hozzá. Vagy estleg ötlet hogy házilag miből lehetne megcsinálni? Rp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ubul111 | Adatlap | 121665 | 2012. május 6. 09:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 121664 | 2012. május 5. 20:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rpsmith! Nagyon szépen alakul, jó gép lesz. Szerintem a kipuffokat veheted még leharcoltabbra, vagy, ami nagyon sokat dobna rajta, szerezhetnél hozzá esetleg áttört hővédő pajzsot. Az nem kell, hogy teljesen körbe érje, elég ha csak egy fél kör ami a felkapaszkodó melóst védi Szia! exec | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MemoLaci | Adatlap | 121663 | 2012. május 5. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia RP! Nekem ez nagyon bejön, nagyon jól áll neki ez a piros szín, szépen eltaláltad. Igazából nem vagyok amcsi autós de ez a kit nekem is tetszik. Ami különös tetszik az a felnik koszolása, rettentően jó lett és az üzemanyagtank is! Nagy gratula hozzá! Üdv. Laci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121662 | 2012. május 5. 15:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak a Volvo-t vettem meg, ezt még mindig az Úriember adná el. Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 121661 | 2012. május 5. 15:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 121660 | 2012. május 5. 14:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Az általad feltett kép tudni mikor készülhetett?
Látható az oldalán azóta kapott még egy külön azonosító számsort(olyasmi mint a mozdonyoké)