<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
ron | Adatlap | 130083 | 2004. január 21. 07:39 | ||
ron | Adatlap | 130082 | 2004. január 21. 07:32 | ||
Sziasztok!
íme néhány új link az autómakettezés szerelmeseinek. Nem semmi dolgokat fogtok találni... http://www.hrmodeler.com/ itt a linkeken belül ajánlom Philip Curtis makettjeit http://www.marksmodels.co.uk/home.htm | |||||
ron | Adatlap | 130081 | 2004. január 21. 07:24 | ||
Szia kbx!
A fotómaratott övcsatokkal kapcsolatban egyet tudok neked javasolni. http://www.hlj.com Azon belül pedig a studio 27 nevű cég gyártja ezt a kiegészítőt. Ez kb. 4000Ft mire kishazánkba érkezik. | |||||
kbx | Adatlap | 130080 | 2004. január 19. 15:07 | ||
Sziasztok!
Az a nagy kérdésem, hogy honnan lehet beszerezni fotómaratott övcsatokat és stifteket! Én itthon nem sok helyen találkoztam vele! A Fabulisnál volt de bizonytalan mikor lesz megint! Ha tudtok segítsetek légyszi! Előre is köszi: kbx | |||||
ron | Adatlap | 130079 | 2004. január 5. 20:44 | ||
Sziasztok!
Olyan képet keresek ami Valentino Rossiról készült a tavalyi Brit ralivilágbajnoki futamon. Egész pontosan olyan kellene nekem amin látszik az, hogy nézett ki a versenyzőruhája. Akinek van ilyen a gyűjteményében legyen szíves küldje el nekem. Továbbá keresnék még olyan képet ami versenyautó féktárcsájáról készült. Amin látszanak a hőhatások... Előre is köszönöm. Sziasztok | |||||
ron | Adatlap | 130078 | 2004. január 5. 20:38 | ||
Sziasztok!
Itt találhattok igazi érdekességeket. http://www2.comco.ne.jp/~garage/ http://www.spotmodel.com/web/fabricants/scaleproduction.htm http://www.grandprixmodels.co.uk/newspages/wrc.htm | |||||
NGPETI | Adatlap | 130077 | 2003. december 21. 18:44 | ||
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok Nektek! Németh Gábor | |||||
  | Adatlap | 130076 | 2003. december 20. 14:09 | ||
Szia Peti!
Sikerült a rendelés nemsokára megérkezik a SUBARU. Más új eredmény és infó most nincs, ha van valami új akkor írok! Köszi mégegyszer a segítségedet! Üdv! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130075 | 2003. december 19. 07:40 | ||
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel... Van egy ELADÓ 2000-es Tamiya Peugeot 206 WRC makettem,1:24-es méretben. Eredetileg egy saját diorámához készült,de közben alakult az elképzelésem,így megválnék tőle... Amennyiben érdekel valakit,e-maiben képet is tudok küldeni. Németh Gábor nemethdekor@fw.hu | |||||
NGPETI | Adatlap | 130074 | 2003. december 17. 07:32 | ||
Szia V.Sándor!
Sikerült-e már a rendelés? Milyen eredmények és infók vannak? Köszi! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130073 | 2003. december 17. 07:29 | ||
Sziasztok!
Érdeklődnék,tud-e Valaki valami jövő évi újdonságról? Természetesen 1:24-es autókra gondoltam... :o) | |||||
Ron | Adatlap | 130072 | 2003. november 26. 14:19 | ||
Szia Mekett!
Köszönöm a segítséget. Utána fogok nézni, hogy lehet e kapni a sasban ólomfóliát... | |||||
Mekett | Adatlap | 130071 | 2003. november 25. 20:19 | ||
Ron!
Úgy tudom, hogy a Sas-ban lehetett kapni például. Valaki nem tud mondani valami naprakész tippet? Segítsetek már, légyszi! Üdv Mekett | |||||
Ron | Adatlap | 130070 | 2003. november 25. 19:19 | ||
Szia Mekett!
Köszönöm az ötletet ki fogom próbálni, hogy ez mennyire működőképes. Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Honnan tudok szerezni ólomfóliát? Esetleg makettboltból, vagy máshol lehet kapni? Köszi | |||||
Mekett | Adatlap | 130069 | 2003. november 24. 20:07 | ||
Szia Ron!
Ez mondjuk repülőknél (és főleg 1:72-ben) használatos eljárás, de még 1:24-ben is használható szerintem: Próbáld meg ólomfóliából (hát kékben nem láttam még, de ott a festék :) Üdv Mekett | |||||
Ron | Adatlap | 130068 | 2003. november 24. 19:03 | ||
Sziasztok!
Kinek milyen ötlete van arra , hogy a versenyautóba való biztonsági övet milyen anyagból lehetne elkészíteni? Azon kívül, amit a Hasegawa gyárilag a kitekhez ad... Nekem valami olyan kellene ami többféle színben, jelen esetben kékben elérhető. Ha valaki tud erre tippet adni , kérem írjon. Köszi | |||||
GPG. | Adatlap | 130067 | 2003. november 20. 00:22 | ||
Szia NGPETI!
Végiglapoztam a linkajánlót, de sajnos a külföldi boltokon nem igazán tudom kiigazodni. Némelyik hazai sem működik igazán jól(lehet, hogy csak nekem).Konkrétan a Reji kiegészítője és övcsatjai érdekelne. A kiegészítő nem tudom konkrétan mit takar,de gondolom tanksapkafedél, gyorszár...egyéb. Nekem tamiyás subaruhoz és mitsubishihez kellene.Ha lehetne küld már el nekem a Gergő telefonszámát. Köszi. | |||||
NGPETI | Adatlap | 130066 | 2003. november 19. 19:57 | ||
Helló GPG!
Néhány cég foglalkozik kiegészítők gyártásával. A link ajánlóba írtam is ilyeneket. A rendelést pedig Marosi Gergőn keresztül lehet megoldani...2-3 héten belül megjön minden! Néhány Hasegawa autó "maradék" maratása van nekem is(Lancia,Lancer),de nem tudom,milyet is keresel pontosan? | |||||
GPG. | Adatlap | 130065 | 2003. november 19. 09:55 | ||
Hello NGPETI!
Ron mondta, hogy forduljak hozzád! Szeretnék valahonnan szerezni fotómaratott övcsatokat, kiegészítőket,kevlármatricát 1/24-es autóim építéséhez. A fabulisnál már legalább egy fél éve le van adva a rendelés, de még mindig semmi. Ha tudsz, segíts nekem lécci. Köszönöm! | |||||
Ron | Adatlap | 130064 | 2003. november 14. 21:19 | ||
Sziasztok!
Tamiya 1/24 es méretarányú 98 vagy 99 es évjáratú Subaru Impreza Wrc karosszériát keresek. Ha valakinek van ilyen "fölösleges" alkatrésze kérem jelentkezzen. Üzleteljünk! Köszönöm! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130063 | 2003. november 13. 21:07 | ||
Szia V.Sándor!
E-mailben megírom a Gergő telefonszámát... | |||||
V. Sándor | Adatlap | 130062 | 2003. november 13. 20:59 | ||
Szia NGPETI!
Marosi Gergőt, hogy tudom elérni, kérlek ird meg! Én úgy tudom, hogy már nem gyártják. Én valahol valakinél porosodó elfekvő darabot keresnék! Vagy nem tudtok valami olyan címet ahol ilyen régi már nem gyártott maketteket meg lehet szeretni? Köszönöm! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130061 | 2003. november 13. 20:23 | ||
Szia V.Sándor!
Neked is Marosi Gergő lehet a megoldás! Van ismerettsége és sok mindent tud rendelni a japánoktól...Ha még gyártják,akkor két-három hét alatt megjön a makett! | |||||
V. Sándor | Adatlap | 130060 | 2003. november 13. 20:17 | ||
Sziasztok!
Még mindig keresek SUBARU Legacy Hasegawa által gyártott rally változatát (az autók kódjai CR4,CR14)! Ha valaki tud valahól elfekvő darabot kérlek hívjatok vagy írjatok! Előre is köszönöm, nagyon várok valamiféle kedvező választ. tel.: 30/9350508, email: b.fiber@chello.hu | |||||
Ron | Adatlap | 130059 | 2003. november 13. 11:10 | ||
Sziasztok!
Én matricázáshoz a Gunze Sangyo által gyártott , Mr Mark Softer nevű terméket használom. Ez nekem nagyon bejött. A használata sem túl bonyolult. A felületre felhelyezett még mozgatható matricára kell a lágyítószert "felkenni" és nedves papírzsepkendővel , illetve szintén nedves fültisztítópálcikával a hagyományos módon kinyomni a vizet a matrica alól. Még két matrica illesztését is el lehet ezzel a termékkel tüntetni. Arra azért ügyelni kell , hogy a lágytószerrel kezelt matrica nagyon könnyen szakad , sérül , valamint túl erős nyomás hatására a mintája is deformálódni tud. Ja és az is fontos , hogy mielőtt a lágyító rákerül a matricára , az nagyjából a helyén legyen , mert utána már nem igazán lehet a matricát elmozdítani. De egy kis gyakorlással nagyon könnyen használható ez a termék és segítségével szinte bárhová , bármilyen matrica felragasztható. Pl Peugeot 206 wrc visszapillantó tükrére a kevlár matrica... :-) Remélem sikerült értehetően leírnom és hasznosítani tudjátok tapasztalataimat. | |||||
NGPETI | Adatlap | 130058 | 2003. november 13. 07:45 | ||
Sziasztok!
Érkezett hozzám egy kérdés,amit közzétennék,hátha többen is tudtok segíteni... A matrica-lágyító használatával kapcsolatban milyen tanácsokat tudtok adni? És melyik típust javasoljátok? Várom(juk) a válaszokat és ötleteket.Köszi! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130057 | 2003. november 13. 07:40 | ||
Szia wzsemail!
Utcai vagy versenyautókat keresel inkább? A Tamiya-n kívül még a Hasegawa "képes" komoly makettek előállításásra. Néhány Fujimi és Aoshima autó is használható. Viszont van egy-két típus,amiből meg kell venni,amit gyártottak,mert csak egy cég készíti... :o( Vannak cégek,akik nagyon jó minőségű gyanta maketteket gyártanak,de nem Tamiya áron!!! www.hlj.com www.mediamixhobby.com.sg www.mafma.com www.modelimex.cz Nem tudom,ismered-e Marosi Gergőt? Ő tud segíti külföldi rendelésekkel kapcsolatban(néhány itthon nem kapható makettet már rendeltünk és két-három hét alatt mindig meg is érkezik!). | |||||
wzsemail | Adatlap | 130056 | 2003. november 12. 20:55 | ||
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?? Én csak autókat szeretek építeni, de eddig minden gyártóban "csalódtam" , kivéve a tamiya-ban nem! Viszont... nem tudom hol szerezhetnék be gépeket... ha valaki tudna egy-két címet, (internet címet is)
megköszönném! Köszike! | |||||
George | Adatlap | 130055 | 2003. november 12. 20:42 | ||
Sziasztok!
Köszi az elismerést, FOLYT.KÖV. az lesz! Legalább ilyen részletességgel fogom a többit is elővezetni. | |||||
Ron | Adatlap | 130054 | 2003. november 12. 16:38 | ||
Sziasztok!
George , nagyon szép munkát végeztél a kamionnal. Én is most vagyok benne egy scania építésében , úgyhogy saját tapasztalatból tudom , nem is olyan egyszerű egy italeri kamion ilyen minőségire megcsinálni. Főleg az én Tamiya minőséghez szokott lelkemnek... :-)) Lényeg a lényeg várjuk a folytatást! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130053 | 2003. november 12. 07:38 | ||
Szia George!
GRATULA! Igen részletes cikket sikerült kerekítened a kamionról! :o) Mindig csodáltam azokat,akik kamiont építenek össze,mivel elég sok "faragnivaló" részlettel "áldják" meg a gyártók ezeket a maketteket... Remélem versenykamionra is sor kerül egyszer! Ugye FOLYT.KÖV.!?! :o) | |||||
Mekett | Adatlap | 130052 | 2003. november 11. 20:35 | ||
Sziasztok, talán érdekel titeket, hogy pont most került fel George első cikke (ha már erről folyt a társalgás :)
George! Csak így tovább! :) Üdv Mekett | |||||
George | Adatlap | 130051 | 2003. november 11. 20:21 | ||
Hello NGPETI!
Jó az infó valóban lesz írás kamionokról! Versenygépekről én nem tudok nyilatkozni semmit,mivel nekem még egy sincs. Egyet azért szeretnék begyűjteni, ami nem más mint a valamikor jól menő Krasznai János Mercedes gépe! | |||||
NGPETI | Adatlap | 130050 | 2003. november 11. 19:16 | ||
Szia George!
Amennyiben jók az infok,olvashatunk majd kamionos cikkeket is itt a honlapon?!? Kíváncsian várom,és szerintem nem vagyok ezzel egyedül... :o) | |||||
NGPETI | Adatlap | 130049 | 2003. november 11. 19:13 | ||
Szia Ron! :o) | |||||
NGPETI | Adatlap | 130048 | 2003. november 11. 19:13 | ||
Szia V.Sándor! Köszi a mailt és az infot.Sok érdekességet találtam! Ron megelőzött,de valami hasonló kérdéseim lettek volna nekem is... :o) A honlapon írt árak jól hangzanak,csak a postaköltség kérdéses... | |||||
Ron | Adatlap | 130047 | 2003. november 11. 18:51 | ||
Sziasztok!
V. Sándor Rendeltél már erről a honlapról valamit? Milyen postaköltséggel kell számolni? Mennyit kell várni a rendelésre? Ezekről tudsz valami infót? A válszt előre is KÖSZI! | |||||
George | Adatlap | 130046 | 2003. november 10. 20:03 | ||
Sziasztok!
A verseny autókhoz némileg kapcsolódó téma a verseny kamionok. Nagyon kevés modell készült ezekről, de néhányan mégis érdeklődünk ezek irányába. Ha van valakinek infója arról, hogy jelenleg mit, és hol lehetne megszerezni írjon róla mert engem is érdekel.A kamionok között egy sport változat az mindenképpen különleges. | |||||
V. Sándor | Adatlap | 130045 | 2003. november 10. 18:28 | ||
http://www.mediamixhobby.com.sg/catalog/advanced_search_result.php?keywords=mitsubishi+evo+VII&x=8&y=9
Ezen a címen találsz sokat! Hasegawa az sajnos ezen a címen sincs, de van sok más fajta. Subaru Legassy nem tudsz véletlenül, hogy van valakinek. Köszi. | |||||
NGPETI | Adatlap | 130044 | 2003. november 10. 17:09 | ||
Sziasztok!
Mivel még eddig nem írt ide senki,így megismétlem,amit a cserebere részben írtam... :o) Remélem lesz olyan emberke még rajtam kívül,akit érdekelnek a versenyautók és beszélgetésbe tudunk bonyolódni ebben a témában. Keresek: Hasegawa Mitsubishi Lancer EVO II és EVO IV maketteket 1:24-es méretarányban,lehetőleg versenyautót. Aki tud ilyet reális áron,kérem írjon!Előre is KÖSZI! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Továbbra is keresnék Valentino Rossi Rallys szerepléséről készült képeket.
Különös tekintettel a versenyzőruhára...
Köszönöm