<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
T-72AV | Adatlap | 13047 | 2009. augusztus 10. 20:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nem álomásozot soha t-80 harckocsi csak a szoviet t-64 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 13046 | 2009. augusztus 10. 20:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kicsit félre érted én nem a bemutatókra gondoltam hanem a szovjetunió egységeire. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T-72AV | Adatlap | 13045 | 2009. augusztus 10. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helo sulyid igen lesz magyar országon ha oroszország valamilyen be mutatot tart magyar országon űdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 13044 | 2009. augusztus 10. 19:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt szeretném megkérdezni hogy állomásozott-e valaha t-80-as harckocsi Magyarországon. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MAZHL2005 | Adatlap | 13043 | 2009. augusztus 10. 03:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MIKE | Adatlap | 13042 | 2009. augusztus 9. 22:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Az első kép az egyik kedvencem! :D Már folyamatban a kép 1-1 beni másolata 35ben Üdv: MIKE | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13041 | 2009. augusztus 9. 21:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vasúton. 6 db-ot fel újítottak, ők megvették. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gluer | Adatlap | 13040 | 2009. augusztus 9. 21:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia juge75 Ha már a ZSU-57-2 megint szóba került. Korábban kérdeztem, hogy tudsz-e valamit esetleg arról, hogyan került a finnekhez az a pár magyar jármű? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
antarktika | Adatlap | 13039 | 2009. augusztus 9. 20:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 13038 | 2009. augusztus 9. 12:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Páncélos & Juge75! Az a baj, hogy már késő, elkezdtem a makettet, de tudok a hibáiról. Futógörgőket nem fogok venni, mivel van egy olyan hibája a makettnek, amit ezek szerint nem ismertek: méretaránya nem 1:35, hanem kb. 1:32,5-1:33! A Trumpeter valóban jobb, de annak is vannak hibái szép számmal, pl. a motortere a Tamiyáénál is rosszabb (A '72-es verzió esetén) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13037 | 2009. augusztus 9. 01:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13036 | 2009. augusztus 9. 01:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a hozzászólást, de sajna elszámoltam... Magasabb a páncél, vagy a búvónyílás nem jó méret... De így marad. Ha már futógörgő, a Jadarnál kapható 3.500.- pénzért komplett futószett T-54-55-höz, és az a görgő van a ZSU-57-2 ben is. Nagyon szép, és nem drága, mint a Tamiya kb 10-14 ezer forintos kitje. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
páncélos | Adatlap | 13035 | 2009. augusztus 8. 23:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Juge 75! Le a kalappal, ez az igazi makett építés. Ha a sorozatgyártás megkezdődik, egy átalakító szettre én is igényt tartok. Gaunt! A Tamiya T-62 egy nagyon korai makett és sok-sok javíthatatlan hibája miatt én nem javaslom (nekem meg van). Ilyen pl. a futógörgők, a lövegcső, a torony. Talán a Trumpeter jobb lesz. Ha mégis Tamiya, akkor a Tamiya T-55 futógörgőivel készíteném, de az meg már igen csak drága lenne. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 13034 | 2009. augusztus 8. 22:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most már értem.Bocsi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
antarktika | Adatlap | 13033 | 2009. augusztus 8. 21:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 13032 | 2009. augusztus 8. 21:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sulyid! Az ostobaságaidat tartogasd magadnak! Egyáltalán láttál már T-62M-et? T-55AM-et? Nagyjavításon átesett T-55-öst? Nem valószínű. Keresgélj a neten, majd megvilágosodsz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 13031 | 2009. augusztus 8. 21:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remélem hogy csak elírtad hogy t-72 lánctalpat használtál.A t-62-es a t-54/55 lánctalpát használja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 13030 | 2009. augusztus 8. 21:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T-62M recept: Először is végy egy Tamiya T-62-t, reszelgesd sokat, tulajdonképpen bontsd le az egészet. Majd add hozzá az általad említett Aires átalakítót. Ezután következik egy csipetnyi Eduard maratás. Az eddigi összetevőket kevergesd meg jól, adagolj hozzá finoman házi gyártású alkatrészeket. Ha ez kész, még adj hozzá egy Friul T-72 láncot (RMS), majd egy ugyancsak Friul DSKM géppuskát. És végül egy evőkanálnyi festék. Jó étvágyat! :)) Kb. ennyi dolgot vettem meg hozzá... Az Aires átalakító nem rossz, van benne maratás is, sok jó alkatrésszel. Viszont van két nagy problémája: 1, Ugyan megvan a KTD-2 lézertávmérő a löveg fölött, de a folytatása hiányzik a torony tetején. 2, A páncéltest BDD páncélja túl vékony, javítani kell, és valami kínszenvedés leszedni az öntvényről. Először kisfűrészt használtam, bele is tört, majd jött a nagy vasfűrész, az is nehezen vitte. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
antarktika | Adatlap | 13029 | 2009. augusztus 8. 21:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia gaunt! Miből csinálod a T-62M-et? Nekem van egy Tamiya 62-esem, de mélyre süllyesztettem a tornya miatt, de most láttam a Hobbyeasy-n, hogy Aires műgyanta BDD átalakítót féláron adják. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13028 | 2009. augusztus 8. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0.5mm-es és 1mm-es Stirol (Sikó) lemez. Varjúbácsinál, vagy Z63-nál be szerezheted. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 13027 | 2009. augusztus 8. 20:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem semmmi... Van ám tehetséged hozzá. Hihetetlenül jól néz ki. Én hónapok óta szenvedek egy T-62M-el, de még sehol sem tartok, a páncéltest kb. 70%, a toronyhoz még hozzá sem kezdtem, erre te megcsinálod ezt pár nap alatt. Egyébként hol lehet kapni olyan műanyagot amivel dolgozol? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13026 | 2009. augusztus 8. 20:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most készültem el a parancsközlő antennákkal, 24 db 0.5mm-es csavart imitáltam rájuk. 2 db van belőlük, ezek jeleit veszik az SZPU-k, ezek alapján fordulnak a rakéták irányba. Valamint előtte a parancsnok kupolájával és az infra vetővel voltam elfoglalva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13025 | 2009. augusztus 8. 19:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ZU-23-2 bölcső van ráépítve. Antarktika, fényképek és saját méréseim alapján dolgozom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
antarktika | Adatlap | 13024 | 2009. augusztus 8. 19:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 13023 | 2009. augusztus 8. 13:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Juge75! Bakker! Ez nagyon állat! Én 3 hónap alatt sem tudnám így megcsinálni. Nagyon szép. Látom van hozzá vonalas ábrád. Azért vigyázz ezekkel, ellenőrizd le, hogy tényleg úgy vannak a dolgok a valóságban is, mivel ezeknek az ábráknak a 80%-a használhatatlan. Én már jártam úgy, hogy aztán kezdhettem elölről a modellezést (számítógépes 3D) ezek miatt. Például a 2P24-ről is van ilyen ábra,(Szintén Steven Zaloga műve) na az teljesen rossz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bubu | Adatlap | 13022 | 2009. augusztus 8. 13:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez biztosan egy francia BAT:). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 13021 | 2009. augusztus 8. 11:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13020 | 2009. augusztus 8. 10:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
3 nap alatt ide jutottam. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13019 | 2009. augusztus 8. 10:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Készülő 1SZ91 1/35 járműről pár kép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 13018 | 2009. augusztus 7. 10:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13017 | 2009. augusztus 6. 21:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Modernizállt, Diehl-láncos, ahogyan az egyik Szpu-is, és lesz egy második Szpu, eredeti lánc és zöld festés. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13016 | 2009. augusztus 6. 20:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mert ez a jármű magasabb homlok páncéllal, hosszabb testtel rendelkezik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbobá | Adatlap | 13015 | 2009. augusztus 6. 20:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Persze, ez természetes. Bár így hirtelen nem tudom melyikre gondolsz. Azt hittem, hogy a Szpu készlet jármű felső fele megfelel, de látom, te újat csináltál. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 13014 | 2009. augusztus 6. 20:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A radarokon azokat a "bigyókat" (sokminden van ott, fogalmam sincs mire jók) átkozottul nehéz lesz megcsinálni szerintem, de azért sok szerencsét hozzá! Melyik változat lesz? Eredeti vagy modernizált? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13013 | 2009. augusztus 6. 20:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amit a Trumpeter kiadott, az az SZPU (rakéta indító jármű), amit építek, az pedig ami ezeket vezérli SZURN (felderítő rávezető játmű), erre a makettre alapozva, természetesen más felső felépítménnyel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13012 | 2009. augusztus 6. 20:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A többihez is, nyugodtan használd, nem vagyok zsugori, másnak is hasznára válhat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13011 | 2009. augusztus 6. 20:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nos, Sztrela-10, a vízjellel jelölt kép kivételével hozzájárulok hogy feltedd, Sztrela-1 nél, ahol oda van írva hogy fotó xy, azt is légszíves ugyanúgy feltenni, megjelölve a forrást. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbobá | Adatlap | 13010 | 2009. augusztus 6. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lesz! Ennyire nem jó hozzá a Trumpeter felső fele (nem merengtem el annyira az eredeti képeken) Megnéztem a Sztrela-10-et is skydiveon, nagyon jó! Köszi a képeket, már megjöttek! Mind saját? Illetve a Zsu-57 Zsámbékot átvehetem? Köszi, üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13009 | 2009. augusztus 6. 19:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi készül éppen rovatban a készülgető Kub 1SZ91 Szurn építési fázisairól találtok képeket. A kutya se szólt hozzá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13008 | 2009. augusztus 6. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Újra elküldtem, most. Remélem megkapod. Van vagy 10 képem Sztrela-1 és 10, Shilka, Kub, és vegyes, KSZ-19 100mm-es ágyú körbefotózva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13007 | 2009. augusztus 6. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
óriás fájl is ment vele elvileg... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbobá | Adatlap | 13006 | 2009. augusztus 6. 19:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kösz! Küldtél ma délután egy üres mailt, mi volt a célod? Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13005 | 2009. augusztus 6. 16:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Scud, MAZ-al csak és kizárólag 1 db maradt, Kecelen találod. Frog-7 volt a Bólyain, Kecelen van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13004 | 2009. augusztus 6. 16:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De megtalálod a makettről és a róla szóló cikkemben is, a legutolsó képek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 13003 | 2009. augusztus 6. 15:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sa-9, vagy más néven Gaskin van. Most fotóztam Zsámbékon, rendes neve Sztrela-1. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slypi | Adatlap | 13002 | 2009. augusztus 6. 15:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Van pár fotóm a parancsnoki Uazról, remélem arra gondoltál: slypi.gportal.hu/gindex.php Ha gondolod rakd fel nyugodtan a saját oldaladra! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbobá | Adatlap | 13001 | 2009. augusztus 6. 14:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Juge75 makettező társunk új képei fent vannak a weboldalon. Csináltam egy kívánságlistát arról, hogy mi hiányzik még, vagy miből van kevés. Aki megosztana saját fotókat, kérem mailben jelezze! Szóval: UAZ dzsip, BM-21, Akácija, T-54, PT-76, BMP-1, Tatra 814, SCUD, Frog, SA-9, BRDM-1...most hirtelen ennyi. Bár némelyik őskövületről nem hiszem, hogy manapság bárki is tudott volna fotót csinálni. Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbobá | Adatlap | 13000 | 2009. augusztus 6. 14:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja ti együtt dolgoztok, most ugrott csak be, a készülő makettek dobozáról:) Kint van a bannered, minden oldalbetöltésnél véletlenszerűen jön be egy (a háromból: HM, makettinfo és te). Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jimbobá | Adatlap | 12999 | 2009. augusztus 6. 14:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt már a tavalyi repnapon is mutogatták, persze nem a magyarok. Csodálkoztam is, mit keres ott. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaunt | Adatlap | 12998 | 2009. augusztus 6. 14:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, azt tudom, hogy a D-44-eseket váltotta le, de szerintem meg sem kellett volna venni, olyan gyenge. Na jó, a kumulatív gránátja nem az, de akkor már inkább az SzPG-9 ami kissebb és könnyebb, így jobban álcázható, ami pedig bőven kompenzálja a rövidebb hatótávolságát. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |