<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19. |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19. |
sulyid | Adatlap | 146656 | 2009. december 24. 20:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kinek mit hozott a Jézuska? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 146655 | 2009. december 24. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog, békés karácsony és persze maketteket a fa alá minden kedves makettezőnek! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 146654 | 2009. december 24. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog,makettben gazdag karácsonyt mindenkinek! sulyid | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bubu | Adatlap | 146653 | 2009. december 24. 19:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Békés,Boldog,makettekben gazdag Karácsonyt kívánok minden makettező kollégának! Bubu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 146652 | 2009. december 24. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindenkinek Kellemes, ajándék makettekben gazdag Karácsonyt! :-)) :-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 146651 | 2009. december 24. 18:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Minden Kedves Makettezőtársamnak kívánok Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben, Makettekben Gazdag Boldog Új Évet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci7 | Adatlap | 146649 | 2009. december 24. 14:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kellemes, makettekben gazdag karácsonyt és új évet minden kedves makettező társnak! M7 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 146648 | 2009. december 24. 14:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek áldott, békés Karácsonyt és makettekben, valamint hozzájuk való makettezőidőben bővelkedő Újévet kívánok! Üdvözlettel,Tóth Zoltán Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovács_bt | Adatlap | 146647 | 2009. december 24. 13:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovács_bt | Adatlap | 146646 | 2009. december 24. 13:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Karácsony ünnepén az a kívánságom. Legyen boldog mindenki ezen a világon.,, | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beri | Adatlap | 146645 | 2009. december 24. 12:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog karácsonyt és Boldog Új Évet mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Guliver | Adatlap | 146644 | 2009. december 24. 10:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Minden kedves Makettező Kollégának és Kolléganőnek Békés és Szép Karácsonyt kívánok, Boldog Új Évet és milliónyi szuper makettet. Üdv Mindenkinek! Guliver | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kaloz | Adatlap | 146643 | 2009. december 24. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 146642 | 2009. december 24. 10:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog karácsonyt minden kedves kollégának. Nekem a videó kicsit túl modern...itt egy hasonló, jóval szerényebben... www.youtube.com/watch | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 146641 | 2009. december 24. 08:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boldog karácsonyt mindenkinek,nomeg újévet is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 146640 | 2009. december 24. 08:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Búék Mindekinet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Corto_Maltese | Adatlap | 146639 | 2009. december 24. 00:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Minden makettezőnek, ismerősnek és ismeretlennek, Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok! Corto | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vrauko | Adatlap | 146638 | 2009. december 23. 17:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Makettekben gazdag karácsonyi ünnepeket és makettekben és a hozzájuk való szabadidőben gazdag Újesztendőt minden kedves fó rumozó társunknak! VT | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 146637 | 2009. december 14. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha rám gondolsz, akkor azt hiszem, nem értesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovács_bt | Adatlap | 146636 | 2009. december 14. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát van egy két sötét hozzászólás... átlátszó beton pl.? az nem régi magyar találmány... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sturmmann | Adatlap | 146635 | 2009. december 13. 21:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hmmm... tényleg jó video! Pláne, hogy azon a hajón dolgoztam 7 évig amelyiken forgatták! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 146634 | 2009. december 13. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balkan Fanatic... Miért nem rögtön majka, meg győzike? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mokush | Adatlap | 146633 | 2009. december 13. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hm... az atombombát kár volt kihagyni belőle... Egyébként meg: hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_tal%C3%A1lm%C3%A1nyok_list%C3%A1ja | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 146632 | 2009. december 13. 17:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ebből konkrétan az derül ki, hogy az elmúlt 25+ évben magyar ember még külföldön se tett le semmit az asztalra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 146631 | 2009. december 13. 14:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez valóban reprezentatív és gusztusosan jó! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 146630 | 2009. december 13. 14:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meg az sem rossz dolog, hogy könnyen meg lehet szabadulni a felesleges újság papírtól. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovács_bt | Adatlap | 146629 | 2009. december 13. 13:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mortyi | Adatlap | 146628 | 2009. október 9. 11:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vrauko | Adatlap | 146627 | 2009. október 9. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Talán a boltos? Vagy a feleség... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mortyi | Adatlap | 146626 | 2009. október 9. 09:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez nagyon komoly, kicsit magamra ismertem de azt nem mondom meg melyikben :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vrauko | Adatlap | 146625 | 2009. október 9. 08:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Esztet most leltem, és nyomban közkincssé teszem tanulságul midnannyiunk számára: Két makettező összefut a hobbyboltban. Aszongya az egyik: - Én már totál kivagyok. Valahányszor veszek egy makettet, hazaérve leállítom a motort, csak lendületből gurulok be a garázsba, leveszem a cipőt, nesztelenül osonok a hálószobába, és a nejem mégis mindég felébred és ordibál velem, amiér' makettekre költöttem a pénzt. - Rosszul csinálod. Én mindég bőgő motorral állok be a garázsba, kivágom a bejárati ajtót, egy darabig motozok a konyhában a sörösüvegekkel, az új maketteket lecsapom az éjjeliszekrényre, aztán megsimogatom a nejem, és azt kérdem tőle: "Ugye, édes, te is annyira akarod most?" Ő pedig mindig úgy tesz, mint aki mélyen alszik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gotha | Adatlap | 146624 | 2009. július 16. 16:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha valakit esetleg érdekel hungarocell vágó, dioráma házak, hidak készítéséhez: www.vatera.hu/hungarocell_vago_barkacsoloknak_makettezoknek_150426568.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 146623 | 2009. július 14. 16:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Programajánló Mindenkinek,aki kíváncsi egy jó műsorra... Idén 3. alkalommal rendezzük meg BELEDI EST című,élő zenés és főleg hastáncos műsorunkat,de persze nem én hastáncolok... :o) Aki látta már előző fellépéseinket,az biztos ott lesz idén is,aki eddig még nem látta,az most ne hagyja ki! Az esemény honlapján találhatóak még információk: belediest.fw.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 146622 | 2009. április 9. 21:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehetőleg dobozban postázzatok. A dobozt is csomagoljátok be. Belül meg kibélelni ahogy NHZsolt is írta. A dobozt is fel lehet adni levélként ajánlottan. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 146621 | 2009. április 9. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem könnyű úgy postázni, hogy az sértetlenül meg is érkezzen, lekopogom, eddig nekem sikerült, pedig volt egy korszak az életemben, amikor nagyon sokat adtam fel. Nagyon fontos, hogy az átvevő, ha sérülést észlel, jegyzőkönyveztesse, és akkor a posta (ha volt biztosítva, komolyabb) kártérítést fizet. Hogy miként lehet megóvni a küldeményt? Ha dobozos, én mindig gyűrt újságpapírral tömöm ki a nagyobb dobozt, így a doblásnak, rakodásnak is ellenáll,és benne nem sérül a makett. Ha borítékos, akkor buborékos borítékban, és egy vastag, átlátszó ragasztószalaggal keresztben az oldalakat is átragasztom, meg a széleket is hosszában. Így nem könnyű kibontani (a címzettnek sem) de remélhetően ez elveszi a gyökér kedvét is, hogy megpróbálja. Persze a néha megtörténő bosszantó jelenséget ezzel nem lehet elkerülni, de mindenkinek azt kívánom, hogy ne legyen gondja ilyennel. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
doky3 | Adatlap | 146620 | 2009. április 9. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok! Az alábbi eset a napokban történt meg. Hirdettem a csereberében, megkerestek, megköttetett az üzlet én és Szabi77 között (utalás megtörtént, csomag feladva). A borítékot 3db katapultüléssel egy tasakban ajánlottan adtam fel. Szabi meg is kapta a BORÍTÉKOT! Semmi mást! A köcsög tetű stb. kivágta a borítékot, és a tasakot is (lusta volt kinyitni a gyorszárat)! A magyar posta megint letette a névjegyét. Persze hiba volna általánosítani, óva in-tenék ettől mindenkit, de akkor is nagyon dühítő hogy finoman fogalmazzak. Az érték nem nagy, de lehetett volna! Kérdem én ezután hogy postázzon az ember? A fentieket a tanulság szándékával akartam leírni, de nem tudom milyen tanulságot lehetne levonni. Doky | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabi77 | Adatlap | 146619 | 2009. március 29. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nemtudjátok Győrben hol lehet kapni ezt a Nitrosoft nevű pasztát? Szabi77 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti1537 | Adatlap | 146618 | 2009. március 26. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Áhá, szóval akkor csak bevándorló. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 146617 | 2009. március 26. 14:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak import. Pécsről importáltak. :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Geriqe94 | Adatlap | 146616 | 2009. március 26. 13:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, eccer nekem is le kell mennem oda:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti1537 | Adatlap | 146615 | 2009. március 26. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nahiszen. Csak nem sáska vagy? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 146614 | 2009. március 26. 13:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor az tök közel van hozzám. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti1537 | Adatlap | 146613 | 2009. március 26. 07:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Kedden még volt. A kiskanizsai városrészben a Móricz Zsigmond Müv.házban. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 146612 | 2009. március 25. 23:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsolti1537 | Adatlap | 146611 | 2009. március 25. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Nagykanizsán volt maketteket, maketezést bemutató kis tárlat. Remélem az alkotok nem haragudnak meg ha itt találkoznak a munkájukkal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 146610 | 2009. március 2. 18:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is írtam most neki. Az a baj, hogy igazából nem tudom, mire kíváncsi. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 146609 | 2009. március 2. 16:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
makett-gyarto.lap.hu Bocs. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 146608 | 2009. március 2. 16:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A mai naptól a makettezes.lap.hu oldalról a makettek, figurák, matricák, kiegészítők gyártóinak honlap gyűjteményét (jelentősen kibővített mennyiségben a http:makett-gyarto.lap.hu oldalon találhatjátok. Továbbra is várom mindenki linkajánlatait mindkét oldalon. Jó nézelődést! G'cart | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hondarider | Adatlap | 146607 | 2009. február 28. 16:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Írtam neki, várom a válaszát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 146606 | 2009. február 28. 14:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem lefordítani akartam, csak arra gondoltam, hogy talán más is tud valamit mondani neki. :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |