<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100. |
Amon | Adatlap | 168596 | 2009. november 25. 19:29 | ||
Szerintem csak a tűt huzza vissza kitekerve a tűrögzítőt én spec mindig kiveszem a tűt és úgy tartom a dobozába Előzmény: (168595) gaborka 2009. november 25. 19:07 | |||||
gaborka | Adatlap | 168595 | 2009. november 25. 19:07 | ||
Ezt még nem hallottam. Viszont, ha így tárolod a pisztolyt, elfárad a rugó benne, nem? c[ ] | |||||
gaborka | Adatlap | 168594 | 2009. november 25. 19:06 | ||
Igen, de alapszabály hogy két ugyanolyan anyag ne súrlódjon egymáson, nehogy berágódjon. Nyilván ami mozog az kopik is (ld. az ízűleteid:)). c[ ] | |||||
Sdave | Adatlap | 168593 | 2009. november 25. 18:33 | ||
Többek között ezért kell úgy tárolni a pisztolyt, hogy visszahúzod a tűt, mivel a tű-dűzni találkozásnál olyan feszültségek ébrednek, amik károsíthatják a réz fúvókát. | |||||
nikeboy | Adatlap | 168592 | 2009. november 25. 18:27 | ||
ez így van.de a kemépnyített anyag kikezdi a puhábbat,nem de? | |||||
gaborka | Adatlap | 168591 | 2009. november 25. 18:22 | ||
Persze, muszáj neki, hiszen így zárod el a levegő útját. Optimális esetben a tű hegyének palástja teljes mértékben felfekszik a fúvóka belsejére. Elvben ezért nem is illik hogy ugyanabból az anyagból legyenek. c[ ] | |||||
nikeboy | Adatlap | 168590 | 2009. november 25. 13:28 | ||
meglehet,de tapasztalatom az olcsóbb pisztolyoknál,hogy a dűzni,főleg ha menetesen csatlakozik,réz,semmilyen bevonat nem védi,s így ott a tűvel gyakran érintkezik! | |||||
gaborka | Adatlap | 168589 | 2009. november 25. 12:38 | ||
De, kopik, de valójában nem sok olyan alkatrésze van egy pisztolynak ahol ez gond, leginkább a tű/dűzni viszonylatában (hiszen a tű elvben csak a tűvezető gyűrűhöz ér hozzá, ami vagy gumi, vagy teflon, és a fúvókához). Ezért van pl. az EFBE-nek krómozott, a Badger Renegade-nek meg polírozott titánötvözet tűje (ezek persze jó drágák is). A tűvezető rúd egy rugó mentén mozog, esetleg még a belső szelep kophat meg, de ott tömítés van. A vegyszerek esetében, hát, ha valami erősen savasat fújnál, esetleg károsíthatná de ehhez annyira nem értek. c[ ] | |||||
nikeboy | Adatlap | 168588 | 2009. november 25. 12:24 | ||
a vegyszerekről ne is beszéljünk | |||||
nikeboy | Adatlap | 168587 | 2009. november 25. 12:23 | ||
sziasztok!Ha maga a réz nincs lekezelve,gondoljatok bele,nem kophat ?mivel valamilyen szinten az illesztések miatt,csúszás és egyéb funkciók károsíthatják! | |||||
gaborka | Adatlap | 168585 | 2009. november 25. 10:08 | ||
Láttam olyat hogy a fúvóka belsejét kipolírozták, gondolom annak is ez lehetett a szerepe. c[ ] | |||||
Ram | Adatlap | 168584 | 2009. november 25. 09:38 | ||
Csatlakoznék a tisztításpártiakhoz. Pont a minap olvastam egy régi Military Modellingben, hogy a cikk írója retuspisztoly vásárlásakor elsőként azt nézi meg, milyen a tű, és ha nem találja elég fényesnek, akkor szépen felpolírozza, ezáltal lényegesen lassabban halmozódik fel rajta zavaró festékréteg munka közben és a tisztítás is könnyebb. Nyilván ez nem csak a tűre, hanem a többi alkatrészre is érthető, ami festékkel érintkezik... | |||||
Sdave | Adatlap | 168583 | 2009. november 25. 09:19 | ||
Én is a tisztításra gondoltam elsősorban. Hiszen pl a vízcsapok jó része is rézből van és semmi baja, vagy a retuspisztoly fúvókák sincsenek bevonva. Nyilván kialakul egy oxidfilm a réz felületén, de ez most lényegtelen. Volt egy gagyi pisztolyom (Alder, vagy Adler vagy mi), na annál a festékcsatorna jó része nem volt bevonatolva. Nagy kínszenvedés volt takarítani. Nem is lehetett rendesen már sok használat után, mondjuk lehet,hogy agresszívebb szereket kellett volna használnom. Hozzátenném, hogy a használatát nem befolyásolta, bár én azt a pisztolyt alapból nem szerettem. Persze az ár/érték arány kompenzálja a dolgokat. És az átalakítás nyilván erre irányul. Senkit sem akartam eltántorítani, hiszen ötletes a megoldás. És aki érez magában elhivatottságot, bátran csinálja! üdv. | |||||
gaborka | Adatlap | 168582 | 2009. november 25. 08:33 | ||
Így van, a krómozott réteget ezerszer könnyebb takarítani, ennyi a szerepe (ami nem kevés). c[ ] | |||||
Tibcsi | Adatlap | 168581 | 2009. november 25. 07:54 | ||
Szerintem a fényes króm réteg (az esztétikán túl) csak a tisztítást segíti. Nem tapad meg rajta a festék, higítós ruhával utólag is könnyen letörölhető. Szerintem. :) | |||||
novakgabor | Adatlap | 168580 | 2009. november 25. 07:34 | ||
Köszönöm, de bocsánat csak nem értem - mi ellen is vég a króm réteg ? Illetve mitől lesz rosszabb ha nincs ? Tudtommal a sárgaréz nem képez a olyan korrozív réteget a felületén, ami minket zavarhat. Ezeken az eszközökön a króm inkább esztétikai funkciót lát el szerintem. Hiszen ne is menjünk messzire, maradjunk csak a fotomaratásoknál, olyat sem hallott szerintem még senki, hogy: "odanézz milyen régi maratás ... tiszta oxid már... megromlott... tönkrement... satöbbi..." Ne haragudj, nem akarok kioktatni, csak az átalakítástól való félelmet szerettem volna eloszlatni. Csak bátran ! Nem fog neki fájni ! :)) | |||||
Sdave | Adatlap | 168579 | 2009. november 25. 00:10 | ||
Ötletes és ügyes! Csak a csiszolással elveszítetted az eredetileg króm védőréteget. Remélem, ennek ellenére tartós lesz! üdv. | |||||
gaborka | Adatlap | 168578 | 2009. november 24. 11:58 | ||
Na ezt én is kipróbálom. Hálistennek az enyémnek nem kell kiköszörülni a belsejét, a tartállyal pedig meg vagyok elégedve. c[ ] | |||||
novakgabor | Adatlap | 168577 | 2009. november 23. 21:03 | ||
igen, teljesen eredeti alapanyag, és mivel gagyi, ezért puha is, könnyen reszelhető sárgarézből van. Még köszörű sem kellett hozzá, egy sima lapos fémreszelő, kb 10-15 perc munka, meg a végén némi 1200-as papírral elsimítottam. A tetején a tartályon meg volt két horony eredetileg, az is szépen vezette a fűrészt, az sem volt nagy kunszt. A végébe a tűhatárolónál is csak egy menetet kellett fúrni, az is 5 perces meló volt. :-) | |||||
gaborka | Adatlap | 168576 | 2009. november 23. 20:37 | ||
A legyezőfejet az eredeti koronából köszörülted? c[ ] | |||||
nikeboy | Adatlap | 168575 | 2009. november 23. 17:28 | ||
van egy SCHEIBER 200 as,kiszuperált!kell valakinek?düzni, ravasz hiányzik belőle. | |||||
nikeboy | Adatlap | 168574 | 2009. november 23. 17:26 | ||
gabor!nem rossz! | |||||
novakgabor | Adatlap | 168573 | 2009. november 23. 16:55 | ||
ja. a harmadik képen a piros pöttyök az átalakítás helyét jelzik, ha esetleg nem egyértelmű... | |||||
novakgabor | Adatlap | 168572 | 2009. november 23. 16:54 | ||
Na akkor a képek. Az egykori sárga csoda az alábbi dolgokat élte meg nálam 5 év alatt: -Teljes tömítés csere -Tartály kisebbítés (nem láttam tőle és van egy másik ugyanilyenem is) -Tartály-test találkozási rész kimarása (megmunkálási pontatlanságok eltűntetése) -Tűhatároló beépítése (egy M4-es csavar rugóval - igen ritkán használom) -Tűvédő átalakítása (nem hozott eredményt :) ) Elötte is jó volt, most se lett sokkal jobb, csak rám van szabva :))) | |||||
nikeboy | Adatlap | 168571 | 2009. november 23. 15:39 | ||
Ebben igazad van Ram,bár nekem se megy minden olyan egyszerüen,nyílván az eredmégyeim,sikereim hozzák az igényeket,s ha akad a szponzorok,de ahogy írtam,ehhez produkálni kell.Nem könnyű sajnos senkinek,jelen helyzetet tekintve pláne,ezért vagyunk nyílván hogy megoldjuk.Persze ha valakinek tudok segítek továbbra is,merítve eddigi tapasztalataimat.Minden jol megy megnyitom üzletemet,tárgyalok az olasz üzlettársaimmal jelenleg is,igyekezve beszállítani minőségi eszközöket,megfelelő és elsősorban elérhető áron.Persze makettek is szóba jönnek,rendelésre. | |||||
Ram | Adatlap | 168570 | 2009. november 23. 15:23 | ||
nikeboy, abban igazad van, hogy ha valakinek a munkájához kell, akkor nagyon nem mindegy - maradva az íjászos példánál, ha valaki nem csak hobbicélra vagy amatőr versenyeken lő, hanem európai vagy akár világszínvonalú versenyző, annak igenis kell a drága cucc. Szóval esetedben (és például még Timur esetében is), a meló miatt érthető, és hosszú távon megtérülő dolog a drágább felszerelés. A Trabant-Mercédesz hasonlatodból kiindulva: mindkettővel el lehet jutni A-ból B-be, kérdés, hogy mennyi idő alatt és milyen utazási élménnyel :) De például magamból kiindulva, aki csak hobbista célra használom a pisztolyt, egyelőre nem valószínű, hogy lecserélem az AB125-öt Evolution-re, egyszerűen azért, mert a szintemnek megfelel a gondosan karbantartott olcsóbb eszköz is - persze remélem, hogy egy-két év múlva már "kinövöm". De azért már most jeleztem Mikulás bácsinak, meg Jézuskának is, hogy nem sértődnék meg, ha egy silverline two-in-one befigyelne a fa alá, de ismerve az urak kereteit válság közepette, nincsenek vérmes reményeim :) (A régi dolgokra meg spongya és fátyol!) | |||||
nikeboy | Adatlap | 168569 | 2009. november 23. 15:14 | ||
Nos:először is elnézést azoktól,kiket akaratlanul megbántottam. Másodszor,nem kételkedem abban ami a tehetéget és kézügyességet illeti,természetesen ez is igaz,de azt gondolom,van külömbség az adott eszközök között.12éve használok aírbrusht lépésről lépésre haladva,váltva az eszközeimet,s nem azért mert k...va jol megy,egyszerüen mert a munkám megkívánja.Báthory barátom is elmondta véleményét,(kinek munkáit a neten bárki figyelemmel kisérheti,s ajánlom nektek)van külömbség!Márpedig ha az ő munkáit vesszük szemügyre,nem a "fadarab"szüleménye!Természetesen ismétlem,nem kételkedem egy ember hozzáértésében,sem tehetségében,s hiszem hogy nem a tehetőségen múlik,Azonban azt senki ne mondja,hogy nincs külömbség egy trabant,és egy mercédesz között!Igaz?Tehát,nem szándékom sem mocskolódni,sem bárkit megsérteni,csak tapasztalt véleményem nyílvánítottam ki.Egyébként valaki megkérdezte miért nincs jó tapasztalatom a Papp úrrol:egyszer beszéltem az emberrel,s rájöttem,nála elméleti síkon nagyon mennek a dolgok!Ez mindent megmagyaráz,azt gondolom. Ram:A multkoriértb tőled is elnézést kérek külön,mert szerintem némi félreértés is adatott. | |||||
Ram | Adatlap | 168568 | 2009. november 23. 13:11 | ||
Ez a drágapisztoly-fétis olyasmi lehet, mint az íjászatban tapasztalt hasonló jelenség: sokan azt gondolják, hogy ha drágább íjat vesznek attól a lövés is jobban fog menni, pedig aki tud, az egy darab fával meg zsineggel is tud, akinek meg nincs hozzá érzéke, az vehet félmilliós high-tech íjat tizenezres karbonvesszőkkel, a szórása nem fog javulni... A megoldás itt is, ott is egyszerű: gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni, és persze rendesen tisztán és karban tartani a szerszámot. :) | |||||
novakgabor | Adatlap | 168567 | 2009. november 23. 13:03 | ||
Igaz, elfelejtettem feltenni a képeket a gagyim felújításáról, de nálam 5éve harcol a sárga technika, most 1000 Ft alatt újjávarázsoltam. Én műszaki vonalon dolgozok, és sok emberrel beszéltem erről a témáról, mikor hajlottam egy jó pisztolyra történő beruházásra, de gyakorlatilag mindenki osztotta a véleményemet miszerint : egy pisztoly szórásképe a a tű a dűzni és a légjárat egymáshoz viszonyított centrikusságától/szimmetriájától, és a porlasztási rész környéki alkatrészek megmunkálási precizitásától függ. A többi csak sallang. A festék nem fog megsértődni, ha nem a tű elé cseppentik, hanem háromszor megtörik az útja mire kijut a pisztolyból és ügyesebb sem lesz senki ha a pisztoly teste bugyirózsaszín eloxot kapott gyárilag. Én is azt mondom, hogy akinek van egy csepp műszaki érzéke, és átlátja hol vannak egy ilyen szerkezet kényes pontjai, azok tudnak sokáig üzemeltetni egy noname kópiát is, aki meg nem biztos hogy a dűznit belülről meg szabad-e kapirgálni injekciós tű ferde hegyével, az vegyen márkás pisztolyt, amihez tisztító eszközöket is adnak - látszólag grátiszként. Tehát szerintem is a választást mindenkire bízzuk rá, különben előbb utóbb senkinek nem lesz kedve itt olvasgatni a sok mocskolódást. | |||||
gaborka | Adatlap | 168566 | 2009. november 23. 12:41 | ||
MINDANNYIAN NAGYON ÖRÜLÜNK A KULTURÁLT, JÓSZÁNDÉKÚ MEGNYILVÁNULÁSOKNAK! Igen, én is hülye vagyok, hogy nem Infinityt használok, tényleg. És olyan hülye vagyok, hogy nem Bentleyvel járok, és g*** módon nem Monte Carlóban lakom. Mindenki szégyellje magát, akire ez igaz. Muszáj az airbrushból mindig ilyen vallási kérdést csinálni? Nézzétek meg a youtube-n a japán videókat, összevissza pisztolyokat használnak, az egyik profi (aki makettezésből él) a műanyag Tamiya pisztollyal fest. Érdekes, húsz éve még a csodájára jártunk a megye egyetlen orosz Aerográfjának (mert azzal is meg lehetett tanulni festeni), amiből Wallkydot fújt a gazdája, ma meg le vagyunk cseszve ha nem DeVilbissünk/Evolutionunk/Iwatánk stb. van. De jól megy a dolgunk. Csak azt nem szokta senki leírni, hogy egyik pisztoly sem fúj magától, és aki béna az mindennel béna lesz, hacsak nem gyakorol. Elnézést de ez kikívánkozott belőlem, remélem nem bántottam senkit. c[ ] | |||||
mokush | Adatlap | 168565 | 2009. november 23. 09:19 | ||
Akkor bocs, és természetesen örülök, hogy sikerült az üzlet. Egyébként valószínűleg nem lenne kereslet a kínaira, ha ár/érték arányban olyan rossz lenne + nem lenne a vásárlók nagy része árérzékeny, de sajnos amíg a fizetések nem emelkednek az árakkal együtt... szívás :) | |||||
nikeboy | Adatlap | 168564 | 2009. november 23. 08:22 | ||
TERMÉSZETESEN MOKUSH!hISZEN ALAPJAIBAN TELE A PIAC GAGYIVAL!vAGY TÉVEDEK,,KÍNAIT KELL VENNI,AZ A BARÓ!Egyébként az enyémet 4 napja eladtam,s a gazdája tegnap hívott fel,megköszönve,mert módfelett jol szuperál,nem bánta meg!Egyébként megnyitom az üzletemet,nyílván kizárva a sok vackot! | |||||
mokush | Adatlap | 168563 | 2009. november 22. 19:56 | ||
nikeboy, akkor is zavarna, ha el tudtad volna adni a tiédet? ;-) | |||||
nikeboy | Adatlap | 168562 | 2009. november 22. 19:22 | ||
sziasztok! Nos,nem értem mit esztek egy 10ezres aírbrushon!olcsó igaz?persze ilyenkor?milyen király ha kinlódtok,s nem tudjátok mit kezdjetek vele!nem érné meg áldozni egy picit többet?mondjuk hosszú távom!Éljen Papp úr,a gagyijaival!EZ CSAK A VÉLEMÉNY!NEM KELL MEGFOGADNI! | |||||
gaborka | Adatlap | 168561 | 2009. november 22. 11:12 | ||
Hali! A BD-180 egy egész jó pisztoly, csak az a baja, hogy gyárilag 0,25-ös fúvókát adnak hozzá de a tű 0,2-es és ezért sajnos fúvókát kell cserélni, akkor viszont jó lesz. Egyébként, a fojtószelep miatt 0,3-as dűznivel is meg tudod ugyanazt fújni vele mint 0,2-vel, és ha autózol, aránylag ritkán kellhet fél milliméteres vonalakat fújnod. Az airforce-nál van hozzá minden alkatrész, teflontömítést meg a jatek-makettnél kapsz hozzá, bár nem tudom milyen méretek vannak. Ha nem áztatod a pisztolyt jó a gumi is. A kompresszor vibrálása (pulzálása) nem a vizesedés eredménye, hanem a kompresszorod nem tartja a nyomást, valószínűleg nyomáskapcsoló vagy jobb esetben tömítésgondod lesz. Nem tudom milyen kompresszorod van, de talán érdemes egy kisgépszervízben megnézetned. c[ ] | |||||
vlevi | Adatlap | 168560 | 2009. november 21. 22:41 | ||
Jól olvasom, hogy BD-180? Airforce Airbrush próbáltad? Vagy a Gyáli úti makettboltot? www.jatekmakettcentrum.hu "-tényleg probléma hogy nem fut egybe a dűzni külső felülete és a tű?" Hát ja. Jó lenne, különben nem garantált a tökéletes porlasztás. A kínaiak a kis számokat már le tudják írni, az egy más kérdés, hogy egy 0.2-es dűznihez szükséges minőséget nem képesek hozni. Ezért inkább azt tanácsolom, próbálj 0.3-as, vagy nagyobb tűt és dűznit szerezni, sokkal jobb lesz. | |||||
ladas22 | Adatlap | 168558 | 2009. november 21. 21:05 | ||
sziasztok! olyan céget vagy személyt keresek aki a képen látható pisztolyhoz tudna tűvel és dűznivel szolgálni. továbbá tömítéskészletet is szeretnék hozzá. néhány kérdés: -lehet-e teflonra cserélni? -lehet-e nagyobb dűznit alkalmazni benne, mert állítólag a mostani csak 0,2-es? -tényleg probléma hogy nem fut egybe a dűzni külső felülete és a tű? a pisztolyt 1/24 es rally és más versenyautók fújásához használnám és enameleket használok. még egy kérdés: nem tudok fényes felületet fújni mert a fújás közben nagy frekvenciás vibrárálás van a permetben(köpködés?). próbáltam más festékkel, más higításban és a kopresszort is ellenőriztem nem e vizesedett fel. Minden tippet szivesen várok! köszönettel: Csuvikovszky Gábor | |||||
nikeboy | Adatlap | 168557 | 2009. november 13. 16:09 | ||
Persze,miért is ne,?szólj ha van elképzelésed.Üdv | |||||
Jutas | Adatlap | 168556 | 2009. november 13. 11:44 | ||
Köszi. Át kell gondolnom. Esetleg olyan megoldás lehet, h csak a pisztoly? | |||||
nikeboy | Adatlap | 168555 | 2009. november 13. 09:35 | ||
novakgabor | Adatlap | 168554 | 2009. november 11. 19:47 | ||
" A kép csak illusztráció" feliratot elfelejtették odaírni :-[ | |||||
novakgabor | Adatlap | 168553 | 2009. november 11. 19:45 | ||
Na ezért rendeltem meg mindkettőt: TT_3,2x1,2 GT_3,2x1 Nekem is úgy tűnt, mikor szétfúrtam a pisztolyt, hogy gumi tömítés volt benne, de ha már rendeltem biztos akartam lenni, nameg lehet hogy a másik hasonló pisztolyomba az kell. De az is lehet hogy beleaplikálom mindkettőt, végülis ha a teflon adna egy vegyszeres elővédelmet, és beférne mögé a gumi is, az csak jó lenne. Valaki cserélt már ilyen tömítést ? A Tiv által beszúrt link pedig szerintem NEM SZETT - mivel 105 Ft, mint a többi egy darabos tömítés is. Szerintem az egyetlen egy 8mm x 1,9mm -es O-gyűrű. | |||||
Tiv | Adatlap | 168552 | 2009. november 11. 15:50 | ||
Azért azt a linket szúrtam be, mert annak a csavarnak a végére gumigyűrű tömítés kell, és nem teflon tömítés, és abban a szettben benne van az összes féle gumi gyűrű, tehát valószínűleg valamelyik jó. | |||||
gaborka | Adatlap | 168551 | 2009. november 11. 15:19 | ||
Ezt úgy tudod a legjobban elkerülni hogy a tűt előrefelé tolod ki tisztításkor, miután levetted a fúvókát. c[ ] | |||||
gaborka | Adatlap | 168550 | 2009. november 11. 15:19 | ||
Nem! A tűtömítés sokkal kisebb ennél, vastagabb is és kb. 1mm-es a nyílása. c[ ] | |||||
novakgabor | Adatlap | 168549 | 2009. november 11. 14:53 | ||
novakgabor | Adatlap | 168548 | 2009. november 11. 14:52 | ||
Hi ! Köszönöm, én is ott kerestem alkatrészt hozzá, azért azt a linket tettem be. De Te miért pont azt szúrtad be ? Ez a darab nekünk SEHOVA nem kell szerintem. Ha esetleg nem mindenkinek egyértelmű a tömítő alkatrész utánrendelés, adnék egy kis segítséget. Ha nézzük ezt a képet, és a 1508-as hozzászólásban szereplő cikk leírását akkor ezek szerint a TT_3,2x1,2 azt jelenheti, hogy Teflon Tömítés 3,2mm belső átmérő és 1,2mm vastagság. Én a pisztoly teljes felújításához ezt a készletet állítottam össze magamnak: TT_3,2x1,2 GT_3,2x1 GT_2,5x1,5 GT_7x1 GT_4x1 GT_0,8x0,5 Hogy mit tudsz csinálni a hátrafolyt festékkel ? Kimosni. Akkor én szét szoktam szedni a pisztolyt amennyire csak lehet, és be szoktam áztatni valamilyen oldószerbe. Tartok erre egy 7dl-es befőttesüveget, amiben néha nitró, néha alkohol van, egy napra benne hagyom, majd jól átmosom, fültisztítóval + kefével + rongyal vagy amit találok áttörölgetem amíg tiszta nem lesz. Már készül az új csavar a pisztolyhoz, a tömítés is úton van, úgy tűnik megmenekült a kis sárga ! De azért ha már megszivatott, megcsonkítottam egy kicsit - levágtam a tartályt fele akkorára, és a tartály - test találkozási részét megköszörültem, hogy ne álljon meg a peremen a festék + a silányul kidolgozott kiálló részeket lecsiszoltam. Full upgrade. Ha már hozzá kellett nyúlni, legyen minél jobb nem ? :))) | |||||
Tiv | Adatlap | 168547 | 2009. november 11. 13:42 | ||
Helo! nekem is ilyen pisztolyom van, és a Gyáli úti Játék-makett boltban lehet hozzá kapni mindenféle kiegészítőt, gyári tömítést is: www.jatekmakettcentrum.hu/aruhaz.festekszoropisztolyok-kompresszorok.reszletes.GT_8x1,9!ChroMax-Gumi-tomites.html A pisztolyban nekem is néha hátra megy egy kevéske festék, főleg mikor kiveszem a tűt, az érdekelne hogy hogyan lehet ezt a részt kitisztítani, hogy sok használat után ne legyen ilyen probléma mint a tiednél. | |||||
novakgabor | Adatlap | 168546 | 2009. november 11. 12:37 | ||
Ez lenne az (a termék) ha jól gondolom ugye ? www.jatekmakettcentrum.hu/aruhaz.festekszoropisztolyok-kompresszorok.reszletes.TT_3,2x1,2!ChroMax-Teflon-tomites.html | |||||
gaborka | Adatlap | 168545 | 2009. november 11. 12:03 | ||
airforceairbrush.hu-ra nézz fel, hátha van. c[ ] |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100. |