<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Solo | Adatlap | 172343 | 2007. július 22. 21:37 | ||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172342 | 2007. július 17. 16:52 | ||||||||||||||||||||
Na sziasztok! Az új projektek még összeillesztés és csiszolás közben néhol kicsit tömitve:-) Az első 3 kép Xizor's Viragoja a többi pedig a jól ismert Federation Droid Tank. Az észrevételek: Mindkét makett gyönyörű szépen kidolgozott és hatalmas. Mindkettőt fujni fogom,gondolom érthető h a nagysága miatt meg h egyenletes legyen majd a festék. A F.D Tankot középtájt és a kupolánál bőven kell tömiteni és ugyanez a helyzet a hátulsó részén is. Az ágyuk egybe vannak öntve ugyhogy azt majd kifurom vagy pedig kicserélem. nem ezen a talapzaton fog lenne csinálok hozzá diót. Azon is gondolkodtam h megcsinálom nyitottra a fülkét majd még meglátjuk. Most hirtelen igy ennyi. Üdv: kocka | |||||||||||||||||||||||
Zebi | Adatlap | 172341 | 2007. július 17. 11:41 | ||||||||||||||||||||
Ez inkább a T/A-ra hasonlít, nem a T/I-re. | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172340 | 2007. július 17. 11:15 | ||||||||||||||||||||
és épp azért nem gyártottak belőle mert a Tie-Interceptor a továbbfejlesztett változata. | |||||||||||||||||||||||
rcm | Adatlap | 172339 | 2007. július 17. 10:58 | ||||||||||||||||||||
Szia! Ezt írtam én is,csak adatok nélkül rövidebben.:-))) | |||||||||||||||||||||||
Amatõr | Adatlap | 172336 | 2007. július 17. 09:07 | ||||||||||||||||||||
Szia! Az igaz, hogy a Yavini csatában kapott találatot, de miután pörögve eltűnt a mélyűrben ki tudja hol és merre járt.. :)) (Egyébként Vader nincs a fülképen mert igen gagyinak találtam figurát.) Az sw.hu -n található adatok: A Sienar Fleet System gyártotta. Prototípus vadászgép. Kódjelzése x1. A TIE Interceptor elődje. Mindössze egyetlen darabot vettek használatba, azt viszont nem más, mint a Birodalom egyik vezetője, Darth Vader használta többek közt a Yavini csatában. Egy nagy hatásfokú, L-s4 típusú iker-lézerágyú található meg a pilótafülke alatt. A legtöbb TIE-vel ellentétben, van rajta pajzs, méghozzá egy Sienar gyártmányú. Emellett a Quadaniummal megerősített részek biztosítják a védelmet. A hajón nincs életfenntartó berendezés. Ennek ellenére a túlélési esély nagyon magas. A légkörben 1200 km-es sebességgel, az űrben pedig 105 MGLT-vel képes haladni, és ezzel az egyik leggyorsabb a vadászgépek közt. Az egyetlen TIE, amelyik képes a hipertérbe lépni, de igen lassú, 4-es osztályú a sebessége. 150 kg terhet képes szállítani. Hosszúsága 9,2 méter. A felépítése alapvetően a szokásos Sienar konstrukció, amely egy gömb alakú pilótafülkéből, a két oldalán pedig függőleges szárnyakból áll. A gyakrabban alkalmazott, "C" alakú szárnyakat használták. A vadász mindössze egyszer került használatba, a már említett Yavini csatában. A Sienar ez után még folytatta a munkát vele, de az Endor-i csata után feladta a tervezést, és az új generációs vadászokkal kezdtek foglalkozni. | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172335 | 2007. július 17. 00:59 | ||||||||||||||||||||
Helló! Bocs Solo h helyett válaszolok de legjobb tudomásom szerint vagyis nasszem biztos, hogy Fine models. | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 172334 | 2007. július 16. 20:01 | ||||||||||||||||||||
Én is úgy tudom,hogy csak egy prototípus készült belőle,az,amivel Vader kergette a Halálcsillagon a lázadókat,míg Solo (nem,nem Te:) oda nem pörkölt neki.A típussal szerzett tapasztalatok aztán a TIE Interceptorban kristályosodtak ki. Itt estek a birodalmiak a III.Birodalom metaforájába:túl kevés,túl későn:))) | |||||||||||||||||||||||
Atesz76 | Adatlap | 172333 | 2007. július 16. 19:21 | ||||||||||||||||||||
Solo! Nagyon baba! Megtudhatom milyen gyártmány a kicsike? | |||||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 172332 | 2007. július 16. 19:04 | ||||||||||||||||||||
Rcm A Csillagok háborúja c. film idejében valóban az volt, de ugye ott nem áll meg a tört sőt a második Halálcsillag felrobbanásával sem állnak meg a történlések. most így hirtelen nem tudok konkrét könyvet említeni, de pc-s játékot igen ahol van ilyen gép, szerintem nagyon valószínű hogy egy idő után sorozatba ment a gép és ugye egy idő után a birodalom az aki hijján lesz dolgoknak és így a leharcolt állapot is jogos. Sztem anniy az egész hogya fülkében ne Vader üljön és esetleges táblácskán ne az legyen feltüntetve hogy Vader's x1 hanem mondjuk TIE-Advanced (X-wing vs. TIE-fighter pc gameben igy hívják) üdv imi | |||||||||||||||||||||||
rcm | Adatlap | 172331 | 2007. július 14. 09:25 | ||||||||||||||||||||
Szia! Csatlakozom kockához nincs semmi szégyelni való ezen a gépen,nagyon mutatós. Egyetlen észrevétel ha ezt is egyszer felújítod: az X1 prototipus és egyetlen példány létezik belőle és az Vader nagyúré. Egyedül a Yavini csatában vett részt a gép harc közben ahol egy találatot kapott(Falcon). Szerintem kevésbé viseltes állapotban kellene lennie. De ez az én véleményem,a modelled ettől függetlenül nagyon jól néz ki. | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172330 | 2007. július 13. 23:56 | ||||||||||||||||||||
Amatõr | Adatlap | 172329 | 2007. július 13. 08:12 | ||||||||||||||||||||
Nagyon szép! Az enyémet meg sem merem mutatni :( (igaz a legutóbbi költözés is megviselte egy kicsit. Ezért egyenlőre csak ennyit tudok mutatni. A Falcon meg valószínűleg, szétszedődik, újrarakódik. | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172328 | 2007. július 3. 11:05 | ||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172327 | 2007. július 2. 18:02 | ||||||||||||||||||||
Bendeguz | Adatlap | 172326 | 2007. június 28. 22:09 | ||||||||||||||||||||
No akkor én is nem vagyok elpatkolva meg nem kell még interpollal köröztetni, csak be vagyok havazva egy kicsit.. azért épülgetnek nálam is a sci-fi cuccok. a "monster"tank építése a fő lövegnél megakadt formagumi hiányában(sokszorosítani kéne a lőszert mert nincs kedvem kb 100-at alumíniumból kiesztergálni), ezért belefogtam egy másik projekbe: végy egy halom maradék alkatrész, egy rony willist futóval, egy kis styrol meg rézdraót, rakd bele dobozba, önts hozzá ragasztót, rázd jól össze és voálá, kész is egy igazi snow speeder. nos komolyra fordítva a szót: fogtam a willis alvázt, megnyestem és belepótoltam a pótkocsi alvázát, hogy elférjen rajta minden majd. sokat filóztam, hogy a téli gumikat hogyan oldjam meg, mert hernyótalpat nem akartam csinálni, aztán jött az ötlet: királytigris fogaskeékre szabtam egy olyan hosszúságú gumi lánctalpat, ami pont körbeéri és már kéászen is volt a téli gumi, ami tutira nem lesz defektes sem, ezek lesznek majd a hátsó hajtókerekek(így jó széles lesz a nyomtáv is) előre meg sítalpat gondoltam, aminek a forgatását egyszerű hidraulika fogja végezni olyasmi módon, mint a tragoncákon(könnyen kivitelezhető, nem kell hozzá fogasléc, vagy csigaház és még szervó is van benne:D) az egyetlen beépített fegyverzet egy .50-es lesz, de ezenkívül lesz a platón minden mi szem-szájnak ingere. képeket majd valszeg vasárnap fogok tudni dobni | |||||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 172325 | 2007. június 28. 15:42 | ||||||||||||||||||||
"csak" ennyi? Akkor nem is aggódom mostmár:-D De azért álmodok majd szorgalmasan | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172324 | 2007. június 28. 15:11 | ||||||||||||||||||||
Na most hogy véget értek a vizsgáid, remélem gyakrabban hozol izgalomba bennünket valamilyen scifi (netalántán Warhammer40ks) cuccal:) (Én is ezen fáradozom amúgy:D) A fegyverek királyak lettek, akárcsak az ajtó, reméljük összeszerelt állapotban is jól mutatnak majd! (miért ne tennék?:D) a kabin a szögletes megoldással nemcsak jól mutat és könnyebb megcsinálni, de tuti "warhammeres":) Majd csak arra kell odafigyelned, hogy a kész járgányt jól megpakold fegyverekkel!:) Nomeg a figuk festését kell még megálmodnod:) | |||||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 172323 | 2007. június 27. 14:14 | ||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172322 | 2007. június 27. 12:41 | ||||||||||||||||||||
Oks! Remélem akkor minél elöbb találkozunk! Képet rakok föl de még csak összeillesztve van mert fujni akarom tehát afestés még csak most következik:-) | |||||||||||||||||||||||
Csillagvadász | Adatlap | 172321 | 2007. június 26. 21:02 | ||||||||||||||||||||
Macal, naná, h lesz:) Főleg az, de járművek is lesznek, új szerelem van;) Majd meglátjátok;) Üdv: CSV | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172320 | 2007. június 26. 20:56 | ||||||||||||||||||||
Tényleg nagyon eltűnt Miszter:) viszont várjuk szeretettel vissza:) Lesz 40ks cucc is?:) Nagyon pang a scifi topik:( | |||||||||||||||||||||||
Csillagvadász | Adatlap | 172319 | 2007. június 26. 20:51 | ||||||||||||||||||||
Kocek! Olvasni olvasok;)Csak sajna az alkotás minimális mostanság:S 1:1-ben épületmakettezek meg meló... A jó hír, h jópár sci-fi cuccot elterveztem-beszereztem mostanság:) Szóval lassan visszapörgök:) A zsé miatt meg ne aggódj:) Nem feledjük;) Képet azért rakhatnál fel róla, érdekel:) Üdv: CSV | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172318 | 2007. június 26. 19:40 | ||||||||||||||||||||
Majd megtudod mért:-) | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172317 | 2007. június 26. 19:38 | ||||||||||||||||||||
Hmmm...Szép bringa:) | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172316 | 2007. június 26. 19:37 | ||||||||||||||||||||
Köff:)(Y) Bár a naboo starfighter kicsit sterilnek tűnik:) | |||||||||||||||||||||||
misike | Adatlap | 172315 | 2007. június 26. 19:32 | ||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172314 | 2007. június 26. 19:02 | ||||||||||||||||||||
Szia! A cikkben szereplő makettekről küldök egyet-egyet,hogy ne "lőjjem le a poént":-) Bár aki jár versenyekre már találkozhatott velük. Az elkészítés,rövid leirás,javitások stb... mind bennt lesz a cikkben majd ha fennt lesz olvassátok. DE: Oda is irtam valamelyik elejére, hogy nem vagyok profi de mivel elég kevés a sci--fi témában a cikk ezért kreáltam párat.:-):-) Azért remélem tetszik majd mindenkinek. Jah a képekről bár gondolom a legtöbben felismeritek, ha nem: 1.AT-ST 2.Slave 1 3.Naboo Starfighter Ezek,akkor csak ízelítők,h mikről olvashattok majd. Véleményket,kritikákat várok, de a legtöbb dolgot már átbeszéltük Soloékkal Szolnokon(ezeken majd idővel javítani fogok:D:) Üdv:kocka | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172313 | 2007. június 26. 16:50 | ||||||||||||||||||||
Igazából a cikk nem tudni mikor kerül föl, ugyanakkor itt hozzá is tudunk szólni, és tanulhatunk is belőle, megoszthatnád a tapasztalataidat a makettekről, az építésükről, az észreveteleidről, nomeg hogy min-hogyan változtattál stb...:) | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172312 | 2007. június 26. 13:28 | ||||||||||||||||||||
Macal dolgozom az ügyön Mekettnél van 3 Star Wars cikkem. Slave 1, Naboo Starfighter+ AT-ST. De ha szeretnéd majd rakok föl képeket. kocka | |||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 172310 | 2007. június 26. 13:19 | ||||||||||||||||||||
kocka! Modellposta fórumán a Fehérvár topicba írj Neki! üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172309 | 2007. június 26. 13:04 | ||||||||||||||||||||
Képeket!!! Leírást!!! Muszáj életben tartanunk a Scifi Topikot!!!:) | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172308 | 2007. június 26. 11:40 | ||||||||||||||||||||
Sziaztok! CSV!!! nem tudom olvasod-e a forumot,de összeraktam a Federation Droid Tank-od:-) Nagyon szép és nagyon nagy lett:-) Viszont a dolgot jó lenne rendeznünk mert ég a pofám:-)Zalaegerszegin leszel? | |||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172307 | 2007. június 18. 19:39 | ||||||||||||||||||||
Na itt a nyári szünet és az elmult 3 napi suli nélküli balcsizás és bulizás melett jutott időm 3 cikket írni a témával kapcsoltban majd eljuttatom Mekettnek vagy RaPénak emai-en, csak még néhány fotót kéne készítenem és minden oks lesz. Macal nagyon frankó a járműved, Solo te meg kapcsolj hiperűr sebességre, hogy min Móvárra meglegyen:-) Na további szép napot. kocka | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 172306 | 2007. június 18. 18:11 | ||||||||||||||||||||
Köszönöm rendkívül alapos felvilágosítási kísérletedet,mely tudtalanságom bástyáinak hősies ledöntését tűzte zászlajára:))) Bendegúz!Nekem nincs meg a hangya.Csak a Katica.Azt is a modellpostán láttam meg.800 Ft volt:) | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172304 | 2007. június 18. 09:48 | ||||||||||||||||||||
Mit csinált az IG88as fejvadász robot a csillagok háborúja V epizódban, amíg a fejvadászok Vaderre vártak az executor fedélzeté... Itt a válasz: www.atomfilms.com/film/ig_88.jsp Kraftwerk - dancing robot:D | |||||||||||||||||||||||
rcm | Adatlap | 172303 | 2007. június 18. 07:16 | ||||||||||||||||||||
Az a hangya nagyon kemény!Minden elismerésem az ötletért és a kivitelezésért. Berény óta én egy pókot kezdtem felfegyverezni. Azt hiszem bevezettél egy "fegyvernemet". | |||||||||||||||||||||||
Robidoki | Adatlap | 172302 | 2007. június 17. 23:12 | ||||||||||||||||||||
Meg vagytok ti húzatva? A HELLER-nél meg forognak a mérnökök! | |||||||||||||||||||||||
Bendeguz | Adatlap | 172301 | 2007. június 17. 23:10 | ||||||||||||||||||||
Hickory! ha tippek kellenek heller hangya átalakításhoz, akkor csak szólj, én már átfaragtam egyet bányásszá, és még a szekrényben pihen egy másik,ami harci lesz, továbbá keresem a katicát, meg a szervasbogarat, mert azokra is lenne egy-két ötletem | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 172300 | 2007. június 17. 22:37 | ||||||||||||||||||||
Én a Heller Katicabogaramból akarok majd valami rovarszerű ősdémont formálni...gyűjtöm hozzá a szemetet,és brutális lesz:) | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172299 | 2007. június 17. 22:34 | ||||||||||||||||||||
Akkor egy újabb adag kép:D Pótlásra kerültek a sokak álltal hiányolt és nemhiányolt dolgok: -a minigun csövéről egy gyűrűszerűség, és a befogásnál alufóliából kapott egy borítást -festés (ez nem egy utolső dolog:D) de még sok munka lesz vele -egykét kiegészítő cucc: ásó, szerszám, stb -A cső torkolatánál egy aprócska toldalék lyukakkal (csak mert jól néz ki, meg akár frappáns magyarázatot is lehet találni rá:)) Amíg még kell: - festés egy része - egy csomagtartó keret a felépítmény hátuljára - a két hordó (ugye Elektro:D) - egy ponyva összetekerve - sok apró kütyü, meg kiegészítő szerteszéjel:) - matricák - figurák - Dioráma:D Üdv: Macal | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172297 | 2007. június 16. 21:04 | ||||||||||||||||||||
Ez egy Titánvadásznak lett megálmodva... A Titánok olyan harci gépezetek, melyeket emberek irányítanak, úgy hogy rá van kötve az idegrendszerük a gépekre. Az egészet az úgynevezett "princepsz" hangolja össze és irányítja, aki a tulajdonképpeni parancsnok. Maga a gépezet egy hatalmas monstrum, rengeteg fegyverrel és pajzsokkal, a legkisebbek 30méter magasak, a legnagyobbak pedig már majd 100méteresek, 15 fős legénységgel... Ezekre vadászik a Titánvadász:P | |||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 172296 | 2007. június 16. 20:35 | ||||||||||||||||||||
Brutális!:) Én tanulatlan ember vagyok,így a warhammer világát csak felületesen ismerem.Szóval ezt kik használják kik ellen?:) | |||||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 172295 | 2007. június 16. 20:14 | ||||||||||||||||||||
Zúzós lesz zúzós és micsoda gyönyörű szegecselés :-D. hajrá hajrá anyira meg még nem is unjuk | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172294 | 2007. június 16. 20:09 | ||||||||||||||||||||
Megint én, gondolom már untok:) Elkészültem a testtel nagyjából, egykét extra kütyü is felkerült... Főként a löveggel ügyködtem manapság, felkerült egy aprócska kiegészítés a tövére, egy vezeték hozssában (a látvány miatt:)) meg egykét apróság. Hátulra bal oldalra a felépítmény tetejére egy régi willy's jeep korlátja került, meg egy antennatartónak egy tigris lövegtartó. A másik oldalra egy kosár kerül majd, mindenféle hasznos cuccal:) Felkerült még egy ásó, és egykét felszerelési tárgy, ezek természetesen még gyarapodnak. Aztán koszolás, kopás-karcolások, szárazecsetelés, befolyatás, árnyékolás,figurák és végül a dioráma...:) Üdv Macal | |||||||||||||||||||||||
Bundesign | Adatlap | 172293 | 2007. június 13. 18:06 | ||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172292 | 2007. június 13. 17:52 | ||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172291 | 2007. június 13. 16:02 | ||||||||||||||||||||
imi | Adatlap | 172290 | 2007. június 12. 21:10 | ||||||||||||||||||||
na hát nem rosz nem rossz :-) a szegecsek jók lettek. akkor ez a végleges szín van erre jön akkor még a camo vagy ez csak láttatni a szegecseket? ja oldalsó minigun tövébe valami karikát :-) | |||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172288 | 2007. június 12. 16:35 | ||||||||||||||||||||
Haller! Volt egy kicsit szabadidőm, gondolhatjátok mire szántam:D A homlokpáncél és kiegészítő páncéllemezei kifaragására:) Nomeg már kb 80% kész a löveg befogásának páncélzata is, már csak két lemez kell az elejére, plussz egy a lövegre, hogy mozgatható maradjon... A gép oldalát Elektrolakatos kívánságára lefestettem, hogy jobban lássa a szegecs szerűségeket:) Ha már festettem, akkor a hátuljának is adtam egy keveset, oda még némi színt szeretnék belevinni:) persze plusz jön még rá kosz, kopás, rozsda, stb... Üdv: Macal |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
A hamarosan megjelenő revell újdonságok:
AT-AT
www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php
Hósikló
Slave1
Y-wing