<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Atesz76 | Adatlap | 172653 | 2008. március 31. 11:09 | ||||||||||||||||||||||
Nagyon jó gratula hozzá! Amúgy nekem is megvan ez de még a dobozában pihen:) Előzmény: (172649) oritomi 2008. március 28. 18:30 | |||||||||||||||||||||||||
regal | Adatlap | 172652 | 2008. március 31. 10:50 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem: csillagrombolót építek (javítok fel) és olyan bonyolultabb formájú apró alkatrészekre lenne szükségem, amit már valószínűleg nem használtok az öntőkeretről(motor,hajó,repülő,harcjármű). Bárki tud segíteni, kérem írjon.E-mail:tgea78@gmail.com Köszönettel, Regal | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172651 | 2008. március 30. 20:04 | ||||||||||||||||||||||
Oritomi! Szép makett, de szerintem nem ártana néhol befolyatni, panelezni (pl panelező toll) és a belső tér is eléggé egyhangúnak tűnik, némi kiemelés feldobná. Amúgy szép makett, talán ami zavart a szállítógépezet egyszínűsége...A matricázás viszont szépen sikerült! Alby! Jó lesz a cucc!:) Kitartás:) A puttyot nemárt felrázni (ha olyan a kiszerelés) vagy ha kinyomtad egy kicsit összekeverni, hogy homogén legyen. A híg és a sűrű része is hozzá tartozik, ha a sűrűt kened, akkor felkunkorodik, és repedezik, ha csak a hígat akkor meg nem fed. Némely gyártó puttyánál nálam is megesett az ilyen... ÁLtalában sztirolból készítek célszerszámot, a kívánt szélességben és formában:) Aztán úgyis csiszolással lesz meg a kívánt végeredmény... Üdv: Macal | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172650 | 2008. március 30. 19:27 | ||||||||||||||||||||||
Bevilágítási tesztek: LED próba, elülső reflektorok vagy tolató fúvókák???, főhajtómű. Marha lassan haladok. Egy kérdés a glett anyagokról: Molak puttyal kellett kikenjem a siklótappancsok, vagy futómű ajtók??? hézagait. Én szikével hordtam fel elég ocsmányul, ti mivel dolgoztok? Az normális, hogy a tubusból először krémszerű anyag, azután meg híg buborékos trutymó jött, vagy ez már döglött? Szép SSH, mikori kiadás? | |||||||||||||||||||||||||
oritomi | Adatlap | 172649 | 2008. március 28. 18:30 | ||||||||||||||||||||||
Elkészült az űrrepülőm. Az első makettem a hiányosságokat kéretik elnézni :) A véleményekre azért kiváncsi vagyok. Elég sok munkaórám fekszik benne remélem azért makettes berkekben megállja a helyét amatőr szinten. | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172648 | 2008. március 28. 12:37 | ||||||||||||||||||||||
Ez a cspragasztás nem egy hülye ötlet, én elektronikai gyémántporos-, makettreszelővel (nagy ráhagyásokat kínai acélreszelővel:), meg olyan cspvel dolgozom, amilyet kapok max: 1000-1200. Azt a fogkefés csiszolót is meg kellene valósítani, nagyon hiányzik. Nem papír, csak koszos:) Világít a reflektora is elvileg. Ritka szép makikat hoztok össze papírból, látszik a rengeteg meló, meg a hozzáértés Emléxem arra a Tantive IV-re vadállat lett. Meg az M-41 és a Westinghouse is jól néz ki a képeken, csak hát az alapanyag: én inkább művelődési, tervezési és higiéniai célra használom. Nekem pl. ezek a vezérlőpult elemeim igénytelenebbek, mintha papírra nyomtattam volna:) | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172647 | 2008. március 27. 20:48 | ||||||||||||||||||||||
Persze persze, félreértés ne essék, én is láttam már épp elég kiválóan élethő és odaverős papírmakettet...Csak ugyebár ahhoz is kell "némi" gyakorlat:) Meg minőségi alapanyag, és megfelelő alkatrészbontás...pl autóknál, stb kerekeinél nagyon kijön hogy ha csak 3 főr darabból van az egész, és a futófelület meg csupán textura...és sajnos az is igen látványos, ha kilátszik a fehér papír a ragasztásoknál, és az éleknél (ezt amúgy ha jóltom festéssel szüntetik meg...) | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172646 | 2008. március 27. 19:13 | ||||||||||||||||||||||
A Tantive IV-esem már volt fent itt. A Turbo tankot is legalább olyan minőségben szeretném megcsinálni. | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172645 | 2008. március 27. 19:05 | ||||||||||||||||||||||
De én is szeretem a részletekig kidolgozott maketteket. A papír a kedvenc alapanyagom, mert könnyen kezelhető, és hozzáférhető. Néhány kép arról milyen minőségben lehet PAPÍR makettet kivitelezni. Tudom hogy offtopic a kép, de azért látszik a szinvonal. | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172644 | 2008. március 27. 19:01 | ||||||||||||||||||||||
Én mondjuk szeretem a kivágos tipusú makettezést, bár ez inkább csak érdeklődés. A fickó nagyon komolyan műveli. Látszik a munkáiból, illetve a DIJAKBÓL! | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172643 | 2008. március 27. 15:17 | ||||||||||||||||||||||
Ugyan már, még én sem vagyok profi:) Amúgy ha van egy fém vonalzód és gyakoroltál egy keveset, könnyen megy a dolog. Némi ráhagyással dolgozz, és aztán kis faragás, és egy sima fára, vagy üveglapra ragasztott csiszolóvászonnal tökéletesen simára tudod dolgozni az éleket és a lemez találkozásokat... Csinosak ezek a cuccok, de elsőn tényleg nagyon látszik hogy papír sajnos... | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172642 | 2008. március 27. 13:47 | ||||||||||||||||||||||
daisler | Adatlap | 172641 | 2008. március 27. 12:27 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elado egy Alien apc Halycon 1:35 ös arányu! Ez kész makett gyönyörüen megvan csinálva. Doboza+ összerakási rajza is megvan. Akit érdekell az irjon az e-mailomra megeggyezünk.daisler@vipmail.hu | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172640 | 2008. március 26. 17:18 | ||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172639 | 2008. március 26. 13:17 | ||||||||||||||||||||||
Nem is nagyon adnak ki sci-fi témában SWn kívül, ha mégis, akkor beszerezhetetlen és horror áron kínálják. 0 szériás, meg sufni makett traktorokat láttam eddig csak. | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172638 | 2008. március 25. 16:59 | ||||||||||||||||||||||
Eléggé egyezik az izlésünk. Az Sw mellett én is az Alien maketteket,járműveket kedvelem a legjobban. Pont nemrég gondolkodom rajta, hogy a Nostromot, Sulacot meg kellene szerkeszteni papirmakett kivágósban. A Jordan traktort már megcsinálták. Gondolom tudod. Persze az igazi, teljes részletességben lenne. Hát igen a kerekek... | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172637 | 2008. március 25. 00:23 | ||||||||||||||||||||||
Saját, mármint az enyém, a drágaszágom:) Skynetes kiadás, ua. az öntvény, mint a Halcyon. Hiúan remélem a 30. évfordulóra végre kiadják az Aurigát, meg a Bettyt, vagy a Jordan traktort. Legalább a Nostromot újra kinyomhatnák. Jól látom, hogy 3Ds az abroncsmintázat? Totál szívás lehetett kialakítani. A Titaniumok elég hulladék kidolgozásúak pl. a festéket az Al oxidrétegre nyomták rá, így kézzel lejön... | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172636 | 2008. március 23. 15:05 | ||||||||||||||||||||||
Igen az lesz. De ez a titanium, elég béna. Ez halcyon Narcissus? Vagy saját? | |||||||||||||||||||||||||
daisler | Adatlap | 172635 | 2008. március 23. 14:32 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ealado egy Alien apc makett! Ez készen van igényesen megvan csinálva szép! Doboza megvan összerakási rajza is jo állapotvan! Akit érdekell irjon daisler@vipmail.hu bye!! | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172634 | 2008. március 22. 23:30 | ||||||||||||||||||||||
Ez lenne az? http://www.rebelscum.com/SWTS06clonetank.asp | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172633 | 2008. március 22. 23:18 | ||||||||||||||||||||||
Ja, marha profi, mint az üzletlánc. El is csesztem az egészet, a legvékonyabb kábel is alig fér bele, a száloptika, meg olyan ridegen törik, mint az üveg és szétfeszíti a kasztnit. Többet meg nem véshetek ki belőle, mert átlyukad az öntvény. Most azon gondolkodom, hogy kivágom a ...ba. Most teljesen meg wagyok zuhanva. Ez a dolog annyira kiakasztott, hogy be is fejeztem a sci-fi makettezést, inkább disznyókat fogok megmakettelni. Ytt wan néhány hulladék fotó a malacka féklámpa próbájáról, RÖF, RÖF: A kerekek azok profyk, ha ez a nagy klóntank, azt kiadták Titaniumban. Nekem meg az EP IV-V Rebel Cartok kellenének:( Ja, és mindenkinekkellemes Húsvétot, meg sok locsolót:) | |||||||||||||||||||||||||
Bundesign | Adatlap | 172632 | 2008. március 21. 16:16 | ||||||||||||||||||||||
ez egy jópofa cucc amúgy, most fejlesztik a gyorsabb és mozgékonyabb utódját. állítólag azért jó mert kevesebb erdőt tapos le mint egy lánctalpas tesó. kiváncsi vagyok mikor állítanak hadrendbe hasonlókat :) | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172631 | 2008. március 21. 14:45 | ||||||||||||||||||||||
Hali! Igen, bocsesz. Elfelejtettem odairni. Mindíg elfeledkezem hogy miért is szeretem a full saját készítésű maketteket, de ha megnézem az árakat, rögtön eszembe jut. Meg aztán sok olyan tökjó SW jármű van amit érthetetlen módon nem hajlandóak kidadni gyáriban. | |||||||||||||||||||||||||
Lacc | Adatlap | 172630 | 2008. március 21. 10:37 | ||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172629 | 2008. március 21. 09:53 | ||||||||||||||||||||||
Hali! Állati profin nyomod az elektronikázást! Én is haladgatok a tank kerékkel. Most van rá egy kis időm. Még van egy kevés hajam, de mire kész leszek mind a 10 db-al, már nem biztos, hogy megmarad. :D | |||||||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 172628 | 2008. március 20. 14:54 | ||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172627 | 2008. március 20. 13:38 | ||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172626 | 2008. március 20. 10:40 | ||||||||||||||||||||||
Szevasztok! Tettem fel képet, a dioráma elkészítése topikba egy Warhammer40k s Base emről, most készült a minap, kíváncsi lennék a véleményetekre! (azért oda került, hogy ne csak a scifis kollegák reflektáljanak rá:)) Üdv: Macal Link: makettinfo.hu/index.php | |||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172625 | 2008. március 17. 19:44 | ||||||||||||||||||||||
Ja , OK. :) Vak vagyok :) | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172624 | 2008. március 17. 16:10 | ||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172623 | 2008. március 17. 13:10 | ||||||||||||||||||||||
Finemolds Kék Villám? :) Ha Finemolds SW makettekre gondolsz azt a luckymodellről, hobbyeasyről vagy a hlj.com-ról érdemes rendelni. | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172622 | 2008. március 17. 09:59 | ||||||||||||||||||||||
Kösz a választ. Akivel tudnék hozatni, az rátesz egy keveset. És a Finemolds? | |||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172621 | 2008. március 17. 07:56 | ||||||||||||||||||||||
Helló! Ha attól veszed akitől a képeket kölcsönözted akkor kijön 3000-ből szal az 5000 sok érte. Kivéve ha nem tudsz vagy nem akarsz ebay-en vásárolni. :) | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172620 | 2008. március 16. 22:09 | ||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172619 | 2008. március 16. 21:32 | ||||||||||||||||||||||
Én még csak PP csöves, meg papírpálcás fülpiszkát láttam. Akrilt vízen kívül mivel hígítják még/ mi a gyári higító összetétele? Száradás után az akrilt visszaoldja a víz, vagy már bírja, mint az enamelek? Te Macal, tényleg olyan pici a markoló, mint ahogy tűnik a ogaskerekekhez, meg fülpiszka csövekhez wyszonyítwa? Az a zöld a füles? | |||||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172618 | 2008. március 16. 21:03 | ||||||||||||||||||||||
Hori | Adatlap | 172617 | 2008. március 16. 20:51 | ||||||||||||||||||||||
Fine molds Star Wars makettekhez mennyiért lehet hozzájutni szerintetek? | |||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 172616 | 2008. március 16. 19:22 | ||||||||||||||||||||||
Diorámába szántam én is. Van már tervem, remélem sikerül megvalósítani. | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172615 | 2008. március 16. 17:44 | ||||||||||||||||||||||
Kiváncsian várjuk a folytatást a matricákkal!:) Idáig király a cucc:) Egy diorámát szerintem elbírna:) | |||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 172614 | 2008. március 16. 16:02 | ||||||||||||||||||||||
Köszi Ronin! Sajnos a fehér letraset éppen hiánycikk Miskocon... De közben egy jólelkű makettező társunk által megoldódni látszik a probléma! :) | |||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 172613 | 2008. március 16. 16:00 | ||||||||||||||||||||||
Nem hiszem, de azért köszi a tippet! | |||||||||||||||||||||||||
Ronin | Adatlap | 172612 | 2008. március 16. 14:21 | ||||||||||||||||||||||
Szia Zsury! Ebben a méretben már létezik letraszett betűkészlet, amit akár komolyabb papírboltokban is megkapsz. Nem mellesleg, a gép nagyon állat lett! Üdv: Ronin | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172611 | 2008. március 16. 09:18 | ||||||||||||||||||||||
Szeva! Semmi gond, sajnos a fényviszonyok nem a legjobbak voltak, elkapkodott képek lettek, majd pótlom rendessel... A fültisztítót előszőr kimondottan alapozó festékkel fújom, aztán csiszolás, megint alapozás, egy fedőréteg, majd mégegy...lehet variálni, én pl sok esetben enanellel alapozok, és arra kenem a akril réteget... Aúgy többféle fültisztító létezik, ha matatsz a 100Ftos boltban nagy kincseket találhatsz scifis kollega:D | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172610 | 2008. március 15. 20:37 | ||||||||||||||||||||||
Meg ne sértődj Macal, én csak a markolóra applikált csiszolóvászonra lettem volna kíváncsi, meg a teherre, csak hát nem nagyon látszanak a részletek... Zsury Az a gond, hogy ki sem tudod nyomtatni, mert fehér festék kell hozzá. Esetleg fotonyomtatót rá lehetne venni, hogy írásvetítő fóliára kitegye? | |||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 172609 | 2008. március 15. 08:45 | ||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 172608 | 2008. március 15. 08:42 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ehhez a készülő szerkezethez szükségem lenne fehér, POLICE feliratú matricára, kb. 5-6 mm-es betűnagyságban. Köszi, zsury. | |||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172607 | 2008. március 15. 01:00 | ||||||||||||||||||||||
Király makett, majd ecseteld a fültisztítót milyen módszerrel fested, mert a PP festhetetlen, tapasztalataim, meg anyagtechnológiai leírásoxerint. Beleugatni nem tudok, hogy csináld, mert nem ismerem a témát. És most rátérek a fikázásra: úgy fotózol, mint ahogy én fényképezek és festek: elmosódottan:) | |||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172606 | 2008. március 14. 21:39 | ||||||||||||||||||||||
Helló! Csak csendben figyelem mit alkotsz. :) Még nem merem kommentálni. :) | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172605 | 2008. március 14. 17:43 | ||||||||||||||||||||||
Szevasztok! Újra én...:D Nem kommentál senki, kérdésre sincs válasz de azért, küldöm a hozzászólásokat:D :) Ennyit haladtam a napokban a daruval, mivel 5let nem jött, a saját elképzelésem szerint "szkreccseltem" össze a daru fogószerkezetét:) ÉS ami külön örömet okoz: Minden működőképes !!! :D A kar 4 helyen hajlik, valamint az utolsó tag teleszkópos lett. A felhasználat anyagok: sztirol lemez, drótok, és fültiszító pálcika:), nomeg két maradék alkatrész:) A fogók végére méretre vágott csiszolóvászon darabkák kerültek, a fogó felület imitálására. Üdv: Macal | |||||||||||||||||||||||||
daisler | Adatlap | 172604 | 2008. március 13. 17:58 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elado egy Alien apc Halycon 1:35 ös arányu! Ez kész makett gyönyörüen megvan csinálva. Doboza+ összerakási rajza is megvan. Akit érdekell az irjon az e-mailomra megeggyezünk.daisler@vipmail.hu |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |