<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
hori | Adatlap | 172961 | 2008. június 16. 20:52 | ||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172960 | 2008. június 15. 00:05 | ||||||||||||||||
Néha nálam is akad szünet...most pl tök élvezem, hogy beteg vagyok (Najó, azért annyira nem...sajnos elég erős gyógyszereket kaptam, és megnehezítik az életem) de legalább haladok egykét dologgal. Pl ma csináltam egy motorháztetó próbadarabot és felpróbáltam. Egyenlőre jónak tűnik, ha minden mással együtt is passzol, akkor marad, ha nem akkor újat csinálok. Már csak azt nemtom, hogy előre vagy hátrafele (szélvédő felé) nyíljon... Üdv: Macal | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172959 | 2008. június 14. 14:48 | ||||||||||||||||
Kafa, nálam meg áll az összes tervezet, mint a beton... | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172958 | 2008. június 14. 08:19 | ||||||||||||||||
Hali! Ez más project,ott még nemtom eldönteni milyen legyen a mocsár/víz színe, elkezdtem kékkel, aztán túl idilli volt a kép, akkor kapott egy zöldet, az meg még nincs kész. Ne aggódjatok, amint van azzal is fejlemény tolom a képeket:) Alby! Nemtom milyen háló, kaptam én is. De van még réz hálóm is, a motorház eleje meg egykét egyéb dolog abból fog készülni:) Üdv: Macal | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172957 | 2008. június 14. 00:55 | ||||||||||||||||
Jópofa ez a hőleadó vezeték. A ventirács szúnyoghálóból van? | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172956 | 2008. június 14. 00:53 | ||||||||||||||||
Tyű, Macal már nem tudlak követni. Most végülis, hová kerül ez a teherautó motor az ARC-170-esben? Vagy hová ülnek a klón pilóták a mocsárba zuhant csapatszállítón? Nem értem O_. :D | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172955 | 2008. június 13. 18:49 | ||||||||||||||||
Szevasztok! Újabb haladás a 8x8 csapatszállítómmal, mely a 40. évezredbe datálódik:) Elkészült a hűtőrendszer, ami szerintem is jól sikerül, viszont a kipufogó kivezetése nem a legjobb lett, még megpróbálok javítani rajta, azt meglátom alapozás után hogy néz ki, és ha jó, akkor nem csinálok újat. Sajna nagyon nehezen fogta meg a forrasztás, mert kicsi páka, és nagy a réz, így amikor az egyik csonkot sikerült ráforrasztanom nagynehezen, a következő melegítésénél leesett amit már feltettem...fél óra után úgy gondoltam egy rúgással föld körüli pályára állítom az egészet, de nem hagyott nyugodni, így megcsináltam úgy ahogy. Elkészültek továbbá a pedálok a vezető elé, illetve az ülések huzatai papírzsepiből pillragacs és lakk felhasználásával... Véleményeket és kritikát szívesen látok!:) Amit még nemtok eldönteni: hova kerüljön a kipufogódob...az is lehet , hogy ezt a kivezetést tényleg elvetem és az eredeti terveknek megfelelően a motorház oldalára kerül a kipufogó dob, és onnan megy hátra a fülke mögé, hogy felső lövész ne kapjon füstmérgezést mire elérnek a csatába:) Üdv: Macal (2K.8.) | |||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172950 | 2008. június 13. 09:04 | ||||||||||||||||
Lenne még egy olyan kérdésem,hogy szeretnék csinálni egy elesett Scout Trooper. Szerintetek milyen környezetben,pozban stb... legyen? | |||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172949 | 2008. június 13. 08:48 | ||||||||||||||||
Huuu köszönöm. Majd beszerezgetem őket, aztán azért magánba megkeresnélek, hogy egy kicsit segits majd még:) | |||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 172948 | 2008. június 12. 23:18 | ||||||||||||||||
Ez egy jó kis tájékoztató! :) Ilyesmit akartam én is kérdezni mostanában. | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172947 | 2008. június 12. 15:12 | ||||||||||||||||
Helló! Ma történt egy kis haladás a teherautóval is, nemsok, ugyanis baromira elvágtam az újjam:S:S:S:(:(:(:( Elkezdtem a motorteret megcsinálni, és részletezni, meg a hűtőrendszert alkotgattam. Utóbbi már majdnem kész, csak a háló hiányzik róla. (Persze az csak festés után kerül fel rá.) Üdv: Macal | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172946 | 2008. június 12. 15:06 | ||||||||||||||||
Macal Kis klón pilóta dögöcskéket nem pakolsz köré, vagy a törzs elhurcolhatná a klón pilótákat wacsorázni, mint főfogást nyam, nyam:) Hori Hát reménykedjünk, hogy valami hulladék szemetet nyomnak ki, majd lehet fikázni:) Kocka Nagyon hasznos azokra a hozzáférhetetlen részekre elvezetni a fényt, ahová a legkisebb LEDek sem férnek be. Optikai szál az gondolom, üvegszál csak gyapotba jó tetőszigeteléshez... Én az Elektro Kontánál, a Lomexnél, ritkán a Conradnál vásárolok, a Wesselényi utcában is van egy elektronikai: Sini kft asszem. A Dózsa György útnál is volt 2 üzlet az egyik megszűnőben, a másik az Urbán elektronika pince böngészdéje, nem tudom megvan-e még. Vezetéknek én ilyen (valószínűleg nyomatóhoz való) sokeres (kis színes madzagok) árnyékolt kábelből bányászott vezetéket használok. Ez a több szín miatt hasznos a kábelezéskor az elkülönítés miatt, és (tapasztalatom szerint) a legvékonyabb sodrott, nem drótkábel. Igen a telefonkábelnél is vékonyabb! Nekem bevált pl. a Revell Y-Wing szárnyaiba nem tudom mi mással vezettem volna ki a delejt... Kellenek még LEDek, szín szerint: fehér, sárga, zöld, vörös, kék, d2-3-5-10, villogó sárga, vörös, kék, zöld, színes, kocka, csőrös, ami kell. Hosszabb lába a +, mint az elektrolit kondinak is. Előtét ellenállások 3V táphoz pl 33Ohm elég, 5V-hoz asszem 100Ohmot használtam, ha van kedved túrsz képletet a netről/fizika könyvből és utána számolsz Kirchoff 1-2 és társai... Az ellenállást a LEDdel sorba kötöd, villogó és 12V-os LEDekhez nem kell előtét be van építve. Én párhuzamba kötöm a LEDeket, mert 3Vra szoktam kötni, ám így a kis fényerejű/alacsony nyitófeszültségűek elszívják a többitől a tápot. Pl kék/fehér LEDsorra rákötök egy pirosat van, hogy kialszik a többi, de legalábbis visszaesik a fényerejük:( Ha meg pl. 8 3V-os LEDet sorba kötsz már 24V-ról kell üzemeltetni, és akkor még 12V-os LED nincs közte. (5V-ról USBn küldtem a tápot, ha mered kockáztatni a géped USB vezérlőjét árulnak normál és mini USB muter/fater csatlakozót, kapcsolási leírást találsz a neten.) Kell még zsugorcső d1-1,2-1,5-2-re zsugorodó, ami kell a szigeteléshez: hidd el az apró helyeken nem akarsz szigszalaggal kínlódni. Egyébként az is kell, meg csípőfogó, 3. kéz, forrasztópáka, pákatartó sem árt, alacsony olvpontú lágy forrasztó huzal (én Kontásat használok, kínai piaci sz@rral nem érdemes foglalkozni: alkalmatlan!) ragasztópisztoly a kábelek és alkatrészek makettbe rögzítéséhez. Nekem nagyon bejött. DC táp muteraljzat/fatercsatlakozó, mivel gondolom nem akarod beragasztani az elemeket, aztán szétbontani a makit cseréhez. Elemtartók. Kapcsolós is van (tapasztalataim szerint a LEDek nem szeretik, ha DC tápról üzemeltetik őket), szerelődoboz talapzatnak, elemtartónak. Kapcsolók opcionálisan. Érdemes minél kisebbet, hogy elférjen a makettben/talapzatban, van aki lefesti, alkatrésznek álcázza; sztirollemezből burkolatot épít neki. A DC aljzatot is érdemes olyan helyre beszerelni, ahol a gép részének tűnik. Nyomó kapcsolót, picit, ami a makiba is befér nem fogsz kapni, ha mégis azonnal dobj meg egy bezerzési címmel. Én tolókapcsolókat, a nagy Hasbros A-Wingben egy lámpakapcsolót alkalmaztam, de ált. sima kapcsoló nélküli DC muter bemenet. Fúrók, reszelők az alkatrész kivezetések kivágásához. Kábelcsupaszoló, én modju PVC vágóval szoktam. Így dióhéjban. És, akkor még hangelektronikáról, villogóáramkörökről, PICekről nem volt szó. PICről ne is kérdezz, nem őrítettem meg vele magam. A profibbak kifúrás helyett komplett újraöntik a hajtóműfúvókát, meg a pultokat átlátszó műgyantából és azt világítják át. Én ebbe már nem akarok belefolyni. Totál szívás az egész. Ráadásul horror árúak az öntési anyagok, ha nem szemetet akarsz. Olvasd el a műgyanta öntés topicban mit kínszenvednek a szerencsétlenek! Haverom is mit összeszívott vele, amit egy hónapja kiöntött a napokban spontán ragaccsá alakult. | |||||||||||||||||||
Kockabob | Adatlap | 172945 | 2008. június 11. 20:20 | ||||||||||||||||
A 14 es kép nagyon jó olyan mintha villám csapkodná a vasat:-)Szerintem ha valamelyik szárnyát elvesztené vagy valami durva sérülés érné akkor nem lenne ilyen idili a kép. | |||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 172944 | 2008. június 11. 19:35 | ||||||||||||||||
Ezek szerint kiadják a Sith Infiltrator Republic Gunship Jedi Starfighter-t Persze lehetőleg easy pocket modelbben 10 centis maximum hosszal, nehogymár örülhessünk. :( | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172943 | 2008. június 11. 18:53 | ||||||||||||||||
Ez az amitől féltem én is:D...időközben elkezdtem festeni a vizet, de így asszem elállok a kéktől, és zöldes szmötyi lesz a vége...Szerintetek? | |||||||||||||||||||
Hooligan | Adatlap | 172942 | 2008. június 11. 17:33 | ||||||||||||||||
Napozó nudista yodák és vukik a szigetem. Vader a Dj és Luke fog brékelni. Solo meg felszolgál. | |||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 172941 | 2008. június 11. 17:20 | ||||||||||||||||
Szia Macal! Elnézésed kérem,de most számomra olyan,mintha kikötött volna a sztárvársz hidroplán a lakatlan sziget nudista galerijánál egy jófajta ebédre.Kicsit túl idilli,nem?:-) Kerikecske,gombocska | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172940 | 2008. június 11. 14:52 | ||||||||||||||||
Szevasztok! Időközben megint módosult a koncepció, köszönhetően annak, hogy a fa ragasztós fű és homok néhol ráment a "mocsárra", azaz ahova került volna, így úgy döntöttem gipszből vizet mintázok, és abba fog állni a falu és a gép. Tettem még mindezt azért is, mert a figurákat és megálmodtam, két lábú, négy kezű kis uszonyos lényecskék lesznek, szürkés-kékes bőrrel, és törzsi fejlettségi szinten:) Szóval a víz felület gipszből lett kiöntve, ide oda mozgatva a dioráma alapját, kialakítottam a hullámszerűségeket, amiket festéssel fogok változatossá tenni. A képeket a matt szürke alapozást követően látható a felület. Hogy jobban illeszkedjen a gép a felületre kicsit lefaragtam róla. Üdv: Macal | |||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172939 | 2008. június 11. 14:46 | ||||||||||||||||
Igen úgy gondoltam:D Villanyt szerelni nem kell:) Szóval egy-két SW makettbe szeretnék világitást szerelni. Na és olyanok érdekelnek, hogy m kell hozzá,mit kell vennem. Találtam itthon üveegszálat,esetleg azzal lehet-e valamit kezdeni stb... | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172938 | 2008. június 11. 14:05 | ||||||||||||||||
Választ kaptam a Kék Kobrától yuppí: Sajnos rossz hírekkel kell szolgálnom, ugyanis csak azokat a készleteket tudjuk beszerezni, amelyek a www.revell.hu oldalon is megtalálhatóak. Mivel a Revell cég egyaránt képviselteti magát az Egyesült Államokban és Európában, így a gyártás is megoszlik. Mivel a kérdéses készleteket (Battlestar Galactica) kizárólag az USA-ban forgalmazzák, így azt maximum magánemberként lehet megrendelni, amíg a készet tart. Az európai vonal egészen más. Nálunk a Star Wars megy, illetve jelennek meg egyéb limitált készletek is. A 20th Century Fox nem a Revellé, csupán szigorú szerződési feltételek mellett bizonyos filmek elemeit gyárthatják, azt azonban túlzás lenne állítani, hogy egy egész filmstúdióval leszerződtek volna. A LucasArts járműveire is összesen négy cég kapta meg a jogot ezek egyike a Revell. Mivel a gyártót befolyásolni nem áll módunkban, kénytelenek vagyunk azzal beérni, amit a katalógusban ígér. Javaslom, tekintse meg az európai oldalakat, így a magyar és német site-okat, hogy milyen termékek a hozzáférhetőek. Másik helyről 14-15000-ért tudnának hozni, elég borsosnak tűnik Revell makiért:( Mi érdekel kocka? Makettben tudok tippeket adni, villanyszerelésre ne számíts:) | |||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172937 | 2008. június 11. 10:17 | ||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki majd aki jártas a világitás és elektronika terén tudna majd segíteni? üdv:kocka | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172936 | 2008. június 11. 00:47 | ||||||||||||||||
Cuki ED-209 figusz, nekem 1:1-ben kellene: távoltartja a villanyszámlást. Papírosoknak R2D2 http://starwarsblog.starwars.com/index.php/2008/06/06/advanced-r2-d2-papercraft/ http://www7a.biglobe.ne.jp/~sf-papercraft/Gallery/r2d2/r2d2.html Hihetetlenül jó szemed van, menj el orvlövésznek! Valóban jól látod nem linkeltem be, és nem a lámaságom miatt, hanem, mert ez a szemét nem küldi el, ha címként írom be 10-ből 9x. | |||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 172935 | 2008. június 10. 22:55 | ||||||||||||||||
Megvan a 3001 Űrodüsszeia? :))) Nem rosszak. Főleg az ED-209 :) | |||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 172934 | 2008. június 10. 22:22 | ||||||||||||||||
hori | Adatlap | 172933 | 2008. június 10. 22:19 | ||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172932 | 2008. június 10. 20:02 | ||||||||||||||||
Még nemtom milyenek lesznek a figuk, egyenlőre azon töröm a fejem, hogy hány kezük/lábuk legyen:) jelenlegi megoldás a 4 kéz, két láb kombó, szürkés bőrrel, látszon rajtuk, hogy nem idegenkednek sem a mocsártól, sem a fáktól:) A fa felületek túl világosak voltak, így lekentem őket sötétbarnára, ez látható a két új képen. Így sokkal jobban bele fog illeni a mocsaras-erdős környezetbe. Üdv: Macal | |||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172931 | 2008. június 10. 17:13 | ||||||||||||||||
Hali! Nagyon ötletes. Amugy engem nem zavart volna:D A kis lények milyenek lesznek olyan clone wars-osak? | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172930 | 2008. június 10. 16:04 | ||||||||||||||||
Hát nemtom...A műszerfalat, és abelsőteret jól feldobta, a többi viszont olyan semmilyen...a belsőségekhez is szerintem maradék repülőgépalkatrészeket használt... Én viszont haladtam, hogy ne hasonlítsok más diorámájára, úgy döntöttem egyedivé teszem. A gép lezuhant egy mocsárba, ahol őslakosok isteni jelet láttak benne, és egy szertartás részévé vált:) Bal oldalt a lezuhant gép, jobbra az őslakók cölöpvárosa ami felkúszik a fék közé, mögöttük pedig a mocsár széle, és az erdő kezdete. Mindenfelé fáklyák égnek, és kis öslakók hallgatják a sámánjuk szavait, aki a gép előtt lévő stégen fog papolni:) Amint kész a dioráma, elmegyek veszek Greenstuffot, és megalkotom a kis emberkéket:) Egyenlőre a balsa világos színe miatt olyan, mint egy hawaii-i nyaraló-együttes, úgyhogy mindenféleképpen sötétebb, kopottad, és vadabb színekkel fogom festeni... Üdv: Macal | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172929 | 2008. június 10. 13:31 | ||||||||||||||||
De, AD! Viszont a többihez még egy nyomorult állványt sem, pedig, a repülő pozícióhoz illene. Hazudok, mert a TIE Advanced X1-hez ad. Macal Itt vannak a képek. | |||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 172928 | 2008. június 9. 15:37 | ||||||||||||||||
Igencsak leharcolt ez a gép, de jól néz ki :) A Revell az X-Winghez sem ad leszállótalpakat? Akkor inkább szétkapom a régi MPC-s gépemet és újra összerakom. | |||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 172927 | 2008. június 9. 15:35 | ||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172926 | 2008. június 9. 13:38 | ||||||||||||||||
Tuti lesz Macal, szépek az ion-gondolák belépő élei, meg az ion-motorok. Egy, asszem német makis csinált neki landoló tappancsokat, meg driodot, elég béna, de, ha roncsot építesz nem fog feltűnni. | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172925 | 2008. június 9. 13:12 | ||||||||||||||||
nemtam hogy csináljam meg:) mivel leszállótalpak v kerekek nincsenek, ezért gondoltam lezuhanva, fára csavarodva lehagyatva, mint Luke X wing je:) Jó segítség, mert tervezem annak is a megépítését:) | |||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172924 | 2008. június 9. 12:28 | ||||||||||||||||
Az kb olyan lesz ,mint a Kockáé.:) Hol marad az eredetiség? :) | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172923 | 2008. június 9. 11:26 | ||||||||||||||||
Vagy a fákon:) még nemtom... | |||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172922 | 2008. június 9. 10:14 | ||||||||||||||||
és a mocsárba fog feküdni? | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172921 | 2008. június 9. 08:03 | ||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172920 | 2008. június 8. 20:07 | ||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172919 | 2008. június 8. 20:06 | ||||||||||||||||
Rohadt állat. És milyen dioba akarod? | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172918 | 2008. június 8. 17:59 | ||||||||||||||||
Hali! Ma alkottam mást is:) Átfestettem a Revell Easy kit Arc-170es Vadászát. Előreláthatólag lezuhanva lesz egy apró diorámán...Bár a kabin elég vastag, építettem bele műszerfalat, és botkormányokat. Még az is lehet hogy valami hasonló szmötyibezuhanva lesz megjelenítve, mint a mesterlövészes vignettán:) | |||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 172917 | 2008. június 7. 20:38 | ||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 172916 | 2008. június 6. 16:15 | ||||||||||||||||
Csillagkapus figurákat árultak már Szolnokon és móváron is. | |||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 172915 | 2008. június 6. 15:42 | ||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 172914 | 2008. június 6. 15:34 | ||||||||||||||||
Predator figura (Sajnos nem az én asztalomon készültek a képek.): www.modelworks.de/htm/articles/Predator/pred6.jpg www.modelworks.de/htm/articles/Predator/pred19.jpg www.modelworks.de/htm/articles/Predator/pred27.jpg www.modelworks.de/htm/articles/Predator/pred25.jpg | |||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 172913 | 2008. június 6. 14:24 | ||||||||||||||||
Ha kiadnák a Galacticát is, azt hamarabb tudod meg a netről, mint a Kék Kobrától. :) Az újsorozat hajói is egyelőre csak gyanta garázskitként léteznek. Nagyon szépek és drágák. A 20th Century Fox jogok nincsnek a Revellnél. Ahogy a Star Wars jogai sincsenek a 20th Century Foxnál. Az csakis Lucas bácsié. Ő pedig elég keményen megkéri az árát mindennek. Alien makettet újrakiadása esetleg Japánban lehetséges. Párat már/még gyárt is az Aoshima. Az ilyen buzdító levelek százait kapják a nagy makettgyártók. :) | |||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 172912 | 2008. június 6. 14:10 | ||||||||||||||||
Elnyomtam egy levelet a Kék kobrának SZ, SZ! Remélem le sem sz'ják, mint az előzőket:( Tiszteletem A Revell 30. évfordulós újraöntött Battlestar Galactica makettekből nem érkezik valamikor szállítmány? A neten csak Colonial Viperről, Cylon Raiderről és Base Starról találtam képet, de gondolom magát a Galacticát is kiadják. Önök, mint a Revell magyarországi képviselete nem tudnak arról, hogy esetleg az új sorozat hajóit is kiadják? Jó lenne, ha végre olyan cég is gyártaná, akinek beszerezhetőek a termékei. Gondolom a jogok is a Revellnél vannak, ha a régi sorozatot újracsomagolták. Jövőre 30 éves az Alien is. A Skynet makettjei beszerezhetetlenek és horror áron adják a kis példányszám miatt. Ráadásul a Nostromot és az idegen hajót a 90-es évek elejei Halcyon kiadás óta nem is gyártják. A Bettyt noname vállalat adta ki, beszerezhetetlen. Az Aurigát, az EEV-t és a Jordan Traktort még senki nem adta ki, ezért már nagyon ideje lenne. Valószínűleg a többi Alienes járműre is lenne igény: APC, Drop Ship, Narcissus... A Revell Star Wars logóit elnézve a 20th Century Fox jogok is a Revellnél vannak, ezért nem látom különösebb akadályát az Alienes makett gyártásnak, és gondolom a német makettezők is vevők lennének a felsoroltakra. Előre is köszönöm | |||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 172911 | 2008. június 5. 14:34 | ||||||||||||||||
www.exclusivestarwars.com/index.php Onnan érhető el, ahol az ajánlott videó van. Egyébként teljesen jellemző, hogy euróban valami közel annyi, mint dollárban, aztán van köztük 90 Ft különbség, ami azért nem mindegy. Pláne, ha már ezresekkel dobálózunk. Ennél pl. 471 kontra 676. És mindezt ezresekben. | |||||||||||||||||||
Amatõr | Adatlap | 172910 | 2008. június 5. 13:44 | ||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 172909 | 2008. június 5. 12:06 | ||||||||||||||||
Anyjuk kínját, euróban valami 2780 körüli összegre emlékszem. Pedig az sokkal több, mint 3000 $. | |||||||||||||||||||
Amatõr | Adatlap | 172908 | 2008. június 5. 11:54 | ||||||||||||||||
Megnéztem, a projektor 3000 USD, a webkamere csak 370$ Még lehet gyűjteni..:) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Vettem 3 Halcyon Alien figurát, hihetetlen olcsón. Viszont űjra kellett festegetni.
Az elsővel megvagyok. Szerintetek jó lesz?