<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
sztriki | Adatlap | 175609 | 2009. október 12. 13:09 | ||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 175608 | 2009. október 12. 11:29 | ||||||||||||||||||||||||||
Bár simán meg lehet oldani, hogy mozgatható legyen a láb, hosszútávon nem érdemes úgy csinálni. A titka annyi, hogy pontosan olyan méretre kell csinálni a lyukakat, hogy a mozgó alkatrészek éppen hogy picit szoruljanak benne. De mivel elég sokat kell játszani az építés során, a sok mozgatástól úgy is kikopnak picit, és a test súlya miatt úgy is le fognak menni az első stabil helyzetig. Én is csak addig hagyom így amíg el nem készül teljesen, és kiakalul a koncepció, aztán abban a pózban rögzitem majd. Persze a hidraulikákat is rögzíteni fogom, így erős lesz és tartani is fog rendesen, és a sok részlet nem fok könnyen letörni róla. Az hogy hogyan lesz rögzítve a dioráma alaphoz még nem tudom, lehet hogy a talpakat ráragasztom és csak beleállítom a lábakat...majd kialakul az is. Mindenesetre a test alá is kerül majd részlet meg figura meg minden, úgyhogy mindenképpen picit meg lesz emelve a srác:) Jó munkát Mindenkinek! Macal | |||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 175607 | 2009. október 12. 11:27 | ||||||||||||||||||||||||||
Brutális! Kíváncsi vagyok milyen lesz lefestve... Ilyen lábakkal ugrálhatna mint egy béka.:DDD képzelem micsoda földrengés lenne, ha ilyenből egy század végigszökkenne a harcmezőn...:DDD | |||||||||||||||||||||||||||||
Believil | Adatlap | 175606 | 2009. október 12. 11:18 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elég régen maketteztem egy csúnya baleset miatt...Star Wars maketteket csináltam (X-wing, Millenium Falcon, A-wing, Tydirium, Star Destroyer...) Ez mind egy dobozban volt, amit egy költözésnél szépen ripityára törtek. A szívem szakadt meg, és mondtam, hogy ok ennyi volt a makettezés, mégegyszer ezt nem... és ami még egész éppségben volt azt odaadtam egy kissrácnak aki imádta a star wars-t és nem volt rá pénze...megjavította a maga módján... részemről ennyi volt... Eddig bírtam!:D A lényeg légyszi aki tud segíteni, hogy hol lehet AMT star Wars maketteket kapni (ami nincs összerakva!) Magyarországon, és dobjon egy infót, mert elég keveset találni. Előre is köszönöm. Egyébként az első kiszemeltem egy új MF lenne, ha lenne valahol itthon, de ha itthon nincs akkor esetleg valamilyen külföldi megszokott berendelős helyet is szívesen fogadnék. Kösz Mégegyszer mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||
Anubis | Adatlap | 175605 | 2009. október 12. 06:53 | ||||||||||||||||||||||||||
Helló ! Klassz a tigris és még mozog is a lába nem semmi! Nálam a Gearnál talán azt volt a legnehezebb megoldani hogy mozogjanak a lábai és még a kész makettet is elbírják,hogy ne essen össze. Te ezt hogyan olotad meg? Üdv.! | |||||||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 175604 | 2009. október 11. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 175603 | 2009. október 11. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||
Hali! A tegnapi napom termése, "Kellj fel és járj! :) Elkészültek a lábak, legalábbis nagyvonalakban, sok részlet kerül még rájuk, a felületek egybedolgozása (tömítés, csiszolás, stb), a lábújjak, és a talp felülete, meg ami még eszembe jut :) Elkezdtem a kipuffogót, erre ráépül majd az egész rendszer :) A belső térbe kerül a motor, a hűtők, az üzemanyag tartályok, valamint a teljes hidraulikus rendszer. A páncéltest elejére felkerült a kugelblende külső fele, erre épül befelé majd az MG és az azt mozgató mechanika. Üdv: Macal | |||||||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 175602 | 2009. október 11. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Anubis | Adatlap | 175601 | 2009. október 11. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||
Helló ! Köszi, majd igyekszem! | |||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 175600 | 2009. október 11. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||
Szeva! Jó lesz, csak így tovább! Ha az építéssel kész vagy akkor majd tömítsd ahol kell!:) | |||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 175599 | 2009. október 10. 20:13 | ||||||||||||||||||||||||||
Én láttam egy ilyesmit 40+ évvel ezelőtt a BNV-n. Igen halvány emlékeim szerint fehér volt, ezüst hajtóművekkel Voltam kb. 3 éves, tévedés joga fenntartva. Később kaptam valakitől egy ilyen makettet összerakva, annak ezüst hajtóművei voltak, a Trabantok vajszínénél világosabb törzzsel. Piros CCCP és cirill Vosztok feliratú matrica volt rajta. Szerintem aki csinálta, az is látta a cuccot a BNV-n. Találtam egy ilyet: www.aerospaceweb.org/question/spacecraft/russia/vostok1-launch.jpg, eszerint e teteje ezüst színű. Ez meg nem Vosztok, de elég dekoratív a festése a fúvókák környékén. www.discovery-central-asia.com/index_clip_image001.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||
Anubis | Adatlap | 175598 | 2009. október 10. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 175597 | 2009. október 10. 13:00 | ||||||||||||||||||||||||||
Halihó! Ma sikerült hozzájutnom egy Superman és egy Batman figurához. Képeket majd töltök fel. | |||||||||||||||||||||||||||||
Ronin | Adatlap | 175596 | 2009. október 10. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 175595 | 2009. október 10. 09:12 | ||||||||||||||||||||||||||
nem igazán...havernak csinálok most egy F-14 tomcatet, akitől kaptam jó pár kiselejtezett makettet, meg anyagot gyűjtök egy scratch deloreanhez, de annak nem tudom, mikor fogok tudni nekilátni. lehet, hogy az at-at-t, vagy a TIE szettet összerakom a tomcat után. vagy nekiugrok még egyszer a palpie meg vader figuráknak. | |||||||||||||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 175594 | 2009. október 10. 08:27 | ||||||||||||||||||||||||||
Te nem csináltál mostanság, valami jó kis SW cuccot? | |||||||||||||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 175593 | 2009. október 10. 08:22 | ||||||||||||||||||||||||||
Értem én. :D De tényleg így van. Pihenésképpen kedvem volt egy kicsit "pacsmagolni". Most legalább van egy kis sikerélményem, meg kedvem folytatni azt is. | |||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 175592 | 2009. október 9. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||
hát, már régóta nem mondtál róla semmit, meg most, mint a spacejockey mutatja, te is más cuccal foglalkoztál...csak mert nálam is ez a helyzet, semmi rosszindulat. | |||||||||||||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 175591 | 2009. október 9. 22:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Ezt mért mondod? | |||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 175590 | 2009. október 9. 21:59 | ||||||||||||||||||||||||||
de látom, a tie x1 nálad is talonban van...:D:D:D | |||||||||||||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 175589 | 2009. október 9. 16:40 | ||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm. Pár újabb fotó, ezúttal akkor környezettel. A vicc az hogy a festése egyáltalán nem volt nehéz. A model maga sem több 7 db nál. A figurákat még nem festettem újra, még gondolkodok mi legyen velük. A Giger albumban konkrétan cockpit nak hívják ezt a díszletet. Tehát ez az idegen hajó pilótafülkéje. De valóban, biztos minden világos lesz majd az új epizód bemutatója után. Én úgy kaptam, tehát nem tudom hogy festette le az előző gazdája. Ügyes, viszont kellőképpen csúnya. :) | |||||||||||||||||||||||||||||
Alby | Adatlap | 175588 | 2009. október 9. 14:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Jól néz ki, mit csináltál a kis emberkékkel? Az az izé valószínűleg műtőegység, vagy irányítópult, esetleg kommunikációs pult. Elvileg hamarosan jön (pár évtized:) az Alien-0 és remélhetőleg pontosan megtudjuk. Az kerül annyiba, hogy pattinthatós és előfestett. Ezt meg neked kell összerakni/festeni. É ne felejtsük el az új doboz designt! Én meg ezzel kínlódok mostanában. Illesztőcsapok nuku, illesztések katasztrofálisak, matrica nyista. A neten meg egy darab használható képet nem találni a festéshez/hajtőművekhez. Ha valaki tud linket megdobhatna vele. Kösz | |||||||||||||||||||||||||||||
georch | Adatlap | 175587 | 2009. október 9. 13:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett!:O | |||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 175586 | 2009. október 9. 11:26 | ||||||||||||||||||||||||||
Nincs mit! Én igazából azt nem értem, hogy míg az előbb belinkelt változat 6.000 Ft, addig mi kerül az Easy Kit-en 14.000 Ft-ba? | |||||||||||||||||||||||||||||
Joe | Adatlap | 175585 | 2009. október 9. 11:05 | ||||||||||||||||||||||||||
Húú! Köszi szépen :) Én már azt hittem, hogy nem lehet kapni sehol, mert nem gyártják. | |||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 175584 | 2009. október 9. 10:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 175583 | 2009. október 9. 10:26 | ||||||||||||||||||||||||||
Gyönyörűűű! Nagyon jól néz ki! Egy valami hiányzik csak: a környezet. :) Nagy munka lenne megcsinálni? ;) Nagyon szép a festése. Az utolsó képen ez az eredeti festés mégis mi akar lenni? Mivel festette aki hogy festette? :) Amúgy arra vannak elméletek, ötletek, hogy ez a Space Jockey mit csinált abban az űlésben, s hogy mi az a távcső szerű? | |||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 175582 | 2009. október 8. 19:17 | ||||||||||||||||||||||||||
Joe! az SMT adott ki évekkel ezelőtt műgyanta kutaszdroidot. sajnos évek óta megszűntek, így az amúgy is ritka és igen drága készletek még ritkábbak és drágábbak lettek...talán ebayen találni másolatot vagy esetleg elfekvőben lévőt...másik megoldás leszedni a netről a papír változatot, sablonnak használni és megcsinálni házilag sztirolból. a republic rombolót illetőleg meg jó a kérdésed, szerintem nem gyártják már a rendes változatot, csak az ízikitet...megint csak ebay lenne talán a biztos, bár ott is rég láttam. hori, fasza lett! egyik ismerősöm vett egy ilyen alienes falra rakható domborművet, lehet, hogy elkunyerálom tőle majd egy mintavételre, és lemásolom, ha úgy állok majd anyagilag. | |||||||||||||||||||||||||||||
Joe | Adatlap | 175581 | 2009. október 8. 19:12 | ||||||||||||||||||||||||||
valaki nem tudja hogy hol lehet kapni revell republic star destroyert? Nem easy kitet. vagy ha valakinek van elfekvőben írjon rám. köszi | |||||||||||||||||||||||||||||
hori | Adatlap | 175580 | 2009. október 8. 19:07 | ||||||||||||||||||||||||||
Joe | Adatlap | 175579 | 2009. október 8. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 175578 | 2009. október 8. 18:20 | ||||||||||||||||||||||||||
hogy érted, hogy "lássamkábéhogyfogkinézni" festés? utána leszeded a festéket róla, vagy hogy? nem kötözködésből, csak nem értem, hisz, ha hevenyészett az alapozóréteg, akkor a fedőfesték se lesz szép, max, ha lecsupaszítod, és újrafested. | |||||||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 175577 | 2009. október 5. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||
:) Csak 1 "lássamkábéhogyfogkinézni" "alapozófestés" van rajta és a megvilágitás meg a fotók "minősége" sem a legjobb... Olyan futurisztikusra, sci-fi filmesre akartam, ... de kösz, odafigyelek:) Kellemes estét | |||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 175576 | 2009. október 5. 09:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Egész jó. Én csak annyit javasolnék, hogy a festésre, a festés megtanulására helyezz nagyobb hangsúlyt. | |||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 175575 | 2009. október 4. 22:11 | ||||||||||||||||||||||||||
Egyre jobbak a műveid, csak így tovább! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 175574 | 2009. október 4. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||
igy igaz, trooper...:) A repcsi befejezése helyett... vettem a bátorságot és nekiláttam életem első mech-jének... 1/48-a lesz... mindenféléből (lim-lom van, fantázia... nos,ezt eldönti ki-ki saját maga):) a képek a félkész Góliáth-ról... 2 fős személyzetet tervezek... szépe estét, jó hetet, sziasztok:) | |||||||||||||||||||||||||||||
trooper | Adatlap | 175573 | 2009. október 3. 14:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Mindenkinek köszi az elismerő szavakat, jó lesett:) Van még egy félkész járgány, ha elkészül, rakok fel róla képeket! Szerintem a limlom-makettezés nagyon szórakoztató tud lenni, csak fantázia kell hozzá. Meg limlom:) | |||||||||||||||||||||||||||||
Anubis | Adatlap | 175572 | 2009. október 3. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||
Nagyon super a mech! Grat.! | |||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 175571 | 2009. október 3. 13:51 | ||||||||||||||||||||||||||
Gratula, Trooper! Nagyon szép szerkezet!Jó látni, hogy vannak még ilyen őrült, lim-lom felhasználó fazonok, mint én...:) :) :) | |||||||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 175570 | 2009. október 3. 10:24 | ||||||||||||||||||||||||||
szuper, trooper!:) | |||||||||||||||||||||||||||||
trooper | Adatlap | 175569 | 2009. október 3. 08:22 | ||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 175568 | 2009. október 2. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||
Nem nagy cucc:) Egy ilyen belsőtér kb egy hét , ha csak munka után foglalkozol vele, de van infód hogy kb mit hova kell rakni...legyártod és beragasztod:) Csak tudnám Laura (?) Croft mit keres ott:D | |||||||||||||||||||||||||||||
Ronin | Adatlap | 175567 | 2009. október 2. 19:03 | ||||||||||||||||||||||||||
Valaki azért megcsinálta a belső teret is... Nem lehetett kicsi meló. | |||||||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 175566 | 2009. október 2. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||
fura, hogy mennyire drága ez az APC mindig, pedig sztem rohadt láma...legalábbis a halcyon nekem nem jön be, olyan italeri vagy MPC Star wars minőségű, hogy kb megvan formára, de a részletek nulla. pláne, hogy a belső tér semmi. | |||||||||||||||||||||||||||||
Atta | Adatlap | 175565 | 2009. október 1. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||
Ronin | Adatlap | 175564 | 2009. október 1. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||
Kösszi Atis, de azért maradnék inkább az 1:35 ös méretaránynál. Ha minden jól megy, talán sikerül Londonban dolgozó ismerősőmet rávenni, hogy nézzen utánna a Halcion féle kitnek. Ronin | |||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 175563 | 2009. október 1. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||
atis76 | Adatlap | 175562 | 2009. október 1. 20:04 | ||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Itt találsz Alien APC-t műgyantából és persze aranyáron.:( www.frontiermodels.co.uk/Aliens-APC-1-48-Scale-resin-kit-p-19367.html www.frontiermodels.co.uk/Gonzoid-APC-Aliens-Armoured-Personel-Carrier-Resin-Model-Kit-p-16939.html Ja és ha valaki szeretne innen rendelni beszállnék bár asszem a postaköltség a legkevesebb.:) Na mindegy lehet szemezgetni. Attila | |||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 175561 | 2009. október 1. 11:54 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! BSG-ből valamit kiadtak makettben?Nem tudjátok véletlenül? Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 175560 | 2009. október 1. 11:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Külön köszönöm! :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
mellesleg a nickneved honnan jött, a dickinson számból?:)