<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
kocka | Adatlap | 179413 | 2011. november 9. 11:42 | ||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 179412 | 2011. november 9. 11:39 | ||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179411 | 2011. november 9. 11:17 | ||||||||||||||||||||||
Nem gyenge, hogy még két metszőfogat is csinált az egérnek:-) | |||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 179410 | 2011. november 9. 11:04 | ||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179409 | 2011. november 9. 09:39 | ||||||||||||||||||||||
Szia Luthor, akkor viszem a karctű-köszörűt és műanyag lapot is. Nagyon egyszerű, és pillanatok alatt megvan ez a mélyhúzás. | |||||||||||||||||||||||||
Ceró | Adatlap | 179408 | 2011. november 9. 09:32 | ||||||||||||||||||||||
Jópofa ugye! | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179407 | 2011. november 9. 09:26 | ||||||||||||||||||||||
Csillagos ötös! | |||||||||||||||||||||||||
Ceró | Adatlap | 179406 | 2011. november 9. 09:20 | ||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179405 | 2011. november 9. 08:22 | ||||||||||||||||||||||
Regal... a csavarhúzó-reszelések közötti pihenőben tarthatnál egy rövid bemutatót, nekünk, földi halandóknak, kik a mélyhúzás misztikumát oly áhítva óhajtanák elsajátítani. Stemi... hozd el ezeket a klafa jószágokat is, csinálunk hozzájuk alapot, még a végén talán be is fejezzük őket... | |||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179404 | 2011. november 9. 07:21 | ||||||||||||||||||||||
A lap vásárlásán kívül max 2 percet vesz igénybe...:-) | |||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179403 | 2011. november 8. 21:53 | ||||||||||||||||||||||
Kösz, bbár mélyhúzást nem csináltam még és Gödöllő előtt nem fecsérelnék erre fél - vagy 2? - napot. | |||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179402 | 2011. november 8. 20:54 | ||||||||||||||||||||||
Kerek ablakot csinálhatsz mélyhúzással. Átlátszó mappát (nem bugyit!, hanem olyat, amit lefűzéshez is használnak, megmelegited öngyujtóval és belenyomsz egy csapágygolyót...vagy méretől fügően rotring ceruza kupakját:-). Utána már csak körbe kell vágni szikével és kész. Én sokat küzdöttem éles szikék beszerzésével, de Nagy Ferenc makettező barátom felhivta a figyelmemet rá, hogy a legjobb orvosi szikéket venni, 65 Ft egy penge orvosműszerész boltban, csak vigyázni kell velük, mert hasitanak rendesen... | |||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179401 | 2011. november 8. 20:42 | ||||||||||||||||||||||
Szia. Örülök, ha sikerül/t 5letet merítened:) Nálam úgy kezdődik, hogy meglátok valamit, amihez elkezdek ragasztgatni mindenfélét, amíg kialakul belőle valami... aztán a festéssel sikerül eltolnom az egészet!:))) A csoportos barkács is jó lett volna, ha összejön, de az egyéni vagy freestyle építésnek, meg az egyedi hosszú éjszakáknak is nagyon-nagyon örülök. Annak meg kiváltképp, hogy 2. makettkiállítás-részvételemen (az 1. Békéscsabán volt, idén :) ) sikerül az itteni nagy nevekkel találkozni személyesen is és tanulni a nagyoktól! Jó munkát kívánok, szép estét, szia. Más: ha lenne valamelyikőtöknek 1:72-es KP MI 8/17-esből megmaradt 2 kerek ablakja a csapatszállítómra vagy 5lete, hogy mivel helyettesítsem őket, örömmel venném. Regal! :) Szép estét, sziasztok. | |||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179400 | 2011. november 8. 20:03 | ||||||||||||||||||||||
Stemi! Ha az én képeimet keresed, akkor október 3-án tettem fel őket, ott van Vader laser kardja is.A CD-tartó nagyon jó ötlet - az alakra hajlitás is kmeg van oldva - és ha kékiteni akarod, belülről esetleg tudsz rárakni szinezett átlátszó mappa anyagot, iroszerekben lehet kapni. Én sárgából csináltam már szemüveget illetve Head Up Display-t Mig-29-be. Kiváncsi vagyok, mit sikerül barkácsolnod:-)! Üdv, Regal | |||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 179399 | 2011. november 8. 20:03 | ||||||||||||||||||||||
Szia Stemi! Eddig nem tudtam, hogy mihez kezdjek majd a "hosszú éjszakán" Gödöllőn, de a képeid meg a gépeid meghozták az ötletet! Köszönöm neked! Megpróbálkozom életem első maradékból és hulladékból épített ...valamilyével :D De addig még van mit csinálnom... | |||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179398 | 2011. november 8. 19:45 | ||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179397 | 2011. november 8. 19:45 | ||||||||||||||||||||||
Remélem ezek a képek jobban mutatják a jelenlegi állapotot... (szintén készülőFÉLben van)... | |||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179396 | 2011. november 8. 19:41 | ||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179395 | 2011. november 8. 19:39 | ||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179394 | 2011. november 8. 19:35 | ||||||||||||||||||||||
:) Egy sohanemfogomösszerakni revell 48-as T6 Texant viszek "elrontani":) plusz maradék alkatrészek mellett lomos-hulladék spécizést fogok freestyle-ozni:))) Ilyenféleképpen... Ez egy 1:72-es full barkács "dropship"...(még készül... a figurák is...) | |||||||||||||||||||||||||
glights | Adatlap | 179393 | 2011. november 8. 17:58 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Vásárolnék mindenféle AMT (MPC) ERTL által gyártott még össze NEM rakott star wars makettet! Ha esetleg ilyesminek vagy birtokában és megválnál tőle, akkor bátran írj! Az email címem: glights@freemail.hu Előre is köszi! | |||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 179392 | 2011. november 8. 16:38 | ||||||||||||||||||||||
A hajtóműhöz van egy átlátszó darab, bordázott, meg formázott, meg minden. E mögé kellene betenni ezt a cuccot. Regal, köszi, de nem tudom, eljutok-e Gödöllőre. Viszont elvileg a feladatra jó lehet akkor egy fehér vagy nagyon világoskékkel átködölt, esetleg megsmirglizett tetszőleges átlátszó lap. Pl. vághatok ilyet a CD-hengerekben fölös számban elhelyezett távtartókból. Az van is itthon dögivel. Lehet, mindjárt ki is próbálom. Mivel nem megy a kereső - nálam legalábbis nem csinál semmit sem FF sem Chrome alól próbálva - és többszáz oldal van visszafelé, meg tudnád mondani, hogy kb. mikor keressem a képeket? | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179391 | 2011. november 8. 16:22 | ||||||||||||||||||||||
Én is azt mondom: 1 v 2 led, és a nyílásokat takard mattított akril v opálos sztirol lappal. Amúgy itt a mester (Alfred Wong) csigadroid-etalonja: www.starshipmodeler.org/gallery10/aw_snailtank.htm | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179390 | 2011. november 8. 16:21 | ||||||||||||||||||||||
Én is azt mondom: 1 v 2 led, és a nyílásokat takard mattított akril v opálos sztirol lappal. Amúgy itt a mester (Alfred Wong) csigadroid-etalonja: www.starshipmodeler.org/gallery10/aw_snailtank.htm | |||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179389 | 2011. november 8. 16:13 | ||||||||||||||||||||||
Szia, igen, a PC polikarbonát, a páncélozott limuzinok szélvédőjét is ebből csinálják. Relatív kemény hőre lágyuló műanyag. Én Nyíregyházán a plex-tex-nél vettem, ahol a sztirol lemezeket is, szerintem Luthor nejének cégénél biztos beszerezhető... Ha hajtóműnek lesz, akkor szerintem jobban jársz, ha hátulról világítasz meg egy tejszerűen áttetsző lemezt. Én ilyet csináltam a Falconra (korábbi hozzászólásban van fenn kép róla), tudok adni egy darabot, Gödöllőre elvihetem. Szerintem az átlátszú csőnél túlságosan el fog szeparálódni a két vége a túl nagy fényerő miatt. | |||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 179388 | 2011. november 8. 14:51 | ||||||||||||||||||||||
Köszi Regal, lefordítani én is le tudom, de ahogy Luthor írja, az érdekelne, hogy a cső mi a fekete fenéből lehet. És akkor itt adódik Hozzád rögtön a kérdés, hogy a PC az a polikarbonát? Hol lehet olyat Pesten beszerezni? Pláne, hogy nem kéne belőle csak mondjuk 30 centi első körben. A kit egyébként a Voodoo FX Polar Lights 1/350 Enterprise kitjének leírásából származik, ami egy docban letölthető a honlapjukról. Mivel nekem csak az 1/1000-es van meg, lehet, hogy felesleges vacakolni vele, de mivel így is vagy 8 centire vannnak egymástól a ledek, szerintem el fog kelni egy ilyen cső. | |||||||||||||||||||||||||
parahybana | Adatlap | 179387 | 2011. november 8. 14:18 | ||||||||||||||||||||||
Helló! Véletlenül nem erről cikkeztél annó a Promodellben? | |||||||||||||||||||||||||
Ceró | Adatlap | 179385 | 2011. november 8. 12:24 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A "Zselé" nevű makettező kolegának tudja valaki az elérhetőségét? Köszönettel! Ceró | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179384 | 2011. november 8. 11:32 | ||||||||||||||||||||||
Valahol én is láttam belőle egy gyönyörűt... chipping effect-ért rimánkodik, de szerintem nem ez lesz, amin először kipróbálom. Viszont ha Gödöllőn valaki bevállalja, talán megosztom a festés örömét egy hajlakkos, sószórós, pattogtatós mesterrel... jelentkező? | |||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179383 | 2011. november 8. 10:42 | ||||||||||||||||||||||
Én már megcsináltam Lord Vader kardját, PC rúdból, megcsiszoltam polírpapírral a felületét opálosra, így remekül szórja a fényt és nem csak a vége világít, mint egy hegesztőpisztolynak. Vagy én tudom rosszul és a sith-ek awi-s hegesztőmesterek szövetsége, ez megmagyarázza a maszkot és a fekete beépített napszemüveget... Látom beszerezted a csigás tankot:-) Nekem a promodellben megtetszett, ahogy megcsinálták, a filmben nem szerettem bele elsőre:-) Jól néz ki a makett! | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179382 | 2011. november 8. 10:00 | ||||||||||||||||||||||
Szerintem nem a lefordítása okozott gondot. A cső mibenléte kérdéses. Sztem ez amolyan készen kapható, garázscég által összeállított "lighting kit" leírása lehet. Egy zacsiban megkapsz mindent, oszt ügyeskedj... A starship modeler (is) tele van ilyenekkel... | |||||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179381 | 2011. november 8. 09:23 | ||||||||||||||||||||||
10 - előgyártott cső-lámpa. Helyezze el az előre méretre vágott csövet. Készítsen elő 4 db kék led-et a burkolatokba/foglalatokba, tegye az 5 mm-es ledeket 11 – Foglalalt készítése. Fúrja ki a és előr helyezze be a navigációs és villogó ledeket. Ki kell vágnia a betétet ami így a foglalat Fekete részébe illeszkedik. Vágja ki a foglalalt tartó belső felét hogy legyen helye a felső villogó lámpáknak. Ez egy nagyon passzosan illeszkedő rész, fordítson időt a led-re és az illesztésre. Rögzítse a led-eket csőfoglalat egyik felébe úgy, hogy ne csípje oda a kábelt, vissza kell vágnia a rögzítő fület az átlátszó alkatrészeken, ahol a cső világítás belülről felül. Ha nem vágja vissza a füleket, a csőfoglalat nem fog összeérni a csőfoglalat másik felével. Rögzítse a világító rudat az átlátszó rész közepén és ellenőrizze az illeszkedést. | |||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 179380 | 2011. november 8. 06:22 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én a szokásos "lomos" cuccaimat hozom..:DDD Van egy csomó hulladék, aztán majd kikerekedik belőle valami... | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179379 | 2011. november 8. 00:16 | ||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 179378 | 2011. november 8. 00:14 | ||||||||||||||||||||||
Köszi. Arra gondoltam, hogy létezik valami olyan spéci cucc, mint a száloptika, csak nem a két végében van fény, hanem egyenletesen elosztja. Valószínűleg ezt az akril cső megfelelő polírozásával lehet elérni, mert gondolom, ha a ledekhez közel jobban nyeli a fényt, mint távolodva tőle, akkor valami viszonylag egyenletes hatást lehet elérni. | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179377 | 2011. november 8. 00:12 | ||||||||||||||||||||||
Én mindent tudok, de titok. Ha elmondanám, meg kellene mindenkit öljek. Amúgy semmi extra, én viszek pár bontatlan Revell kitet (AT-PT, nagy Gunship), pár már össze-snappelt, de feljavítható cuccot (droid fighters, naboo n-1, attack shuttle, ahsoka fighter, at-rt), pár kész pocket holmit (átfestés, alapkészítés - arc-170, snowspeeder) aztán ezekkel fogok bíbelődni. Ha sikerül kékkígyótól kikönyörögni pár készletet, akkor azt is lehet építeni. Amúgy azt gondolom, mindenkinek több tíz évre való terve, csinálnivalója van, erre a pár órára bármit le lehet hozni. Szívesen várom ki mit tervez... | |||||||||||||||||||||||||
Luthor | Adatlap | 179376 | 2011. november 8. 00:02 | ||||||||||||||||||||||
Szerintem valami opálos (áttetsző, de nem átlátszó) akril v szilikon cső, ami a két végébe dugott ledek fényét egyenletesen elosztva fénycső szerű hatást generál. | |||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 179375 | 2011. november 7. 23:02 | ||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 179374 | 2011. november 7. 21:16 | ||||||||||||||||||||||
Meg bármit ami scifi :) | |||||||||||||||||||||||||
toxi | Adatlap | 179373 | 2011. november 7. 14:36 | ||||||||||||||||||||||
Szevasz Macal! Nagyon szépen köszi. szerintem ezek a láncok marhára feldobnak bármit, ami WH40K... üdv: t | |||||||||||||||||||||||||
sztriki | Adatlap | 179372 | 2011. november 7. 12:16 | ||||||||||||||||||||||
ez jó lesz ez, na! kíváncsian várom a folytatást, lesz meló a rücsizéssel! :D | |||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 179371 | 2011. november 7. 08:57 | ||||||||||||||||||||||
Regal | Adatlap | 179370 | 2011. november 7. 07:12 | ||||||||||||||||||||||
Starshiptech | Adatlap | 179369 | 2011. november 6. 21:24 | ||||||||||||||||||||||
Abba most sincs hiba | |||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179368 | 2011. november 6. 21:11 | ||||||||||||||||||||||
Nagyot nőzzön!:))) | |||||||||||||||||||||||||
Starshiptech | Adatlap | 179367 | 2011. november 6. 20:07 | ||||||||||||||||||||||
Nem rámolós...örökölte igen 3 évesen velem makettezett egy asztalnál ami az exnek nagyon nem tetszett,,,Mikor az ex lelépett elnyomta benne ezt az ösztönt...most kezd benne újra előjönni...de hát nincs egyszerű dolgom...amúgy 7-éves... :-) | |||||||||||||||||||||||||
STEMI | Adatlap | 179366 | 2011. november 6. 19:18 | ||||||||||||||||||||||
Ha téged örökölt, akkor makettező vér csörgedezik az ereiben, ergo: nem uhhatja :))) Persze, ha még nagyon kicsi, inkáb arra kell ügyelni, hogy nehogy lerámoljon valamit az asztalról:))) | |||||||||||||||||||||||||
Starshiptech | Adatlap | 179365 | 2011. november 6. 18:30 | ||||||||||||||||||||||
Sajna nem tudok beszállni mert gyerekes hétvégém lesz ,,,de mindenképp eltöltök pár órát köztetek...csak épp ha a pici fiam elkezd nyafogni hogy unja akkor nekem tipli van.. | |||||||||||||||||||||||||
willgraham | Adatlap | 179364 | 2011. november 6. 17:46 | ||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Eladásra kínálok pár eredeti Halcyon filmes makettet. A 80-as, 90-es években a Halcyon gyártotta ezen mozifilmekhez máig az egyetlen, igazi, hivatalos összerakós modellkitteket az eredeti filmkellékek felhasználásával. Soha vissza nem térő alkalom! Értékük csak növekszik, mert már nem gyártják őket. Részletekért érdeklődni lehet willgraham -kukac freemail.hu - n. Köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 179363 | 2011. november 6. 17:42 | ||||||||||||||||||||||
Ja, bocsi :) A láncot hobbiboltban vette bent Pesten a Corvin negyedtől nem messze, Az Üllőin ha jól emléxem. Párszáz forintos tétel, többféle létezik belőle :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Milyen 50 órás maraton lesz Gödöllőn? :)