<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42. |
Lidia | Adatlap | 198057 | 2008. április 15. 16:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gébics | Adatlap | 198056 | 2008. április 15. 13:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nr.1.:A mellékelt kép alapján feltehetjük a kérdést,hogy küzdősport-e a makettezés? :) Nr.2.:A válasz természetesen nem. ;) Nr.3.:Én most voltam először ezen a versenyen,de mostantól mindig ott leszek!Ez A verseny.Annyi szép munkát,technikát láttam és annyi ötletet kaptam,hogy ezeknek a maketteknek a látványából is sokat tanultam.Ráadásul volt az a "ki honnan jött" térkép,ami szintén elgondolkoztatott:Európa hány nemzetéből jöttünk össze egy,mert a makettezés a hobbynk...Egy művészi,produktív tevékenység,legyünk rá büszkék! Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Taki | Adatlap | 198055 | 2008. április 15. 10:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...khhmm ööö a lényeg Részemről külön köszönet a nevezésnél résztvevőknek a segítséget!!! Meg a kávé automatának, hogy ébrentartott vasárnap :) Üdv: Taki | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Taki | Adatlap | 198054 | 2008. április 15. 10:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Mindenki! Csak rápillantva a fórumra is igen jó érzés olvasni a hozzászólásokat. Azt hiszem András és a móváriak nevében is mondthatom, hogy köszünjük NEKTEK, hogy eljöttetek, Főleg, hogy segítettek nekünk! Mert ezt már nélkületek nem lennénk képesek fenntartani. Szóval NAGY-NAGY köszönet mindenért! Lassan kialszom magam és fel tudom fogni, hogy a nagy félelmeim és problémák ellenére sikeresen zártuk a "tavaszi hadjáratot". Látjuk a problémákat, a hiányosságokat amiken változtatnunk kell és remélem legközelebb (mert miért ne legyen legközelebb) még jobb még sikeresebb versenyen láthatunk újra itt Óváron mindenkit. Köszönettel: Takaró Attila | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 198052 | 2008. április 15. 06:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma reggel 6-kor a MTV1 dunántúli regionális hiradó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 198050 | 2008. április 14. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valamint Hara István, makettinfo.hu/versenyek/2008/mosonmagyarovar/hara_resztvevok/index.htm és Radics Péter képei is. makettinfo.hu/versenyek/2008/mosonmagyarovar/radics_kiallitas/index.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 198049 | 2008. április 14. 21:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Felkerültek Kampits Balázs képei is: makettinfo.hu/versenyek/2008/mosonmagyarovar/kampits_kiallitas/index.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 198048 | 2008. április 14. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Íme pár kép arról, én milyennek láttam a hétvégét :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lidia | Adatlap | 198047 | 2008. április 14. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
duoinfomovar.hu/usr_galeria.php
DuoInfoMóvár- 285 kép www.infogyor.hu/ több mint 300 kép-InfoMóvár http://www.schusterdiorama-35.cz/en/visited-events/56/ Martin Schuster http://www.rlm.at/cont/gal993.htm RLM.at http://www.kpmbratislava.sk/main/sutaze/moson08/index.htm utolsó link nem jó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balu | Adatlap | 198046 | 2008. április 14. 20:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is gratulálok a szervezőknek a szokásos igen magas színvonalat kaptunk minden téren! Ja és köszi a MOK-osoknak, hogy "befogadtak" nagyon jó volt a társaság, meg a dupla party!! Vasárnap már csak kamillázni tudtam egész nap... Balu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apciroby | Adatlap | 198045 | 2008. április 14. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok!Nagyon örülök,hogy részese lehettem ennek a fantasztikus hétvégének Óváron!Kicsit belülre is bepillanthattam,de csak a külső burkát láttam ennek a mérhetetlen munkának.Gratulálok az egész csapatnak különösen annak az embernek,aki évek óta felvállalja és összehozza ezt a remek versenyt-találkozót.Köszi mindenkinek! Köszi András a segítséget! Üdv mindenkinek! Apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 198044 | 2008. április 14. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
part | Adatlap | 198043 | 2008. április 14. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
El nem jutott külső szemlélőként is hadd gratuláljak a szervezőknek a színvonalas rendezvényért amit a makettező társadalom részére önzetlenül létrehoztak! A többieknek pedig: MÉG KÉPEKET!!! Ja, valaki meg tudná mondani, hogy mi annak a weboldalnak a címe ahová egy osztrák makettező kör minden évben feltölti az óvárról készült képeket? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ged | Adatlap | 198042 | 2008. április 14. 15:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem az oldalon a 3. link hibás! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lidia | Adatlap | 198041 | 2008. április 14. 14:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackarmy | Adatlap | 198040 | 2008. április 14. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért kicsit pihenni is hagyjátok őket! Majd úgyis felrakják néhány napon bellül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackarmy | Adatlap | 198039 | 2008. április 14. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért kicsit pihenni is hagyjátok őket! Majd úgyis felrakják néhány napon bellül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
M.István | Adatlap | 198038 | 2008. április 14. 12:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem nagyon sokan örülnének neki ha az illetékesek felraknák az eredménylistát! Köszönjük! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bundesign | Adatlap | 198037 | 2008. április 14. 12:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halihó! Szuper volt Óvár, köszönet mindenkinek, akinek a keze benne volt a dologban! remélem az Edu jövőre is jön :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PTamas | Adatlap | 198036 | 2008. április 14. 09:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát ismét megérte egy nap alatt legyűrni vonattal azt a 720km-t.:) Fantasztikusak voltak a kiállított csodák,itt egy bocs a csörömpöknek,mert inkább a repülőkre,helikopterekre koncentráltam. A börze épületbe belépve csak egy szót tudtam kimondani: azt a bds kkk... , WOW! Jövőre viszem a mikrofonom és csinálok egy tök komplett adást a versenyről. Üdv és mégegyszer kösz a szervezőknek! Jövőre legyen még nagyobb!!! :) -mármint ha ezt még lehet fokozni egyáltalán Ptamas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 198035 | 2008. április 14. 09:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mikorra várható a hivatalos eredménylista? Itt is lesz, vagy csak a MMK oldalán? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackarmy | Adatlap | 198034 | 2008. április 14. 08:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon nagy élmény volt ismét résztvenni a rendezvényen. Köszönjük a szervezőknek és a segítőiknek! Összegezve: A versenyt felülről fotózva talán kevesebbnek tűntek összeségében a makettek, különösen a minket érintő figura kategóriában érzékeltem ezt. De így is áttekinthetetlen volt már az egész. Mindig tervezem, hogy végignézem a repülőket is, de csak töredékét láttam :-( Nagyon sajnálom, hogy TIGRIS megint a Százholdaspagonyban töltötte a hétvégét. A megvásárolható makettek száma és az elkölthető pénzösszegek, megint végtelenek voltak. De ez az EDUARD stand... ennyiért makettet :-) Megint kiderült, hogy az ország legtermékenyebb makettezője Szabó Ákos. Javasolnám, hogy jövőre kapjon egy külön asztalkát és ültessék az emelvény szélére az eredményhírdetéskor, hisz vagy 10szer láttam kimenni. Gratulálok neki, nagyon szépek a munkái élőben is. Nagyon jó látni, hogy a harcjárműves szekcióban milyen sok volt az 1:48-as méretarányú makett, annak ellenére, hogy több helyen is az ilyen irányú gyártás bukásáról olvastam. Nagyon pofásak ezek a köztes méretű páncélosok. Azt hiszem a Best of Show is a lehető legjobb helyre került, már nevezéskor feltűnt micsoda kuriózum tornyosul azon a bizonyos asztalon. Szóval mégegyszer köszi! Üdv, Schuller Balázs | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 198033 | 2008. április 14. 07:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Feltettem a képeimet a Versenyek rovatba: makettinfo.hu/versenyek/2008/mosonmagyarovar/takacs_makettek/index.htm Üdv Mekett | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 198032 | 2008. április 13. 22:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pár (176) fotó a makettekről: www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/movar2008/index.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 198031 | 2008. április 13. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet,hogy inkább a kajás topikba kellett volna raknom...:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 198030 | 2008. április 13. 22:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Z63 | Adatlap | 198029 | 2008. április 13. 21:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Móváriak! Nagyon köszönök mindent! Z63 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 198027 | 2008. április 13. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Móvári Mok-os sütizaba | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csillagvadász | Adatlap | 198026 | 2008. április 13. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Urak! Egy tucat Móvárt követően is évről évre jobb, ez idén is így volt:) A kiállítás felhozatala és a börze fenomenális volt, néha majdnem sírtam az örömtől, különösen a lépcső alatti rézbányában;) Köszönjük a rendezőknek és segítőiknek ezt a felejthetetlen hangulatú hétvégét! Üdv:CSV | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vitarisi | Adatlap | 198025 | 2008. április 13. 20:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm a Mosonmagyaróvári Makettklubnak ezt az élménydús hétvégét. A verseny megint nagyon magas színvonalú volt, a börzén pedig a választék hatalmas volt. Gratulálok a szervezőknek, és remélem jövőre is résztvehetek a versenyben! Üdv vitarisi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 198024 | 2008. április 13. 20:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor negyedszer is ha még nem tudná vki:) www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/15:3335 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 198023 | 2008. április 13. 20:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Sajna a helynek vannak adottságai amiket nem lehet átlépni, legfeljebb lépcsőzni. Majd szólunk a csörömpösöknek, hogy szoritsanak helyet a földszinten. Majd kereslek telefonon. Vadász | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 198022 | 2008. április 13. 20:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Szuper verseny volt,szokás serint. Óriási élményt addot megint amit sokáig kell emésztenem majd. Rengeteg jó dolgot sikerült beszereznem,valamit szinte nevetséges összegért.Gratulálok a szervezőknek,remélem jövőre hasonló kiemelkedő versenyt varázsolnal nekünk.Hosszú volt a hétvége nagyon elfáradtam,de nagyon megérte és nagyon boldog vagyok ,hogy ott lehettem ismét. Köszönettel Csörgi Zoltán Nowotny és a gödöllői Pelikán Makett Klub! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Grande | Adatlap | 198021 | 2008. április 13. 20:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 198020 | 2008. április 13. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én még ilyen nagy kiállításon nem voltam. Őrülök, hogy téged is megismerhettelek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 198019 | 2008. április 13. 20:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szerintem is megint igen magas színvonalú rendezvényen van túl a móvári rendező gárda, nagy köszönet nekik a szervezésért, és a sok munka miatt. Nagyon sok szép, és különleges makett volt megint, bár polgári téren tavaly erősebb volt a mezőny. Számomra csak egy dolog volt egy picit kellemetlen, hogy a gyermek és ifjúsági kategóriás munkák nagyon el voltak dugva az emeleten, talán azokat jövőre kicsit előrébb lehetne hozni. Örülök, hogy ott lehettem, és természetesen jövőre is megyünk. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 198018 | 2008. április 13. 19:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A nevezett makettek számával valahol 1300 db környékén álltunk meg,úgyhogy volt jócskán!:-)Tényleg európai hírű rendezvény,a kontinens szinte minden országából érkeztek versenyzők.Sőt,a tengerentúlról is! Köszönet Egresi Andrisnak,hogy a nehéz körülmények ellenére sikerült megrendezni a versenyt!Elképesztő minőségű munkákat láttam,csak gratulálni tudok mindenkinek,aki részt vett a megmérettetésen. Jövőre ismét ottleszünk! Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tomvenom | Adatlap | 198017 | 2008. április 13. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igaz nem voltam ott de gratulálok a verseny szervezőinek illetve a kiállított munkák alkotóinak! Rtl klub hírek http://www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/15:3335 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 198016 | 2008. április 13. 19:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen Egresi Andrisnak és a móvári gárdának ezt a csodás hétvégét! Továbbá Kerinek és Elektrónak a szuper sütiket, a veszprémieknek (bagázs) a remek hangulatot, Gerinek, hogy megmentett a pókoktól, és Gabiéknak, hogy helyettünk is segítettek a szervezőknek :) Jövőre ugyanitt taálkozunk! Üdv Zoli ui: Ja, és még én is vettem egy makettet! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 198015 | 2008. április 13. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benne volt a TV-ben! www.rtlhirek.hu/dock/videogallery/15:3335 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gábor76 | Adatlap | 198014 | 2008. április 13. 19:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok. Fantasztikus hétévge volt!!! Köszönet a rendezőknek!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ati27 | Adatlap | 198013 | 2008. április 13. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az idén nem tudtunk hazamenni, mert feleségem 7 hónapban van, és már nem repülhet. Jövőre mindenképp szeretnénk menni. De lélekben ott voltunk!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kamovos | Adatlap | 198012 | 2008. április 13. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönet a rendezőknek, a jól sikerült versenyért! Remélem jövőre tovább tudok maradni, idén kicsit korábban indultunk haza! Akiktől nem tudtam L köszönni, azoktól L nézéstkérek, majd Jászberényben biztos sikerül! Üdv: kamovos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 198011 | 2008. április 13. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én most voltam először, kb 3 óája értem haza, de még mindig nem találok szavakat! Gratulálok a rendezőknek!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 198010 | 2008. április 13. 19:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Kilihegve a versenyt, köszönöm a szervezőknek a remek szervezést és Nektek srácok a remek hangulatot! Jövőre ugyanitt!!! Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KeyPi | Adatlap | 198009 | 2008. április 13. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Európa LEGNAGYOBB makett kiállítása" - RTL Klub - 2008.04.13 18:50 Gratulálok Nektek! Üdv. KeyPi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 198008 | 2008. április 13. 18:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratu a móvári csapatnak és minden szervezőnek. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 198006 | 2008. április 13. 18:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csatlakozom. Elvárosokhoz méltóan idén is rangos és remek kiállítást láthattunk, volt szép számmal új mű is, nagyon szép makettek voltak. Köszönet a szervezőknek, sajna eredményhirdetésnél egyébb okok miatt nem tudtam jelenlenni, nagy gratula a helyezetteknek. Külön köszönet Mekettnek és Elektrónak a szállásfoglalásban végzett kiemelkedő teljesetményükért. Ahogy mondani szokták..Jövőre.. veletek.. ugyanitt.:) üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 198005 | 2008. április 13. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönjük szépen a szervezőknek, nagyszerű verseny volt ismét! Remélem jövőre ugyanitt! :-) Sajnos az én kjategóriám (kamionok) kevés volt a pályamű, de majd dolgoznuk rajta, hogy minél több legyen! Köszönöm mégegyszer! Üdvözlettel, Imre Géza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 198004 | 2008. április 13. 18:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Remek verseny volt,köszönök szépen Mindenkinek mindent! Az eredményhirdetésnél nem nagyon hallottam semmit,de Mindenki kapott tapsot. 945 |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Sziasztok!
Pár kép..
Sajnos nem találtam semmi kompromitálót rólatok a sajátjaim között..
Lídia