<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
bigmonty | Adatlap | 227298 | 2007. július 3. 13:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló mindenkinek! kössz a tippeket rendesek vagytok megnézem és remélem el tudom majd készíteni őket mégegyszer kössz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 227297 | 2007. július 3. 11:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigmonty! Papírból "kész" házakat itt is találsz: www.icebergbouwplaten.nl/links1.html, vagy itt: www.d1.dion.ne.jp/~hamanaga/ThumbLink/Thumb55.html. Igazából papír makett, amit kinyomtatsz és csak össze kell rakni, nem kell tervezgetned, maximum annyit, hogy méretre igazítod. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 227296 | 2007. július 3. 11:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigmonty! Kartonból sok féle vastagságú van!:) Ha esetleg mégse lenne megfelelő, akkor több vékonyat össze lehet ragacsolni. A problema inkább annak vetemedésével lehet.Erre a megoldás a merevítés. Hungarocellt meg ne Technokollal ragassz! Bármilyen vizes bázisú (diszperziós) ragacs jó hozzá, bár vannak kifejezetten hungarocellhez gyártottak is. Magára vmit is adó ragasztógyártó tart a palettáján ilyen ragacsot. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 227295 | 2007. július 3. 11:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 227294 | 2007. július 3. 10:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a lényeg, hogy neked tetszen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigmonty | Adatlap | 227293 | 2007. július 3. 09:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló megnéztem Lacus képeit a 18.oldalon most már értem mire gondolsz majjd próbálkozok | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigmonty | Adatlap | 227292 | 2007. július 3. 09:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Borisz! Kössz a tippet. Hongarocelből és kartonpapírból már próbálkoztam mondtuk a karton eleve rossz ötlet volt a vastagsága miatt. Hungarocellel márpróbálkoztam de amikor bekentem ragasztóval és összeragasztottam fél óra múlva lyukak voltak rajta mert kimarta a ragasztó. De azért kössz, hogy segítettél! Még annyi, hogy jó a dióm.? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 227291 | 2007. július 2. 23:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus a hungarocellre esküszik. bár jobb lennme tudni, hogy eddig mivel próbálkoztál | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigmonty | Adatlap | 227290 | 2007. július 2. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigmonty | Adatlap | 227289 | 2007. július 2. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló mindenkinek! menjetek fel erre:www.f-m-k.extra.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
misike | Adatlap | 227287 | 2007. június 25. 16:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok Tetem fel egy pár dioráma képet a Csörömpösök fórumára véleményezzétek. köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 227286 | 2007. június 25. 15:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak azért szóltam, mert nem tudom, tervezett-e rá valami "echte" franciás dolgot. Így, ahogy most van, szerintem gyönyörű. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 227285 | 2007. június 25. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Úrak! Köszi az ikonra vonatkozókat, jelzem Lacusnak! Viszont ha egy ortodox jellegű helyről van szó akkor a környezte méginkább tökéletes ...szerintem.Hozzájuk inkább illik ez a "kültelki" kivitelezés az építészetben! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 227284 | 2007. június 25. 13:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halacinak igaza van. Az ikonok inkább egy ortodox kis falucska templomjának illúzióját keltik. De sztem az a legkevesebb, hogy földrajzilag más helyre tesszük a dió témáját. A kivitelezés 5*! Üdv! warbirds | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 227283 | 2007. június 25. 13:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor az általános ledöbbenésen túl egy kritikát (inkább észrevételt) tennék hozzá: ha ez francia falucska, akkor az ikonosztáz képek nem igazán illenek bele. A templombelsőnek a gyertás polcát egyébként még a múltkori sorozat óta próbálom megemészteni, olyan fantasztikusan szép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
salou | Adatlap | 227282 | 2007. június 25. 11:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem is lenne egy építő jellegű "kritikám", mégpedig az hogy nagyon tetszik! Első ránézésre azt hittem hogy a fák -bonsai- növények! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 227281 | 2007. június 25. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez megint elképesztő lett, csak keresem a szavakat rá, de nem találom, egyszerűen teljesen le vagyok döbbenve. (Egyedül a tank lóg ki a képből, de miután írtad, hogy nagyon régi és csak próbaképp van rajta, több szót nem is vesztegetnék rá.) z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 227280 | 2007. június 25. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez tényleg nagyon szép lett/lesz, azt hittem ez már egy végső változat, de ha még csak most alakul, akkor kíváncsian várjuk a folytatást. Gratula, szerintem nagyon hangulatos! Ahogy idáig megismertem Lacust a kriptát, meg a többi is teljesen ki fogja dolgozni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 227279 | 2007. június 25. 10:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jajj...de bunkó vagyok! Nevében is köszi mindenkinek a dicsérő szavakat/észrevételeket! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 227278 | 2007. június 25. 10:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt hiszem nyugodtan válaszolhatok, hisz Lacussal eléggé áttárgyaltuk a témát és neki még mindig nincs nete! Alte! Ez az én bűnöm! :P A valóságban sokkal nyitottabb tágasabb az egész, viszont tegnap nekem volt egy olyan heppem, hogy mindent a növények közül fotózni! :) Zsé! Fű: mint elmondta a környékbeli Tesco és Auchan jelenleg is ecsethiányban küzd mióta elkezdte az építést! :P Futónövények: a környékükön minden csatorna építés,árokásás veszélyben van mivel rögtön ott turkál a munkagödörben gyökerek után kutatva! :D Harcjármű: ez ami jelenleg fent van csak a koncepció átláthatósága miatt került fel.Egy ismerőse ezer éve összedobott és megúnt PZ-je, véglegesnek egy saját építésűt fog készíteni rá valamint a sarat is áttervezi lágyabbra. Helyszín:Az elképzelés, hogy valamely francia kisváros/falú kápolnája lenne nem kifejezetten temetővel hanem inkább kriptával.Ugyanis a képpel rendelkező sír alatt egy alagút bújik meg mely az épület alatti pincébe vezet:D:D Mivel ez még nagyon kezdeti kialakításban van ezért nem is fotóztam bővebben! www.makettinfo.hu/upload/200706/tn_800x600_16408_20276_tn_IMG_0019.jpg Amint lesz újabb kép felteszem,valamint ha Lacusnak lesz nete akkor kimerítőbb válaszokat fog adni. U.i.: én már tudom mi a titka a vakolatkészítésének! :P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bill | Adatlap | 227277 | 2007. június 25. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez egyszerűen gyönyörű! Nem találok szavakat!:) Maximális tiszteletem az alkotónak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sonka_papa | Adatlap | 227276 | 2007. június 25. 09:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Juuuj :O Basszus, azthiszem most egy darabig elbújok a sarokba és megprobálom kiheverni azt, hogy én sosem fogok tudni így makettezni :D Lacusnak sok-sok RESPECT. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 227275 | 2007. június 25. 07:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hmmm.. Egy újabb szép alkotás! Gratula Lacus! (Meg Elektro! Jók lettek a képek:D) Ami engem különösebben érdekelne: A hosszú fű, illetve a futónövények készítése. Viszont a toronyszámon látszik hogy "Freehand" és a járgány sarazásán úgy változtatnék, hogy kicsit nedvesebbnek látszon, így olyan mintha régóta állna ott és megszáradt rajta a sár. Ha azonban ez volt a cél, úgy véleményem máris tárgytalan:) Remélem építő kritikával szolgálhattam:) Amúgy összeségében így is nagyon szép lett, sikerült megragadnia a hamisítatlan vidéki életérzést!:) És szerintem épp ezért nem gond, hogy sok a növény... Még annyit, ami nem feltétlen gond: Vidéken nem a városon/falun kívűl van a temető? Ha jóltom nem szeretik ha visszajárnak a halottak:) Üdv: Macal | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Alte | Adatlap | 227274 | 2007. június 25. 07:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali Elektro... nagyon fajintos...csak szerintem egy kicsit sok a noveny..:o) Szerintem lehetne egy kisse kevesebb mert igy eleg sokat eltakar az epuletbol.:o) Alte | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 227273 | 2007. június 24. 23:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Lacus ma ismét itt járt...néhány fotó! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sonka_papa | Adatlap | 227272 | 2007. június 24. 21:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor csak ügyesen, de egy kis idő múlva jönnek az egyre jobb készítmények ( na nem mintha még tapasztaltam volna, csak már egy (jó) ideje olvasgatom a topicokat) :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MENERT | Adatlap | 227271 | 2007. június 24. 17:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
én sztem 1:35 méretarányban a jo dolgozni. Azon minden latszik sztem. Én is most csinálok egyet, de már az elején "rázkódni" keztek az idegeim.(ez az első diorámám) :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MENERT | Adatlap | 227270 | 2007. június 24. 17:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
na ne már :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 227269 | 2007. június 23. 19:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MENERT | Adatlap | 227268 | 2007. június 23. 13:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello van itt vki? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 227267 | 2007. június 19. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet ám vésővel is! Az akkor igazán hangos ha az ujjadra csapsz!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bendeguz | Adatlap | 227266 | 2007. június 19. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ná tesókám, így kő csinálni a ríztáblát otthonilag: sg.geocities.com/y_wong62/wipsite/nameplate.htm Borisz! én az aranylövésnél fenyőlécbe próbáltam meg belegravírozni azt aszöveget, amit betüsablonos vonalzóval írtam fel... hát nem egy cnc minőség lett | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 227265 | 2007. június 19. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
de az nem elég hangos:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bendeguz | Adatlap | 227264 | 2007. június 19. 19:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagy kinyomtatod a a szöveget írásvetítő fóliára és szépen ráragasztod a rízlemezre | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gébics | Adatlap | 227263 | 2007. június 19. 15:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a segítséget. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 227262 | 2007. június 19. 13:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kösszi kiprobál aztán ha nem sikerül megyek a boltba. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 227261 | 2007. június 19. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
veszel egy rézlapot, vagy valami hasonlót, és miniplexel vagy drammerrel belegravírozod. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 227260 | 2007. június 19. 11:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 227259 | 2007. június 19. 11:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gravírozónál, ahol a lakásravaló névtáblát is csinálják. De megcsinálhatod magad is | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 227258 | 2007. június 19. 10:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De ha már itt tartunk nekem is lenne egy kérdésem. Ti hol csináltatjátok az ilyen kis táblácskákat amiket aztán felhelyeztek az alapra? Aki nem vágja mit kérdezek annak megfogalmazom mégegyszer:-) Tehát azokat a kis lapokat amibe asszem bele van gravirozva a makett neve vagy a munka címe? kösszi kocka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kocka | Adatlap | 227257 | 2007. június 19. 10:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gébics! vagy egynyári hamistuja. Lombnak meg esetleg ott van az izlandi moszat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akos | Adatlap | 227256 | 2007. június 19. 10:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gébics! Lehet festeni(fújni), bármilyen sűrűségű festékkel, meg szárazecsetelni is lehet, sőt.. Ha hosszában 35 darabra tudsz vágni egy kiszáradt füvet, akkor lehet:)valósabb látványt nyújt a természetes növények közül pl. a moha. Lombos fa: ki kell menni a természetbe, össze kell szedni a vékony, de elágazó ágú bokrok végeit. Tetszés szerint lehet kombinálni, összeragassztani, bonyolultabbá tenni. Lombnak ott a nyárfa termése (bár ahhoz korán van, ősszel lehet gyűjteni), vagy szárított fűszernövények, de lehet is venni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gébics | Adatlap | 227255 | 2007. június 19. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Most készítem életem második diorámáját-pontosabban csak fogom,ha vége a vizsgaidőszaknak-és azt szeretném kérdezni,hogy a homok+ragasztó talajt a száradás előtt,után lehet e festeni és milyen sűrűségű festékkel.Továbbá,ha füvet akarok készíteni,akkor elfogadható-e 1:35-ben az eredeti száraz fű befestve(mármint szórópisztollyal),ill. továbbá jó lenne egy két ötlet lombos fák készítéséhez(a dioráma Falaisnél (1944 nyara) játszódna. Segítségeteket előre is köszönöm! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 227253 | 2007. június 8. 19:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a málló vakolatú sarok az ikonképekkel és a leégett gyertyákkal valóban gyönyörű. Nincs kedved egy kis részletes leírást csinálni hozzá? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tray | Adatlap | 227252 | 2007. június 8. 17:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem a fák nagyon tetszenek, - jól sejtem, hogy szőlővesszők? Meg lehetne kérdezni, hogy Lacus hogyan "tartósítja" őket? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BÉPÉ | Adatlap | 227251 | 2007. június 8. 16:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Lacus! Ismétcsak megáll az összes eszem. A Te általad csak "hungarocell technika" néven nevezett műalkotási módszer egész egyszerűen lenyűgöző. A tetőcserepeidet már korábban is tökéletesnek tartottam, és ez azóta csak erősödött. Azt ígérted, hogy e-mailben mondasz valamit az elkészítésükről. Azóta is nagyon várom. Ha tudnál egy kis időt szakítani erre, nagyon boldog lennék, azt hiszem más is erősen kíváncsi rá.Köszi: BÉPÉ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 227250 | 2007. június 8. 06:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aha, szóval az elején tart... Akkor milyen lesz a vége??? Asszem meg kéne győzni a srácot, hogy indítson tanfolyamot.:D Az a málladozó vakolat egyszerűen eszméletlenül jól néz ki. warbirds | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 227249 | 2007. június 8. 00:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lacus ma nálunk járt és elhozta megmutatni jelenlegi készülő projektjét! Az alap PZ IV-et egy ismerősétől eléggé leharcolt állapotban kapta és ehhez képzelt el egy templomkertet némi csendélettel! a mű még igencsak az elején készülőben van! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 227246 | 2007. június 1. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Menj át a gyantás topicba, ott most ez a téma. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pipi | Adatlap | 227245 | 2007. május 31. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Segítsetek már hogyan csináljak folyót a Pibberem alá? Láttam még anno a Kirinnek volt hozzá alap, de már jó ideje nem találok sehol sem. Köszi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |