<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
mszl | Adatlap | 229464 | 2008. március 21. 23:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ünnep alatt nekifeszülök egy szénás szekérnek is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mszl | Adatlap | 229463 | 2008. március 21. 23:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pác először, utána ízlés szerint tempera fekete és barna keveréke különböző árnyalatokkal A jelenetnek egy kis pihenőt tervezek egy kis üzemanyag feltöltéssel és lánc javítással, mert nagyon sikeres lett a friul antikolásom és szerintem jobban látható majd ha nincs a helyén a lánc Összeszedem a képeket és elküldöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mszl | Adatlap | 229462 | 2008. március 21. 23:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A németek már a spájzban vannak!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
barnamedve | Adatlap | 229461 | 2008. március 21. 22:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mszl! Ha tudod, akkor tedd fel vagy küldd el nekem az összes képet a házról!! De már az elejétől fogva kösz: Barnamackóó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hegyiember | Adatlap | 229460 | 2008. március 21. 22:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mszl! Nyílik az ajtó,kilép egy öreg muzsik és rémülten látja,hogy a németek már az udvarban vannak!!! :) Gratulálok!!Ügyes munka! Lazúr vagy pác? Esetleg festékkel érted el ezt a barna színt? Milyen jelenetet képzelsz el a ház körül? Üdv:hegyiember | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229459 | 2008. március 21. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Adatlap. klick. telefonszám email cim msn cim skyp elérhetőség. oszt én nem vagyok egy számtógép guru.üdv bigboy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229458 | 2008. március 21. 20:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már csak azt kérdezném, hogy hol és mikor, (mert én csütörtök péntekig biztos nem tudok ki mozdulni, mert meg műtötték a lábamat)? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229457 | 2008. március 21. 20:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Húúú. Nagy vagy! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229456 | 2008. március 21. 20:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Aztat nem hiszem hogy kapnál a szállitó szallagok ragasztására használják. midenhez ragaszkodik piszkosul kivéve a teflont. gumilemezt is adok mellé amennyiből megcsinálhatod a magad szerszámát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229455 | 2008. március 21. 20:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Oh, de rendes vagy! Felőlem jó. De ha lehet kapni boltba, akkor szerzek onnan, hogy ne legyen annyira macerás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229454 | 2008. március 21. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ja . semmit nem kér, a gumiragacs macerásabb de lehet fél liter pálinka megoldja a dolgot teflont elméletileg vasárnap lessz 200x200 mm méretben. gumiragacs a hét közepére valószinü. majd testvériesen ketté osztom .ok? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mszl | Adatlap | 229453 | 2008. március 21. 20:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229452 | 2008. március 21. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát kérnék, de mit kér cserébe? És azt az sc2000 nevű gumi ragacsot is tőle lehet szerezni? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229451 | 2008. március 21. 20:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Termeszetesen fogok erről is képeket készíteni .ugyis akartam egy újj (készüléket) bár macskakövem van még.De mivel újra makettezem szükségem lehet rá.A jövöhéten hozok a melóból teflonlemezt meg sc 2000 gumiragacsot .üdv bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229450 | 2008. március 21. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mondjuk bigboy nevezetü kollegádtól ha kérsz töle.üdv bigboy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229449 | 2008. március 21. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
igen tudom gyanítottam..csak írtam..., ezért gondoltam vmi agyagszerű anyagra tudomásommal annak kicsi a szemcse mérete... Bigboy! Köszi a tanácsot, igen kreatív. Csak teflon lemezt honnan lehet szerezni? Palacsintasütőből? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 229448 | 2008. március 21. 19:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erről képes beszámolót is tudnál? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229447 | 2008. március 21. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én ugy csinálta hogy teflon lemezbe bele véstem a macskakö mintát erre SC2000 gumiragasztot öntöttem lehuztam e teflonlemezről a kész negativ formát 10mm gumilemezböl keretet készitettem a negativ mintára , ezt a (készüléket) szintbetölve bekevert modell gipszel. száradás után könnyedén lejön a kész gipsz macskakö mintájú lapról és akár sorozatban is gyártható vele én 200x200mm lapokat késszitettem. üdv bigboy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 229446 | 2008. március 21. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem a karcolós megoldás jobb, már csak azért is, mert ami 1/1-ben homok, az 1/35-ben inkább kavics. szerintem... üdv zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229445 | 2008. március 21. 18:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nemrég volt itt szó a macskak építésről...megnéztem a youtubon a kis kínait vagy japánt is nagyon teccik, ahogy megcsinálja, de a technikai része nem jön be nekem...Én inkább dekorgumit darabolok és közé homokot szórok majd...nem tudom milyen lesz, mert még elég gyerekcipben jár... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
iikk | Adatlap | 229444 | 2008. március 21. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Húúú az annya...én nem fűzök semmit hozzájuk inkább tovább keresem az álam...aztán megyek gyakorolni.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229443 | 2008. március 21. 16:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon . a mai technikai tudásommal sokkal szebbet fogok építeni tervbe van egy hasonló munka is ugyanazzal a mérettel nagyobra nem megy mert nem fér ki az ajtón. de előbb még van egy 1/24 dió is.800X700mm méretben. üdv bigboy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 229442 | 2008. március 21. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nem kár volt szét darabolni hanem BŰN. Szívesen megnéztem volna egyben. És Miggyurival teljesen egyetértek. Csak így tovább. Én szeretnék egyszer ilyen szintü diókat építeni. Hajrá!!! Üdv: Amon | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229441 | 2008. március 21. 16:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még nincs . de majd lessz .most felrakok valamivel jóbb minőségü képeket a romos épületről. Amugy ez egy városrészletből van leválasztva annak a mérete 1200X800mmm volt.folyóval hiddal és egy kis csetepatéval .Most már látom kár volt szétdarabolni.Miggyuri köszönöm a dicséretet ez nekem nagyon sokat jelentett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
barnamedve | Adatlap | 229440 | 2008. március 21. 16:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bigboy! sok sok gratz... a városi diorámádról ugye van fent cikk makettinfón? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 229439 | 2008. március 21. 15:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azok nem igazi makettépítők voltak. Nem kell foglalkozni az önimádatukkal, a zsenijükkel. Kevesek közénk. Egyébként tényleg szép dolgokat láttam nagyfiútól. Gratu! Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csucsu | Adatlap | 229438 | 2008. március 21. 14:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi mindenkinek | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 229437 | 2008. március 21. 08:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
El se kell navigálni odáig: PVA (fa) ragasztó + homok keveréke:) (talán egy falat víz még hogy hígabb legyen a ragacs) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 229436 | 2008. március 20. 22:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most akkor hazabeszélek egy csöppet:) Makettező ABC-dióráma alap elkészítése című cikket tekintsd át. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csucsu | Adatlap | 229435 | 2008. március 20. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
heloszok sivatagos részt hogyan tudok imitálni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 229434 | 2008. március 20. 10:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229432 | 2008. március 20. 10:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Diorámát ide a topikba.belölem elég ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 229431 | 2008. március 20. 09:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát ezzel a háttérrel nem csodálkozom. Remélem gyorsan sikerül túllendülnöd ezen, amint az első tucat érmet a kezedben tartod :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jaffa | Adatlap | 229430 | 2008. március 20. 09:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a cluban csak jo emberek vannak jo helyre jöttél cimbi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229429 | 2008. március 19. 23:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hegyiember, természetesen nem fogom.és szivesen megosztom mindenkivel az általam megismert tapasztalt dolgokat készségeket ami meglehet eltér az itt megtanulható, készségektől ,sokat tanultam a makettinfón .de eddig is elboldogultam legfeljebb a kukát töbször kellet üritenem üdvözlettel bigboy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hegyiember | Adatlap | 229428 | 2008. március 19. 23:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy! Elég nagy bunkók lehettek azok akik irigységből nem értékelték a munkáidat!!! Ahogy elnéztem az adatlapodat ezek olyan sárgák lehettek az irigységtől mint egy vietcong! :))) Remélem ezentúl nem rejted véka alá a dolgokat! üdv.hegyiember | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nowotny | Adatlap | 229427 | 2008. március 19. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak minnél előbb báttya,csak minnél előbb kész főnyeremény vagy a klubunknak!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy | Adatlap | 229426 | 2008. március 19. 22:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan igen szerénykedem ijen vagyok. nem tudhatod mijen érzés mikor fiatal makettezőként le... ták a munkáidat mint kiderült utánna irigységből . akorr 20 évesen ugy döntöttem nem kivánok közéjük tartozni igy elkeztem kialakitani a saját kis makettező világomat.most lépek ki belőle. és kis türelmet kérek .hogy megszokjam ezt a számomra újj hejzetet. üdvözlettel bigboy. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vitarisi | Adatlap | 229425 | 2008. március 19. 20:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A barka valóban jó erre, legjobban a lehullott levelek imitálására jó. Egyenként kell a kívánt helyre felragasztani. (természetesen csak szárazon jó ez a termés) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
buksi | Adatlap | 229424 | 2008. március 19. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hello mindenkinek azt a kérdést szeretném faltenni hogy a homokosrészt hogyan tudom imitálni? elöre is köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 229423 | 2008. március 19. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Jól emlékszem, hogy anyíirfa barkájából lehet levelet imitálni? Mekkora méretarányban érvényesül ez jól? Milyen eljárás kell ezekhez a termésekhez? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tomvenom | Adatlap | 229422 | 2008. március 19. 19:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy! Gratula a két dióhoz!Nekem a Pantheres tetszik a legjobban,jól látszik a harc heve csak még elkellene rá egy két szereplő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cole91 | Adatlap | 229421 | 2008. március 19. 16:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm mindenkinek a segítséget! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 229420 | 2008. március 19. 16:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
B@meg bigboy! Irigy kutya vagy! Miaz, hogy ezt még nem mutattad senkinek? Mi az, hogy még nem indítottad versenyen? He? Azt hiszem számíthatsz egy klubszintű p@csánrugásra, hogy itt szerénykedsz! ;) :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bavida | Adatlap | 229419 | 2008. március 19. 13:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs, de valami miatt roszul rakta be! A 29 oldalon 2461-es hozzászólásnál megvan a videó! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vitarisi | Adatlap | 229418 | 2008. március 19. 13:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bavida 3 perccel megelőzött...Ez ugyanaz a videó! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vitarisi | Adatlap | 229417 | 2008. március 19. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Milyen méretarányban? Tegyük fel hogy 1:35-ben: 1. Veszel Plus Models által gyártott macskakövet 2. Te öntessz házilag macskaköveket 3. Kiöntöd az út felületét gipszből és bele karcolod a macskaköveket 4. öntőformát csinálsz agyagból, úgy hogy megcsinálod egy kockát (hosszúra) majd ezt az agyagba nyomkodod szépen sorba, majd kiöntöd gipszből (erről a technikáról itt van bemutató, egy baja van, hogy japán de látod amit csinál :) www.youtube.com/watch) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bavida | Adatlap | 229416 | 2008. március 19. 13:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia cole91! Itt megnézheted a macskakö készitését, én is ez alapján kszitettem! www.youtube.com/watch Üdv: Bazsa | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cole91 | Adatlap | 229415 | 2008. március 19. 13:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Lenne egy olyan kérdésem hogy, macskaköves utat hogyan lehet készíteni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hegyiember | Adatlap | 229414 | 2008. március 19. 11:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bigboy! A többi munkádhoz is csak gratulálni tudok!!! Várjuk a hétvégi folytatást!!! üdv. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |