<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
HUJBI | Adatlap | 240746 | 2012. február 27. 09:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Reggio | Adatlap | 240745 | 2012. február 27. 09:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv az uraknak! Lenne egy kérdésem: Március 9-11 BP-i vasútmodell kiállításon tiszteletét teszi valaki a fórumról? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 240744 | 2012. február 27. 09:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs ha zavarom a gondolat meneteket,csak találtam egy érdekesnek tűnő weboldalt,ami számomra eddig ismeretlen volt,és látszatra szép és érdekes termékeik vannak(...meg gondolom nem is diszkont áron nyomják?).Ha már ismertétek akkor én kérek elnézést...:-) msmodels.co.jp/Diopark/Diopark.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Danza | Adatlap | 240743 | 2012. február 26. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Látom mozgalmasan és termékenyen telt a hétvége srácok! :) Nagyon szép munkák! Először sorban akartam írni a neveket, de annyi szépet láttam, hogy nem tudtam már követni...:) Sajnos nem haladtam annyit amennyit akartam, de legalább feketén behúztam a villanyt;) Egyébként sárga a fénye, mégis vörösnek látszik. Piszkoltam a benti falakat, és egy kis "kő" is került még a házra. Próba beállításokat is csináltam, bár még a járművek sem teljesen készek... McFrost! Miből és hogyan csináltad olyan szépre a lámpád "tányérját"? Üdv, Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240742 | 2012. február 26. 16:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ejj-ha! Ez egyre jobb lesz:-)) Megnyugtató viszont számomra, hogy ezek szerint a balsa fa nem csak nálam hajlamos a szőrösödésre (ide várnánk Lacus hozzászólását a témához:-)). Közben én is bíbelődtem még egy kicsit a fal darabomon. Eredetileg csak egy kósza ötlettől vezérelve próbálkozásnak szántam, aztán rájöttem hogy össze lehetne házasítani a félkész Golf-fal. Úgyhogy alighanem valami dioráma szerűség lesz belőle. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 240741 | 2012. február 26. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Indi, tiéd jobb! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 240740 | 2012. február 26. 13:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ajj, ezek a zorosz mérnökök :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 240739 | 2012. február 26. 13:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240738 | 2012. február 26. 12:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett! Én azért egy kapitális hibát felfedeztem: a lámpa bekötése így nem az igazi:-) Egy szál dróttal nem alakul ki megfelelő feszültség a működéshez:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 240737 | 2012. február 26. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 240736 | 2012. február 26. 11:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...szép lett,gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
German42 | Adatlap | 240735 | 2012. február 26. 10:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek! Épített már valaki kandallót 72-es méretarányban? Mert én csinálni akarok egyet csak nem tudom mivel és hogyan kezdjek hozzá. Előre köszönöm! Üdv G42 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 240734 | 2012. február 26. 10:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kiscuki | Adatlap | 240733 | 2012. február 26. 10:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Annyi kérdésem lenne,hogy a kerítés tetején a moha az miből van,mohából? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 240732 | 2012. február 26. 10:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gratu minden mesternek! Nálunk kisütött a nap, úgyhogy képözön a végeredményről! :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 240731 | 2012. február 26. 09:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok mindenki!most már tényleg a szívbaj kerülget olyan fantasztikusak a munkáitok!asszem rendesen össze kell szednem magam!(ha sikerül)szuper munkák! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
qiez | Adatlap | 240730 | 2012. február 26. 08:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Urak! Mindenkinek gartulálok, nagyon szép dolgok vannak készülőben! Lacus, jelezz, ha erre jársz és csattanunk, ok? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240729 | 2012. február 25. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én egy kicsit élénkebbre csináltam volna a füvet, de egyébként jó. Ha késő ősszel van, akkor nem szóltam:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240728 | 2012. február 25. 18:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matetamas13 | Adatlap | 240727 | 2012. február 25. 16:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240726 | 2012. február 25. 14:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Úgy nézem most sem fogunk csalódni:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 240725 | 2012. február 25. 14:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240724 | 2012. február 25. 14:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem. Kenegetős, farigcsálós. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240723 | 2012. február 25. 14:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez úgy jó, ahogy van. Öntőformás megoldás? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240722 | 2012. február 25. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajrá:-)) Én meg még a múltkor vettem gipszet és megcsináltam az első sziklámat. Asszem menni fog ez is, ha egy kicsit még gyakorolom:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 240721 | 2012. február 25. 12:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma vettem fatapaszt. Van már drótom, gyurmám, így nekiállok egy fának. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
WerWolf | Adatlap | 240720 | 2012. február 25. 11:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát Urak, szégyelljétek magatokat! Ismét nagyon magasra tettétek a lécet :-) Gyönyörű munkák láthatók ismét. Pont ezért nem sorolok fel mindenkit, mert nem flrne ki az oldalra. Gratulálok mindenkinek! Ha egyszer végre elkészül a diorámám (már nem is tudom mióta csinálom) majd felteszem megszakértetni. Lacus! Már nagyon várom a könyved megjelenését! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240719 | 2012. február 25. 10:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rushman86. Tudom, tudom, ezért is írtam, hogy jól esett! Csak az a helyzet, hogy a nagyján már túl van a srác, nem mondhatom neki azt, hogy köszi mégsem kell...Megjegyeztem az ajánlatot, és ha aktuális, élek is vele;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rushman86 | Adatlap | 240718 | 2012. február 25. 10:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus ! Igazán nincs mit, de nem vártam volna érte semmiféle ellenszolgáltatást, csak mivel egy oldalon vagyunk tartsunk össze :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240717 | 2012. február 25. 10:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rushma86. Nagyon szépen köszönöm a felajánlást, igazán jól esett! A weboldal már majdnem kész van, igaz, csak valami egyszerű felület, szűkös az eklézsia:) Battka. Teljesen őszinte leszek: volt, amikor fel kellett lapoznom a második részt egy kis puskázásért:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rushman86 | Adatlap | 240716 | 2012. február 25. 08:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus! Ha gondolod nagyon szívesen segítek megcsinálni a weboldal, mind statikus, mind flash animáltban egyaránt otthon vagyok (tanultam jó pár évig, egyik szakmám), úgyhogy ha gondolod nagyon szívesen megcsinálom. elmondod az elképzeléseket és neki ugrok! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240715 | 2012. február 25. 08:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, sajnos közlekedőként igazat kell adnom Neked. Viszont makettező szemmel...:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240714 | 2012. február 25. 08:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
? Minek Neked az a kiadvány? Meg tudod Te anélkül is csinálni:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240713 | 2012. február 24. 22:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Frost. Köszönöm az érdeklődést, de nincs előrendelősdi, nem él még az oldal. Örülni fogok annak, ha addigra életre kel az oldal,mire kézbe kapom a kiadványt.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 240712 | 2012. február 24. 21:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uraim! Indi, Lacus irigykedni szabad? :) A faltól és a kádtól leesett a pofám! :D Lacus! Hol rendelhető elő a könyv? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
börni75 | Adatlap | 240711 | 2012. február 24. 21:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én meg a Te munkáidat "lájkolnám"! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240710 | 2012. február 24. 21:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"...muszáj lesz a kádban kucorognia, mert A híd túl messze van!". Ha lenne "lájk" gomb, ezt lájkoltam volna :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
börni75 | Adatlap | 240709 | 2012. február 24. 20:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Lacus! Nagyon jó lett az a gyufásdoboz, jól eltaláltad a színeket, de egy kis koszolást még elbírna:-)! A viccet félretéve, szegény ejtőernyősnek muszáj lesz a kádban kucorognia, mert A híd túl messze van! Gratulálok! Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toto | Adatlap | 240708 | 2012. február 24. 20:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! BaTTka - jó lett a kis dioráma. Hozza a magyar utak hangulatát :)! Lacus - várom az új könyvedet, a fürdőkád nagyon pazar lett :) Tomi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240706 | 2012. február 24. 19:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tank. Köszi, örülök, hogy tetszik. Pucér nőci helyett legfeljebb egy szerencsétlen brit ejtőernyős fog benne kucorogni :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 240705 | 2012. február 24. 18:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziasztok!fantasztikusak a munkák.nagyon tetszenek.gyurmából a kád?Lacus ha nem teszed alá a gyuf.dobozt az ember azt hinné eredetiről készült a kép!egy pucér csaj miközben habfürdőzik jól mutatna benne.csak így tovább skacok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 240704 | 2012. február 23. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok srácok! Akkor szépen sorban: Először is köszönöm a jó szót, lesz munkám vele bőven:) Talbi barátom: Ha lesz lehetőség én, ott leszek:) BaTTkal barátom: Hát apám mondhatjuk azt, hogy életképek:) Nagyon szép:) Lacus barátom: Micsoda strapabíró az a gyufásdoboz, hogy megtart egy ilyen nehéz öntvénykádat:) Én azt mondom kedves barátom, hogy minden este tessék elzárni azokat a csoda kezeket nehogy bajuk essen, hogy még sok-sok ilyet lássunk tőled:) pazarovics:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Danza | Adatlap | 240703 | 2012. február 23. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus, mikor valami ilyen dologgal előállsz, mindig az jön először a számra hogy "HOGY A FENÉBE CSINÁLJA EZ AZ EMBER?" :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240702 | 2012. február 23. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hmmm...meglapogatnám azt, aki ebben mosná az ecseteit :D Mivel gyurmából készült, sokat időztem vele, így azt hiszem végigfutna néhány rándulás az orcámon, ha valaki ezzel próbálkozna :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240701 | 2012. február 23. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Szerintem meg meg lehet így állni, legfeljebb nem szabad! De mivel itt most egy közfeladatot ellátó személyről van szó, így a KRESZ ide vonatkozó passzusai nem játszanak:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240700 | 2012. február 23. 19:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jé! Ecsetmosó tálka:-)) Azért Te se vagy százas:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240699 | 2012. február 23. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 240698 | 2012. február 23. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mestermű! Egy apró dolgot kivéve: A kresz szerint nem lehet így megállni az út szélén, se háromszög, se vészvillogó...ejnye bejnye! És ha arra megy a körzeti megbízott? :P Viccet félre téve: annyira jól sikerült a munkád, hogy a párom és a fiam is azt hitte, hogy igazi a környezet... Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 240697 | 2012. február 23. 18:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Uram! Gondoltam teszek egy próbát, és szakítok a hagyományokkal:-)) Így aztán ez nem látott egy mg barna festéket se. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 240696 | 2012. február 23. 18:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett a fa kérgének mintázata, színe is. A többit meg már nem mondom...:) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
de Diopark cuccokat lehet rendelni olcsóbban is.