<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rohamkukac | Adatlap | 254699 | 2010. június 15. 23:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyurma | Adatlap | 254698 | 2010. június 15. 21:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
I love Jagdpanzer... :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 254697 | 2010. június 15. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A 6-os képen pedig az ott Gömböc ükunokája lenne? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254696 | 2010. június 15. 20:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 254695 | 2010. június 15. 20:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A 2.-es kép aláírása eredetileg: Elvtársak, mindenki ellenőrizze, megvan-e az órája! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 254694 | 2010. június 15. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 254693 | 2010. június 15. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254692 | 2010. június 15. 13:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 254691 | 2010. június 15. 11:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Lengyel tervezésű TUR-II páncélozott szállító jármű. Megnyílt az EUROSATORY-2010 haditechnikai kiállítás. további fotók: www.armyrecognition.com/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254690 | 2010. június 15. 10:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254689 | 2010. június 15. 09:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A munsteri muzeumban, meg a 90es evek vegen. Azota mar sajnos nincs Nemetorszagban ez a jarmu. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Icebreaker | Adatlap | 254688 | 2010. június 15. 08:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Armored Dacia Logan!:-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 254687 | 2010. június 15. 07:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Kferro: nem tudom lehet,hogy ezeket már láttad." Igen, a fotócsokrodban lévő két Type-69-es fotó megvan. :) De azért köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabusch | Adatlap | 254686 | 2010. június 15. 02:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Megkérdezhetném, hol sikerült ez a tigrises húzás? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254685 | 2010. június 15. 01:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meg beugrott, hogy egy Hetzer is van itt. Es tenyleg az, nem mint a muzeumok donto tobbsegeben, ahol G-13-asok. Ez az ereklyegyujes komoly problema. A lehegesztesnek koszonhetoen legalabb talan megmarad valami a gepagyukbol a Wirbelwinden. Sajnos a masik Wirbelwind se fotozhato tul jol, ahogy kepekrol lattam. Hirhedt pelda a vandalkodasra a besztercebanyai szabadteri kiallitas, na ott jol elbantak a II. vh-s nemet jarmuvekkel, ossze-vissza is hegesztettek oket. Ugy vettem eszre eddig, hogy az angolok veszik szigoruan a "semmit a keznek, mindent a szemnek"-elvet. Franciak lazabbak, a nemetek meginkabb. Neha ez a lazasag nagyon jol tud jonni. Igy sikerult egyszer bemasznom egy Tigris I-be es vegigtapogatni mindent. Bar ez mar tenyleg kicsit meredek huzas volt. Koszonom a kepeket megegyszer. Ha esetleg kerulnenek meg elo fotok, nagyon jo lenne ha fel tudnad tenni oket. Koszi elore is. udv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 254684 | 2010. június 14. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jók a képek, köszönjük! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 254683 | 2010. június 14. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A lényeget nem is említettem,az a baj ezekkel a nem túlságosan őrzött múzeumokkal mindent leszerelnek urambocsá lelopnak.Nemigazán látszik a képen de a Wirbelwindnek e teteje"küzdőtér" le volt hegesztve keresztbe hosszába 4cm vaslapokkal.Be se látsz fotót azt felejtős.Látod én is így "improvizáltam"mögé álltam mintha benne lennék,hát így sikerült. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 254682 | 2010. június 14. 20:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Voltam bent ,de nem vittem vakút{szőke vagyok} meg az volt inkább a baj az nem fedett múzeum rész inkább csak tároló hely úgy kellet oldalazva mászkálni a gépek között.Fotózni lehetetlenség{igaz ennek pont 10 éve azóta változhattak a dolgok}.Remélem megyek még Canadába és ez is tervbe van újra felkeresni pár helyet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254681 | 2010. június 14. 20:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó képek! Nagyon tetszik a leharcolt múzeumi T-55-ös, és két jó pillanat:A Merkava tüzelése,és a lángoló bmp:( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 254680 | 2010. június 14. 20:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254679 | 2010. június 14. 20:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszonom a kepeket! Egesz jo minoseguek meg igy kulon kifenykepezve is. A fedett reszen is voltal? Voltak meg egyeb jarmuvek? Ez a Wirbelwind igazi kulonlegesseg, csak 2 db van belole. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 254678 | 2010. június 14. 20:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szeva Indiana73!Továbbra is csak dícséret illet,nagyon jó képek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 254677 | 2010. június 14. 20:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok ! Ahogy ígértem megint egy pár kép .Próbáltam vegyesen rakni,hogy mindenki találjon benne valamit. Sennás: nagyon ott vagy:) Kferro: nem tudom lehet,hogy ezeket már láttad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Horvath_Balazs | Adatlap | 254676 | 2010. június 14. 20:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fantasztikus képek, köszönjük szépen! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 254675 | 2010. június 14. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én azt gondoltam több képem van.De nem találom őket. Egyenlőre ezek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 254674 | 2010. június 14. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztem vezetést gyakorló eszköz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254673 | 2010. június 14. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennas, koszonom elore is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 254672 | 2010. június 14. 18:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tyimosenko!Megnézem még ma este,próbálok képet feltenni annyi hogy csak lefényképezni tudom a fényképet.Venni kellene egy scannert.NEXT! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254671 | 2010. június 14. 17:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szentgotthardnak tunik a hely. Franko kep. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254670 | 2010. június 14. 17:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hoppa, hoppa! Hello Sennas, Na ebbe a muzeumba se jut el sok magyar abban biztos vagyok. Meg tudnad mondani milyen egyeb nemet jarmuvek vannak itt? Egy szetlott stug III-rol meg talan Pantherrol lattam kepet, a fedett kiallitasi reszen. Koszi, udv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 254669 | 2010. június 14. 17:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Indiana73!Nagyon jó képek párat elmentettem.És lám az egyiken én is rajta vagyok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254667 | 2010. június 14. 15:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez nem egy álca tank? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
T.Csaba | Adatlap | 254666 | 2010. június 14. 14:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 254665 | 2010. június 14. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyíl és géppuska.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 254664 | 2010. június 14. 13:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 254663 | 2010. június 14. 13:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254662 | 2010. június 14. 12:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 254661 | 2010. június 14. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 254659 | 2010. június 14. 12:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254658 | 2010. június 14. 12:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az utolsó képen eléggé modern alakja van a járműnek.Szerintem eléggé szép:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 254656 | 2010. június 14. 12:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
az MG 3 gyakorlatilag az MG 42. az MG 42 (1941.) az MG 34-ből (1936.)származtatható, az pedig az MG 30-ból (1934.). az MG 30 pedig a Solothurn Model 30-ból, amit a 20-as években fejlesztettek ki Svájcban. az MG 42-t a második világháború után az osztrákok, az olaszok és a jugoszlávok is használták. az '50-es években újra elővették és ezzel fegyverezték fel az újonnan megalakult NSZK hadseregét MG 1 és MG 3 néven. szóval nem hogy világháborús, de még azelőtt 15-20 évvel már létezett és ma sincs jobb. :))) a spanyol járműveken is MG 3-asok vannak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 254655 | 2010. június 14. 12:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 254654 | 2010. június 14. 11:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És más az űrméret. 7.92 helyett szabvány 7.62-es NATO lőszert használ. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 254653 | 2010. június 14. 11:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254652 | 2010. június 14. 11:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Palkó | Adatlap | 254651 | 2010. június 14. 11:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Spike | Adatlap | 254650 | 2010. június 14. 11:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Itt egy példája annak a pár apróságnak. Hát furcsa ilyet látni világháborús fegyveren. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254649 | 2010. június 14. 11:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen.Nem csoda,igen nagy a tűzgyorsasága,és még jó is. Asszem annyi változtatás van benne,hogy fa helyett műanyag van,+ párapróság.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 254648 | 2010. június 14. 10:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73! Ha van még az első képen látható Type-69-ről fotód (vagy egyéb Type-69-ről) linkeld be, kérlek! Már ez is egy olyan fotó volt, amit még soha nem láttam. Köszönöm! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 254647 | 2010. június 13. 23:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Remek képek, köszönjük, és várjuk a folytatást! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
www.youtube.com/watch www.youtube.com/watch