<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
rohamkukac | Adatlap | 255021 | 2010. július 18. 21:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az erc-90-nek olyan játék beütése van szerintem.Elsőre a régi kis műanyag katonai játékokba található érdekességek jutnak róla eszembe:D Előzmény: (255020) romeo 2010. július 18. 19:40 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 255020 | 2010. július 18. 19:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Előkészületek a párizsi dísszemlére -2010. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ádám | Adatlap | 255019 | 2010. július 18. 17:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Indiana73 ! Nagyon jó képek. Annyi kérdésem lenne Hozzád, hogy a második képen lévő négytengelyes járműnek mi a típusa ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 255018 | 2010. július 18. 10:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Számvéber | Adatlap | 255017 | 2010. július 18. 10:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az a Tiger E Székesfehérváron német. Az SS-Pz.Rgt. 3 "Totenkopf" gépe volt. A Magyar Királyi Honvédség Tigereit nem a s. Pz. Abt. 503 adta át, hanem a s. Pz. Abt. 509. A s. Pz. Abt. 503 tagjai csak átképezték a magyar kezelőket néhány agyonhasznált Tigerrel, de azokat a harckocsikat az átképzés végeztével elvitték. Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 255016 | 2010. július 18. 10:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia rohamkukac!De jó hogy van valaki aki ezeket az adatokat felírta,begyűjtötte,STB... Esetleg azt is lehet tudni mennyi Magyar korona lehetett akkoriban 1tank? Megkeresem de valamelyik Földi Pál könyvben a Birodalmi Márka! Űdv SENNÁS | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 255015 | 2010. július 18. 10:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elvileg 13 db tigris volt ,agyar használat alatt: "10 darab Pz.Kpfw. VI Tiger I-es harckocsi, utóbbiakat az 503. sPz.Abt. állományából "utalták át". Hogy ezek a járművek véglegesen a Magyar Kir. Honvédség állományában maradtak-e vagy csak a hadműveletek idejére adták át őket, arról nem maradtak fent adatok. A járművek az eredeti német festésükben, felségjelükkel és toronyszámukkal működtek a magyar szolgálatban is." És még vásároltunk 3 db-t. Info:panzerkeil | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 255014 | 2010. július 18. 02:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez nagyon erdekes, mert Tigris I-esek nem hemzsegtek Magyarorszag teruleten. Kosz a moebelwagenes kepet. Az a poen, hogy a kepen szereplo jarmuvet megfogdoztam eloben, csak akkor fel volt hajtva a pancelja, emiatt meg mar fel se ismertem a tipust a haborus keprol... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TIGRIS | Adatlap | 255013 | 2010. július 17. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
xd! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 255012 | 2010. július 17. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ott repül szuper iván..:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TIGRIS | Adatlap | 255011 | 2010. július 17. 18:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 255010 | 2010. július 17. 11:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen,az egy tigris! Szerintem a möbelwagen az,csak az egyik oldala fel van hajtva. www.howitzer.dk/vehicles/vehiclephoto/germany/ww2/IV/mobelwagen.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 255009 | 2010. július 17. 02:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Kontar! Koszonom szepen! De igazan nem szeretnem az idodet vesztegetni ilyen baromsaggal, ugyhogy tenyleg csak ha nem tul nagy gond akkor foglalkozz ezzel legyszi. Ha keresni kellene hagyd am. A konyv megvan valahol az otthoni gepen, azt nem sajnalom. Felevnyi letoltogeteseim vesztek el. Az az elso Moebelwagen nagyon furcsan nez ki, ilyent meg nem lattam. A KT-s, Nimrodos kep nagyon utos. Ez '44 oktber 15/16-os kep lehet? A pz IV stug Szekesfehervar c. kep jobb also sarkaban azt egy Tigris I-nek nezem...Szerinted? Udv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontár | Adatlap | 255008 | 2010. július 16. 23:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Tyimosenko! Ha hazaértem és lesz időm átnézem a gyűjteményem ez ügyben. A Nuts and Bolt-os kiadvány sincs már meg? Igaz ezt könnyebb beszerezni, mint a képeket egyenként. Ami az évek során összegyűlt, az egy "pillanat" alatt elveszhet. Van még pár kiadványom flakpanzer témában, majd átnézem azokat is. A roncsokat nézegetve néha elgondolkoztam... brutális. Majd vadászok még "extrém" felvételeket. K | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TIGRIS | Adatlap | 255007 | 2010. július 16. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szegény Nashornt jól szétvetette valami.:( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 255006 | 2010. július 16. 17:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Húha! Nagyon jó képek!Köszönjük!:) Van pár kép (pl a reichstagos) ami mutatja hogy milyen kemény csatározások is voltak annó...Durva | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 255005 | 2010. július 16. 16:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Kontar! Fasza kepek megint. Wirbelwindrol nincs meg keped esetleg? Sajnos en bar regota hajtom oket, keveset talaltam eddig a neten. Tudnal feltenni beloluk? Sot, ha nem vagyok tul telhetetlen, elkerhetnem az osszes Wirbelwindes keped ha nem gond? Azokat gyujtom, vagyis ujrakezdem gyujteni, mert elszallt minden kepem nemregiben. Elore is koszonom! Udv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontár | Adatlap | 255004 | 2010. július 16. 15:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözletem! Hétvégére egy kis nézegetnivaló. K | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ronin | Adatlap | 255003 | 2010. július 16. 15:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem lehet hogy a hajtóművei az 1:100-as, NDK-s Tu 134-ről valók? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Spike | Adatlap | 255002 | 2010. július 16. 15:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 255001 | 2010. július 16. 07:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Összefoglalva eddig Orr P-38 törzs P-51 B/C farok szintén szárny Ju-87 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
harold | Adatlap | 255000 | 2010. július 15. 22:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A szárny meg olyan zuhanóbomberes. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jagdpanther | Adatlap | 254999 | 2010. július 15. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az orr P38 Lightning, a hajtóművek gondolom He-162 Salamander/%Volksjager, mivel a történet szerint BMW 003 hajtómű. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
guriga | Adatlap | 254998 | 2010. július 15. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 254997 | 2010. július 15. 18:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Annak idején én is bedőltem, mikor apám újságait olvasgatva megtaláltam. De tényleg, ha jobban megnézi az ember, meg kicsit hozzáértőbb a témához, ahhor látni a turpisságot. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 254996 | 2010. július 15. 18:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha jól emlékszem, három repülőből rakta össze: egy B/C Mustangból, egy Stukából és a harmadikat nem tudom. Az orr-rész és a hajtóművek voltak a harmadikból, talán valaki felismeri őket. :) Az eredeti cikkben még egy légifelvétel is volt a Kaméleonról, bizonyíték-képpen. :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 254995 | 2010. július 15. 18:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valamilyen amcsi cég még a makettjét is elkészítette a cikkre hivatkozással :(( sokáig gondolkodtam, hogy én is megépítem, de úgy néz ki, ennek már lőttek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 254994 | 2010. július 15. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valamilyen amcsi cég még a makettjét is elkészítette a cikkre hivatkozással :(( sokáig gondolkodtam, hogy én is megépítem, de úgy néz ki, ennek már lőttek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Topi | Adatlap | 254993 | 2010. július 15. 17:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Tegnap beszéltem Punka Gyurival... Jót nevetett, hogy világhírű lett ezzel a mesével. Elmondása szerint, néhai Horváth Ödönnel találták ki ezeket a marhaságokat, most meg kész tényként kezelik! Volt más marhaság is... Topi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 254992 | 2010. július 15. 17:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Punka Gyuri bá' áprilisi vicce. Én még olvastam az eredetit is. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jagdpanther | Adatlap | 254991 | 2010. július 15. 17:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A történet szerint a hajtómű BMW 003-as hajtómű volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254990 | 2010. július 15. 16:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vicces legenyek dolgoztak a szerkesztosegben. :)) Sajnos a lenyegrol, a hajtomurol nem esik szo. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jagdpanther | Adatlap | 254989 | 2010. július 15. 16:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254987 | 2010. július 15. 14:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszi szepen Indiana! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 254986 | 2010. július 15. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasz Tyimosenko! Az 1,3,4,5 kép: Berlin Old Timer Show A 2 kép: Agust Horch Museum Zwickan Új kép: Grenzmuseum Schifflersgrund De azt hiszem ,hogy A Drezdai Bundeswehr Museum -ban is van 1 Trabijeep kiállítva:) Még régebben láttam róla képet Áve! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Õcsi | Adatlap | 254983 | 2010. július 15. 07:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Az igazi terepjáró ! Alkalmazás :száraz rongy ,a gyújtás szárazra törlése, Kemény terepen ajánlott 4 fő..mert sárvédőknél megfogni megemelni vinni! A ma használatos terep-járok egy nagy nudlik. Volt Kétüteműm -négyüteműm nekem . Tokaj hegyalján lakom .A nemrég eset a szőlőben bele szaladtam egy olyan iszapos részbe hogy. Az autó félfeküt a hasára .Kis hintázás ,10 perc , halamat tovább. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toco.juhasz | Adatlap | 254982 | 2010. július 15. 07:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon vad ez a járgány :DD | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254981 | 2010. július 15. 00:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Indiana, Hol keszultek a fotok, meg tudnad mondani? A keletnemet sereg gerincet alkoto trabibol Saumurban is van egy. udv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 254980 | 2010. július 14. 23:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 254978 | 2010. július 14. 23:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dolfi bácsi is ilyennel ment körben a csapatainál:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254977 | 2010. július 14. 23:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sturmtrabant 57...:D:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Indiana73 | Adatlap | 254976 | 2010. július 14. 22:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
boomsly | Adatlap | 254975 | 2010. július 14. 11:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
romeo | Adatlap | 254974 | 2010. július 14. 11:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toco.juhasz | Adatlap | 254973 | 2010. július 13. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
toco.juhasz | Adatlap | 254972 | 2010. július 13. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves Romeo! Több mint valószínű, hogy munkásőr! A műanyag tusa miatt mondom, mert azt nem rendszeresítették az MN-nél, hanem a későbbi változatát, a gőzölt bükkfa tusás típust vezették be! A mellén egy "Kiváló munkásőr" kitűző díszeleg. Azt is megmerném kockáztatni, hogy a képen az illető nő! Az AMD-65-ös gépkarabély ennek a továbbfejlesztése, aminél az "abszolút olcsó" fogalom volt a szempont! Még annyit, hogy azt a téveszmét, hessegessük már el miszerint a STG44-ről koppintották a kalasnyikovot... meg hasonló marhaságok! A kalasnyikov kinézetéért és felépítéséért kizárólag a (TKB-517) Korobov gépkarabély a felelős, amiből egyetlen egy darab van a világon! Nézzétek meg! Került rá egy gázelvezető, a tisztító vesszőt alulra tette, és kapott egy forgó zárat! Ennyi volt a nagy kaland! Kép: http://gullyborg.typepad.com/photos/uncategorized/korobov_tkb517.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rohamkukac | Adatlap | 254971 | 2010. július 13. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! A páncél öklös képnél(első) hihetetlen hogy a kezelőnek (szinte) semmi baja nem esett kilövéskor... Nagyon jó képek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 254970 | 2010. július 13. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszonom! udv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 254969 | 2010. július 13. 17:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kontár | Adatlap | 254968 | 2010. július 13. 17:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Heló Tyimosenko! Igazán nincs mit, szívesen teszek fel "érdekes" képeket. Akik szeretik a témát, azoknak biztosan jó csemege :) A Királytigris pedig a Reichstag térségében volt (Panzer Division "Müncheberg"). K |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |