Szerintem csak katonai nagy teljesítményű Canon fényképezőgép. :DD |
|
Névtelen
|
Hangtompító? xD
(bocs a kicsi képér :S) |
Szia Mauro!
LAV-150 Commando AFV, 90mm-es Cockerill löveggel.
üdv.:manta |
|
af9888b47d8b
|
mi a pontos típus megnevezése? |
|
1
|
|
2
|
|
3
|
|
4
|
|
5
|
|
6
|
|
7
|
|
8
|
|
9
|
|
10
|
|
11
|
|
12
|
|
13
|
|
14
|
|
15
|
Szevasztok!
fekete-fehér:) |
2012-n kezdjünk el gondolkozni?:-I |
Közel állunk egy ökológiai, gazdasági, katonai világkatasztrófához... |
|
|
Igen,1960-ban photoshop.Látszik a 82'-es évjárat...Jesszus |
Mivel a kutyának alapvetően nincs keze, nem tudná mit kezdjen vele... ergo robotzsaru kutya = fake :) |
Ezek a kísérletek nem voltak öncélúak, nélkülök nem lehetett volna elvégezni az első állószíves műtéteket(pl.: szívbillentyűcsere), vagy nem lehetett volna szívtranszplantációt, és még sok egyéb komplex, mesterséges keringést igénylő műtétet végezni. A mesterséges keringésnek és szívmotornak köszönhetően a hatvanas évek óta több százezer ember köszönheti a gyógyulását. |
|
Benne volt az "X-akták: Hinni akarok"-ban a kétfejű őrkutya :D:D:D |
hello
oroszok (amik is) 40-50-60 években kísérleteztek szerv és fej átültetéssel (kutyákon,csimpánzokon )elég durván nézet ki 2 fejű kutya ,de ez a robocop kutya kamu photoshop:))) |
|
1299248088874
|
Errol valaki tud valamit? :D Most komolyan! A kepekbol itelve ertem mi lenne a lenyege, de orosztudasom nem valami jo. (mondhatni nincs:) Valaki tud rola valami bovebb infot kihamozni? |
|
|
campini caproni
|
Sziasztok!
Ez eredeti kép a Campini Caproni kísérleti gép iránt érdeklődő magyar katonai küldöttségről, vagy csak photoshop? Tud valaki erről bővebbet? |
|
|
IGLA-S Oroszország
|
|
STINGER USA
|
|
STARSTREAK Nagy Britannia (1)
|
|
STARSTREAK Nagy Britannia
|
|
RBS-70 Svédország
|
|
CHIRON Dél-Korea
|
|
FN-6 Kína
|
|
MISTRAL Franciaország
|
Üdv!
Hordozható (szétszedhető-hordozható) közeli hatótávolságú légvédelmi rakéták fejlesztésével kevés ország foglalkozik. Megpróbálom bemutatni a jelenleg használt, beszerezhető típusokat. Ezzel kapcsolatban van egy szomorú hazai hírem is, idén Csehországban éleslövészet keretén belül ellövik az utolsó IGLA rakétákat, így honvédségünk nem fog rendelkezni a "hordozható" kategóriával... |
Ha minden a terv szerint halad 2014 köröl dől el a BTR-80A, BTR-80 váltótípusa a honvédségnél... |
|
VBCI Franciaország
|
|
BOXER IFV NSzK
|
|
RG-41 Dél-Afrikai Közt.
|
|
MOWAG_Piranha_8x8-IV Svájc
|
|
MOWAG PIRANHA-IV Svájc_
|
|
Piranha_IIIC_30mm_Gun_01 Svájc
|
|
MOWAG PIRANHA-V Svájc
|
|
PATRIA AMV Finnország
|
|
PATRIA AMV Denel Finnország
|
|
ROSOMAK (PATRIA AMV) Lengyelország
|
|
PANDUR-II Ausztria
|
|
PANDUR-II Ausztria
|
|
IVECO FRECCIA Olaszország
|
|
BTR-80A Oroszország
|
|
BTR-82A Oroszország
|
|
BTR-90,, Oroszország
|
|
BTR-3 Ukrajna
|
|
BTR-4 Ukrajna
|
|
LAZAR Szerbia
|
|
Otokar Yavuz 8x8 Törökország
|
|
PARS Törökország
|
|
AL-FAHD Szaud-Arábia
|
|
ZBL-09 Kína
|
|
CM-32 Tajvan
|
|
DOOSAN Black Fox 8x8 Dél-Korea
|
|
LAV-25 USA
|
|
LAV-III Kanada
|
|
ASLAV Ausztrália
|
Üdv!
Az utóbbi időben elszaporodtak a 8x8 kerékképletű páncélozott gyalogsági harcjárművek,-részben felváltják a lánctalpas eszközöket. Fő fegyverzetük 20-,25-,30-,35mnm gépágyú. Honvédségünk jelenleg a BTR-80A típust használja. |
Ja, szerintem is. (Nem is tudtam hogy így hívják :) |
Múltkor volt a digikamoról szó ,hogy miért is jó...Szerintem itt nagyon jól látszik ,hogy megtöri az éleket :) |
|
1879835
|
Érdekes festés...:) |
Azért megnézném egy-két sofőr arcát mögötte. |
|
|
Szerintem nem! Nagyon jók a svájci gárdisták! |
|
A Vatikánt le tudnánk győzni? Egyáltalán mi van nekünk? |
|
2S1-HSW Lengyelország
|
|
2S1-HSW Lengyelország (1)
|
|
ROSOMAK HSW Lengyelország
|
|
ROSOMAK HSW Lengyelország (1)
|
|
2Sz9 Oroszország
|
|
2Sz23 Oroszország
|
|
2Sz31 Oroszország
|
|
2Sz31 Oroszország-
|
|
SM-120 Belarusz
|
|
MT-LB 2B11 Kazahsztán
|
|
PRAM-S Csehország
|
|
PRAM-S Csehország (1)
|
|
SMM Tunzha-Sani Bulgária
|
|
SMM Tunzha-Sani Bulgária (1)
|
|
VAB TDA Franciaország
|
|
PATRIA NEMO Finnország
|
|
NEMO Finnország
|
|
PATRIA AMOS Finnország
|
|
SISU XA 120mm Finnország
|
|
CV90 AMOS Svédország-Finnország
|
|
CV90 AMOS 120mm Svédország-Finnország
|
|
PIRANHA III 120mm Svájc
|
|
WARRIOR 120mm N
|
|
MwPz-64 Svájc
|
|
M113 TAMPELLA NSzK
|
|
WIESEL-2 120mm NSzK
|
|
WIESEL-2 120mm NSzK (1)
|
|
ACV-S SPM-120 Törökország
|
|
M1064 USA
|
|
M1129 Stryker USA
|
|
AMS-120 USA
|
|
Japanese Type 96
|
|
PLL-05 Kína
|
|
KESHET 120mm Izrael
|
|
KESHET 120mm Izrael
|
Üdv!
Mozgékonyság, páncélvédettség, tűzerő -ezek jellemzik a jelenlegi 120mm-es önjáró aknavetőket. Sajnos honvédségünk ezzel a kategóriával sem rendelkezik... |
|
le-vab-top-credit-adc-biasutto-dicod
|
|
4976742808_0bb76abc53_o
|
|
vabtopsurlechampdetirqy5
|
Üdv!
VAB rajongóknak: a francia járművek egy részét norvég KONGSBERG távirányítású toronnyal szerelik fel )12,7mm ngpk.). |
Ha jól tudom, hivatalosan ezt úgy nevezik: ellen-lejtőre történő leszállás. Nyilván nem mindegyik típus alkalmas rá... :-) |
romeo
persze állitolag volt minden nagy hadgyakorlat keretében próbálták ki.De mikor volt a délszláv háború a magyarok eladták az ötletet a NATO-nak az meg csak nézet.után olvashatsz |
leszállt majd felfelé gurult... :):):):) |
Nem kép de érdekes.
Segítsetek eldönteni hogy ez most leszállt vagy felszállt? Felfelé szállt le:)
www.youtube.com/watch
Gyönyörűűű madár...
Az Air America jelenetét kerestem, amikor ezt adják elő, de azt nem találtam. |
|
FENNEK NSzK, Hollandia
|
|
FENNEK NSzK, Hollandia (1)
|
|
fv103_spartan Nagy-Britannia
|
|
SCIMITAR Nagy-Britannia
|
|
SCIMITAR Nagy-Britannia
|
|
Pegaso VEC Spanyolország
|
|
AMX-10RC Franciaország
|
|
ERC-90 Franciaország
|
|
VBL Franciaország-
|
|
VBL Franciaország- (1)
|
|
LUCHS NSzK
|
|
EAGLE-II Svájc
|
|
EAGLE-III Svájc
|
|
EAGLE-II Svájc
|
|
MOWAG PIRANHA Svájc
|
|
PANDUR-II Ausztria
|
|
PANDUR-II Ausztria
|
|
PATRIA AMV Finnország
|
|
PATRIA AMV Finnország
|
|
CENTAURO B1 Olaszország
|
|
ROOIKAT Dél-Afrikai Közt.
|
|
M3 Bradley USA
|
|
M1127 Stryker USA
|
|
Coyote Kanada
|
|
COBRA Törökország
|
|
Type 87 Japán
|
|
SNEZKA Csehország
|
|
LOS Csehország
|
|
BPzV-1 Csehszlovákia
|
|
BRM-1K Szovjetúnió
|
|
BRM-3 RYS Oroszország
|
|
BRDM-3 Oroszország
|
|
BRDM-2B M97 Lengyelország
|
Üdv!
Elkészültem a jelenleg használt, vagy kifejlezstett eladásra kínált páncélozott felderítő járművekkel(felderítő-tűztámogató harcjárművekkel).
Sajnálattal kell megállapítanom, hogy az egyetlen csapatfelderítő zászlóaljunk (5/24 Bornemissza) csak sima BTR-80-as típussal van ellátva. Tervben volt a BTR-80 felderítő változat kifejlesztése a Currus által, de tudtommal még nem valósult meg... |
Weizi!
Sztem nem veszítesz/ veszítünk vele semmit ha megosztod őket.
Ha sok van tedd fel egy galériába, vagy csomagolva egy fájlcserélőre, a linket meg tedd be ide. |
|
wheeled_self-propelled_howitzer_Iran_Iranian_army_006
|
|
wheeled_self-propelled_howitzer_Iran_Iranian_army_014
|
Üdv!
Jelenleg kezdenek elterjedni a tehergépkocsi alvázra szerelt 155mm-es ágyútarackok, Irán is megalkotta a saját eszközét (fotók).
Talán mi is tudnánk hasonlót egy RÁBA H18 alvázon... |
Tényleg megvan még a sín?
Üdv! |
romeo aszem ez a kép dunaújvárosban készült még 19 valahányban a sín még meg van |
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy valakit érdekel-e egy kis svéd légierő képekben?Persze nem a jelene,hanem a múltja!:)
Készítettem pár képet,és arra gondoltam,hogy hátha segítenének valakinek aki tervez ebben a kategóriában építeni,vagy csak úgy érdekesség gyanánt? |
|
TS uszályhíd + PSzH MN
|
Üdv!
Magyar TS uszályhíd a vagonokon PSzH-k.
Fotók rendezése közben találtam, elnézést, ha valaki a fotó tulajdonosa. |
Szevasz!
Az offomat olvastad? :) Nem feltétlen őt védem, hanem csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy miniszter általában vezető és nem pedig szakértő. És ha megfelelő az összhang közte és a szakértők között, akkor nincs gond. Sajnos ez nincs így nálunk. Kiegészítve egyéb hungarikumokkal :)
Üdv |
Jimbow!
Az egy jó dolog,hogy valaki 6 nyelven beszél,van két diplomája,mint a Vadainak,de akkor sem ért semmit a katonai dolgokhoz.Mennyivel könnyebb lenne minden,ha hozzáértő emberek vezetnék a tárcákat.A Honvédelmet,nyugdíjas tábornok,az egészségügyet,egy jó orvos és így tovább.A Vadaival én is találkoztam,és annyit mondhatok,hogy ő csak illegette-billegette magát,és örült neki,hogy mindenki tisztelgetni,ha betette a lábát egy laktanyába. |
Szevasztok
Akkor ezek szerint mégsem annyira értelmes és okos mégha te többször is találkoztál vele...
Sokkal inkább meghasonult hazúg,akinek csak a milliő, a szinpad forgása azonbelül is a pixisben maradás a fontos...
Mert ha elfogadom amit te állítasz akkor nem szarna a "szakértők" véleményére kedves uram...
Üdv neked |
Egy miniszter nem szakértő kell, hogy legyen, hanem jó vezető, és a kettő nem ugyan az. Nekik irányítani kell és nem szakérteni. Meg ezek még a vezetés helyett is inkább színészkednek sokszor. A baj az, hogy nincs alulról becsatornázva a szakértői vélemény a magasabb politikai körökbe, vagy ha mégis, akkor pedig sz.rnak rá... A Vadai pl. teljesen értelmes és okos nő, többször is találkoztam már vele.
Üdv! |
Sajnos az a baj,hogy nálunk csak dilettáns idióták irányítják az országot,és a hadsereget.Kérdezem én,mit értenek a következő személyek a hadsereghez:Vadai Ágnes,Szekeres Imre,Lázár János,Hende Csaba.
Ezek a személyek,mind kivétel nélkül beleugatnak a Honvédség dolgaiba,mindezt teszik úgy,hogy még 6 hónapot sem voltak katonák.Az ilyen alakoktól rohad szét ez az ország,minden téren.Egyszerűen felháborító,sőt mi több gyomorforgató amit ezek a köztörvényes bűnözők művelnek. |
mer nálunk olyan jók az utak hogy nincs szükség lánctalpasra:))) |