<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69. |
mig23papa | Adatlap | 261119 | 2009. augusztus 20. 17:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo | Adatlap | 261118 | 2009. augusztus 20. 17:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Látom nálad csak a katonai pilóta hibázhat. A civil biztos hibátlanul repül. Nem kell garancia a felkészültségére, repülhet amerre akar. :)A civil műszaki is jobb, mint a katonai. Az is dolgozhat papír nélkül. Sőt a civil gépnek sem kell semmi engedély. Az operatív törzs vezetője felel a lebonyolításért. Te sem tettél volna másképp ha a te fejedről van szó. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig23papa | Adatlap | 261117 | 2009. augusztus 20. 17:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI Ki ez a nagyokos, az operatív törzs vezetője. Nem vette észre hogy minden nap, nemcsak augusztus 20.-án repülnek repülők Budapest egén, a lehető legnagyobb biztonságban? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 261116 | 2009. augusztus 20. 16:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ez van,ez Magyarország... www.stop.hu/articles/article.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
NGPETI | Adatlap | 261115 | 2009. augusztus 19. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sulaco | Adatlap | 261114 | 2009. augusztus 6. 01:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Mindenki! Nem tud esetleg valaki valamit az augusztus 20.-i ünnepségről. Tisztavatáson lesz-e valami nagyobb banzáj (MiG, Gripen, stb). Vagy mehetek a Duna-partra hallgatni a hülye Palikot és talán láthatok egy B-25-öst! Neten nem találok semmit ezzel kapcsolatban, viszont jó lenne tudni mi, mikor, hol történik, hogy időben oda lehessen érni. Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb topikba írtam, akkor bocs. Köszi: Sulaco | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PTAmas | Adatlap | 261113 | 2009. június 30. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PTAmas | Adatlap | 261112 | 2009. június 30. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mi most először buszotunk. Hát volt egy varázsa az biztos. Mármint, aludtam a buszon oda-vissza összesen 4 órát.:) A repülőnap számomra leírhatatlanul jó volt. Már eleve amiatt,hogy nem csak a szokásos "kecskeméti" repülőket láttam. Életemben először élőben Messert, ráadásul még repült is! vagy mondjuk a blachawk-ok fenyőfa reptetését. Remélem sok szervező volt kinn Kecskemétről. Remek öteletek amiket átvehetnének. a 3 nagy kivetítő a pálya mellett. Sok kisebb sör és kajasátor ami nem takarja a kilátást. NAgyon jó hangosítás mindenütt. szinte minden repülés alatt vmi odaillő zene. A statikuson kiállított gépek nem egy nagy sorban, hanem külön külön. Sokkal közelebb lehetett menni mindenhez,mink Kecsón. Építeni kellene dombot a nézőknek.:) Kiváló parkoltatás, a módszert nem tudom, de mi a busszal is kevesebb mint egy óra alatt parkoltunk, hazafelé pedig csak percekre volt az autópálya. Jó ehhez nyilván kellene több pálya és nagyobb utak Kecskemétre is. Amiben jobb volt Kecsó: a kaja - itt csak ser és virsli,semmi más, és délutánra a kukák nagyon megteltek és minden teli volt szeméttel, sztem Kecsón ezt jobban intézték. Ja ,itt a katonák hordták teherautóval a söröshordókat. EStefelé már nem győzték. :) Mi összesen egy makettárust találtunk,de ott elég elborzasztó árak voltak, pedig nagyon kedvet kaptam egy blackhawk-hoz. Amúgy elég rendes kis bázist kaptak az eurofighter-ek, a torony annyira új,hogy még el sem készült teljesen. Na ennyi hirtelen, mi biztos megyünk a következőre is , a buszozás sem olyan vészes,de azért lehet inkább beülünk 4-en egy autóba.:) Üdv! PTAmas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rob79 | Adatlap | 261111 | 2009. június 29. 17:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Már írtam egyszer, hogy én is kint voltam Zeltwegben szombaton, és nagyon tuti volt az egész! Örülök, hogy ennyi honfitársam kint volt...:-))) Jó Jó, ilyenkor mindenki a show-t dícséri meg minden, de én megjegyezném itt, hogy nekem nagyon tetszett az osztrák légierő múzeuma a hangárban! Szerintem érdemes volt oda is benézni! Vagy nektek annyira nem jött be? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gknight | Adatlap | 261108 | 2009. június 29. 09:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szerintem ez a buszos utazás olyan, hogy egyszer meg kell tapasztalni, ami után az ember eldönti, hogy soha többet az életben ilyet nem csinál. Nem az utazási irodát akarom bántani, nem az ő hibájuk. Azért túléltük, és ha a lábamból eltűnik végre a zsibbadás, talán már csak a szép emlékek maradnak :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tass-Lee | Adatlap | 261107 | 2009. június 29. 09:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia vlevi! Ti honnan mentetek? Legközelebb majd egyeztetünk és akkor nem lesz ilyen probléma. Szerintem innen fehérvárról is biztos jönnének pedig páran és akkor nekem is egyszerűbb lenne. Lenne navigátor is. Bár egy GPS ilyen esetekre tervbe van véve... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tass-Lee | Adatlap | 261106 | 2009. június 29. 09:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Teljesen jogos... Én is mentem volna kocsival, csak nem volt utasom. Egyedül meg nem éri meg annyira... De majd legközelebb inkább szerzek embereket és ottalszok a reptér mellett mint ne aludjak napokig. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 261105 | 2009. június 29. 09:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 261104 | 2009. június 29. 09:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Legközelebb inkább összeszedek egy kocsira való embert " Miért nem jöttél velünk? Mi hárman mentünk, ott aludtunk péntek, szombat este is, és kényelmesen hazajöttünk. A Forgó féle út tényleg durva. Mármint az a része, hogy kábé 3 napot ébrenvan az ember. De hát ezt lehet előre tudni, csak az emberfia nem hiszi el, hogy tényleg olyan lesz. Én 2003-ban voltam velük, és én is úgy voltam vele, hogy többet nem megyek velük Zeltwegbe. Nem azért, mert bajom lett volna az úttal, szó sincs róla, az a rész abszolút rendben volt. Csak a 3 nap ébrenlét, az az, amit nem kívánok senkinek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 261103 | 2009. június 29. 09:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A török csillagok után elvonult a feketeség, csak pár csepp eső esett. De tényleg nagyon csúnyán néztek ki azok a felhők, abból is rakok fel egyet. Najó, ez egy kissé alul van exponálva, de legalább hatásos :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 261102 | 2009. június 29. 09:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valaki itt Bleriot-t kért. Lőttem róla én is párat, gyorsan feldobtam a picasára : picasaweb.google.com/vlevi70/Airpower09 12Megapixeles méretben. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tass-Lee | Adatlap | 261100 | 2009. június 29. 08:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Én is jelen voltam szombaton. Mindenkinek csak ajánlani tudom a részvételt a legközelebbi alkalommal. 280,000 ember nem tévedhet... :D Az általam készült képek megtekinthetők emitt 1024-re átméretezve: picasaweb.google.com/schaller.peter84/AirPower2009Zeltweg Legközelebb inkább összeszedek egy kocsira való embert és azzal megyek, mint busszal, mert azt nagyon nem bírom... :S | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 261099 | 2009. június 29. 06:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! A Blériot-kép nincs meg nagyobban? (MG9613) Ha igen, kérlek küldd el nekem! Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 261098 | 2009. június 29. 06:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gknight: Szombaton estére megjött a zuhé, vagy elkerülte a repteret? Mi a Török Csillagok alatt indultunk haza, mert baromi sötét felhők jöttek keletről. Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gknight | Adatlap | 261096 | 2009. június 29. 01:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szombaton nagyon jó idő volt Zeltwegben, egy félórás záport leszámítva. Néhány képem, 1600x1000 pixelre lebutítva, fogadjátok szeretettel | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rag | Adatlap | 261095 | 2009. június 28. 21:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
máshova is feltehetitek, ha ide nem megy végülis :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 261094 | 2009. június 28. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én csak kompakt géppel voltam, igaz 6x-os optikai zoom-mal. Sajnos tiszta képet tényleg nehéz volt készíteni, a nagy tömegben valaki állandóan belegyalogolt, vagy egyszerűen csak nem tudtam olyan távolról készíteni a felvételeket, hogy minden rá fért volna a kockákra. Ennek ellenére azt tapasztaltam, hogy az osztrákok roppant udvariasan megálltak, ha észrevették, hogy becéloztál valamit. Az AWACS-ben én nem voltam, mindenhol akkora sor volt, hogy lusta voltam bármelyikbe is beállni. Üdv: G' Ps:A képeket tényleg át kell méretezni, én általában az 1280-as szélességig le szoktam venni, úgy már feltülthető, meg a képernyős nézegetéshez elegendő is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SIG | Adatlap | 261093 | 2009. június 28. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem is le kell butítani a képeket és még így is csak több részletben engedi feltenni, ezért vannak így szétcincálva. De azért próbálj felrakosgatni Te is légyszi, mert érdekel, hogy ki mit fotózott valami másik helyről, meg mi nekem nem sikerült, másnak lehe fullos lett :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SIG | Adatlap | 261092 | 2009. június 28. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pár kattintás a gurulóútról... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mirazsmarci | Adatlap | 261091 | 2009. június 28. 19:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Voltunk páran mi is Zeltwegben, de sajnos nem engedi hogy feltöltsem a képeket, mert túl nagyok (?) ,pedig azt írja hogy 19ezer valahány méretig lehet. Kéne valamit újítani ezügyben. A parkolóban hozzám senki nem jött oda, hogy fizessek 7 eurót, pedig én is a kijelölt puszta-parkolóban álltam meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SIG | Adatlap | 261090 | 2009. június 28. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én egy kicsit baromarcú módon fotózom, úgyhogy kicsit több mint 1000 képet készítettem, de nem akarom elárasztani az oldalt a hülye képeimmel. Ezek csak jó időben elkapott pillanatok voltak, de majd akkor rakok fel földön álló csillogó másssinákat is :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rag | Adatlap | 261089 | 2009. június 28. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocsi a dupla postért, de ha van még képetek akkor felfelé vele :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rag | Adatlap | 261088 | 2009. június 28. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Irigyellek titeket :) AWACS belsejében fotózni is lehetett? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 261087 | 2009. június 28. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szombati napon voltam én is, a végére a veszély miatt már nem maradtunk. Így sajnos nem láttam repülni a Messert és a Lighning-ot, a Huntereket. De az addigiak nagyon jók voltak. Egy csomó gépet most láttam először élőben. A Red Bull elött le a kalappal. Több gépet üzemeltetnek lassan, mint a Magyar Légierő. A környezet, a háttér csodálatos. A szervezés, a körítés elsőrangú volt. Mi pl. kb a 20 km-re eső parkolóban álltunk meg, onnan ingyenesen vonattal be a Zeltweg-i vasútállomásra, majd 10 perc séta, és bent is voltunk a reptéren. A parkolás volt csak fizetős, 7 euro. De mindenkinek adtak egy menetrendet! Megérte elmenni. A www.airpower09.at honlapon van pár jól sikerült video, amelyeket szombaton készítettek, érdemes megnézni őket! Üdv: G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SIG | Adatlap | 261086 | 2009. június 28. 15:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
és még egy kicsi... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SIG | Adatlap | 261085 | 2009. június 28. 15:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 261084 | 2009. június 28. 11:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rob79 | Adatlap | 261083 | 2009. június 28. 10:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Voltunk Zeltwegben! Rengetegen voltak szombaton, volt napsütés, volt eső minden! Később mellékelek képeket is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
G-cart | Adatlap | 261082 | 2009. június 26. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Előretolt helyőrségünk jelenti Zeltwegből: süt a nap, felhő van, de nem esik. A parkoló 7 ajró/autó, onnan gyalog bejutottak 15 perc alatt a reptérre. (elviekben vannak buszok is, de a negyedóra nem vészes) G' | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PTAmas | Adatlap | 261081 | 2009. június 25. 21:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Menni kell emberek,az eső nem akadály!:) Most néztem a repülő programot, csak a gripent írták repülni a 29-est nem. De hátha! PTamas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 261080 | 2009. június 25. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja, hát onnan könnyű csak úgy kimenni. Nyíregyházáról kicsit macerásabb :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rob79 | Adatlap | 261079 | 2009. június 25. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Reméljük a legjobbakat! Valószínű kimegyünk,de majd meglátjuk! Kössz a segítséget Levi! Amúgy beletaláltál, pont Kőszegről mennénk... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 261078 | 2009. június 25. 17:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szombatra nem ír esőt. www.wetter.at/wetter/oesterreich/steiermark/zeltweg/ Péntekre egy kicsit több napsütést rajzolnak, de eső elvileg egyik nap sem lesz. Legalább nem rohadsz oda a betonra, mint kecsón :) www.airpower09.at/EN/ , ja és itt nem írják, hogy elmaradna. Az viszont igaz, hogy nagyon nem jött jól ez a fehőszakadásos izé. Persze mikor is jöhet jól, ha a Kőszeget elárasztja a sár? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rob79 | Adatlap | 261077 | 2009. június 25. 17:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintetek ilyen időben lesz Zeltwegben repülőnap? Érdemes lesz belevágni? Én mennék, de ilyen időben ami Ausztriábvan van? Valakinek van konkrét infója? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ptamas | Adatlap | 261076 | 2009. június 12. 16:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A lényeget már tudom ! :) KÖszi ÜDv Ptamas | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoli | Adatlap | 261075 | 2009. június 10. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Repnapon még nem voltam a sógoroknál, de Bécsben asszem olyan 3 euro a sör. A többire nem emlékszem... z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ptamas | Adatlap | 261074 | 2009. június 9. 21:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy Ausztriába mennyi pénzzel illik menni repülőnapra? Úgy kb. hány euro lehet 1 sör,kávé,kaja,makett? :) Üdv : Ptamas polyatamas@gmail.com | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fodi | Adatlap | 261073 | 2009. május 31. 18:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A MI-4-es 1956-os festése nagyon jó ötlet volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyugger | Adatlap | 261072 | 2009. május 31. 17:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szuper Családi nap volt tegnap Szolnokon! A megszokott jó szervezés mellett az időjárás is kegyes volt a sokasághoz. Most láthattuk elöször a korhű festésű múzeumi Mi-4A és Mi-8T tipusú helikoptereket. Gratulálok a kis csapatnak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Monox | Adatlap | 261071 | 2009. május 31. 11:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép volt a Malackay nyílt nap! (Nyuggernek ezúton is köszönet érte.) Reggel 8 órától 11-ig szakadt az eső, a program is elég lassan volt megvalósítva, de ettől függetlenül nagyon szép bemutatót láttunk a Szlovák Légierőtöl, beleértve a készültségi gépek repülését is. A terület nagyon szép, (nekem egyből a sokak által favorizált Zeltweig jutott róla az eszembe) így felhősen méginkább. Bulgáriához hasonlóan itt is aránylag türhető számú nézősereg volt jelen. Kár lett volna kihagyni. Van pár fotó is az eseményről: www.panoramio.com/user/1222070/tags/Malacky | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyugger | Adatlap | 261070 | 2009. május 28. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Peti, Nem bizony, de ismerve a repülőtér adottságait és az elmúlt évek nyílt napjait nem lesz nehéz a látogatók részére kijelölt helyről végignézni a repteret. 2008-ban az északi végén a bemutatót repülő gépekhez is kivitték az embereket busszal, természetesen a bemutató blokk előtt. Javaslom a 300-s telét. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 261069 | 2009. május 28. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyugger, szerinted megmutatják a 12db MiG-29-esüket Malackán? Gondolom nem a statikon lesznek sorba állítva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cébés | Adatlap | 261068 | 2009. május 28. 15:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TULU | Adatlap | 261067 | 2009. május 28. 11:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia PTAMAS! A zeltwegi repnap valóban ingyenes. Lehetett "spotter"-ként regisztrálni(természetesen euróért), de már elfogytak a helyek. Sok részletet megtudsz a www.airpower09.at honlapról. Üdv:TULU | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nyugger | Adatlap | 261066 | 2009. május 28. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Több esélyes a dolog, lehet. Nagy csáberő a MiG-29-es. -Mind a 12 db- |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69. |
Sok volt a sör? :-))Nemtudom miről beszélsz. Lehet összetévesztesz valakivel, én a katonai repülésben éltem sok évig, de a polgáriba is volt alkalmam bepillantani.Nem írtam olyant, amit te állítasz itten. Én arról beszélek, hogy nem a gépek és a kiszolgáló személyzet (hajózó-műszaki) papírjaival volt a gond, hanem azzal a bársonyszékében pöffeszkedő, kitudja hogyan odajutott emberrel, aki most éppen fontos ember (operatív törzs vezetője) lehetett, akinek szerintem a repülésről, és az azzal járó biztonsági intézkedésekről (amit nem csak a mai napon aktuálisak)fogalma sincs.
Bizonyíték erre hogy mégiscak megszületett az az engedély. Mi változott az előtte levő percekben szerinted?
" Juhász Gábor, az igazságügyi és rendészeti minisztérium államtitkára elmondta: a gépek repülésére azért van mégis lehetőség, mert a MasterSky nevű magyar cég - amely rendelkezik az érvényes repülési engedéllyel és garantálni tudja a kormányhatározatban rögzített biztonsági feltételek betartását - megállapodott a kuriózumnak számító különleges repülőgépek repüléséről. Mivel a feltételek biztosítottá váltak, a légügyi hatóság hozzájárult a gépek repüléséhez - tette hozzá. "
Amúgy a repülés biztonsági szabályok nem a kormányhatározatban vannak rögzítve, azok ugyanolyanok bármilyen kormány is própálkozik a kormányzással.