<<< Vissza |
Balu | Adatlap | 262497 | 2004. július 8. 09:49 | ||
Tibcsi | Adatlap | 262496 | 2004. július 8. 09:08 | ||
Hali,
Én egy Zenit TTL-lel fényképeztem, közgyűrűkkel. Néha egy Sony digimasinával is, az tud "Macro" funkciót is a közeli képekhez. | |||||
Atis | Adatlap | 262495 | 2004. július 8. 08:59 | ||
Nos...
Én most egy automata Samsung gépet vittem Gárdonyba, állítható objektívvel, és a közelre hozott makettek sajnos homályosak lettek. Valószinű én voltam a user error, de egy ilyen masinával részletességig menő képeket nem lehet készíteni. | |||||
Mekett | Adatlap | 262494 | 2004. július 8. 08:13 | ||
Jó ötlet ez a topik, majd én is megnyilatkozom, mert szívtam eleget makettfényképezéssel az elmúlt időben :)
Én előre annyira lennék kíváncsi, ki milyen géppel próbálkozott, és milyen eredménnyel? | |||||
NGPETI | Adatlap | 262493 | 2004. július 8. 07:26 | ||
Sziasztok!
Bízom benne,hogy itt segítséget tudunk adni egymásnak a makettek fotózásával kapcsolatban. Minden fotózási ötletet és bevált "trükköt" osszunk meg egymással. Pl.:milyen megvilágítást használtok,mire teszitek a kész makettet,a fényképező beállítása,mekkora távolságra van a géptől a makett,stb.? Természetesen a "hagyományos" kép készítésen kívül egyre több embert érdekel a digitális fotózás is,így ebben a témában is sok érdekességet írhattok ebbe a topikba... |
<<< Vissza |
Én nemrég vettem Egy Fuji Finepix s5000, digitális gépet. Gyönyörű képeket csinál, kb. 8cmről már lehet vele fényképezni. Mindenkinek nyugottan ajánlomezért az árért(kb 100e) ez a legjobb digitális gép. 6M effektív pixel számot tud, 10x pitikai zoom van rajta stb..
Ugy láttam Gárdonyban még legalább 5embernek volt ilyenje, meg vagy még 5-nek s3000-e, ezekszerint több makettező társunk már fel is fedezte ezen gépek előnyeit...:)
Balu