<<< Vissza | Tovább >>> |
Elektrolakatos | Adatlap | 273344 | 2007. november 23. 20:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273342 | 2007. november 22. 15:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma néhány MOK tag úgy csinált mintha az egyetemre járna...pedig csak elötte voltunk igaz volt aki bement de szerintem csak melegedni! :D:P | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Keri | Adatlap | 273341 | 2007. október 9. 21:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A mai MOK-os nap mérlege,kéremszépen: résztvevők: Elektroparalelepipedon,George(reggel),Atis,Keri,2 kutya,,egy öreg Tatraplan,egy Daihatsu,egy Astra,egy Fabia,Egy VW LT,betonkeverő,sitthalom,jó idő stb - 3 db autó megjavítva,szervizelve - 1 db szerelőakna kipucerolva - 1 db sitthalom felszámolva - 1 db beteg almafa földből kirántva(Atis és a VW LT egy vadállat:-)),feldolgozva - 1 db sittkupac elszállítva a sittkupactároló marsbéli tájra(most mi a baj azzal a pár fagyökérrel a sittben?!) - 1db vaskapu leamortizálva - sok db izzadságcsepp homlokról letörölve - jóleső hazatérés kipipálva Keri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273340 | 2007. október 9. 20:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bundesign | Adatlap | 273339 | 2007. október 7. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 273338 | 2007. október 7. 09:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tegnap amikor hazaértem,nem volt időm képeket felrakni,mert vissza kellett mennem városba...még jó,hogy nem ettem annyi hagymát,mint Bundi:D Ismét nagyon jó hangulatban telt a találkozó,Ákostól is rengeteg trükköt el lehetett lesni,köszönet a Bakonyi Betyároknak érte és Ákosnak a bemutatóért. Folyt köv nálunk-->zsíroskenyérparty III:) üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Solo2 | Adatlap | 273337 | 2007. október 7. 00:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 273336 | 2007. szeptember 21. 21:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nekem pompásan megfelel! Ott leszek. :) ;) E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 273335 | 2007. szeptember 21. 18:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Lesz cangám holnaptól, úgyhogy megyek!!! Javaslom, hogy fél 5-kor talákozzunk a Nemzeti Színház előtti téren. Aki jön, az kérem, jelezze itt, vagy ha már megszerveztetek valamit, akkor azt tudassátok velem is. Köszi! Mekett | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 273334 | 2007. szeptember 18. 20:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kedves Mindenki! Aki esetleg e hét szombatján, délután 4 körül ráér, és szeretne ezúttal saját személygépjárművek, vagy a tömegközlekedés helyett az otthon porosodó, vagy a forgalom ellenére rendszeresen is használt kerékpárját megjáratni, az meglátogathatja a budapesti Pázmány Péter sétányon (az ELTE épületeinek környékén a rakpart felől) a Critical Mass nevű bringás összejövetelt. Várom/várjuk mindazokat, akik a MOKból eljönnének! Előre jelezze nekem/nekünk itt mindenki (itt a topicban), aki jönne, hogy aztán a felvonulás során együtt, a klubot népszerűsítve, képviselve vehessünk részt e megmozdulásban. Üdvözlettel: Emerick. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 273333 | 2007. augusztus 25. 20:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy hetes magyartengerparti nyaralásomat befejezve én is eljutok oda..-látom utolsóként- hogy megköszönjem Gabiéknak a remek "babazsúrt". Jól éreztem magam, és még maradtam volna de a természet erői szólítottak: idelye hazafelé indulnom. Szal én vihar elött otthon voltam.. a többiek meg eláztak!:DDD Mindenki jól szorakozott, jól érezte magát, remélhetőleg hamarabb lesz megint tali.. mint a következő évi nemzeti ünnep üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 273332 | 2007. augusztus 20. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is megköszönöm mindenkinek a tartalmas délutánt, és Gabinak valamint családjának a már sokadszori türelmet. Jövőre, veletek, ugyanitt? Kossuth Lajos | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 273327 | 2007. augusztus 20. 16:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi a tegnapi napot külön Gabinak és családjának, illetve minden más megjelentnek is! Én este "picit" megáztam Pesten, és mára náthás lettem, de ez messze nem érdekel! :) Minden jót! Remélem lesz még több hasonló alkalom! E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Brúnó | Adatlap | 273326 | 2007. augusztus 20. 14:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én is jól éreztem magam tegnap, és köszönek Gabinak és családjának. Zsolesznek a kaját, bár még nincs felkészülve a MOK befogadó képességével:) Szóval nagyon jó volt:) Brúnó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 273325 | 2007. augusztus 20. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gabi!Nagyon jól éreztem magam, köszönök mindent! Igen a reggeli kelés nekem is problémákat okozott, de Máté időben felkeltett és nem olyan ordenáré módon mint EGYESEK szokták:P Jövőre ugyanitt;) Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 273324 | 2007. augusztus 20. 13:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek, hogy eljött, 22-en voltunk összesen, és néha bizony majdnem kevés volt a hely. Zsolesz nagyon finomat főzőtt, és nagyon különleges volt a SzaTi által hozott torta is. Köszönet barackdr-nak a megyespitéért, és mindenkiek aki hozzájárult a találkozóhoz. Szerintem jól éreztük magunkat, és jó buli volt. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 273323 | 2007. augusztus 20. 13:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, nagyon jól sikerült kis rendezvény volt, jövőre is ugyan itt! Köszönjük Gabi a helyet, Zsolesz az étket! Azon gondolkoztam a zagyva partján lehet-e sátrazni, mert akkor oda szokunk :DDD A haza útnál jól jött a felvezető kocsi, így én egész jól láttam (thx, Rape). Minket már csak itt a közelben kapott el az eső, csak haza kellett rohanni. Igaz a Pesti út végén helyenként elég komolyan állt a víz. Jól bírtaöreg autóm az utat :) Sziasztok, Géza és Anikó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Erno-945 | Adatlap | 273322 | 2007. augusztus 20. 13:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a tegnapi felejthetetlen estét!!! 945 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 273321 | 2007. augusztus 20. 12:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ismét jól sikerült találkozó volt,köszönet Gabinak és családjának,hogy elviseltek minket,bár Mekett nagyon ki akarta húzni a gyufát.Zsolesz nagyom finomat főzött,köszi! Hazafele kicsit eltévedtünk,na jó,csak kerülőúton jöttünk haza,de azért 3óra alatt így is hazaértünk:D Fodi és kedvesMátyás nálunk aludtak,be akartunk menni a rallyesprint versenyre fehérvárra,de valahogy nem tudtunk felkelni:) Jóvolt,jövőre folyt köv! üdv:bomb | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Otto | Adatlap | 273320 | 2007. augusztus 20. 12:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fodi | Adatlap | 273319 | 2007. augusztus 20. 11:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsolesz | Adatlap | 273318 | 2007. augusztus 20. 10:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hangulatban nem volt hiány,sőt dobozbontások,szakmai kérdések eszmecseréje,aztán kaja után elégedett-lazult sztori-és poénest. Meg Gabi összes garázsban lévő dobozát átkúpásztuk,és ámultunk az élőben még soha nem látott makett-ritkaságokat:-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 273317 | 2007. augusztus 20. 09:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Látom a hangulat megvolt. Inkább ott lettem volna de hát ez most nem jött össze. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 273316 | 2007. augusztus 20. 02:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nnna, végülis nem bírtam magammal reggelig, úgyhogy mindenki okulására tessék, a képek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273315 | 2007. augusztus 20. 02:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönjük szépen Gabiéknak ismét a lehetőséget! Azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem, hogy tartalmas és mozgalmas délutánon vagyunk túl. Zsoleszt megtartjuk mint szakácsot! :D SzaTi avval a tortával...hatalmas ötlet volt!!! Akkor most néhány kép csak ízelítőnek a többi már megy felfelé RaPééknak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 273314 | 2007. augusztus 20. 01:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönjük szépen Gabinak és családjának, hogy ismét vendégül látta a díszes társaságot Berényben. Szatinak a remek tortát, Zsolesz főszakács úrnak a remek vacsorát, és Execnek, Execnének a sisakos sztorit :D Képeket csak később rakok fel, addig Bomb hadd rettegjen :) És köszi mindenkinek, aki eljött, remekül sikerült nap volt! Üdv Mekett | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273313 | 2007. augusztus 20. 01:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó estét! Haza értünk! Nem semmi eső volt Ferihegynél az M0-on,60-nál teljes menetű ablaktörlőnél nem lehetett látni az utat! Még A rendőr is félre állt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 273312 | 2007. augusztus 10. 14:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
viselkedjé fijam jóvan??:) Apádat üdvözlöm:D Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273311 | 2007. augusztus 10. 01:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jajj mielött lemaradnánk!8) Mi is megyünk ! Elektro/Gerezit | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 273310 | 2007. augusztus 9. 23:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Uraim, ég a pofámról a bőr, hogy utoljára Jászberényben járultam a színetek elé, mostanában magát a makettezész is hanyagolom, éppen örülök annak, ha a wcre kijutok:S Szószerint ß@rni nincsen időm mostanában | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bombraider | Adatlap | 273309 | 2007. augusztus 9. 21:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi is megyünk 3an! kedves(?)Mátyásunk,Kamovos és Én. üdv:bambi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Otto | Adatlap | 273308 | 2007. augusztus 9. 19:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is szeretnék jelentkezni! üdv: Ottó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 273307 | 2007. augusztus 9. 17:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mekett | Adatlap | 273306 | 2007. augusztus 9. 14:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szai Gabi! Én is szeretnék menni, ha lesz még hely a kertben :D Üdv Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
exec | Adatlap | 273305 | 2007. augusztus 9. 09:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elvileg mi is mennénk. Anikó & Géza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
RaPe | Adatlap | 273304 | 2007. augusztus 9. 08:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi! Én is jelentkeznék a talira. RaPe. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 273303 | 2007. augusztus 8. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem most 2 szomabat kimarad.Majd 25-én leszek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 273302 | 2007. augusztus 8. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky! Okés,de ez még nem fix,majd megbeszéljük klubba mindenképp. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 273299 | 2007. augusztus 8. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyurma! A szept 20-i alkalmat le tudom szervezni. Szabddá teszem magam erre a napra. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 273297 | 2007. augusztus 8. 07:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick! Jászberény a helyszín. Vonattal Hatvanig azután Szolnok felé tarts. A menetrendet elindulás előtt megnézni, mert hétvégén eléggé érdekesen járnak arra (Hatvan - Szolnok) a vonatok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 273296 | 2007. augusztus 8. 07:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sajnos azon a hétvégén táblás vkok, így nem tudok menni.:( Pedig inkább oda mennék... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 273295 | 2007. augusztus 7. 22:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Nem merek semmit sem állítani, de ha nem fut be vmi (pl egy tervezett kirándulás Prágába, csak nem tuti, hogy meglesz a helya buszon), talán lenéznék én is. Ha nincs aki elvigyen, akkor lezötyöghetek vonattal is... Csak nem tom, pontosan hová kellene menni. :) Csáó! E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atis | Adatlap | 273291 | 2007. augusztus 7. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KossuthLajos | Adatlap | 273289 | 2007. augusztus 7. 20:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 273288 | 2007. augusztus 5. 22:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elérkezett augusztus, és a szokásos Makettinfos találkozó időpontja is. Most egy kicsit hamarabb lesz, két hét múlva 19-én vasárnap, és mivel 20-a hétfő szabadnap, így nem lesz gond a másnapi melóval sem. A hely a szokásos, nálam a kertben, akinek van kedve jöjjön. Annyi kérésem lenne, hogy aki jönni szeretne az 14-ig jelezze, hogy Elektrolakatossal tudjunk a kaja ügyében egyeztetni. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
asheron | Adatlap | 273287 | 2007. augusztus 5. 17:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi Bende menj nyugodtan disznózni, ugyanis ez a szeptember 20-dika egy csütörtöki nap. A hétvégéd szabad. Üdv Asheron | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273286 | 2007. augusztus 4. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma itt csepelen a MOK egy egész kis különítménye találkozott, meleny részt vett Atis valamint Elektro és családja kiegészülve 3 talicskával egy VW LT-vel és némi építési hulladékkal szebben kifejezve sittel! :D Ezúton is köszönöm/jük a segítséget!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyurmakoma | Adatlap | 273285 | 2007. augusztus 4. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
elektro! azért a kiállitás még képlékeny,nem 100% sajna. de ha meg lesz tartva,várunk mindenkit tárt karokkal majd mindenképp.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elektrolakatos | Adatlap | 273284 | 2007. augusztus 4. 20:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát ezt nagyon sajnálom! A kiállításotoknak örülök és sok sikert! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bendeguz | Adatlap | 273283 | 2007. augusztus 4. 18:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok a szeptemberre meghirdetett "disznóvágás" sajnos elmarad, mert ekkortájt rendezi meg majd a Pelikán makettklub első kiállítását és így sajna a maradék szabadidőm hiánya, meg a szeptemberi külföldi versenydömping miatt nem marad olyan hétvége, amikor lebonyolíthatnánk. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
Ma valami vadállat betámadott a boltba! :D:D:D