| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
| 41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
| 61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
| 81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
| 101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
| 121., | 122., | 123., | 124., | 125., | 126., | 127., | 128., | 129., | 130., | 131., | 132., | 133., | 134., | 135., | 136., | 137., | 138., | 139., | 140., |
| 141., | 142., | 143., | 144., | 145., | 146., | 147., | 148., | 149., | 150., | 151. |
| Stefan | Adatlap | 278792 | 2009. március 17. 13:58 | ![]() | |
| Zsolti1537 | Adatlap | 278791 | 2009. március 17. 13:06 | ![]() | |
|
Két rendőr szolgálatot teljesít a Balaton partján. Megszólal az egyik: - Te , mennyi idő van? Mire a másik: -Hát még a szúnyogok. | |||||
| MZs | Adatlap | 278790 | 2009. március 17. 09:53 | ![]() | |
|
pszichiáter meglátogatja a betegeit. Bemegy a szobába és látja, hogy az egyik ember hadonászik a levegőben, a másik pedig fejjel lefelé lóg a mennyezetről. Kérdezi a hadonászótól, hogy mit csinál. - Nem látja, hogy épp egy deszkát próbálok kettéfűrészelni? - hangzik a válasz. - És a barátja mit csinál ott fejjel lefelé lógva? - kérdi az orvos. - Ja, ő lámpának képzeli magát - feleli a beteg. - Nem szólna neki, hogy fejezze be, már egészen lila a feje! - jegyzi meg a doktor. - Mit akar? Hogy sötétben fűrészeljek? | |||||
| MZs | Adatlap | 278789 | 2009. március 16. 16:10 | ![]() | |
|
Egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához. Az orvos kérdezi tőle, hogy van. - Nagyszerűen érzem magam, doktor úr. Fél éve újra nősültem. A feleségem 20 éves és három hónapos terhes. Mit szól ehhez, doktor úr? A doki gondolkodik, aztán megszólal: - Hagy mondjak el egy történetet. Ismerek egy vadászt, aki sosem hagy ki egyetlen vadász idényt sem. Egyszer azonban véletlenül az esernyőjét viszi magával a dzsungelbe a puskája helyett. Szembetalálja magát egy oroszlánnal. Ráfogja az esernyőt, céloz, és meghúzza a ravaszt, vagyis a gombot. Bumm! Az oroszlán abban a pillanatban elterül a földön. - Ez lehetetlen! Biztos, hogy valaki más lőtt! - hitetlenkedik az öregúr. - Na, látja! - mondja a doktor. - Nekem is ez a véleményem. | |||||
| molnibalage | Adatlap | 278788 | 2009. március 16. 15:17 | ![]() | |
|
A Smith család évek óta hiába várja a gyermekáldást, így nagy nehezen arra az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy bérapát. A nagy nap reggelén Mrs Smith idegesen várja a jelentkezőt. Eközben egy házaló fotós csenget be az ajtón, hátha sikerül egy kis munkát találnia. Mrs Smith ajtót nyit. - Jó reggelt asszonyom, azért jöttem... - Ó, tudom miért jött. Már nagyon vártam - mondja Mrs Smith. - Tényleg? - lepődik meg a fotós. - Nagyon jó. Tudja, a gyerekek a specialitásom. - Ebben bíztunk a férjemmel. Jöjjön be és foglaljon helyet! Hamarosan Mrs Smith a tárgyra tér: - Nos, akkor hol kezdjük? - Bízzon csak mindent rám! Azt hiszem, kettőt csinálnék a fürdőkádban, egyet a kanapén és talán néhányat az ágyon. Esetleg a nappali is mókás lehet... - Fürdőkád, nappali? Nem csoda, ha a férjemnek nem sikerült eddig. - Nos, asszonyom, senki nem tud minden alkalommal tökéletes dolgokat produkálni. De ha kipróbáljuk több pozícióban, különböző irányokból, biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel. - Úristen, az nagyon sok... - sóhajtja Mrs Smith. - Asszonyom, az én szakmámban az embernek muszáj időt szánnia a munkájára. Meg tudnám csinálni öt perc alatt is, de biztos vagyok benne, hogy elégedetlen lenne vele. - Hát, nem is tudom... - motyogja Mrs Smith. A fotós előveszi a tárcáját és kihúz belőle egy sorozatot a legjobban sikerült gyerekfényképeiből. Megmutatja az elsőt: - Nézze csak, ezt például London belvárosában, egy busz tetején csináltam! - Úristen! - kiált fel Mrs Smith előhúzva zsebkendőjét. - És ezek az ikrek is elég jól sikerültek, pedig az anyjuk nagyon megnehezítette a dolgomat. - Megnehezítette? - Igen. Végül ki kellett mennünk a Hyde parkba, egyébként nem is sikerült volna. Képzelheti, milyen nehéz volt ott a sok ember között. Annyian jöttek oda, hogy négy-öt sorban is lökdösték egymást. - Négy-öt sorban? - kérdezi Mrs Smith tágra nyílt szemmel. - Igen - mondja a fotós. - Az anyjuk nagyon hisztis volt. több, mint három óra hosszat sikítozott folyamatosan. Gondolhatja, milyen nehéz volt koncentrálnom. Aztán besötétedett, úgyhogy a végét már sietve kellett ellőnöm. Amikor meg a mókusok elkezdték rágcsálni a felszerelésemet, csomagoltam és hazamentem. - Azt mondja, tényleg megrágcsálták a, hmm... felszerelését? - hajol előre Mrs Smith. - Igen, így volt. Nos, asszonyom, ha készen áll, akkor behoznám az állványomat. - Állványát? - Persze. Szükségem van rá, a felszerelés olyan nagy, hogy nem tudom sokáig tartani. Asszonyom? Asszonyom?... A fenébe, hát nem elájult? | |||||
| MZs | Adatlap | 278787 | 2009. március 16. 13:44 | ![]() | |
|
Öreg bácsi beleharap az almába, mire ott marad a felső fogsora. Beleharap még egyszer, mire ott marad az alsó is. Eldobja az almát: - Nesze vazzeg, edd egyedül! | |||||
| Amon | Adatlap | 278786 | 2009. március 16. 09:20 | ![]() | |
|
- És már van terved a nyári üdülésre? - kérdezi egy jóbarát a másikat. - Minek? A feleségem megmondja hogy hova, a főnököm hogy mikor és a bank hogy meddig. Kohn és Grün találkozik: - Szervusz Grün! Mi van mit vettél? Miért van annyi óvszer a kezedben? - 25 darabot vettem! - válaszol Grün. - De miért? - Nézd, bementem a DM-be, és egy iszonyú jó begyes szőke eladó odalép, és megkérdezi: "Mit óhajt uram?". - Kotont szeretnék vásárolni, válaszoltam. - Megengedi, hogy méretet vegyek? - így a nő. Elképedve válaszoltam, hogy természetesen. A nő elém térdel, előveszi, teljesen beveszi, leápol végig, majd száját megtörülve közli: - Ez a méret van, mennyit parancsol belőle? Ennyi jóért nem volt pofám néhányat mondani, így kértem 25-öt. Na ez történt - mondja Kohnnak. Kohn teljesen transzba jőve kérdezi: - S ez így lesz, ha én megyek be? - Persze. Kohn elrohan a DM-be, ahol valóban ott a bomba nő. - Kotont szeretnék vásárolni. - hadarja gyorsan az eladónak. - Megengedi, hogy méretet vegyek önről? - kérdezi kéjes szájjal a hölgy. - Természetesen! A nő letérdel, előveszi, kiadóan leápolja, full extra, majd megkérdi Kohnt: - Ez a méret van, mennyit parancsol belőle? - ...köszönöm, egyet se, csak érdeklődtem...! | |||||
| Stefan | Adatlap | 278785 | 2009. március 15. 10:07 | ![]() | |
|
Három bolod sétál és a harmadik mondja: -Nem baj, már látom, hogy jön a lift :) | |||||
| Bubu | Adatlap | 278784 | 2009. március 13. 18:27 | ![]() | |
|
A parasztbácsi igyekszik a Parlamentbe. Biciklijét a falnak támasztja. Mire az őrök: - Bácsikám, hát nem gondolja komolyan, hogy csak úgy letámasztja ide a biciklijét? Hát ide politikusok járnak! - Politikusok! Igaza van, akkor lelakatolom. | |||||
| Bubu | Adatlap | 278783 | 2009. március 13. 18:26 | ![]() | |
|
A cigány hajótörést szenved, kiúszik egy lakatlan szigetre. Kiáll a partra és az mondja: - Eddig ez a sziget lakatlan volt. Ezentúl legyen Lakatos! | |||||
| Amon | Adatlap | 278782 | 2009. március 13. 12:32 | ![]() | |
|
Veszélyes sport, a golf...!. Esti párbeszéd férj és feleség között a házasélettel járó kötelezettségek elvégzése után, kellemes fáradságérzet közepette, egymás karjában (a házasságban élőknek figyelmeztetésnek, a még szabadoknak, hogy gondolkodjanak el rajta). Feleség (álmodozón): Mit tennél, ha meghalnék? Újra megnősülnél? Férj (álmosan): Biztosan nem! Feleség (izgatottan): Miért nem? Nem érzed magad jól a házasságban? Férj (óvatosan): De, igen. Feleség (kibújik a férj öleléséből felkönyököl, és kérdően néz a férjére): Szóval akkor miért nem nősülnél meg újra? Férj (éberen, odaadóan): Jó, akkor újra megnősülnék. Feleség (fájdalommal az arcán): Megnősülnél...? Férj (felsóhajt és átfordul az oldalára)... Feleség (kitartóan): És a mi ágyunkban aludnátok? Férj (magabiztosan): Hát hol aludnánk? Feleség (kitartóan): A képeimet kicseréled az övéire? Férj (értelmesen): Ezt tartanám illendőnek. Feleség (még mindig kitartóan): És a golfütőmet is használná? Férje (megkönnyebbülve): Nem. Balkezes. Feleség (csend)... Férj (fejével a párnában): B@ssz@ meg! | |||||
| Amon | Adatlap | 278781 | 2009. március 13. 12:28 | ![]() | |
|
A beszélő óra: A bölcsész hallgató egy hosszúra nyúlt ivászat után meginvitálja az ivócimborákat a lakására, levezetni a bulit. Ahogy körbejárják a lakást kiszúrják hogy az egyik szobában van egy hatalmas fémgong, mellette egy jókora ütővel. Kérdik a házigazdát: -Hát ez meg mi? -Ez kérlek szépen egy beszélő óra! -Beszélő óra? Hát ezt meg hogy...? A házigazda felkapja az ütőt ráhúz a gongra egy isteneset, hatalmas döndüléssel. Mire a fal túloldaláról beszól valaki: -A k@rv@ anyád,hajnali fél három van! | |||||
| Bubu | Adatlap | 278780 | 2009. március 13. 10:11 | ![]() | |
|
A paraszt bácsi házában elszaporodtak az egerek. Gondolja, tenni kéne valamit, hát felutazik Pestre egérfogóért. Bemegy a megfelelő szaküzletbe, az eladónak elpanaszolja, hogy mi a helyzet otthon, és kéri a segítségét. A boltos leemel a polcról egy faegeret, az öregnek adja és mondja neki, otthon tegye oda, ahol a legtöbb egér szaladgál. Hazaérve úgy tesz, ahogy a boltos mondta. Másnap reggel látja, hogy a faegér körül fekszik döglötten az összes egér. Felszáll az első vonatra, amelyik Pestre megy, egyenesen a szaküzletbe megy. Benyitva a boltos egyből felismeri és kérdezi tőle, hogy talán nem működik a faegér? Nagyon is, vágja rá az öreg huncut szemekkel, csak azt szeretném kérdezni, hogy facigány az nincsen? | |||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 278779 | 2009. március 13. 08:58 | ![]() | |
|
Két bolond sétál a sínek között. Megszólal az egyik: -Hú, Te hogy milyen hosszú ez a korlát. Mire a másik: -Az még hadján, de milyen alacsonyra rakták. | |||||
| MZs | Adatlap | 278778 | 2009. március 13. 08:57 | ![]() | |
|
Zsiga és Gazsi a vásárban ketten vesznek egy sült kolbászt. Zsiga kettétöri, majd minden szívbaj nélkül kiveszi a nagyobbikat. Gazsi ezen felháborodik és szóvá is teszi: - Hallod-e te zsiga, há mé a nagyobbikat vetted ki, hogy süljön ki a szemed? - Mé, te melyiket vetted vóna ki? - mondja Zsiga. - Há a kissebbiket ... - Há ott van, a tied! | |||||
| MZs | Adatlap | 278777 | 2009. március 13. 08:54 | ![]() | |
|
Két ember sétál az erdőben. Egyszer csak kiugrik eléjük egy medve, és éhes ordítással feléjük indul. Az egyik kétségbeesik, míg a másik ledobja a csizmáját, elővesz a hátizsákjából egy sportcipőt és lábbelit cserél. - Megőrültél?, kiált rá - egy medvét akarsz lehagyni futásban? - Én nem a medvét akarom lehagyni, hanem téged. | |||||
| Amon | Adatlap | 278776 | 2009. március 12. 09:29 | ![]() | |
|
Testhez simuló hosszú szoknyában a buszra készül felszállni egy szőke bombázó. De mivel a szoknya nem engedi, hátranyúl, hogy a zipzárt megigazítsa. Újabb próbálkozás de a szoknya nem enged, hátranyúlás, zipzár igazítás. Megint egy lépés felfelé, de a szoknya csak nem enged. A nő újra hátranyúl, zipzárt igazít, de erre a mögötte lévő férfi,megfogja a nő formás fenekét és feltolja a buszra, mire a nő felcsattan: - Mit képzel maga disznó, miért fogdos? Erre a férfi: - De hölgyem, mivel a sliccemet már teljesen lehúzta, azt hittem ennyit már igazán megengedhetek magamnak. *** A szőke titkárnőt első munkanapján elküldik kávét csinálni. Mivel még sosem főzött kávét, lemegy a közeli presszóba egy termosszal. - Elnézést, belefér ebbe a termoszba hat csésze kávé? A pincér méregeti a termoszt egy kicsit, aztán felel: - Igen, azt hiszem hat csésze pont elfér benne. - Ó, ez nagyszerű! Akkor kérek kettőt cukorral, egyet cukor nélkül, egyet tejszínnel és két capuccino-t. *** Egyik szőke nő felhívja a másikat: - Te, nálatok sincs melegvíz? - De van, csak hideg. *** Szőkenő ül a kocsiban, megáll egy kereszteződésnél, ahol behajol egy csöves: - Hölgyem van egy cigije? - Igen. Feleli a szöszi és átnyújtja a bagót. Megy tovább, majd megint megáll egy kereszteződésnél. Ugyanaz a csövi behajol: - Tüze is van? - kérdi a csöves. - Igen. Feleli a szöszi és átnyújtja az öngyújtót. Megy tovább, majd megint megáll egy kereszteződésnél. Ugyanaz a csövi behajol: - Egy százasért megmondom - mondja a csöves -, hogy kell kimenni a körforgalomból! *** Két szőke nő beszélget az előző napi áramszünetről. Egyik: - Képzeld, tegnap egy órára beragadtam a liftbe! Másik: - Az semmi, én két órát álltam a mozgólépcsőn! *** A szőke nő előszezonban megy tengerpartra nyaralni. Az idegenvezető figyelmezteti a turistákat: - Kérem, vigyázzanak, az évnek ebben a szakában még elég hideg a víz. - Hány fokos? - kérdi a szöszi. - Tizenkilenc. - Plusz, vagy mínusz? *** A szöszi hazavisz egy tálat és boldogan újságolja a férjének: - Nézd drágám, milyen törésálló tálat vettem! Ezután ledobja a földre, hogy bebizonyítsa, milyen jó vásárt csinált. A tál darabokra törik, mire a szöszi morfondírozva: Vagy hőálló? *** Két szőke nő utazik a buszon, ahol párás az ablak. Az egyik nő két pontot rajzol az ablakra és azt mondja: - Itt fogok kinézni. Mire a másik letörli a két pontot: - Te itt nem nézel ki! *** A szőke nő meséli a szintén szőkének, hogy megbukott a KRESZ vizsgán. - Ez nem lehet igaz! Hogy történt? - Egy körforgalom előtt megláttam a 30-as táblát. Mentem 30 kört, és mikor kiszálltam vizsgáztató közölte, hogy megbuktam. - Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad? *** A szőke nő automata mosógépet kap a férjétől ajándékba. Nagyon boldog, alig, hogy beüzemelik, már másnap mosni akar. Gyorsan levetkőzik és nekilát berakni a ruhát. Hirtelen haza ér a férj, s döbbenten látja, hogy a felesége meztelenül áll a mosógép mellett és rakja a ruhát. - Na, DE! Drágám! Te miért vagy meztelen? - Mert a használati utasítás szerint, az első programot ruha nélkül kell indítani! *** Bemegy a szőke nő az üzletbe. - Azt a miniszoknyát kérném - mondja. Mire az eladó: - Hölgyem, az egy öv! *** Két szöszi beszélget: - Te, én azt nem értem, hogy ha villámlik, előbb látom a fényt és csak egy idő után hallom a hangját. Szerinted miért van ez így? - Te hülye! Hát nem tudod, hogy a füled hátrébb van, mint a szemed? | |||||
| korzaar | Adatlap | 278775 | 2009. március 11. 20:51 | ![]() | |
|
két hóember beszélget: -Répaszagot érzek:- mondja az egyik | |||||
| borisz | Adatlap | 278774 | 2009. március 11. 20:05 | ![]() | |
|
Te, nálunk a sok kis majom azt se tudja, mi volt 56ban! Egyébként a politikai "elitből" ismernek két embert, három pártot. Osztálytársam, mikor meghallotta, hogy Szilveszter péntek 13ra esik aztmondta, hogy akkor inkább otthonmarad. A másik-amikor elmondtuk neki mit mondott az első,- aztmondta: és akkor mi van? Ugyanúgy lövésük sincs, de ki sem tudják ejteni, azt, hogy proletár ésatöbbi... | |||||
| NGPETI | Adatlap | 278773 | 2009. március 11. 18:42 | ![]() | |
|
az amerikaiak... www.youtube.com/watch | |||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 278772 | 2009. március 11. 17:01 | ![]() | |
|
Mi az feldobják semmi, leesik egy tank? Orosz hadicsel. Mi az feldobják semmi, leesik semmi? A magyarok is probálkoztak. Hé Mzs koma visszagyüt a netem , jelentkezzél bérkobréko. | |||||
| MZs | Adatlap | 278771 | 2009. március 11. 10:15 | ![]() | |
|
Idős házaspár gyémántlakodalmat tart. Este úgy döntenek, hogy szeretkezni fognak. Néni bemegy a fürdőbe, hogy kicsit előkészítse magát. Döbbenten nézi, hogy tiszta ősz a szőre és gyorsan befesti feketére majd befekszik az ágyba. Az öreg is kimegy a fürdőbe, de sehogysem akarodzik felállni neki. Fogja, két hurkapálcát tesz mellé és gézzel áttekeri, majd bemegy a szobába felhajtja a lepedőt és meglátja az öregasszonyt korom feketében. - Mi van asszony? Kit gyászolsz? - Hát... azt akit te hordágyon hozol. | |||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 278770 | 2009. március 11. 09:51 | ![]() | |
|
Mi a fényév? 12 havi villanyszámla. | |||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 278769 | 2009. március 11. 09:47 | ![]() | |
|
Hát Gizusom, ezek elég gyér viccek, még egy kicsit brillirozad magad s aztán talnán mondom talán előfordulhat hogy beírsz egy jó viccet. | |||||
| MZs | Adatlap | 278768 | 2009. március 11. 09:31 | ![]() | |
|
A nő bemegy a patikába és mérget kér. A patikus meglepődik: - Asszonyom, miért van szüksége méregre? - Megölöm a férjemet. - Nagyon sajnálom, de nem adhatok el önnek mérget azért, hogy megöljön valakit! A nő erre kitesz az asztalra egy fotót, amely az ő férjét és a patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben. A patikus nagyot nyel és rábólint: - Elnézést, nem tudtam, hogy van receptje | |||||
| MZs | Adatlap | 278767 | 2009. március 11. 09:10 | ![]() | |
|
Angyal száll le a földre, odamegy a vakhoz, majd mondja neki: - Láss! - Csoda történt, látok! Odamegy a bénához: - Járj! - Csoda történt, tudok menni! Odamegy Gazsihoz, mire ő: - Neközeliccsé mán, most százalékótak le! | |||||
| MZs | Adatlap | 278766 | 2009. március 11. 09:07 | ![]() | |
|
A kétméteres rendőr áll az utcán, mellette pedig egy cigány várakozik. Megszólal a rendőr: - Tudod, te cigány, hogy úgy nézünk ki egymás mellett, mint egy sasmadár és egy rakás szar? Mire a cigány: - Őrmester úr, én akár el is szállhatok. | |||||
| Nowotny | Adatlap | 278765 | 2009. március 10. 18:52 | ![]() | |
| lucky | Adatlap | 278764 | 2009. március 10. 14:42 | ![]() | |
|
Ha kicsit kevered a cirill és az latin ábécét már nem is akkora a hiba...:) | |||||
| sulyid | Adatlap | 278763 | 2009. március 10. 13:40 | ![]() | |
|
A Caput afganistan az így nézne ki:KA | |||||
| MZs | Adatlap | 278762 | 2009. március 10. 11:14 | ![]() | |
|
Három férfi ül meztelenül a szaunában. Egyszer csak egy pittyegő hangot hallanak. Az első megnyom egy pontot az alkarján, mire a pittyegő hang elhallgat. A többiek kérdően néznek rá: - Ez a személyhívóm volt - mondja - Nekem egy mikrochip van a bőröm alá ültetve. Néhány perccel később telefoncsengést hallanak. A második férfi a füléhez emeli a tenyerét. Miután végzett a beszélgetéssel, megmagyarázza a dolgot: - Ez az én mobil telefonom. Egy speciális mikrochip van a kézfejemben . A harmadik férfi úgy érzi neki is fel kell mutatnia valamit. Kimegy a szaunából, át a mosdóba. Mikor visszatér, egy darab vécépapír lóg ki a hátsójából. A többiek csodálkozva néznek rá . - Na, mi van! - Kaptam egy faxot. . . | |||||
| lucky | Adatlap | 278761 | 2009. március 10. 10:26 | ![]() | |
|
Én meg azt hittem, Caput Afganistan... | |||||
| G-cart | Adatlap | 278760 | 2009. március 9. 20:39 | ![]() | |
|
Sulyid: A "CA" felirat valódijelentése a "Cél Amerika" volt. Ezért volt a miénken az "MN", azaz "Menjetek Nélkülünk"! G' | |||||
| jabel | Adatlap | 278759 | 2009. március 9. 20:25 | ![]() | |
|
további nyugodalmas szép jó estét mindenkinek! Bemegy a kocsmába a cowboy, a skót, a nyuszika, a zsidó, az agresszív kismalac, Pistike, a pösze, Móricka... A kocsmáros végignéz rajtuk, aztán aszongya: Mi ez, már megint valami hülye vicc? Móricka keféli a nővérét a fürdőben.Apjuk rájuk nyit&kérdezi: -Móricka,mit csinálsz te itt! -Nem látod?Kefélem a nővéremet. Apja megnyugszik: -Ja,jó... már azt hittem,cigizel... Hogy hívják a rendőr kutyáját? Pulice Miért lehet a nagy félelemmel elkergetni a szörnyeket? Mert az a RÉMüldözés... - Miért van a miskolci adótorony tetején piros lámpa? - Mert qrva magas. Egy férfi minden értéktárgyát eladja, és az összes pénzén tűt vásárol. Amikor egyik ismerőse meglátogatja, ezt látván így szól: - Látom, te mindent tűvé tettél. Múltkor a pályaudvaron álldogáltam a barátommal, mikor befutott a sínekre öt darab tízforintos. A barátom felszállt rájuk, majd megkérdezte, hogy én nem szállok-e fel. Erre én így feleltem: - Én majd a hat húszassal megyek. - Apaaa! Qrvára fáj a fogam! - Pssszt! Nekem is. Csak anyád meg ne hallja! Smith nyomozót megbízták, hogy dolgozzon együtt egy FBI ügynökkel. A szövetségi nyomozó belépett, odament a falhoz, és a rátűzött pappírra kezdett írni valamit. A rendőr odalépett, hogy láthassa, hogy mi az, amit a Szövetségi Nyomozó Ír oda. Fehér és nem mászik fára. Mi az? (hűtőszekrény) Mi a szimulált katasztrófa? Művész Ki az abszolút fogyatékos? A rossz dumás kőműves: mert az, miközben vakol, süketel. Hogy van az, hogy az MS Off-Ice, nevével ellentétben, csak még néhány plussz lehetőség a Windóz lefagyasztására! | |||||
| borisz | Adatlap | 278758 | 2009. március 9. 19:23 | ![]() | |
| NGPETI | Adatlap | 278757 | 2009. március 9. 12:20 | ![]() | |
|
autómosás www.youtube.com/watch | |||||
| sulyid | Adatlap | 278756 | 2009. március 8. 14:09 | ![]() | |
|
Az amerikai, francia és az orosz pilóták mindegyike nagyon büszke arra, hogy kapásból felismeri anyarepülőterét. Amerika felett repülnek, kinyúl az ablakon az amerikai: - Ez New York Kennedy airport lesz ! - Honnan tudod?-kérdezik a többiek. - Megérintettem a Szabadság szobor tetejét. Később kinyúl a francia: - Ez Párizs Orly Aeroport lesz ! - Honnan tudod ? - Megérintettem az Eiffel-torony tetejét. Repülnek tovább, kinyúl az orosz, majd megszólal: - Ez Moszkva Seremetyevo lesz ! - Hát honnan tudod ? - Ellopták az órámat | |||||
| sulyid | Adatlap | 278755 | 2009. március 8. 14:04 | ![]() | |
|
Nem tudni miért, de az afgánokról egy régi orosz vicc jut az ember eszébe: Mit jelentett a "CA" cirill betűkkel. Azaz SzA - Szavétszkaja Armija, azaz Szovjet hadsereg. Ez volt minden kiskatona vállapjára írva. Mikor a ruszkik bevonultak Afganisztánba, a következő találós kérdéses viccecske dívott nálunk szűkebb körökben: - Mit jelent a ruszki katona vállapján az, hogy CA? - Camping Afganisztán. Allah Bin Ladenhez: - Te barom! Nem azt modtam, hogy térítsd el a gépet, hanem azt, hogy térítsd meg a népet! A terroristák kártyáznak, mire az egyik megszólal: - Osszá má bin laden! - Kedves utasaink! Balról az Empire State Builduing látható, jobbra pedig a World Trade Center, ahová nemsokára benézünk. - Mi a különbség a túszokat ejtő terrorista és a menstruáló nő közt? -? - A terroristával lehet tárgyalni. | |||||
| sulyid | Adatlap | 278754 | 2009. március 8. 14:00 | ![]() | |
|
Nyílt pártnapot hirdet a kerületi pártszervezet "A nép és a párt egysége" címmel. Senki nem jön le a pártnapra. Következő héten a pártházban "A szerelem három formája" címmel hirdetnek előadást. Teltház van. Az előadó elkezd beszélni: - A szerelem három formája ismeretes. Az első a patológikus szerelem, ez csúnya dolog, nem is fogunk róla többet beszélni. A második a normál szerelem, erre sem fecséreljük az időt, hiszen Önök mind tökéletesen tudják, hogy mi a normális szerelem. Van azonban a szerelemnek egy harmadik formája is: amit a nép érez a párt iránt. Most bővebben szólnék erről. A párttaggyűlésen felmerül a kérdés, lesz-e pénz a kommunizmusban? Az előadó válaszol: - A jugoszláv revizionisták azt állítják, hogy lesz. A kínai dogmatikusok azt állítják, hogy nem lesz. Mi, igazi marxista-leninisták természetesen dialektikusan állunk ehhez a kérdéshez: van akinek lesz, van akinek nem lesz. - Milyen nemzetiségű volt Ádám és Éva? - Meztelenül futkároztak egy kertben ide-oda, a szabadban aludták, ebédjük összesen egy darab alma volt, mégis azt hitték, hogy a paradicsomban élnek. Mi mások lehettek, mint oroszok? - Miért nincs képviseltetve a Kominternben Pápua Új-Guinea? - Nem sikerült olyan zsidót találni, aki hajlandó lett volna karikát fűzni az orrába. Rabinovics útlevélkérelmet tölt ki: - Tagja volt-e a Szovjetúnió Kommunista Pártján kívül más pártnak? - Nem. - Élt-e a hitleristák által elfoglalt területen? - Nem. - Büntetett előéletű? - Nem. - Nemzetisége? - Igen. - Hogyan leplezte le a Gestapo Stirlicet? - Egy nap főnöke Müller úgy döntött, hogy megvicceli Stirlicet. Bement hozzá és így szólt hozzá "Stirlic, tudomásunkra jutott, hogy maga zsidó". Mire Stirlic akaratlanul felkiáltott "orosz vagyok, orosz vagyok". | |||||
| sulyid | Adatlap | 278753 | 2009. március 8. 13:51 | ![]() | |
|
A cserepoveci iskolában a területi pártbizottság oktatási osztályvezetőjének látogatására készülnek. A tanítónéni: - "Gyerekek, egyetlen dolgot jegyezzetek meg, de jól, mert aki eltéveszti, igazgatói intőt kap. Fel fogok tenni néhány kérdést. A dolgotok az, hogy mindegyikre jó hangosan azt válaszoljátok, hogy "A Szovjetúnióban"! Eljön a nagy nap és a fontos elvtárs. - "Gyerekek, hol van minden dolgozó kényelmes, sokszobás lakásában állandóan folyó hideg és meleg víz?" - "A Szovjetúnióban!" - "Hol vannak tömve az üzletek mindennel, mi szem-szájnak ingere?" - "A Szovjetúnióban! - "Az édesapák-édesanyák hol tud sorbanállás nélkül hozzájutni a legszebb gyermekjátékokhoz a magas fizetése töredékéért? - "A Szovjetúnióban!" Csak egy kislánynál tört el a mécses az utolsó padsorban. A jóságos osztályvezető bácsi megsimogatja a szipogó gyerek szőke buksiját: - "Mi a baj, kislányom?" - "El akarok költözni a Szovjetúnióba!" sztálin és szulejmán találkoznak a pokolban. megkérdezi sztálin: - te mondd, szulejmán, hogy csináltátok, hogy 150 évig voltatok magyarországon, mikor nekünk 40 évig alig ment? - nagyon egyszerű, három dolgot nem tettünk meg, amit ti bevezettetek. - ? - először: sosem mondtuk, hogy ideiglenesen állomásozunk magyarországon, másodszor: nem tettük kötelezővé a török nyelvet az iskolákban, harmadszor: nem tettük nemzeti ünneppé a mohcsi vészt. - Piszkosak a lábaid Vaszil Ivánovics, még az enyéimtől is piszkosabbak! - De hisz idősebb is vagyok nálad Petyka! Na itt egy csapajeves a veblapodról: Nem vettek fel az egyetemre, Vaszil Ivánovics, elhúztak a törin. Megkérdezték ki az a Cézár, én meg rávágtam, hogy ez az az újjonc az ötödik szakaszból. Az én hibám Petyka, amig nem voltál itt áthelyeztettem a hetedikbe. Új orosz bevándorlók érdeklődnek Izraelben: - Az ott szemben, ha jól látom, a Kaffka Könyvtár. A híres prágai zsidó íróról van elnevezve? - Nem, ez egy másik Kaffka, New York-ból. - Na és ő mit írt? - Csekket. Brezsnyev kifogja az aranyhalat. Az aranyhal egy kivánság teljesítését ígéri, ha visszadobja. - Azt akarom, hogy az egész világon legyen kommunista rendszer! Az aranyhalacska elővesz egy térképet, tanulmányozza, majd kijelenti: - Ez sajnos képtelenség, Brezsnyev elvtárs, kérjen valami mást. Brezsnyev: - Hát akkor azt kívánom, hogy a feleségem legyen olyan gyönyörű, mint egy hollywoodi színésznő! - Van róla fényképe? Az aranyhalacska hosszasan tanulmányozza a fényképet, majd kijelenti: - Na jó, nézzük csak meg még egyszer azt a térképet! A gyár párttitkára új titkárnőt vesz fel. Magyarázza neki a rendes napi programot: 7-8 között: operatív megbeszélés a gyár vezetőségével, 8-9 között: megbeszélés a gyár mérnükeivel, 9-12 között: halaszthatatlan kérdések elintézése, 12-13 között: szexóra. Másnap pontban 12-kor a titkárnő alsóneműre vetközve lefekszik a diványra. A főnöke csodálkozva kérdezi tőle, hogy mit csinál. - Hát nem maga mondta, hogy minden nap 12-től szexóra? - Ó, maga félreértett engem, nem magát fogom megbaszni, hanem engem fognak lebaszni a kerületi pártbizottságban. Oroszul nem tudóknak: a "Baza( Bázis) " oroszul katonai támaszpontot és közellátási raktárt is jelent. Nyikolaj Kuznyecov főhadnagy telefonon beszélni akar a területi légvédelmi tüzérségi laktanya parancsnokságával. Tárcsázik. - " 'Allo', Bázis?" - Igen, itt Avram Mojszejevics Svarc beszél! - "Ajjaj, akkor ez nem az a Bázis..." Kérdés a jereváni rádióhoz: -- Szabad-e a Pártot bírálni? -- Elvben igen, de ez olyan, mint a tigris seggét kinyalni. Nem valami nagy élvezet, viszont roppant veszélyes. Rabinovics elmegy szavazni. Ahelyett, hogy megnézés nélkül bedobná a szavazólapot az urnába, félrevonul és nézegetni kezdi. Azonnal odamegy hozzá egy civil ruhás szerv: - Mit csinál itt maga? - Semmit, csak kiváncsi vagyok, hogy kire fogok szavazni. - Na ne viccelődjön itt, elvtárs, maga még nem hallotta, hogy a Szovjetúnióban a szavazás titkos? 2001. szeptember 11-es vicc. Bár ez izraeli orosz vicc, talán befér ide: - Mit csinálnak manapság az amerikaik? - Amerikai zászlókat vásárolnak és lengetnek. - Mit csinálnak manapság az arabok? - Amerikai zászlókat vásárolnak és égetnek. - Na és nekünk zsidóknak mit kell tennünk manapság? - Amerikai zászlókat kell gyártanunk és eladnunk. Egy angol, egy francia és egy orosz beszélget arról, hogy mi a legnagyobb élvezet a világon: Az angol: Amikor én jól kigolfozom magam délelőtt, délután kinézek az ügetőre, este pedig egy jó szivar és egy kis whisky mellett elüldögélek a klubban, semmi sem fogható ehhez. A francia: Egy láda kitűnő pezsgőt szerzek, és három jó kurvát hívok szobára, a pezsgőt elszopogatom, a kurvákkal elszórakozgatok. Az orosz: Ez semmi, az igazi élvezet, amikor egy hideg novemberi hajnalon egy fekete autó megáll a bérház előtt, valakik belépnek, a portás halálra vált hangja szűrődik annyi emeleten át, súlyos csizmák dobogása a lépcsőn, dörömbölés az ajtódon. -Alekszandr Ivanovics? - üvöltik. - Sajnálom, egy emelettel feljebb - feleled. A TACC jelenti: Kínai vadászbombázók támadtak békésen szántogató szovjet traktorokra a Távol-Keleten. A traktorok viszonozták a tüzet, valamennyi ellenséges vadászbombázót megsemmisítették, majd visszarepültek bázisukra. | |||||
| Zsolti | Adatlap | 278752 | 2009. március 8. 10:45 | ![]() | |
|
Miért nem fújtották Jézus Krisztust egy folyóba? Hogy néznének ki a templomok a csúcsukon egy akváriummal. Megy a nyuszika az erdőben aztán fotel. Míért sír a rendőr gyermeke a mezőn? Mert ásott egy gödröt és nem tudja hazavinni. A rendőr beszól a konyhában sürgölödö feleségének. -Szívem, kimegyek s megöntözöm a palántákat. -Na , de odakint szakad az eső. -Ne aggódj viszek esőernyőt. (ennek az Mzs lánynak egy- kettő uncsi vicce mellett akad pár elfogadható, bármég nönie kell) | |||||
| MZs | Adatlap | 278751 | 2009. március 6. 17:01 | ![]() | |
|
Agresszív kismalac beszorul a kamionjával a híd alá. Meglátja a rendőr és odasétál: -Mi van, Malacka, beszorultál? -NEM, B*ZMEG, HÍDAT SZÁLLÍTOK! | |||||
| lucky | Adatlap | 278750 | 2009. március 6. 16:10 | ![]() | |
|
Agresszív kismalac sétál a városban, és nézelődik: -Rohad emberek! -Rohadt autók! -Bárcsak minden köddé változna... -Rohadt köd! | |||||
| lucky | Adatlap | 278749 | 2009. március 6. 16:08 | ![]() | |
|
Anno, egy bizonyos A J (a neve a Toldi trilógia kapcsán -is- ismert) megjelentette költeményét egy lapban. Az egyik azt olvasó kritikusa így lelkendezett: -Amikor az költő ezt írta biztosan azt gondolta, hogy ... A másnapi lapszámban ott volt A J válasza: -Gondolta a fene... | |||||
| NGPETI | Adatlap | 278748 | 2009. március 6. 15:37 | ![]() | |
|
- Mi a legbrutálisabb udvarlás? - Ha egy kamionos ráhajt egy nőre. | |||||
| sdsdaf | Adatlap | 278747 | 2009. március 6. 15:12 | ![]() | |
|
Agresszív kismalac megy az erdőbe eléje lép a jótündér: -Malacka! Teljesítem egy kívánságod! -Dögölj meg! | |||||
| MZs | Adatlap | 278746 | 2009. március 6. 15:00 | ![]() | |
|
Két vajaskenyér sétálva beszélget. Hirtelen elrohan mellettük egy harmadik. Erre az egyik megkérdezi: -Hát ennek meg mi baja van? -Nem látod? Be van sózva! | |||||
| Podva | Adatlap | 278745 | 2009. március 6. 14:00 | ![]() | |
|
kimaradt hogy szénbányászt látnak... | |||||
| Amon | Adatlap | 278744 | 2009. március 6. 12:47 | ![]() | |
|
Téma: Műértelmezés Egy házaspár a New York-i Nemzeti Galériában egy művészeti kiállítást látogatott, ahol egy képet bámultak, ami teljesen összezavarta őket. A kép három fekete, meztelen férfit ábrázolt egy padon ülve. Kettőjüknek a farka fekete volt, de a középen ülőnek rózsaszín. A galéria őre - aki néger volt - észrevette, hogy nem értik a képet, ezért felajánlotta segítségét. Közel fél óráig magyarázta, hogy a kép mennyire az afro-amerikai férfiak szexuális elnyomását ábrázolja, a fehér patriarchális társadalom által. - Valójában - mutatott rá a galéria őre - néhány komoly kritikus azt hiszi, hogy a rózsaszín pénisz tükrözi a homoszexuális férfiaknak a mai társadalomban tapasztalt kulturális és szociális hátrányosságát. Miután az őr elment, egy láthatóan skót származású férfi lépett a párhoz és megkérdezte: - Szeretnék tudni, valójában mit is ábrázol ez a kép? - Aztán milyen alapon hiszi, hogy Ön többet tud, mint az őr? - kérdezte a házaspár. - Mert én festettem - felelte a férfi - A helyzet az, hogy azok egyáltalán nem afro-amerikai férfiak. A képen három skót bányászt látnak . A különbség mindössze annyi, hogy a középső fickó hazament ebédre... | |||||
| Gyurma | Adatlap | 278743 | 2009. március 5. 21:34 | ![]() | |
|
Agresszív kismalac sétál az erdőben és az orrából a hasáig lóg a takony. Találkozik a medvével, aki megkérdezi tőle: - Mi az kismalac, nincs zsebkendőd? - Van, de nem adok! | |||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
| 41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
| 61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
| 81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
| 101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
| 121., | 122., | 123., | 124., | 125., | 126., | 127., | 128., | 129., | 130., | 131., | 132., | 133., | 134., | 135., | 136., | 137., | 138., | 139., | 140., |
| 141., | 142., | 143., | 144., | 145., | 146., | 147., | 148., | 149., | 150., | 151. |
- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy Fogkefe lóg ki a fejemből. De nem is ez a félelmetes.
- Hanem?
- Hanem például egy medve.