| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
| 21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
| 41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
| 61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
| 81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
| 101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
| 121. |
| Zsolti1537 | Adatlap | 298102 | 2010. január 27. 15:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sztanyi | Adatlap | 298101 | 2010. január 26. 22:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Gabi, beszéltünk ma Gergővel erről a projectről és hát több sebből vérzik a dolog!:) 1.nem tudom hol vásárolta össze 400euroért a cuccokat,de én ennél többet összeszedtem az enyémhez 50e ft-ból... 2.ez a catalán moci nem ment esőben,mert azon az egy futamon nem volt eső amelyiken Rossi ezzel a focimezes festéssel ment 3.nem michelin,hanem bridgestone gumi volt ezen a yamahán,azt meg nem vehetett... 4.nem jó karbon matricát használt 5.a kipufogó pedig a legnagyobb talány Amúgy biztosan jó lesz,drukkolok neki,mert már tudom,hogy mit épít!Viszont arra roppant kiváncsi leszek,hogy milyen kékkel festi le a kasztnielemeket! üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sztanyi | Adatlap | 298100 | 2010. január 26. 22:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tényleg tuti a gumi és az első fék! Mellékelj mellé vmi szorólapot is,hogy tudják hol lehet ilyet beszerezni!:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sztanyi | Adatlap | 298099 | 2010. január 26. 22:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jó lett,tetszik ez a fekete-kék kombináció! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| G-funk | Adatlap | 298098 | 2010. január 26. 13:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Mivel Gabiék voltak olyan rendesek és felajánlották hogy elvisznek pár makettemet Jabbekébe így gondoltam gyorsan összedobom a már kb 2 éve elkezdett 2004-es Yamahámat. Semmi extra , a lényeg hogy esőgumi és a fém elsőfék lesz rajta. Amolyan demo vagy promo makett, nem titkolt reklám hátsó szándékkal :) Jelenleg így, áll. remélem 1-2 nap és elkészül | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298097 | 2010. január 26. 11:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Gabi | Adatlap | 298096 | 2010. január 25. 22:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Nem semmi építésbe kezdett a srác, azt írja kb 400 euroba van neki a Rossi gép. www.wettringer-modellbauforum.de/forum/thread.php Ja és a Gergő féle esőgumi lesz rajta. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298095 | 2010. január 21. 18:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Meta ez aztán igazán szép lett. Dávid és Goliát jól mutatnak. A Guzzi se kutya. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| G-funk | Adatlap | 298094 | 2010. január 21. 14:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hello szép lett a makett, bár nekem alapvetően nem tetszik ez a motor. Hol lehet ilyen búrát készíttetni. Köszi, G | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kovácsbt | Adatlap | 298093 | 2010. január 21. 14:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
örömmel vesszük :) De Van cikk írás rész ami meg is jelenik a főoldalon :) csak egy gyors regisztráció kell hozzá :)) Mellesleg szép lett!grat | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Meta | Adatlap | 298092 | 2010. január 21. 13:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Első munkám, amit felteszek, és kedvet kaptam egy kis cikk írásához. Remélem, örömmel veszítek. Tamiya 1:6 HONDA CB750 Racing Type A 2. világháború után a Honda jó hírnevet szerzett az elért versenyeredményeiért, és egyre népszerűbbé vált az Egyesült Államokban is. Bár kicsi és közepes motorkerékpárokat gyártott a teljesítmény egyenlő és bizonyos esetekben meghaladják a nagyobb motorral felszerelt motorkerékpárokat gyártókat, mint például a Triumph, B.S.A., Norton, B.M.W., Harley-Davidson. Hogy versenyképes legyen ezen a piacon, 1965-ben megjelentette a soros kéthengeres CB450-et. A Honda palettájáról azonban hiányzott egy nagy motor, így presztízs okokból 1969-ben kiadta az első nagymotort, a soros négyhengeres CB750-et. Teljesítmény 67 LE 8000-es fordulaton, több mint 200 km/ó sebességet ért el. A Honda CB750 megnyerte a Daytona 200 mérföldes versenyt 1970 március 15-én. A CB750 jó úttartású és jó manőverezhető nagyon erős motor volt, kiváló rugó rendszerrel. Magas fokú megbízhatósága és az első tárcsafékkel szimbólummá vált. Összehasonlításként 1966-ban az öthengeres 125cc-is RC149-es teljesítménye 34 LE 20500-as fordulaton és több mint 210 km/ó sebességre képes. A CB750 Racing Type teljesen különbözött a verseny motoroktól, mint az RC149. Ez egy utcai gép volt kisebb változtatásokkal, a motorba könnyebb titán szelepek és könnyebb, kiegyensúlyozott hajtókar került. Verseny karburátorokat, alumínium felni gyűrűt és előre dupla tárcsaféket kapott a motor. A változtatások hatására a CB Racing Type 160 kg lett az eredeti 202 kg-ról. Teljesítménye 95 LE 9500-as fordulaton, és több mint 240 km/órás végsebességgel. Szeretem a Tamiya nagyvasait, de ez a kit több szempontból is csalódás volt. Messze nem hozta az általam megszokott Tamiya minőséget, bár tudom régi kiadás. A doboz mérete önmagában már impozáns, és a végeredmény is egy szép nagy makett lett. Az 1:12-es Moto Guzzi-t mellérakva érzékelhető a méretkülönbség. A váz öntőformájának két fele kicsit el volt csúszva, így nem csak ovális volt a keresztmetszete, hanem meg is volt törve. Kevés csiszolással korigálni lehetett, és csőformát adni a váznak. A motor számomra meglepő és szokatlan bontást kapott, ami a kisebbik baj, de összerakás után nagy hézagok maradtak. így megint jöhetett a tömítés és csiszolás. Több keret is hasonló bevonatott kapott, mint amit a krómozott alkatrészeknél használnak. Ilyen Az alumínium és a narancs alkatrészek is. Gondolom, hogy festés nélkül is össze lehessen rakni a készletet, de ha valaki szép illesztést akar, akkor sokat kell csiszolni, ami elrondítja ezt a bevonatot. Én ennek a megoldásnak nem sok értelmét láttam, szerencsére a Tamiya leszokott róla, más készletében nem találkoztam ezzel a megoldással. Két festés, a Daytona és a Japán verzió között lehet választani. Ezt a makett építése előtt el kell dönteni, mert a Daytona verzió érdekessége, hogy a váltó és a hátsó fék pedálja meg van cserélve. A festés nem volt bonyolult, alapszíneket használt, viszont a tank és a légterelő borításra csak annyi volt írva, hogy metál narancs, semmi színkód. A Japán verzió francia kékje sem jobb. A neten fekete-fehér képeket találtam, ezért maradt, hogy a keret színét alapul véve kevertem ki a festéket. A matrica volt az utolsó kihívás. Újabb talány, hogy az orron lévő számnál a Japán 1-es fehér alapját megcsinálták, a Daytona 2-esnél csak a számot adták, a fehér alap nem volt. Biztos nem fért el a matrica lapon. Tehát maradt a maszkolás és fehér festés. Utólag ez bizonyult a jobb megoldásnak, mert az oldalán lévő nagy lepedő nagyon vékony volt, többször beszakadt és nem fedett rendesen. Több réteg lakk sem segített. Nem lett annyira szép, mint a fényképeken látszik. Szebb lett volna, ha ezeket is festem, késő bánat. Nem akartam senki kedvét elvenni, aki szereti a nagy méretarányt, és anyagilag is megengedheti a Tamiya valamelyik nagyvas készletét, annak nyugodt szívvel ajánlom. Összességében jó a készlet, jól építhető, és a hibák is könnyen javíthatók. Köszönet Gabesznek, tudom nehezen vált meg a készlettől. A talapzat és a plexi bura Kovács Ferenc munkáját dicséri. És köszönet a barátnőmnek, aki besegített az építésbe. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tuning | Adatlap | 298091 | 2010. január 20. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
végig néztem a költség vetésem és elnézést hogy ha fennt tartotalak de sajnos nem alkalmas most =( köszönöm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| tuning | Adatlap | 298090 | 2010. január 19. 20:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
engem érdekel a yamahád :) hétvégén adok választ addig megtartanád ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298089 | 2010. január 19. 09:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Elkészült a Ducati(bár még egy bal oldali tükör hiányzi). Nekem tetszik. Ám elég érdekes az idomokon a matrica. A képeken nem úgy jött ki hogy az idom elején, inkább a végénél van a felirat, pedig forgattam, meg számozás szerint is így kelle felrakni.Érdekes mindenesetre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298088 | 2010. január 17. 14:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| TempraSW | Adatlap | 298087 | 2010. január 16. 15:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sztanyi | Adatlap | 298085 | 2010. január 7. 21:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen tervnek mindkettő nagyon jó,de megépíteni komoly meló lesz...!:) Viszont az építésükre még várni kell.Úgy tervezem,hogy a Yamahaval kezdek,de csak tavasszal,mert ehhez már csak a BenSpies matrica hiányzik,amit már megrendeltem. A Ducatit csak a nyárra ütemeztem be,de akkor mindent bele adok majd!:) Most a télen motor fronton csak a 2008-as Rossi gépének a befejezése van beiktatva,mert autókat építgetek a versenyekre.De a Ben Spies Yamahával szeretném képviseltetni magamat Jászberényben! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298084 | 2010. január 7. 16:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Teljesen támogatom a felvetést. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| hofy26 | Adatlap | 298083 | 2010. január 7. 16:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ezek gyönyörűek, építés közbeni rengeteg fotót szívesen látnánk, gondolj majd ránk létszi! üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298082 | 2010. január 6. 18:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Sztanyi jó makettezést ezen munkálhoz. Építsél szép motorokat. Bár nálad ez másképpen nem islehet. Én még mindig várom az utó Jézuskát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Aces | Adatlap | 298081 | 2010. január 5. 23:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
A Ducati nagyon komoly! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Sztanyi | Adatlap | 298080 | 2010. január 5. 22:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok! Végre ideért az utolsó Jézuském is a Ducati cuccokkal! Most már majdnem megvan mindhárom 2010-es motorom építési tervemhez minden felszerelés! 1.Ducati GP7(ezzel a mocival lett Stoner világbajnok)/ehhez már csak pár elemet kell legyártatnom... 2.Yamaha M1 09 Ben Spies/ehhez már csak a matrica hiányzik,de már az is úton van. 3.Na ez meglepetés lesz.Már minden megvan hozzá és az elképzelésem is összeállt... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| vlevi | Adatlap | 298077 | 2010. január 3. 22:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tamiya motor, nagyon elrontani nem lehet. Gondolom hasonlóan a többihez, pontos, ezért ha le tudod festeni jól azt a pár alkatrészt (sárvédők, tank), valamint a kábelek behúzásánál is odafigyelsz (nekem ez nem jött össze legutóbb :D ), akkor lesz a végén egy szép zongorád :) Viszont szerintem nem érdemes elkezdeni egy újat, amíg a régi nincs kész. Hacsak nem krónikus alapanyaghiány miatt áll a dolog. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Ádám | Adatlap | 298076 | 2010. január 3. 20:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Jóestét Elsőnek is Buldog Új Évet Kívánok midnenkinek A tavaji makettemet még nem fejeztem be teljesen egy Ferrari F50 es de idén befogom. És most kezdtem ez egy teljesen újat 4 kerekűek világából átmegyek egy kicsit a 2 kerekűekébe. Egy Yamaha XV1600. Tanácsok Vélemények stb jöhet. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mirci18 | Adatlap | 298075 | 2009. december 31. 21:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
hello zsolti köszi a linket. nekem csak 1/18-as virago makettem van de ahhoz sok dolog hiányzik. ezért reménykedek hogy valahogy össze tudom rakni mert az egyik kedvenc motorom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298074 | 2009. december 31. 17:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szép széria lehetett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 298073 | 2009. december 31. 17:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Anno 3 darabot csináltam 1 éven belül.2 bordó a 3. kék sárga a megrendelő kivánságára Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298072 | 2009. december 31. 17:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298071 | 2009. december 31. 16:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Mirci sajnálatos módon nincs meg a papír. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| PüsiLaci | Adatlap | 298070 | 2009. december 31. 16:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nekem meg van, küldj egy mail a puspok.laszlo@chello.hu-ra és beszkennelem neked. Ha igényt tartasz rá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| pulcsi | Adatlap | 298069 | 2009. december 31. 16:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia! Nem ezt keresdted de ezért látod hogy mit kellene kihozni belölle Pulcsi www.modelmotobikes.com/Virago.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Bebá | Adatlap | 298068 | 2009. december 31. 16:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
B U É K sorstársak! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mirci18 | Adatlap | 298067 | 2009. december 31. 11:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
üdv zsolti azt megköszönném. ha esetleg nem lenne meg az összerakási útmutató akkor légyszives a pontos tipusát ad meg a makettnek. mert én csak úgy kaptam minden nélkül és jó pár dolgo hiányzik róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298066 | 2009. december 31. 10:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Mirci nekem megvan a makett összerakva. Megnézem az útmutatót megvan e. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| mirci18 | Adatlap | 298065 | 2009. december 31. 10:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
üdv mindenkinek segítségemre lenne szükségem. van egy elkezdett yamaha virago makettem. szükségem lenne hosszá összerakási útmutatóra és alkatrészekre. valaki tud segíteni? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| NGPETI | Adatlap | 298064 | 2009. december 28. 20:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
amikor valaki nagyon ráér...,de ötletes :o) onroad.hu/hir/magatol-osszeszerelodo-suzuki-gsx-r-video.html | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| hofy26 | Adatlap | 298063 | 2009. december 21. 20:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Szia dix! Én csak 8-9 éve makettezem festékszóró nélkül, spray-t persze használok. Pár serleg (mosonmagyaróvári is) bizonyítja, hogy lehet egész jókat összehozni. Ecsetes festést is ki kell tapasztalni, az ecset mérete, anyaga,a festék higítása, többrétegű felvitele, finom visszacsiszolása, a használt higító tulajdonságai, stb mind számít. Szerintem neki kell állni, tapasztalni, tanulni az eredményekből! Jó makettezést!Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| dix | Adatlap | 298062 | 2009. december 21. 20:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok motorosok!Kérdésem a következő: mennyire lehetne élethű makettet készíteni, festékszóró hiányában, azaz az idomokon kívül ecsettel festeném az alkatrészeket. Természetesen az idomokat Tamiya TS spray-el, festeném. Szerintetek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| sziklakks | Adatlap | 298061 | 2009. december 21. 18:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Így ahogy Bebá mondja.Azon kívűl,hogy elég macerás megtalálni a megfelelő alapozót alá,elég vastag lesz a festékréteg,és az apró részletek eltűnhetnek a makettről | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Bebá | Adatlap | 298060 | 2009. december 21. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen egyesek használnak ilyen festékeket de ezt nem kifejezetten makett festésre találták ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kbx | Adatlap | 298059 | 2009. december 21. 17:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Igen, vettem hozzá matricát, ilyen lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298058 | 2009. december 21. 13:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Pókemberes? Na. Azt hogyan? Extra matrica, festés? Az is olyasmi mint a Batman Honda? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kbx | Adatlap | 298057 | 2009. december 21. 12:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nem rossz dekor, jobb mint a kék Rossis! Az enyémből viszont Pókemberes lesz:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298056 | 2009. december 21. 12:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Kbx köszönöm szépen megint csak. Erre voltam kiváncsi. Igen tetszik a Yamaha ezen kiadása. Aztán láttam hogy nem csak a Rossi/Abe páros motorja van, hát látványosabb nekem ez a szürke-piros megoldás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kbx | Adatlap | 298055 | 2009. december 21. 11:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Megnéztem, méretre vágott maszkolót adnak hozzá, nem kell vele szarakodni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kobra | Adatlap | 298054 | 2009. december 21. 09:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Hy! Olvastam hogy használtok Prisma Color spray-t fényezéshez makettekhez. Van vmi trükkje?- vmi egyéb előkészítési munkája? Köszi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298053 | 2009. december 20. 08:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Kbx előre is köszönöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| kbx | Adatlap | 298052 | 2009. december 19. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nekem megvan, valami van benne de nem maszkoló az biztos, úgy rémlik, hogy csak sablont adnak hozzá, de majd megnézem, csak most nem vagyok a makett közelében! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zsolti1537 | Adatlap | 298051 | 2009. december 19. 10:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sziasztok Köszönöm a válaszaitokat. Akkor lennie kell benen gyárilag? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| RSVboy | Adatlap | 298050 | 2009. december 18. 21:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nah találtam neten matricát, amit a makett tartalmaz, de ahogy ezeket nézem ilyen kékes színűek, és igy nem tudom megcsinálni arany-feketére a motorot? Honnan tudnék beszerezni arany matricát? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| <<< Vissza | Tovább >>> |
| 21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
| 41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
| 61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
| 81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
| 101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
| 121. |
Sztanyi köszi szépen, örülök annak hogy tetszik. G-funk nagyon szép lesz a Yamaha.Én már annak örülnék , ha ilyen franko demo motort tudnék építeni.