<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Raybrig_89 | Adatlap | 337173 | 2009. március 26. 17:37 | ||||||||||||||||||||||||
Palesz | Adatlap | 337172 | 2009. március 26. 17:36 | ||||||||||||||||||||||||
Nagyon faja lett a dio alapja! Grat! Azt nem mondom, hogy koszold le a Pözsót, mert írtad, hogy le lesz! Egy észrevétel: 2003-ban a pilóták overall-ja is piros/fehér volt, a hitelesség kedvéért sztem azt javítsd! (ha még tudod) | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337171 | 2009. március 26. 17:24 | ||||||||||||||||||||||||
Mondhatod,ahogy láthatod direkt kikértem a véleményedet:) | |||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 337170 | 2009. március 26. 17:19 | ||||||||||||||||||||||||
Hi, mondhatom az észrevételeket vagy utána megint hallgathatom hogy ez csávó mindig csak fikáz | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337169 | 2009. március 26. 17:08 | ||||||||||||||||||||||||
A pilóták már megvannak,a dio is lényegében kész. Így a képek alapján te mit mondanál rá? | |||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337168 | 2009. március 26. 17:08 | ||||||||||||||||||||||||
Bercibácsi, Nem volt rossz ötlet! Inkább a néha "meggondolatnak" tünő hozzászólás a " rossz ötlet". | |||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 337167 | 2009. március 26. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||
Hát ha jó lesz akkor jó, de akkor ott mindennek jónak kell lenni. Fű, fa, út .. minden, ja és pilóta is kell aki olyan helyzetben van mintha igazi lenne | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337166 | 2009. március 26. 12:33 | ||||||||||||||||||||||||
Ezalatt pontosan mit értesz? Direkt az autóhoz készült,ráadásul a dio miatt koszolva is lesz az autó.. tehát a dio nélkül bután is nézne ki a koszolt autó | |||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 337165 | 2009. március 26. 10:22 | ||||||||||||||||||||||||
Ray, egy tanács tőlem is. Szerintem ne diorámán hozd az autód. Az általában csak rontani szokott a helyzeten. Legalábbis az eddigi tapasztaltok szerint. | |||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 337164 | 2009. március 26. 10:16 | ||||||||||||||||||||||||
Gabi! A rosszabb fotókat is szerintem sokan megnéznék, a fényviszonyok nem hiszem, hogy befolyásolják a különlegességeket, és bizony itt is mutattál párat. | |||||||||||||||||||||||||||
NHZsolt | Adatlap | 337163 | 2009. március 26. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||
Emese főnöke... :-) És talán így próbálta meg a véleméyneket kikutatni, de ezek után nem fogja elárulni, hogy az Övé. Egyébként ha bele gondolsz, nagyon kicsi az esély rá, de azért van, hogy valaki ilyen autót vegyen, és azt ne adócsalásból, bűnözésből, vagy bármilyen más sumákolásból tegye. Van pl örökség, nyeremény, stb. De mind írtam, erre nagyon kicsi az esély... | |||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 337162 | 2009. március 26. 10:12 | ||||||||||||||||||||||||
jól alakul, biztos tuti lesz | |||||||||||||||||||||||||||
G-funk | Adatlap | 337161 | 2009. március 26. 09:59 | ||||||||||||||||||||||||
dettó, pl hogy áll az az első kerék? | |||||||||||||||||||||||||||
trek84 | Adatlap | 337160 | 2009. március 26. 07:28 | ||||||||||||||||||||||||
Sziasztok 1/24-es Subaru Wrc matricaalapot 2004-2005-ös Scannel-ne valaki és a képet elküldené nekem? Fontos lenne. ati86@freemail.hu Megköszönném Ati | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337159 | 2009. március 26. 07:26 | ||||||||||||||||||||||||
Megmondom őszintén,a profiba nem is nagyon mernék benevezni,azért annyi önértékelésem van,hogy lássam,ott nem biztos,hogy sikert arathatnék:) Ugyan nem járok versenyekre,de szoktam nézni a versenyek képeit,és az alapján viszonylag fel tudom mérni,hogy vajon mi az a szint,ahol én lehetek azokhoz a munkákhoz képest. És Móváron erre még egy lapáttal rá kell tenni,mert ugye a legnagyobb esemény. Akkor sem leszek csalódott,ha semmit nem viszek haza,mert nekem már az is egy nyeremény,hogy ott lehettem,láthatták pár munkámat,én is másokét,és esetleg beszélhettem végre azokkal az emberekkel személyesen,akiket évek óta fárasztok online:) Köszi a felvilágosítást a versennyel kapcsolatban! | |||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 337158 | 2009. március 25. 23:31 | ||||||||||||||||||||||||
Én már most segítek neked...! Elősször is,megéri elmenni Movárra!Ha meg nem jön össze,akkor ott van Jászberény vagy majd Berci bácsiék rendezvénye Miskolcon! Szerintem itt van értelme,rögtön a mélyvízbe ugranod! A nevezésről: szerintem a felnőtt HOBBY-ba nevezz be,mivel már elmúltál 18.Móváron az első 6 legjobbat díjjazzák és nem szigorú pontozás szerint.Általában van min 20-30 autó,tehát abból az első 6-ba kerülni nagy dolog!Én elsőre a PROFI ligát nem ajánlom,mert ha rögtön abba nevezel és 1-3 helyezett leszel,akkor már mindig,mindelhol (kivéve Jászberény,hála az égnek...) a PROFI-ba kellene nevezned.Móváron meg nagyon komoly ez a kategória,amúgy is!Tehát,talán nem lenne jó rögtön elsőre,mert ha eredményes leszel a PROFI-ban,akkor megfoszthatod magad a HOBBY kategória varázsától és a lépcsőzetes fejjebbjutástól.Ha meg nem kapsz semmit a munkádért,akkor meg csalódottan mész haza és lehet,hogy nem lesz legközelebb,nemtudhatod...!Persze ez a HOBBY-tól is bekövetkezhet,de legalább megtapasztalod,hogy hol tartasz egy nagyon erős mezőnyben és segítheti a fejlődésedet. Én az elmúlt 9 éveben végigjártam a raglétra minden egyes fokát és nem ajándékba kaptam,hogy beletartozhatom egy magas szinvonalat képviselő körbe.Lépésről-lépésre kellett haladni,fejlődni,tanulni...tanulni! Merciboytól,Gerotól,Bercitől és Varsi Viktortól... | |||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 337157 | 2009. március 25. 23:08 | ||||||||||||||||||||||||
én csak egy hangya vagyok a bankban a sok közül...,ha igazgató lennék,akkor nem nagyon járnék be:) | |||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 337156 | 2009. március 25. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||
Ádám nyugi semmi gond,nincs harag. Laci topográfiából ketten is jól eligazítottak én már nem teszem.Rossz ötlet volt a Lexust feltenni. | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337155 | 2009. március 25. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337154 | 2009. március 25. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||
Azért én remélem, hogy sokan összejövünk, hacsak pár szóra is. | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337153 | 2009. március 25. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||
A belgás 205-ös nagyon ott van! Eddig még nem láttam ezzel a dekorral megépítve,pedig nagyon komoly!Csak a kerekei érdekesek. | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337152 | 2009. március 25. 21:29 | ||||||||||||||||||||||||
Sztanyi: Azért nem annyira "kár" szerintem,hogy csak az 1:1-est láttad,vagy legalábbis én nem így éltem volna meg:) Ha jól tudom a ferrari valami sajtótájékoztató féle dolgot tart,azért hozták ide a californiát is. KBX és Sztanyi: Igen,tervezem,hogy végre eljutok egy versenyre:) Azért választottam rögtön a legnagyobbat,mert ahogyan azt már sokszor kifejtettem,nem sűrűn (pontosabban soha?:P) adódik lehetőségem eljutni a versenyekre,viszont azt tudom,hogy a Móvári a legnagyobb,a legjobb,a legszebb verseny,és azon mindenképpen ott akarok lenni! Hogy hol/hogyan indulok azt még nem tudom,nem is nagyon világos egyenlőre előttem ez a része a versenyeknek,tekintve,hogy még sosem voltam versenyen:) Majd valaki "szakavatottabb" segítségét fogom kérni az ügyben Móvár előtt. Elvileg a 206-ossal indulok majd,amihez a dioráma is készül. Egyébként,ha figyeltétek volna a Groupbuild topicban a peugeot részleget,akkor nem lenne új az info számotokra:) De azért így a végén leszögezném,nem holt biztos,hogy eljutok Móvárra,csak nagyon szeretnék.Meglátjuk mi lesz a vége. | |||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337151 | 2009. március 25. 21:22 | ||||||||||||||||||||||||
Köszi a felvilágosítást. Csak azért kérdeztem, mert Gabesz rakott fel képeket a presivi kiállításról és ott volt jónéhány figyelemre mélkó vasparipa. | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337150 | 2009. március 25. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||
Nyugodtan, nem bántja a műanyagot, legalább is a SziTi biztos nem. Az ilyen Cilit Bang-ekről nem tudok nyilatkozni! Én Hideg zsíroldót használok erre a célra. | |||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 337149 | 2009. március 25. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||
Poprad az Poprád, a magas Tátra lábánál, Presov pedig Eperjes néven, Kassától északra. Nem ugyanaz :) Más. : A lefolyótisztítóval nekiesek a felninek, köszi a tippeket. Persze először csak az öntőkeret darabjának. | |||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 337148 | 2009. március 25. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Csak egy rövid hozzászólás a Poprádi (Püsi Laci ez nem Presov, mert Poprád már a Tátrában van, Presov meg nem messze a határtól, de majd BeBá kijavít, ha nem jól tudom) versennyel, eredménnyel kapcsolatosan. Szerintem a szlovákok polgári jármű téren közel sincsenek ott ahol a mai magyar járműves szekció, mely az utóbbi években látványosan fejlődőtt. A szlovákoknál továbbra is sokkal erősebb a repülő-harcjármű rész, polgári járműben egy-két embert kivéve szerintem nem igazán tudtak maradandót felmutatni. Én személy szerint azért szeretek pl a szlovák versenyekre kimenni, mert egy naposak, nem megy rá a hétvégém, jók a börzék, és a polgárit leszámítva mindig komoly a felhozatal egyéb munkákban. Az én meglátásom szerint aki igazán fejlődni akar, vagy megmérettetni magát, annak nyugatra kell mennie, mert ott sokkal nagyobb a polgári járműves tábor, komoly munkákkal, átépítésekkel. Mondjuk ehhez hozzá tartozik, hogy nyugaton sokkal inkább a kiállításon, találkozón van a hangsúly, nem a versenyen, de jó alap az összehasonlításra. Néhány képet felrakok nektek a a két héttel ezelőtti belgiumi túránkról, na ott volt felhozatal rendesen. Sajnos a fényviszonyok katasztrofálisak a sportcsarnokban, ezért a jobb képek közül válogattam. Autó biztos volt vagy 300 db (inkább több), volt olyan asztal ahol egy fickó csak egymagában kirakott vagy 30-40 rallyeautót. Ja, és az ottani börzéről csak annyi, hogy pl a Dominos srácok egy 7,5 tonnás dobozos teherautóval hozták az árulni való portékát... Gabi | |||||||||||||||||||||||||||
Tomyboy92 | Adatlap | 337147 | 2009. március 25. 20:52 | ||||||||||||||||||||||||
Tami! Az M5-öst mennyiért adod? Mellesleg ha valaki tud segíteni hogy a tamiya polírpasztát milyet használjak? course,fine,finish ? Az a helyzet H most álltam neki komolyabban autókat építeni és kéne pár info:D Köszi Tomi | |||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337146 | 2009. március 25. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||
Ha most azt mondod, hogy Te vagy a bank igazgatója, akkor azonnal lebabázok. Amúgy jólenne, ha az ilyenek tulajdonosainak min egy tucat adórendőr loholna a nyakába a nap 24 órájában. Mert ilyen kocsit becsületes keresettel nem lehet venni. (de ez csak magánvélemény) | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337145 | 2009. március 25. 20:42 | ||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337144 | 2009. március 25. 20:41 | ||||||||||||||||||||||||
Jó kis gép, remélem én is belebotlok hamarosan, bár üvegen keresztül sem volt rossz:) | |||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 337143 | 2009. március 25. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||
Ray mester elrejtette ezt az infót a beírásában...! Én nagyon kiváncsi leszek rá! | |||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 337142 | 2009. március 25. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||
egy bankba és vele szemben van a szalon.gondolom ma jött a pali vmit intézni,mert a magyar P-s rendszám már rajta van az autón,de pár hete még a szalonban bent állt! | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337141 | 2009. március 25. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||
Tényleg, nekem is csak most szúrt szemet! Jössz Móvárra? | |||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337140 | 2009. március 25. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||
Ember! Hol dolgozól, hogy ilyen gyönyörűséget látsz? | |||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 337139 | 2009. március 25. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||
Mit látok Ray! Végre eljössz versenyre?és rögtön a legjobbra? Ha úgy lesz,mint hallottam,akkor Gero és KBX is zsűrizni fog téged! :) Vagy lehet,hogy rögtön kipróbálod magad a "profi ligában" ? Hajrá! | |||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 337138 | 2009. március 25. 20:17 | ||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337137 | 2009. március 25. 20:16 | ||||||||||||||||||||||||
Bercibácsi, Elnézést,hogy müveletlenségemről teszek tanubizonyságot, de Poprád = Presov? | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337136 | 2009. március 25. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||
Szó sincs arról, hogy azért bíráltam, mert külföldi a makett! Lehet élőben jobb az autó, mert a fényképek néha csalnak negatív vagy pozitív irányba, de az összhatás valahogy nem jó számomra. Nem akartam "fikázni" ahogy azt már írtam is, kicsivel feljebb csak megjegyeztem, hogy ezekkel a hibákkal szerintem nem érdemli meg az 1. helyet, csak egy kicsit nyersen fogalmaztam! Elnézést ha ezzel megbántottam, nem állt szándékomban, remélem nem lesz belőle harag! :) | |||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 337135 | 2009. március 25. 19:26 | ||||||||||||||||||||||||
...hogy milyen lehetett a többi, az Audi-m harmadik lett.Püsi Lacinak küldtem mint Lexus fan-nak ám ennyire nem kellene bírálni mert nem hazai.Úgy kéne visszafogotnak lenni mint ha egy hazai fórumozó tenné fel, mert ott ilyesmit nem szokás leírni. | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337134 | 2009. március 25. 19:24 | ||||||||||||||||||||||||
Igyekszem szépre csinálni, de a gyártó nem könnyíti meg a dolgomat:) Hemzseg a hibáktól a kitt, stb... | |||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 337133 | 2009. március 25. 19:21 | ||||||||||||||||||||||||
ez ##&@# szép! És ismerve a munkáidat, a makett sem lesz rossz! | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337132 | 2009. március 25. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||
Ilyen kasztnival szerintem nehezen lehetne más | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337131 | 2009. március 25. 19:14 | ||||||||||||||||||||||||
Az, LeMansban futott 2007-ben, itt egy kép az eredetiről | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337130 | 2009. március 25. 19:11 | ||||||||||||||||||||||||
Vagy hideg zsíroldó, mind a kettő jó megoldás, pár perc alatt megeszi a krómot! | |||||||||||||||||||||||||||
jabel | Adatlap | 337129 | 2009. március 25. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||
Nagggyonbeteeg! Légyszi mond hogy pályaautó lesz! | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337128 | 2009. március 25. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||
Mindenféleképpen próbáld meg, szerintem megéri a fáradtságot! | |||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 337127 | 2009. március 25. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||
Most, úgy látom, hogy bőven elég lesz, de a bukókert azért sz'pat rendesen:) Nem fikázni akartam, csak csodálkozom hogy ez a makett tudott nyerni, bár nem tudom, melyik kategóriában indult mert ha gyerek vagy ifi akkor érthető! Szóval lehet, hogy egy kicsit korán ítélkeztem:) | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337126 | 2009. március 25. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||
Én volt,hogy így oldottam meg,ha kiállt a kerék (aoshima kerélnék csináltam így) A felni belső oldalán a középen lévő csonkból annyit faragtam le,hogy pont jól álljon a kerék. | |||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 337125 | 2009. március 25. 19:05 | ||||||||||||||||||||||||
Majd meglátom, hogy mit tehtek. | |||||||||||||||||||||||||||
Raybrig_89 | Adatlap | 337124 | 2009. március 25. 19:04 | ||||||||||||||||||||||||
Nagyon egyszerű LEfolyótisztító pár perc alatt tökéletesen leszedi |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Köszi az észrevételt,de az autó ami a diorámán van egy másik:) Amelyik rá fog kerülni,az a TOTAL-os ezüst,2002-es