<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
IMI | Adatlap | 342225 | 2010. január 24. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jah,a celicával annakidején én is szívtam,több matrica ment a kukába,mint az autóra :D Előzmény: (342223) apcyrobi 2010. január 24. 19:38 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
rrobbie | Adatlap | 342224 | 2010. január 24. 20:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1. A legjobb, amit valaha gyártottak! 2. Nagyon szépen fed (igaz nem elsőre). 3. Gyorsan szárad. 4. Jó a töltőanyaga, nem túl szemcsés, tökéletesen fel lehet csiszolni, polírozni. 5. Csak sajnos baromi drága. Üdv: Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 342223 | 2010. január 24. 19:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Berci bácsi!A remektől azért távol vannak, a fénykép sokat csal! A szösznélküliség még nem megy, de azért próbálkozom! A franciának az egész kasztnia el volt csavarodva, az "üvegei" karcosak úgy hogy kell még melózni rajta! A japónak a matricáit k...va szar volt feltenni, még lágyítóval is.( Na de nem versenyre készülnek!) Üdv: Apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 342221 | 2010. január 24. 19:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
helló Gabi! Hát ...köszönöm, hogy úgy érzed- rákaptam az ízére. Tényleg tetszik nekem is, csak az a tükör sima felület fújást kell még laborkörülmények között gyakorolni, hogy 1 szösz se kerüljön a felületre! Folytatás később. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ATTIS | Adatlap | 342220 | 2010. január 24. 18:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 342219 | 2010. január 24. 16:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A versenyek részbe felkerült a 2010-es lista RaPe jóvoltából, és ott megtalálhatjátok a MOK Kupa kategória listáját és szabályzatát is. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342218 | 2010. január 24. 14:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pontosan, nekem is ezek vannak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lac99 | Adatlap | 342217 | 2010. január 24. 14:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm, pl. ez: automakett.hu/termek/mr_hobby_mj-198_mr_glass_glue.html vagy ez: automakett.hu/termek/humbrol_ac5707_clearfix.html? Megpróbálok szerezni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342216 | 2010. január 24. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali, Az átlátszó alkatrészekhez van külön ragasztó, általában ninden gyártónak. A fém alkatrészek meg pillanatragasztó. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lac99 | Adatlap | 342215 | 2010. január 24. 14:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az ígért képek az alvázról. Nem a legszebb, de messziről, szódával elmegy. :-) Valamint a kaszni, az is első fújós próbálkozásom (Prisma Color Spray) - szebb lett, mintha ecsettel küszködtem volna. :-) Nem versenyre készül, nekem pedig megfelel a polcon. Két kérdés: átlátszó alkatrészeket (lámpabúra), valamint a fotómaratott fém cuccokat (biztonsági öv) mivel lehet ragasztani? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Charger | Adatlap | 342214 | 2010. január 24. 14:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raszputyin | Adatlap | 342213 | 2010. január 24. 14:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ezt a fajta alapozót használta/használja valaki? Tamiya 87044 Fine Surface Primer L White automakett.hu/termek/tamiya_87044_fine_surface_primer_l_white.html Milyen véleménnyel vagytok róla? Raszputyin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raszputyin | Adatlap | 342211 | 2010. január 24. 13:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Megoldható, hogy rendelj egyet nekem is? Nagy szükségem lenne rá. Raszputyin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 342210 | 2010. január 24. 13:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja!Én ott veszem,haver általunk is ismert boltba csak mindig elfelejtem a nevét,kérdezni meg nem kérdezem meg Tőle Pulcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 342209 | 2010. január 24. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem ,Zalaegerszeg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342208 | 2010. január 24. 13:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem véletlenül a Szücs Laci boltjába? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 342207 | 2010. január 24. 13:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! MR Hobby TOPCOAT B-501 fényes lakkot használok spray formájában 2500ft.Szolok a havernak a makettboltba és rendel Nekem. Pulcsi UI:Budapesten veszi vmelyik internetes boltba | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 342206 | 2010. január 24. 12:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen a lakk a bibis Anno egyszer én is kipróbáltam,ugyanezt csinálta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raszputyin | Adatlap | 342205 | 2010. január 24. 11:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözletem! Írtam Szűcs Lacinak lakk ügyében, de sajnos az általatok mondott Mr Hobby Fényes lakkot nem tudja beszerezni, mert nincs Európai forgalmazó a tengeren túlról meg nem küldenek. Nem tudtok esetleg másik fajtát ami van spray formában és nem eszi meg a matricákat? Már csak ez az egy dolog beszerzéséről kellene gondoskodnom és nekiállhatnék a BMW-nek. Raszputyin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 342204 | 2010. január 24. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Úgy rémlik volt egy olyan makettező kiadvány melynek a "Légierő a konyha asztalon" cí- me volt. Ez itt most úgy módosul, hogy rallye a konyha asztalon. Remek gépek készülnek a "légies" kezed alatt Robi! Gratulálok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 342203 | 2010. január 24. 11:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én már próbáltam fújni Very well lakkot, én ilyet nem tapasztaltam. Igaz, csak egy maradék alkatrész egy darabját fújtam, nem egy egész makettet. Sőt, a kétkomponensű lakkal sem volt ilyen problémám, pedig ahhoz elég durva hígítót adnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Richiem | Adatlap | 342202 | 2010. január 24. 10:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Tanácsot kérnék, vettem egy AC Cobrat - AMT- , és mikor lakkoztam le, minden ok volt, viszont most, hogy szárad ki lakk a felülete ráncsos lett, előjöttek azok a sorjahibák, amiket lecsiszoltam...Létezik az, hogy megmarta a VeryVell lakk a műanyot 3 réteg alapozon keresztül? Arra gondoltam vizpapírral az egészet visszacsiszolom addig, hogy ujra sima felülelete kapjak mindenhol, és aztán már csak egy vékonyat ráködölök a színből ujra...és ismét lakk... Mit javasoltok, valakivel már történt ilyen? Milyen lakk az ami nem "bántja" a műanyagot...ha ez volt a baj. Köszi R. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 342201 | 2010. január 24. 10:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Robi! Nagyon szépen haladsz velük, tetszik, hogy a rácsokat cseréted a Toyotán! Látom belekezdtél az egyikbe, és rögtön ráéreztél az ízére.DD Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342200 | 2010. január 23. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 342199 | 2010. január 23. 17:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fizikai akadályai vannak, mivel nem itthon makettezem, hanem otthon így most nem vagyok a közelében, mivel itthon vagyok csak hétfőn leszek otthon:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 342197 | 2010. január 23. 17:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Oké, hétfőn beszkennelem! Egyébként jó, ennél több nem is kell! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342196 | 2010. január 23. 17:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali, Be tudnád szkennelni ( vagy lefényképezni ) és mailba elküldeni? Köszi Sajna az enyém egyenlőre még nem ért ide. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 342195 | 2010. január 23. 17:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342194 | 2010. január 23. 17:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok, Meg van valakinek az Aoshima Mercedes SL 63 AMG-hez kiadott fotomaratás összeállítási útmutatója? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PüsiLaci | Adatlap | 342193 | 2010. január 23. 17:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali, Igen, nekem megvan. Átmérő 26,28 mm gumival 29,81 mm, szélesség 10 mm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Killer | Adatlap | 342192 | 2010. január 23. 16:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lac99 | Adatlap | 342191 | 2010. január 23. 15:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Épp az előbb festettem a kasznit pirosra - 80%-ban jó lesz, de a bal oldalon megfolyt az ajtónál... Úgyhogy azt majd csinálhatom újra. Alváz festése hamarosan következik, majd teszek fel róla képeket. A belső tér vackai megvannak - ecsettel továbbra is csúnyán festek, meg a maszkolást is tanulnom kell még, mert nem sikerült néhány helyen normálisan. Ha csak ezzel kéne foglalkoznom, pár nap alatt be is fejezném. :-) Jó munkát neked is és tegyél fel képeket, ha mást nem is, engem azért érdekel. :-) Szűcs Lacit szerintem ezen a mailen eléred: info@automakett.hu De hátha valaki tud privátot is hozzá, én sajnos nem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Raszputyin | Adatlap | 342190 | 2010. január 23. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözletem! Lac99 - szépen haladsz a kisautóval. Az enyém java része még dobozban pihen. Csak a kasznin dolgozgattam eddig kicsit. Tegyél majd fel képet az alvázról. Tudna adni valaki e-mail elérhetőséget Szücs Laci-hoz? Előre is köszönöm. Raszputyin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 342189 | 2010. január 23. 12:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A hajlakk egy speciális koptatási, koszolási technikához használható, és erre még festeni kell, és azt a festéket lehet utána róla lemosni. Ennek a tachnikának Ákos a nagymestere, de fedő lakknak nem jó, csak köztes lépcsőnek a koptatás elött. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacc | Adatlap | 342188 | 2010. január 23. 11:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A szándék és az elhatározás megvan, aztán majd kiderül mi sül ki belőle. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bebá | Adatlap | 342187 | 2010. január 23. 11:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A hajlakk első sorban hajra jó.Vannak makettezők akik a festés valamely szakaszában használják mert úgy tudom lemosható. Polgáriban nem tudom ki használja de a jármű végső lakkozására szerintem nem alkalmas. Autó maketthez többféle lakk kapható ami kiváló eredményt ad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kovacsbt | Adatlap | 342186 | 2010. január 23. 11:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem lakkozni. szerintem te a koptatásnál olvastál a hajlakkról. Lehet már egész olcsón venni lakkot nem éri meg spórolni pláne egy szép kocsinál :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ferrara88 | Adatlap | 342185 | 2010. január 23. 10:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Olvastam a múltkor más fórumokon, hogy vannak makettek amiket lehet hajlakkal is lakkozni. Az autómaketteket lehet? És ha igen akkor matricázás előtt vagy után? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Petter | Adatlap | 342184 | 2010. január 22. 22:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezek lennének, meg fekete, és 2 fehér. 150ml, 500ft/db. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 342183 | 2010. január 22. 22:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hú ez még feljavítás után is nagyon tré lett. Az a kaszni rosszabb mint ha a semmiről indulna az ember. Még a fuji e30 M3-asát is messze alul múlja. Lacc! Örülök hogy segíthettem. Egyébként nekem is régi tervem megépíteni, de előbb az M3. Valakinek egyébként nincs meg véletlen szinkronosban a "Manta a Film"? Mert a "Manta Manta" meg van (bár németül az igazi) de az előző még nincs. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 342182 | 2010. január 22. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
De egy gané kitt apám!:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacc | Adatlap | 342181 | 2010. január 22. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hú, köszi Mpower! Pont erre gondoltam :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kbx | Adatlap | 342180 | 2010. január 22. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sztanyi | Adatlap | 342179 | 2010. január 22. 17:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Van 3db autó makettem,amiket a közeli és távoli jövőben sem fogok befejezni,ezért ha vkinek kellene és befejezné,vagy újra csinálná,akkor megveheti. Árak megegyezés szerint.Akit érdekel tegyen ajánlatot és megegyezünk. peter.stankovics@gmail.com címre. -Tamiya M-B 500 SEC Lorinser -Heller M-B 300 SL Gullwing -Revell Corvette Z06 üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 342178 | 2010. január 22. 16:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jé egy olyan Peugeot-ot tavaly én is csináltam.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 342177 | 2010. január 22. 15:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv mindenkinek.Kb. 2 hónappal ez előtt jártam itt utoljára és most így áll a dolog. Sajnos közben másra is elcsábultam, így az is készül. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 342176 | 2010. január 22. 15:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 342175 | 2010. január 22. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vannak azért már próbálkozások ebben a témában. www.forum-auto.com/automobile-pratique/modelisme-modeles-reduits/sujet426.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacc | Adatlap | 342174 | 2010. január 22. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi gond, a képem valóban csalóka volt! A képkeresésbe annyira még nem merültem bele, részletfotókat nem tudom mennyire lehet majd találni,- arra gondoltam -, de majd szétnézek a nagy világhálón. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mpower | Adatlap | 342173 | 2010. január 22. 13:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boccs Lacc tévedtem, mert abból a képből indultam ki hirtelen amit beraktál, az meg egy 400-as replika, mert tényleg egy alap kaszni. Az eredeti 400-asnak tényleg voltak sárvédő szélesítései, de ahhoz méretet nem tudok, képpel meg tele van az itnernet. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |