<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
121., | 122., | 123., | 124., | 125., | 126., | 127., | 128., | 129., | 130., | 131., | 132., | 133., | 134., | 135., | 136., | 137., | 138., | 139., | 140., |
141., | 142., | 143., | 144., | 145., | 146., | 147., | 148., | 149., | 150., | 151., | 152., | 153., | 154., | 155., | 156., | 157., | 158., | 159., | 160., |
161., | 162., | 163., | 164., | 165., | 166., | 167., | 168., | 169., | 170., | 171., | 172., | 173., | 174., | 175., | 176., | 177., | 178., | 179., | 180., |
181., | 182., | 183. |
zsorzsy | Adatlap | 383120 | 2010. június 7. 22:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383119 | 2010. június 7. 22:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ori | Adatlap | 383117 | 2010. június 7. 21:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak! Kezdenem azzal,hogy gratulalni szeretnek Zsorzsy komamnak(ha megengeded,hogy szolitsalak igy),pardonak jobbulast! A Volvo nagyon popec lett! En nekem ma volt 2 vizsgam es nem tudtam felmenni,de a Renaulthoz mar meg van a fulkenek a szine,az alvazat lefujtam es majd ha minden jol megy,akkor szepen lassan csinalgatom is! Patrik! Hogy-hogy nem sikerult befejezni? Wittman! 1:200 szep kis leptek,mit ne mondjak!:D Udv.: Ori | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 383116 | 2010. június 7. 21:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia setle1! A Hungaronak nem volt Globetrotterja, csak a Peklarnak. Volvoból csak az FH-s sorozattól kezdték el venni a Globetrotter fülkét, addig csak lapostetőset. Asszem az R-s Renault volt az első magasfülkés típus a HC-nál. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383115 | 2010. június 7. 21:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Geri! Küldjed apa,küldjed mert aaz ottlévőkőn kivűl nem látta senki a szépségeid,ugyhogy adjál a fotoaparátnak!DDD Mellesleg aug 21-re van programotok Hc barátoddal karőltve? Mert ha nincs kirándulhatnátk egyett ide Zalába! Üdv tesó! zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FNmodell | Adatlap | 383114 | 2010. június 7. 21:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Setlel! sok sikert! nekemis ez a célom...:D ( 1:1 ) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wittman44 | Adatlap | 383113 | 2010. június 7. 20:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy tesóm! Ügyes voltál Berényben le a kalappal elötted, és gratula csak igy tovább, ja és javulást a párodnak. Üdv Papirman! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wittman44 | Adatlap | 383112 | 2010. június 7. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szuper gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
geri7.0 | Adatlap | 383111 | 2010. június 7. 20:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Gabi! Köszönöm a törlést/aktiválást!Tegnap este már kezdtem kétségbe esni,majd pánikba,de végül minden megoldódott! Zsorzsy! Csatlakoznék az előttem szólókhoz és gratulálnék a dobogós helyezéshez!A képeket nem fogom elfelejteni!A hét második felében már lesz is egy!Még azt had kérdezzem meg,hogy amik ott voltak J.Berényben,azokat is felrakhatom?Legalább tovább tartana! GPatrik! Szépek a Bositrias "vasak"!Remélem mihamarabb látunk képeket a rönkszállítós Scania végső állapotáról! Üdv Geri7.0 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FNmodell | Adatlap | 383110 | 2010. június 7. 20:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wittman44 | Adatlap | 383109 | 2010. június 7. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Denk, és mindenkinek üdv. Ma csináltam pár képet ami szerintem kihozza a makett szépségét, ami a Kv-t illetti még van kb egy nap melom vele aztán jöhet a Lajta monitor. Azt saját terveim szerint csinálom és ha tökéletesen sikerül akkor a terve nálam lesz kapható :)csak az 1/200-as méret lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 383108 | 2010. június 7. 16:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello!setle1 szertnék makettet venni ha van eladó írj nemetharnold10@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 383107 | 2010. június 7. 16:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello!setle1 szertnék makettet venni ha van eladó írj nemetharnold10@citromail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383106 | 2010. június 7. 16:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Te GERGŐ fiu! MI TÖRTÉNT,MI EZ AZ ELBUCSUZÁS? Kérlek válaszolj majd légyszi! Akár magánban is megkereshetsz,ha gondolod! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383105 | 2010. június 7. 16:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia setle ! Én ugy tudom,hogy nem volt glob-os,de ha tévednék,majd kijavítanak a nagyok! én is bajban voltam,mert két volvot is beszereztem,de igazából egyik sem tökéletes! Igy egyenlőre nálam spejzolva van a HC téma! DDD Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 383104 | 2010. június 7. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Valaki tudna segíteni,mert hiába töltöttem ki a regisztrációnál mindent,az adatlapomon semmit sem találni,csak annyit ír,hogy még nincsen regisztrálva.A segítséget előre is köszönöm. FNmodell Az emailcímem:setle@citromail.hu.Üdv:Laci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FNmodell | Adatlap | 383103 | 2010. június 7. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Setlel ha megadod az e-mail cimed ha érdekel a volvo aszt megdumázzuk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FNmodell | Adatlap | 383102 | 2010. június 7. 14:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gratullálok az ezüsthöz zsorzsi! és köszi mindenkinek a tippeket :D aszthiszem csinálok egy hűtőset csinálok... vagyis lehet megprobálok épiteni egy pótot... majd meglátom... ui.: patrik! szép kis flotta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 383101 | 2010. június 7. 11:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gabi! Köszönjük hogy részt vehettünk! Szia SzGergő! Hátte hova mész? GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 383100 | 2010. június 7. 11:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nos pár berényről kimaradt részlet. Még múlthét elején felmatricáztam a bositrás gépeket, scaniak kaptak indexeket. Tegnap pedig Zsorzsy bátyónk ötleteit kezdtem el kivitelezni az üvegszállítón. Mondjuk legközelebb jó volna úgy helyet kapni, hogy egy kupacba legyenek a 87esek, mert így elég szétszórt volt. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383099 | 2010. június 7. 11:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mindenki! Örültem,hogy itt lehettem köztetek,még ha nem is ismerjük személyesen egymást!Búcsúzom a fórumtól,de a picikéktől azért nem és folytatom a munkát ahogy időm engedi.Köszönöm a segítségeket,véleményeket,kritikákat!Mindenkinek további jó munkát és gyűjtögetést! Sziasztok! Üdv. szgergő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383098 | 2010. június 7. 11:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Először is GRATULÁLOK az ezüsthöz,azt a Volvo-t elcserélném egy Rábára:))) Abban biztos voltam,hogy rajt vagy a Rába témán,és megoldod!Ezzel a "titokkal" én is szembetaláltam magam,de valamilyen szinten azért csak megoldottam magamtól,és rájöttem nem is olyan nagy dolog az a "titok",ezért ajánlottam a segítséget,és most van is spájzolva felesleges Rába alapom is,de persze nem erőszak a disznyótor:))). Kusti mester valóban nagy HC szakértő,sokat tud róluk,és gyönyörűek a 24-es munkái,minden elismerésem az övé!Viszont 87-ben még nem mutatta meg magát,és ez azért más mint a nagy. Minden jót,és további szép sikereket! Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 383097 | 2010. június 7. 09:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 383096 | 2010. június 7. 09:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a részvételt, hogy eljöttetek, és elhoztátok a kicsiket. Külön örülök, hogy sikerült megismerkedni személyesen is azokkal, akikkel eddig csak itt, vagy telefonon beszéltem. Megint bebizonyították, hogy van létjogosultsága a kategóriának, és nagyon szép munkákat t kihozni a kicsikből is! Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 383095 | 2010. június 7. 09:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Aktíváltalak, most már élő a regisztrációd. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 383094 | 2010. június 7. 09:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy! Gratulálok neked! Patrik! Szép lett a rönkös Scania! :-) Szép hetet mindenkinek! üdv SzerNoh | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
denkmeyer | Adatlap | 383093 | 2010. június 7. 08:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Wittman! Jól néz ki a Csaba és a KV! Persze az őrház is szép. Én a Csabát valamikor 1/144-ben csináltam meg fából: http://memoir44.hu/showImage.php?kep=102 denk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383092 | 2010. június 7. 00:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383091 | 2010. június 7. 00:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gergő! Sajnos nagy titok lengi körü ezeket a vasakat,mert semmi válasz! Tudod már kezdem azt gondolni,hogy amihez nincs köze az embernek arrol nem tud érdemi választ adni! De ne agodj lesz megoldás,rajt vagyok a témán,és Kusti egy hatalmas kapaszkodó ebben a Hc témában,azokívül egy hatalmas jó arc! DDD FN! Neked is őt javaslom elsősorban,és fogadjátok meg a tanácsait,mert nagyon nagy HC Fan! Üdv zsorzsy! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383090 | 2010. június 7. 00:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesó! Köszönöm a képeket nagyon fain! Ne feled,hogy minden hétre tartozol egy szerelvény képével! Üdv zs! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 383089 | 2010. június 7. 00:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok csöppök! Már megint én vagyok a utolsó,de sajnos párom még mindig nagyon beteg így ő volt az első! Viszont ez sem változtat azon,hogy felejthetetlen hétvégét tölthettem az Makettinfo nagy ászaival,és még jópár ember társaságában Berénybe,amiért köszönettel tartozom PULCSI-barátomnak aki uti,és hállótársam volt, (Nem rosszara gondolni pervez banda!)valamint GABIBÁCSINAKés az info csapatának! A hétvége megkoronázása számomra a Patrik álltal már említet ezüst érem volt, ami Snapple barátom a képeimen látható,és nem látható csodái mellett (amiktől nem volt hajladó megszabadulni,pedig már a holdat igértük neki)egy hatalmas elismerés számomra! Remélem jövöre méltó ellenfeled lehetek a tölled vásárolt HOT ROAD-al amit szintén láthatok a képk közt! Mégegyszer köszönet a vendéglátásért,a barátságért, az elismerésért,és remélem,hogy augusztusban minnél többeteknek adhatjuk vissza ezt az érzést itt Zala szívében! U.i: Fogadjátok szeretettel a képeimet hovatartozástó függetlenűl! (Viz , Föld , Levegő ) És tessék elolvasni a képek alatti szöveget ahova irtam mert önmagáért beszél! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383088 | 2010. június 6. 22:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ezt jól leírtam:))) Szóval ha lenn marad a 3. tengely is... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383087 | 2010. június 6. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja értelek!De szerintem ha lenn marad mind a 3. az sem gond,mert rakottan ez a helyzet ha jól tudom! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 383086 | 2010. június 6. 22:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én úgy csinálnám, hogy a 2. tengelyt kiemelném tehát a tengely fölé tenném a drótot, de ha úgygondolod, hogy kicsit faragsz, akkor a 3.tengelyt picit megülteted és alá teszel drótot, de ugyanígy érdemes megcsinálni a 2. tengelyes dolgot is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383085 | 2010. június 6. 22:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 383084 | 2010. június 6. 22:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nos pár szót ejtenék Berényről! Egy rendkívül jól megszervezett rendezvény volt, bár ez már nem meglepetés, hiszen évről évre hasonló a színvonal. A díjazottaknak: Zsorzsy a Max Bögl volvoval elhozta az ezüstöt, és az Index 87es topikban tevékenykedő Snapple elvitte egy atomdurva csopperrel az aranyat, és persze a vele járó ifát. A bronzot egy számomra ismeretlen kolega egy Unimog diorámávval vitte el. Nem irigykedik! Gratulál! :D Szóval ezzel a pár sorral gratulálnék a helyezetteknek. Jövőre remélem nagyobb létszámmal jelen leszünk innen a fórumról is. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
geri7.0 | Adatlap | 383083 | 2010. június 6. 22:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Patrik! Mert nem az enyém!M.I. barátomé!Majdnem sikerült regisztrálnom,majd mégse!:)Eljutottam a regisztráció aktiválásáig és utána nem hajlandó belépni!A szemét!Ötlet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 383082 | 2010. június 6. 22:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló.Szép lett szerintem a volvó,de ha neked nem tettszik,akkor add el nekem.Nagyon fáj a fogam az ilyen hc-s modellekre.Szeretnék legalább egy rábát,és egy volvót a régi gépek közül.Mivel nem könnyű beszerezni és átalakítani ezeket a modelleket,és nekem se időm,se felszerelésem nincsen hozzá,így csak csorgó nyállal nézve sóvárgok egy ilyen modellért.Esetleg nincsen valaki az ismerőseid között aki vállalna ilyen átalakítást?Közben csináltam pár talán jobb minőségű képet az eddigi beszerzéseimről.Ha esetleg valamelyikkel kapcsolatban van valakinek észrevétele/esetleges átalakításra,vagy egyébb/az kérem jelezze.A képeken látható eggyik dpd-s szerelvényt elcserélném bármilyen más típusú szerelvényre.A lényeg,hogx ne mercedes legyen.Üdv:Laci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 383081 | 2010. június 6. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Geri! Baba a liaz! Mért nem hoztad berénybe? GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 383080 | 2010. június 6. 21:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jajj Kusti! Okoskodsz itt össze vissza...:D Jó az úgy ahogy van, ilyen apróságok nem számítanak...:) Mondjuk azt már nem nagy csucc bogisra megcsinálni, csak kell két drót a 2. tengely fölé, ami azt a kereket kiemeli picit. GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kusti | Adatlap | 383079 | 2010. június 6. 21:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fnmodell! Azok a Volvok bogisok voltak. Ebből a szériából ami 3 tengelyes votl az csak bogis volt. A későbbi F12 (2) szériából már voltak duplahúzósok a HST-nél. A pótnak inkább hűtőset javasolnám. Ponyvással nem igen mászkeráltak. Üdv! Kusti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
geri7.0 | Adatlap | 383077 | 2010. június 6. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383076 | 2010. június 6. 21:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nincs ezzel gond,és szerintem az sem nagy vész hogy magasított tetős a picike!Szuper lesz ha kész lesz,nekem is szerepel a tervekben ez a gép,de hűtővel.Az első lőköst gondolom ezüstre,a tetőt meg fehérre,még átvarázsolod.Én várom,hogy fog kinézni ponyvással... üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FNmodell | Adatlap | 383075 | 2010. június 6. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wittman44 | Adatlap | 383074 | 2010. június 6. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
arnold | Adatlap | 383073 | 2010. június 6. 13:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383072 | 2010. június 6. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem nincs olyan képem amin ponyvást húz.De ha húzott is olyat,én ezzel a Rába póttal tudom elképzelni,vagy tartállyal esetleg de olyanom sincs...ha tévedek a többiek kijavítanak majd! üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
FNmodell | Adatlap | 383071 | 2010. június 6. 09:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm... egy iet szeretnék csinálni csak ponyvásba! nemtudom hogy van -e valakinek képe deha igen akkor tegyetek !:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383070 | 2010. június 5. 22:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy! Gratula a MAN-hoz és Volvo-hoz,nagyon jól néznek ki! Kaptál választ mejzi-től Rába ügyben?Ha segíthetek szólj! üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szgergõ | Adatlap | 383069 | 2010. június 5. 22:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
121., | 122., | 123., | 124., | 125., | 126., | 127., | 128., | 129., | 130., | 131., | 132., | 133., | 134., | 135., | 136., | 137., | 138., | 139., | 140., |
141., | 142., | 143., | 144., | 145., | 146., | 147., | 148., | 149., | 150., | 151., | 152., | 153., | 154., | 155., | 156., | 157., | 158., | 159., | 160., |
161., | 162., | 163., | 164., | 165., | 166., | 167., | 168., | 169., | 170., | 171., | 172., | 173., | 174., | 175., | 176., | 177., | 178., | 179., | 180., |
181., | 182., | 183. |
Gyurjunk!
DDD!