<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
121., | 122., | 123., | 124., | 125., | 126., | 127., | 128., | 129., | 130., | 131., | 132., | 133., | 134., | 135., | 136., | 137., | 138., | 139., | 140., |
141., | 142., | 143., | 144., | 145., | 146., | 147., | 148., | 149., | 150., | 151., | 152., | 153., | 154., | 155., | 156., | 157., | 158., | 159., | 160., |
161., | 162., | 163., | 164., | 165., | 166., | 167., | 168., | 169., | 170., | 171., | 172., | 173., | 174., | 175., | 176., | 177., | 178., | 179., | 180., |
181., | 182., | 183. |
setle1 | Adatlap | 386262 | 2011. július 20. 17:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pozary | Adatlap | 386261 | 2011. július 20. 14:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia P8!Mivel vágtad el a fülkét?Nekem is lesz egy ilyen elvágásom de még nem csináltam ilyet,őszintén mondva kicsit parázok tőle...lehet több donort kell majd szereznem...üdv pozary | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 386260 | 2011. július 20. 07:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Építs előtte egy kamiont amivel elviszed a pakkokat, és emelő hátfalas legyen, hogy ne keljen sokat emelni. :-) üdv SN | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 386259 | 2011. július 19. 21:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy: Értem hát, csak imádom Imit, ha tippelhet... :-) Amúgy ötletem már van, most egy szakadt felépítményen kísérletezem ki az eljárást. Addig pihenésképpen elfűrészeltem egy Merci kabint, hogy majd ez lehessen belőle. 80-as évek - Shell-Interag. Képekért köszönet MésM barátomnak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386258 | 2011. július 19. 20:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszi mindenkinek! P8! Imi barátom megaddta a válszt a kérdésedre, azt hittem érted mire gondoltunk Gabival!DDD Szer Noh! Szeretnélek egyszer kirabolni terepasztalilag ! Tudod miket tudnék beregni rajtuk mikor futnak körbe körbe a vonatkáid? De csak ha egydül vagyok,mert társaságban elég cicki lenne!DDD! Neo954! Nekem is van ilyen John Deere-m de nem mertem még megpiszkállni ,de most elgodolkodtattál! Grat hozzá! Setle! Ave kis kukásom! Nyertél vagy két kortyot mert több nem fér a kontiba !DDD Amugy faja paripa! Drága Gerikém! Ott igyis-ugyis ki lenne csomizva,de Lila biztos jobb lesz! Feltéve ha egyszer elkészül! Ráültél mint Patrik a rönkszállitójára!DDD Nem szekálásból irtam imádlak titeket! Üdv apraja falva! Zsorzsy! U.i.AUG 20. hétvégén versennyel egybekötött kiállítás les nálunk Zalaegerszegen! Ha valakinek kedve lenne csatlakozni örülnék! Számítok rátok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 386257 | 2011. július 19. 06:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Setle1! Szép nagy doboz 7UP! :) Imi! Ha nem férsz már el otthon, nálam van hely. :D Patrik! Nem, a kabintető, a korlátok, a létra és az egész kabin alsórész, illetve a ferdefeldordó (amire a vágóasztal csatlakozik) az ilyen rugalmas műanyag. A létrán csak a korlátok, és a zsámoly része van fémből. Egy ilyen összesütési helyhez raktam a forgástengelyét ami egy egyszerű szeg feje felmelegítve belenyomva a műanyagba. A képen látszik a fém rész amit csináltam, és a T-s gépen a gyári megoldás. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 386256 | 2011. július 18. 22:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gpatrik | Adatlap | 386255 | 2011. július 18. 22:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Zsorzsy! Nagyon komoly kis gépet faragtál belőle, igazi amcsi gép lett. P8! Jól néz ki a volvo, tettszik a kiskerekű pót is. Neo! Az első kép nagyon tettszik, mintha rendesen lenne. :) Az egész gép fémből van amúgy, tehát a létra is? SzerNoh! Jók lettek a képek, a fák is tettszenek. Mondjuk egy építő jellegű javaslatom lenne, hogy egy picit szürkés barnás festéken áttolnám a billencsesek kerekeit, hamár a billencs része koszolva van. De csak egy ötlet...:) Imi! Jó lett a polcod, én is kezdem kinőni, viszont rájöttem, hogy nem kell mindent kiszedni a dobozából,4 megáll egymáson és relatíve jól is mutat, és nem porosodik...:) Üdv.: GPatrik | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386254 | 2011. július 18. 21:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok! SZN.: Gratulálok a rendezvényhez! Nagyon jó lehetett. Ahogy ígérted nem fukarkodtál a képekkel. P8.: Zsorzsy szerintem a sarkokra gondolt ahol le van fűzve eggyütt az oldal és a hátsó ponyva! Mégegyszer grat! Szép lesz ha elkészül. Én most elvonulok Szfehérvár környékére megint 3 napra utána majd valamit talán tudok hozni. Ma új helyet kaptak a járgányok megint. Már nem fértem el!:D Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Geri7.0 | Adatlap | 386253 | 2011. július 18. 19:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy! Gratulálok az "amcsi" vasadhoz!Ismét szépet alkottál!Nyugodtan hagyd így dioban,legalább több lesz az esélyem jövőre... :) A pólóra még visszatérünk! P8! Szépen alakul a Volvo!Kíváncsian várom a végeredményt! Aki nem volt ott a hétvégi kiállításon,az bánhatja...!Jövőre tessék jobban igyekezni! Üdv:Geri! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
inkar | Adatlap | 386252 | 2011. július 18. 15:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm mindazoknak akik megtisztelték a kiállítást jelenlétükkel! Külön örülök azoknak, akiket csak most sikerült megismernem személyesen (setle, d-sped, fender(ferde)gitáros)! Remélem még sokszor találkozunk! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 386251 | 2011. július 18. 15:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Zsorzsy! Király lett az amcsi vas! péNyolc! Nagyon jól néz ki a szerelvény! Anol! Akkor ez a masina hasonló anyagot csinál mint a CCM kukorica, csak azt silózóval csinálják, és a csuhélevél is belekerül. Szerintem otthon amit találsz abból meg lehet csinálni: kemény sima papírlap (Siku doboz) pillanatragasztó, maradék makett öntökeret stb stb. SzerNoh! Nem semmik a képek! Részemről pedig végeztem a WTS közúti verziójával, még a vágóasztal kocsi van hátra, illetve csinálok egy levehető nyitott magtartály változatot. És a kombájnos is a helyére került. :) Kicsit napoztunk. :) Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 386250 | 2011. július 18. 14:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Második részlet, a saját állomásról készített képek, és az éjszakai üzemem képei. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 386249 | 2011. július 18. 14:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretném feltenni a 2011-es Északi kiállítás képeit 2 részletben. Jó képnézegetést kívánok mindenkinek. üdv SzerNoh | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 386248 | 2011. július 17. 23:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ööö... ponyvatoldás? Egy darabból van rátéve... És igen, így csupasz és még furán áll... ez a kísérleti járművem. :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386247 | 2011. július 17. 22:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia P8! Te is vastagon fordítva szeded a gyogyszert de nagyon faja! Valami fasza ponyvalefüzőt kéne kitalálnod ,és az talán kicsit tompítaná a ponyvatoldásokat,de ügyivagy te megoldod szerintem ezt is! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gabi | Adatlap | 386246 | 2011. július 17. 20:48 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tök jó eddig a szerelvény! Tetszik a ponyva is, csak a az oldalaknál a hajtáok állnak el egy kicsit, ha azt meg tudod oldani, akkor nagyon tuti lesz. Gabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 386245 | 2011. július 17. 19:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Direkt nem koszolok, gyűrök, tépek meg semmit... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386244 | 2011. július 17. 19:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Pofás lesz ez a volvo! Én utoljára a az eggyik Ivecomra vastag nejlontáskából csináltam ponyvát/tescos, sparos stb/. Egy kicsit meggyűrtem igy olyan lett mint amit már megtépázott a menetszél! csak egy tipp.Ez tetszik amit te összehoztál. Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386243 | 2011. július 17. 19:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy! Nagyon pöpec lett ez a kis vas. Holnap kereslek majd privátban! Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 386242 | 2011. július 17. 17:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 386241 | 2011. július 17. 13:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A szemek roppantását követően egy csiga segítségével akár közvetlenül a szállító járműre hordható a már „kész” roppantott takarmány. Baktérium vagy nedvesség hozzáadása sem igényel külön kialakított teret vagy gépezetet. a roppantás folyamata közben speciális szabályozható szivattyú végzi a feladatot. Forrás: www.takarmanytarolas.hu/roppant.htm (direkt így akartam!) Efféleség. Miből lehete megcsinálni szerinted ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 386240 | 2011. július 16. 21:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Halihó! Zsorzsy! Rendben! Egyenlőre aratok. :) (kép) Este 9-10 körül jutok géphez, akkor sem sokat, megtennéd, hogy írsz egy mélt a poloval kapcsolatban! Előre is köszönöm! Anol! Milyen szemroppantókocsi? Én ilyenről még nem halottam. :) Közelítő kocsit láttam, kezeltem, de az nem roppant szemet, a feladata a kombájnoktól összegyűjteni a magot, és kamionra, vagy másik traktorra rakni. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386239 | 2011. július 16. 21:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nos ime az amcsi vasam,elkészült! A pot teljessen saját gyártmány kivéve a kerekek. Kapott egy kicsi diot is, hogy dobozban lehessen szállítani majd! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386238 | 2011. július 16. 21:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia IMI! Igen a többit magánban beszéljük meg! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386237 | 2011. július 16. 13:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsorzsy! Ha már nem is tudok elmenni egyenlőre megismerni titeket sehova legalább egy polót csináltathatnék ha sikerül elmennem legyen! Privátban kell intézni? Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 386236 | 2011. július 16. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valami szemroppantó kocsi kéne még meg 1-2 öszkerekes billencs... De nagyon kafa! Zsorzsy:Te sem vagy semmi.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anol | Adatlap | 386235 | 2011. július 16. 12:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valami szemroppantó kocsi kéne még meg 1-2 öszkerekes billencs... De nagyon kafa! Zsorzsy:Te sem vagy semmi.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386234 | 2011. július 16. 08:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Neo! Kis traktoros nyugodtan aras,száncs,vess, semmi határidő nincs ha kell szólj, és csinálltatom! üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 386233 | 2011. július 16. 00:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép Estét! Zsorzsy! Pöpec polo lett! Értekezünk róla, van valami határidő? Imi! Igaz, de nem akarok nagyzolni tudod. :D Bőven jó ez a 328i. Majd egy kistehert kell beszereznem, valami combo, vagy caddy félét felvezető autónak, ha indulok aratni. :) A WTS-en közben elkészültem a létrával, már csak a tükrök hiányoznak róla. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386232 | 2011. július 15. 23:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kissé önzö modon,de csinálltattam magamnak egy polot, ami minket, illetve egy másik oldalt képvisel, ahol jelen vagyok az álltalam vélt legnevesebb emberek közt a méretarányunkal! Üdv zsorzsy! U.i: Ha érdekel valakit 4500 Ft névraszolóan,de csak a makettinfos logo lesz rajt a névvel! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
péNyolc | Adatlap | 386231 | 2011. július 15. 22:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó, átadó, lízingelhető, visszanemfizetendőkölcsön, ajándék :-) 4-es Scania kabinja? És ha van akkor kettő darab is van? :-) Erősen leharcolt, törött is érdekel... Üdv.: p8 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
inkar | Adatlap | 386230 | 2011. július 15. 22:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia, akkor ott talizunk! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386229 | 2011. július 15. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok! D-sped! Nagyon jó képek. Egyre jobban bánom hogy nem tudok ott lenni! Zsorzsy! Elmebeteg az ember!Egy két képen olyan mintha nem is modell lenne a Daf! Neo! Szezon van nálad rendesen! Ilyen munkagépek mellé minimum egy 750i passzol:D Laci! Szépek a járgányok! Gratulálok! Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 386228 | 2011. július 15. 17:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Neo954 | Adatlap | 386227 | 2011. július 15. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Először is gratulálok a kiállításon résztvevő embereknek, illetve mindenkinek a beszerzéseihez, munkáihoz. Szerencsére a tegnapi vihar miatt ma leálltunk, úgyhogy van időm egy kicsit játszani. Ma valószínűleg nekilátok a T670-esnek, tegnap egy táblán arattam egy ilyen géppel, esőszünetben jól meg is nézegettem. :) Szereztem még egy járgányt is, ha már ekkora a gazdaság, igazán megérdemlek egy bömöst. :) Illetve még annyit, ha időm engedi, és van rá igény a következőkben szívesen vinnék kiállításra pár nagy zöld útakadályt. :) Képek. Üdv.:Neo | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
inkar | Adatlap | 386226 | 2011. július 15. 09:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Fogalmam sincs hova kevertem, de előkerítem az biztos! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
d-sped | Adatlap | 386225 | 2011. július 14. 23:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Karcsi! Szombat délután szeretnék menni ha összejön! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
setle1 | Adatlap | 386224 | 2011. július 14. 22:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok.Pár nem túl jó kép a mostani beszerzéseimről.Némelyik már látható volt a Gergő /SzerNoh/ álltal feltöltött képeken.A képe látható Scania pár alkatrésze ugyan hiányzik,de ezt majd pótolom,hogy egy komplett vontató legyen. Imre.Látod a türelem rózsát terem.Megjött a Hunlandos alapanyag az állatszállító pót elé. Zsorzsy.Jó ez az oldal. Inkar.Érdeklődnék,hogy a Scania előkerült-e? Üdv:Laci. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pozary | Adatlap | 386223 | 2011. július 14. 21:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsorzsy!Hát ez tényleg nagyon kemény!Csak ámulok és bámulok,aranyból van a keze az emberünknek az biztos.Kösz az értékes infót valamikor majd jobban átnyálazom az oldalát.Mégegyszer köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386222 | 2011. július 14. 21:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretnék veletek megosztani ismét valamit! Az én 87-es példaképem Transmar,aki ismét transzba ejtett! Ime legutóbi betegsége! www.transmar-logistik.de/web/ Jó nézegetést,érdemes átnyálazni az oldalát szinte mondhatnám ,hogy kötelező olvasmányként ajánlanám mindenkinek! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
inkar | Adatlap | 386221 | 2011. július 14. 20:15 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia d-sped! Jössz kia hétvégén? Mert akkor viszem a cuccodat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gumikacsa | Adatlap | 386220 | 2011. július 14. 10:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Valaki segítene nekem? Az 1:87-es 40-es, és a 20-as konténerek méretei kellenénék (hossz, szélesség, magasság). Lehetőleg század mm pontosságig. Esetleg egy-két jó minőségű kép is jól jönne. Akár privátban: tibi_29@freemail.hu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
d-sped | Adatlap | 386219 | 2011. július 14. 09:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386218 | 2011. július 12. 22:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs de én egyszerűen nem tudok linket beszúrni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386217 | 2011. július 12. 22:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! A vaterán van fent egész türhető áron ha neked annyit megér! Kibri, Kopinyul7 árulja! Rmélem tudtam segíteni! Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SzerNoh | Adatlap | 386216 | 2011. július 12. 21:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Imre! Nem tudom nem mértem meg, lehet hogy elmegy... de lehet hogy hozzá kell nyúlni majd. A platóra meg erre gondoltam ha cserélni kellene vasutmodell.com/kibri-14030-mercedes-benz-billencs Esetleg nincs ilyen készlete elfekvőben... vagy nem tudja valaki a plató méreteit? szép estét SzerNoh | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
erosimre | Adatlap | 386215 | 2011. július 12. 21:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! SzN! Én valami bontott cuccból csinálnám meg! Egy észrevételt engedj meg:Nem lehet hogy rövid lesz a tengelytávja a kéknek az eredetihez képest? Zsorzsy! Neked tényleg van valami bajod!:D Szuper a kapu! A Hörmann csak jelenthet. Üdv.:Imi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsorzsy | Adatlap | 386214 | 2011. július 12. 20:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tes! Látod a mühely nyitva áll! Küld mod mennyi a többi az én dolgom! Üdv zsorzsy! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
DIO | Adatlap | 386213 | 2011. július 12. 20:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67., | 68., | 69., | 70., | 71., | 72., | 73., | 74., | 75., | 76., | 77., | 78., | 79., | 80., |
81., | 82., | 83., | 84., | 85., | 86., | 87., | 88., | 89., | 90., | 91., | 92., | 93., | 94., | 95., | 96., | 97., | 98., | 99., | 100., |
101., | 102., | 103., | 104., | 105., | 106., | 107., | 108., | 109., | 110., | 111., | 112., | 113., | 114., | 115., | 116., | 117., | 118., | 119., | 120., |
121., | 122., | 123., | 124., | 125., | 126., | 127., | 128., | 129., | 130., | 131., | 132., | 133., | 134., | 135., | 136., | 137., | 138., | 139., | 140., |
141., | 142., | 143., | 144., | 145., | 146., | 147., | 148., | 149., | 150., | 151., | 152., | 153., | 154., | 155., | 156., | 157., | 158., | 159., | 160., |
161., | 162., | 163., | 164., | 165., | 166., | 167., | 168., | 169., | 170., | 171., | 172., | 173., | 174., | 175., | 176., | 177., | 178., | 179., | 180., |
181., | 182., | 183. |
AVE centurio.
Zsorzsy.Igaz,hogy kicsi a kapacitása,de ha pálinkával,vagy portorico rummal van tele,akkor már jobb hangulatban kortyint belőle az ember.
Hozzám közben megint érkezett valami az asszony legnagyobb örömére.Sikerült beszereznem occsóé két épületet.A felhasználási területük még kérdéses,de akár még egy telepen-telephelyen is jól mutatna.A nyerges billencs épp hogy befér,de lehet,hogy műhely lessz belőlük,majd kiderül.
Mostanában pedíg ezt a 16 tonnás Willibald ágdarálót húzkodo minden felé,de már unom nagyon.Mindíg akkor találják ki,hogy húzzam ki valahova,vagy be valahonnan,amikor már jönnék haza.
Üdv:Laci.