<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67. |
Podva | Adatlap | 394647 | 2007. június 28. 14:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394646 | 2007. június 28. 13:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sőt nem csak a hossza, hanem valahogy az egész gép másként néz ki :) A másik Morane Saulnier, amiről a linket küldted már közelebb áll, de akkor inkább megcsinálom a német gépet. Köszönöm még egyszer a segíséget, tényleg hasznos volt, mert 1-2 dolgot le tudtam tisztázni, mert volt egy kis fogalomzavarom a típusokat illetően. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394645 | 2007. június 28. 13:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394644 | 2007. június 28. 13:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a linket, egész jó! Én egyébként erre a Saulnierre gondoltam (kép, amit csatoltam), vagy legalábbis ilyesmire. Úgy is le kell majd ülnöm egy-egy háromnézeti rajz elé és megnézni mit lehet tenni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Podva | Adatlap | 394643 | 2007. június 28. 13:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Stefan www.kwmairpl.com.ph/KWDownloadPage.asp Itt van 1-2 érdekes fotó a Morane H-ról aminek továbbfejlesztett licensze volt a Pfalz D IV. A 14 hengeres csillagmotor fele meg épp jól jön hozzá :) amúgy szerintem az ICM Pfalzot úgy is meg kell faragni a kapitális szárgymerevítések miatt Üdv Podva | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394642 | 2007. június 28. 09:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én is így tudom. A német pilóták sem szerették már nagyon úgy tudom. Azért a Saulnierhez eléggé át kéne faragni, azt meg akkor inkább megcsinálom külön, úgy is megvan. Az E-IV-ből meg lehet, hogy valami sci-fi -be illőt építek, valami whatif-et :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Podva | Adatlap | 394641 | 2007. június 27. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Nemigen hinném, nem élt meg nagy példányszámot ez a típus. Kamója se volt túl változatos.(egy revibe láttam zöld barna aprófoltos "cápa-szájast") Jó alap viszont egy Morane átépítéshez, én ezen agyalok, Lehet hogy "L" lesz belőle. Üdv Podva | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394640 | 2007. június 27. 14:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy -szerintem nem egyszerű- kérdés: Pfalz E.IV -ből létezett sítalpas változat? Azt tudom, hogy Morane Saulnierből az oroszoknak volt (igazából innen az ötlet). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394639 | 2007. június 25. 10:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van sok hibája, de köszönöm srácok! Még nem tudom, hogy hol lehet majd látni élőben, szerintem legközelebb csak a Bolyaira megyek, de Gödöllőre kiviszem most szombaton a Pelikán Klub -ba. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 394638 | 2007. június 25. 10:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Respect és Tisztelet! Feltétlenül írd meg, hogy hol lehet majd látni élőben! Gyönyörű, és nagyon jó az izlésed. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 394637 | 2007. június 25. 09:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan ez piszok jó lett!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394636 | 2007. június 25. 09:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elkészült a Flyboys-os Nieuport 17 -esem (1:32 papír). Ez is elég kezdő lett, rengeteg hibával, a makróképek meg egyébként is kegyetlenek, ha a hibák megmutatásáról van szó. Az érdekessége inkább az, hogy néhány scratch-build -et is alkalmaztam benne. Persze még 1-2 apróság hiányzik róla (kapaszkodó a szárnyon, meg a vezérgépnek járó zászló...) ,de nagyjából készen van :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 394635 | 2007. június 23. 19:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg. De kuka vagyok!!! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Podva | Adatlap | 394634 | 2007. június 23. 19:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hi A gólyás az francia... Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 394633 | 2007. június 23. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Nem tudom ebben a készletben milyen angol matrica van.Nekem a Revell volt meg és abból megmaradtak az angol jelzések(1 gólya van az oldalán) ha azt keresed elküldöm. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 394632 | 2007. június 23. 16:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wellesley | Adatlap | 394631 | 2007. június 23. 16:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ha valakinek megmaradt az alábbi/fentebbi készletből az angol verzió matricája, akkor szívesen megvenném vagy más módon ellentételezném! Előre is köszi! Üdv. Mészáros János | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Charger | Adatlap | 394630 | 2007. június 19. 10:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 394629 | 2007. június 14. 11:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Humbrol kitűnő festék, én imádom! Harcjárműveket viszont csak fújok. Még jobban kell higítani a festéket, mint gondoltam. Néhány vékony réteg, és szép sima lesz a felület. Öntési nyomoknak makettragasztó + rossz ecsettel megdolgozni, ütögetni. De ez már egy másik topik témája.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394628 | 2007. június 14. 09:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi a bíztatást, de tényleg kezdő makett (igaz már foglalkozom egy ideje makettezéssel, de még nem vagyok a "kívánt" szinten, mert ritkábban tudok építgetni). A kit sem mai darab (régi KP makett), és 1:72-es a méretarány, ráadásul nem fújva lett a ModelMaster aluminium metalizer, hanem ecsettel festve. Élőben nem ennyire vészes, de biztos tudjátok milyen kegyetlen a makrófotó a részletekkel kapcsolatban. A Revell festékkel kapcsolatban: én sem veszek már, meg nem régen szereztem be egy jó adag Humbrol-t, azzal biztos, hogy nem lesz gondom (legalábbis nekem jók a tapasztalataim vele). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 394627 | 2007. június 14. 09:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan! Nem rossz az a fémszín, de valahogy nem az igazi. A képen nekem inkább polírozott aluöntvénynek tűnik. A lemezek valahogy tompább felűletűek, mégha fényesek is. De a valóságban lehet, másképp néz ki. Kezdő makettként nem rossz, már ha jól értem a kezdő jelzőt.Úgyhogy próbálkozz továnbb, előbbutóbb szép készleted lesz. Kalóz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 394626 | 2007. június 14. 09:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát a Revell ezen a téren tényleg nem a legkiválóbbak közé tartozik, annál még a Humbrol is jobb. Viszont mostanában harcjáérműveket festek Revell mattsárgával és viszonylag elég jól viselkedik. Igaz az egyenletesebb felülethez a szokványos festés nem jó (én ecsettel festek), hanem inkább "tumpfolom" az anyagot( aki nem tudná: az ecset hegyével nyomkodom a festéket a felületre. Kicsit rücskös hatást eredményez, bár nem használ az ecset szőrének). Ja, és a hígításra is elég érzékenyek. A Revell lakkjai viszontelég tiszták, nem sárgák, de túl hamar száradnak, csíkosak lehetnek. Igaz, nem gyári hígítót használtam. Kalóz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Robidoki | Adatlap | 394624 | 2007. június 13. 23:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Van egy csodás ötletem!!! Diorámát csinálok!A címe :Kamikaze -repülőszázad bevetés után! Nem kell hozzá,csak egy halom féktuskó! Hm?Szerintetek?Ezzel lehet hogy egész hamar elkészülnék. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 394623 | 2007. június 13. 22:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Egy-két tip. Vegyél bele valami normális cockpit-et, vagy legalább egy "széket". www.neomega-resin.com/mirage.htm www.neomega-resin.com/raf.htm Ezek nélkül elég lehangoló a makett, és a futóműveket is egy kicsit fel kell turbózni. Ezekkel már elég jól fog kinézni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 394622 | 2007. június 13. 22:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Előbb felkészítem magam elméletből, majd a gyakorlatba ültzetem át - hogy miylen sikerrel, az majd elválik.:-) Múltkor leesett a földre, széttört és kiömlött a krómszínű Alcladom. Pénzkiesés, padlósuvickolás higítóval maszkban, meghát sosem használtam még a festéket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 394621 | 2007. június 13. 22:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Revell legutoljára nekem is betúrósodot. Én Humbrolt szűrkét akartam Revell SM301-el fakítani. Először engedte magát összekeverni, de már a pisztolyból nem jött ki. (A Revell festékek már nem először szívatnak meg.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 394620 | 2007. június 13. 19:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vagyúgy... azt nem tudtam, hogy az Alclad alá feketével kell alapozni. Mondjuk az egyébként sem árt, hogy ne legyen túlságosan "átlátszó" a makett. :) Mindig tanul valamit az ember... :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 394619 | 2007. június 13. 17:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ja, még annyit, hogy nem kifejezetten fémszínű repülő párti vagyok, hanem IDF és IAF építő.:-) a Mirage IIIc az 1967-es háború miatt. Minimáldiorámát is készítek majd hozzá. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 394618 | 2007. június 13. 17:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi, az alapozás tiszta sor (én Humbrol vagy Tamiya középszürkét fújok, attól függ, melyikhez van kedvem; minden alkatrészre, anélkül semmi; a Revell pedig kimarad előbb említett okok miatt), de aztán félfényes feketét gondoltam alapszínnek, és arra ráfújni a MM polírfémszínt. Mint az Alcladnál, ahol fényes feketével kell aláalapozni. Üdv, Tamás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 394617 | 2007. június 13. 17:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló, a Revell veszélye nálam nem áll fenn, mert utálom a Revell festékeit.:-) mert szerintem sosem száradnak meg. egy matt fekete Revellem van, de úgyis kukában végzi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 394616 | 2007. június 13. 16:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaj,nagy szerelmem a Mirage III... Metalizer alá nem fontos alapozni,ezt egy MESTER mondta nekem.Aluminium szerintem jó lesz,de ha veszel mondjuk még hozzá magnesiumot meg exhaustot,gun metalt,akkor ezekből egy pár csepp hozzáadásával tudsz sötétíteni ill. világosítani az egyes paneleken. Csak előtte a felületet nagyon alaposan polírozd fel.Minden kis hibát erősen kiemel a metalizer,még azt is,amit szabad szemmel festés előtt nem is látsz. Még valami:ne fogdosd:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394615 | 2007. június 13. 13:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És a fémszín ModelMaster utána? Lehet én csinálok valamit rosszul...? :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 394614 | 2007. június 13. 12:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Chef, Én a fémszínek alá Revell középszürkével (57) szoktam alapozni, erre jobban tapad a fémszín, mint a nyers műanyagra. Tibcsi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394613 | 2007. június 13. 11:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem jó az a szín. Én is fémszínű madár párti vagyok :) Legutóbb egy L-29 Delfint csináltam fém színűre (img1.tar.hu/istf/img/30187237.jpg -elég kezdő makett, úgyhogy csak kíméletesen :) ). Egy dologgal vigyázz: Revell festékre ne vidd fel a ModelMastert, vagy legalábbis próbáld ki előtte valami darabon, mert nekem simán felgyűrte (szó szerint) az alatta lévő Revellt (mondjuk polírozhatóval még nem dolgoztam, de szerintem az is ugyanígy marja). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MrChef | Adatlap | 394612 | 2007. június 13. 10:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Végre komolyan akarok "repülőzni" is gyerekkori buherkedés után. Csak gyakorlásként ezt vettem tegnap 1500 Ft-ért: www.alpha.hanich.hr/slikebaza/AC1622b.jpg játék az egész. viszont a Model Master polírozható alumínium megfelelő lehet hozzá? (fekete alapszínre fújva) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394611 | 2007. június 11. 12:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, akkor a hozzám hasonló megszállottaknak :) www.youtube.com/watch | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 394610 | 2007. június 11. 11:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezeknek a csotrogányoknak van igazán egyéniségük!Nehéz volna lila messzert találni:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Stefan | Adatlap | 394609 | 2007. június 11. 11:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett, én is "csotrogány"rajongó vagyok. A színnel kapcsolatban meg csak annyi, hogy ezek ilyenek voltak, talán ezért is hívták repülő cirkusznak :) ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Archy | Adatlap | 394608 | 2007. június 10. 23:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Plázatragacs:-D ezzel a színnel... :-) Gratu! nem tudok mit mondani. majd taníts meg fát és fémet festeni :-) Áron | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Batya | Adatlap | 394605 | 2007. június 10. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matyi ! Ezentul sasszem lesz a beceneved:) Peti! Gratula Olyan Lőrincz-es jó ez a sok kép tőled hajrá!!! Üdv Batya | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 394604 | 2007. június 10. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Matyi! Teljesen igazad van. Megnéztem közelről, és tényleg van egy kis bibi. Ez a lényegen nem változtat, de esküszöm ezt a legutolsó satin lakk réteg előtt nem vettem észre. Úgy látszik most ez a mumusom, mert egy másik makettemmel is emiatt dolgozok pluszba, csak ott még észrevettem összeszerelés előtt. sib! A valóság az, hogy nekem sem tetszik teljesen, de nem igazán jöttem még rá, hogyan csinájam ezt meg. Az biztos, hogy nem fogok ilyen-olyan pre-shading módszereket használni, mert ezek egész egyszerűen nem olyanok voltak, hanem ilyesmik. Az egy más kérdés, hogy nem tudom szépen felfesteni. Újságban van olyan képem, ahol a típusazonosító táblácska alól(!) folyik az olaj, míg egy másikat mintha egy vödörből nyakon öntöttek volna. Leckéket kell vennem egy csörömpöstől. Köszönöm a hozzászólásokat, kritikákat, ezek nagyon hasznosak. Például a bőr-festés is azóta kezdett alakulgatni, miután Vadász mondta, hogy az béna. Akkor Kovács Olivér padavad-ja lettem, és most már talán elfogadható. LP | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 394603 | 2007. június 10. 19:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:) Hogy lehet, hogy ilyen gyorsan készen vagy te is? Nem turbopropellerfanaticnak kellet volna a nicket írni? Szép, tényleg, sokkal mutatósabbak ezek a biplánok, mint egy csöves gép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 394602 | 2007. június 10. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ahogy Te mondanád Respect és Tisztelet:D Nézve a képeket észrevettem vmit,remélem csak a fénykép csal, de a képen a bekarikázott résznél mintha nem tömítetted, csiszoltad volna el rendesen.Bocsi, de ez egyből szemet szúrt. Ezen kivül nagyon tetszik a makett, ténleg gratulálok. Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sib | Adatlap | 394601 | 2007. június 10. 18:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
éljenek a csotrogányok! a sok apró olajfolyás nekem nem ízlik, meg ugye a színe... :) de egyébként csudaszép! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 394600 | 2007. június 10. 18:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akos | Adatlap | 394599 | 2007. június 10. 18:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak a szokásos 93 pontos makett:) Remélem hozod Brnoba... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Propellerfanatic | Adatlap | 394598 | 2007. június 10. 17:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én elkészültem a Pfalzal. Bár Xcraft megfenyegetett, hogyha le merem festeni erre a randa lila színre, széttépi a gyurmából készült testemet, és podaadja az óvodás gyerekernek, hogy legyen mivel játszaniuk. Én viszont fittyet hánytam a fenyegetéseire, és mégis ilyen lett. Kiválóak voltak a matricák, hasznosak, és jók a maratások, de a szárnydúcok csatlakozása nagyon-nagyon sok munkámba volt. Értelemszerűen alul-felül 8-8 helyen csatlakoznak, és ezt kellett jól beállítani, annak ellenére, hogy a gyári alkatrészek mérete hibás volt. Ezzel jó sokat elszuttyogtam, akárcsak a huzalokkal, de megérte, mert a csotrogányok a legszebbek. Ezért a TV tetejéről csináltam egy-két fotográfiát. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz76 | Adatlap | 394597 | 2007. június 10. 08:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ok és nem tudod véletlen a mail címét mert én itt őt nem találtam meg? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Robidoki | Adatlap | 394596 | 2007. június 10. 08:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mint ahogy említettem,itt a fórumon a CÉBÉS-t keresd ez ügyben,hiszen az Ő-makettje immár! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Atesz76 | Adatlap | 394595 | 2007. június 10. 08:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Robi! És vannak róla dobozbontos képeid mert nagyon kiváncsi lennék hogy mégis milyen a készlet mert a neten sehol nem találtam, de nagyon jó áron megtudnám venni és tetszik is!? |
<<< Vissza | Tovább >>> |
21., | 22., | 23., | 24., | 25., | 26., | 27., | 28., | 29., | 30., | 31., | 32., | 33., | 34., | 35., | 36., | 37., | 38., | 39., | 40., |
41., | 42., | 43., | 44., | 45., | 46., | 47., | 48., | 49., | 50., | 51., | 52., | 53., | 54., | 55., | 56., | 57., | 58., | 59., | 60., |
61., | 62., | 63., | 64., | 65., | 66., | 67. |
A képeiden a már továbfejlesztett "N" változat van, a 4 szögletes törzsű a "H" volt, és létezett ugyancsak 4 szögletes törzsel "L" válltozat is ez kétüléses felsőszárnyas kialakítású a szárnyak közel azonosak volt az előbbiekkel.
A H licenszét a Pfalz E sorozatként fejlesztgette tovább, az L-ét A-ként. Valószínűleg ezeket a gépeket marha sokat nézegette A. Fokker is mert nincs túl sok különbség a korai gépei és ezek között. :-)
L -ből egyébként az mi is zsákmányoltunk az oroszoktól, talán 2-t is.
Üdv Podva