<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Blake | Adatlap | 404097 | 2007. november 14. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 404096 | 2007. november 14. 09:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ákos! IGEN, IGEN!!! GYÖNYÖRŰ!!! KÖSZI, ÜDV: RUSSELL | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 404095 | 2007. november 14. 08:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szabadkézzel, művészolajjal vannak a részletek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 404094 | 2007. november 13. 23:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 404093 | 2007. november 13. 22:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az oldalkormány és a környéke vadállat lett, apa! Viszont én nem csináltam volna új oldalkormányt, hanem az eredetit vékonyítottam volna el. Mindenesetre ez semmit sem von le a munka magas szinvonalából, újfent gratulálok! Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Andris | Adatlap | 404089 | 2007. november 13. 18:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SHBalage | Adatlap | 404088 | 2007. november 13. 18:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ahoj! Megint nem semmi, amit alkotsz! A képregényeid lassan megérdemelnének egy külön topikot. Már eddig is sokat tanultam belőlük. Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 404087 | 2007. november 13. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hind | Adatlap | 404085 | 2007. november 13. 17:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Xcraft!!! Nincs hír az XB-70-es építéséről!! Mi van már vele? Robi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 404084 | 2007. november 13. 15:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Egy kis lámpacsinálás. A legegyszerűbb a szárny profiljába illeszkedő szárnyvéglámpák, és reflektorok elkészítése, mert könnyen becsiszolhatóak, polírozhatóak. aki még nem csinált ilyent, érdemes ezeken kezdeni, mert egyből sikerélményt ad. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 404083 | 2007. november 12. 15:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Zsóti! Nem vagyok egy sokat tapasztalt makettes de engem meggyőzött. A halott katona engem egyáltalán nem zavar ilyan volt a háború. üdv! Hawk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 404082 | 2007. november 12. 14:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja és a tisztre még kerül pár rézmaratott kitüntetés, jelzés!És ez még nem a végleges dió, még dolgozok rajta!Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 404081 | 2007. november 12. 14:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Na itt vannak az éles képek, amiből már ki leht venni valamit!Azota a fák aljazata teljesen belett takarva lehullott levelekkel, a tiszt arcán még van csiszolni való, illetve a szovjet katona feje még nics fölragasztva, az a kék bluetack! Véleményetek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 404080 | 2007. november 12. 09:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyanus volt, hogy Ákos már vagy két hete nem jelentkezett... Smoke: szerintem a vezető és a rádiós előtti részt, főleg a padlólemezt nyugodtan koszolhatod-koptathatod erősebben. Nehezen hozzáférhető, erős taposásnak kitett rész. Jól látom, hogy a tűzfal lőszertartó mélyedései nem állnak az oldalsó tartókhoz? Azok gondolom rá voltak öntve a teknőre? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 404079 | 2007. november 12. 09:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos! Tekintetbe véve, hogy tigrisbu.i vagyok: FANTASZTIKUS!!! További jó munkát kívánok: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hubcsi | Adatlap | 404078 | 2007. november 12. 00:22 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Smoke | Adatlap | 404077 | 2007. november 11. 23:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
látszik, ha nyitva hagyok mindent! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 404076 | 2007. november 11. 23:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csá! Az utsó képen lévő cucc látszik majd az összeépített teknőn? üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ChevyG | Adatlap | 404075 | 2007. november 11. 23:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 404074 | 2007. november 11. 23:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A-7E Corsair Greece Tiger Nálam ez készül most. Trumpeter 1:32 www.attilaproductions.com/forum/viewtopic.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Smoke | Adatlap | 404073 | 2007. november 11. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Az AFV Club M36osának belsejével foglalkozom egy ideje, és szeretném kérni a véleményetek róla, hogy eddig milyen, és hogy még mit csináljak vele, hogy kicsit használtabbnak tünjön, mert nem szeretem a múzeumi példányokat (mert porosak) Üdv.: Szabi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hickory | Adatlap | 404072 | 2007. november 11. 22:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha első,akkor mindenképpen gratulációt érdemel! (Csak halkan jegyzem meg,hogy az elsőket én sem festettem le.Aztán szereztem MM Italian red festéket,és végignyaltam vele az összes repcsit.Na jó,voltam vagy 10 éves:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Directors | Adatlap | 404071 | 2007. november 11. 21:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmit sem festettem le. Szezsolt igen az első köszi szépen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 404070 | 2007. november 11. 20:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Directors! Gratulálok az első(?) műanyag makettedhez!!! További jó makettezést! üdv: zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 404069 | 2007. november 11. 20:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rendben!Köszi mindenkinek a segitséget!Én is homokra tippeltem csak nem voltam benne taljesen biztos, Szal köszi! Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hooligan | Adatlap | 404068 | 2007. november 11. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Haladgattam a Rabit-el! Most itt tartok. Alapszín-árnyék és bemosás. Bővebben a itt: www.fantasy-modeler.com/rabit.html Üdv.:Bala | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 404067 | 2007. november 11. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szervusztok! A hétvégén jelentős előrehaladást ért el nálam a Roland. Úgy döntöttem, hogy visszafejtem az egéz belsejét, amit eddig csináltam, mert nem tetszett... Szerencsére második nekifutásra már jobban sikerült a dolog (csak éppen összeragasztás előtt felejtettem el lefotózni...:S) Jelenleg alapozva várja a folytatást. :) Üdv! warbirds | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ati27 | Adatlap | 404066 | 2007. november 11. 15:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A viggenre visszatérve. Most voltunk a gokartpályánál. Kicsit körbefotóztam. A Festése teljesen átszóródásmentes. Fakulni fakul, de egyáltalán nem láttam pattogyódást. Ahogy néyem, a feketét vitték fel utoljára, és az fakul legjobban, alatta előtűnik a zöld..Sorry nem forgattam be ket, mert amint a galériában elforgatok egyet akkor az előző beforgatott visszaáll.. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vermate | Adatlap | 404065 | 2007. november 11. 14:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem is inkább homok lehet... Nem látszik rajtuk, hogy fáznának, és van a háttérben egy bicigli, amit hóban nem a legkellemesebb használni -szerintem- | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Smoke | Adatlap | 404064 | 2007. november 11. 14:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
akkor asszem, marad a szemészet nekem :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jaffa | Adatlap | 404063 | 2007. november 11. 14:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
biztos hogy homok ,hoban nem veszi senki se le a sapkát, sisakot a fehér foltok szerintem a negativ hibája | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 404062 | 2007. november 11. 14:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tuti, hogy homok. Ha tipelnem kell, ez itt egy lengyel területen készült kép, ahol rengeteg helyen nőttek félméteres süppedésű területeken fenyvesek, ahol aztán bokáig-térdig -tankon fél futóműig- lehetett tapicskolni a homokban... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
AdEe | Adatlap | 404061 | 2007. november 11. 14:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jajj a golden hind .. :D hát nem tudom szerintem nem a legszebb festés pedig az anyagok meg minden tök jó volt azt mondta ismem aki elkövette...a csőrikének meg szerintem egy nagyon jó kinézete van csak akkori festékek meg minden sz.r szóval mai állapotán látszik...de ez a hind valamiért nekem nem szimpi :) amúgy a rajzod szerintem nagyon korrekt lett :) AdEe | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fodi | Adatlap | 404060 | 2007. november 11. 14:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elég nehéz a képek alapján véleményt mondnai. :) Egy fura dolog van: a kabint nem festetted le? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Smoke | Adatlap | 404059 | 2007. november 11. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem inkább hó, mert mintha a fák ágain (amik nekem fenyőfélének tünnek) lennének kis fehér foltok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Smoke | Adatlap | 404058 | 2007. november 11. 14:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem inkább hó, mert mintha a fák ágain (amik nekem fenyőfélének tünnek) lennének kis fehér foltok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pipi | Adatlap | 404057 | 2007. november 11. 12:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! Szerintem sem hó, inkább homok jellegű a háttér. Szia | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Directors | Adatlap | 404056 | 2007. november 11. 12:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 404055 | 2007. november 11. 12:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szerintem homok. Mert a lábuk nem süjjed el és túlságosan boldogok. A csizmiken is inkább pór van. És a fák is a háttérben "zöldek" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 404054 | 2007. november 11. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jaffa | Adatlap | 404053 | 2007. november 11. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
persze hogy megtörtént 1000 kutyáb dolgok ezekröl van sok feljegyzésem de ha azokat megcsinálnánk szerintem a versenyekröl is tiltanának minket de nem ez a lényeg szerintem egy halot orosz hoval beteritve nem téma a semmiröl beszélünk ugy csinálja ahogy akkarja semmi közünk hozzá | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 404052 | 2007. november 11. 01:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha meg ez nem jön össze akkor marad a sima terepmintás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 404051 | 2007. november 11. 01:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nem rég készültem el evvel a rajzal, ha fogalmazhatok így a leendő decemberi projektem egyik darabjának első fázisával, szerintem a vártnál jobban sikeült a rajz, remélem a maketten is ilyen jól fog kinézni. Mivel ecsettel dolgozom így elég nehéz lesz megfesteni, nekem már eszembe jutott 1-2 dolog hogy hogy lehetne megfesteni, de ha bármi ötletetek van arra hogy hogyan festhetném meg ezt szépen pisztoly nélkül akkor azt mondjátok el. Előre is köszönöm! üdv! Hawk | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 404050 | 2007. november 10. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ne is törődjetek semmivel, amit kitaláltok valósítsátok meg. Nekem is van olyan dio ötletem, hogy a Japán nagykövetet hazarendelik Magyarországról, de megcsinálom, csak egyenlőre nem fér a vitrinbe, ezért halogatom. Top Secret. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ati27 | Adatlap | 404049 | 2007. november 10. 22:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaffa mert ay első eseted szerinted nem történt meg? Történtek durvábbak is. Ja és még történnek is még "civilizált" népekkel is. Ugye irak, afganisztán... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jaffa | Adatlap | 404048 | 2007. november 10. 22:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jo de ha azt veszük akkor egy német katona sira pisálo orosz az kegyelet sértö ,de ha egy kilött opel blitz mellet harcban lelött katonák sztem belefér ha nem akkor mindenki csinálja gyártok álltal megcsinált semmit mondo figurasorokat ami nézelödnek ,menetelnek, ülnek,állnak | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ati27 | Adatlap | 404047 | 2007. november 10. 22:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor Of topic. Olvasgatom itt a hsz-eket a dioráma tartalmait illetöen. Bizony-bizony szerintem is álszent dolog. Mert ugye itt nagyrészt katonai témákat jelenitenek, meg, jelenítnk meg. És ugye a fegyvereket tankokat, replöket nem azért építik hogy gyerekek játszanak rajtuk. Mert ugye hány játszótér kijönne egy F16 vagy leopar2 árából. És amikor a háború szörnységei megjelennek, lesütjük a szemünket? Hááát igen. Pedig vállalni kellene. Viszont az már nehezebb kérdés, hogy mi a botránzkeltés és mi nem. De ez is egyénfüggö. Nehéz kérdés... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsóti | Adatlap | 404046 | 2007. november 10. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Én se széttrancsirozott halottat tervezek a diomra!Nem akarom azt h megbotránkoztato leygen, bár valakinek lehet h már ennyi is elég ehhez...NA én nem ezt szeretném, ien a háboru el kell fogadni, sztem bemutatni nem bün, persze nem mindegy hogy mien formában történik az!Az a figura amit én készitek nem annyira durva, persze egy halott eleve durva de annak is vannak különbözö fokozatai!JA és holnap rakok fel uj képeket, amiken rendesen látszanak a részletek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 404045 | 2007. november 10. 20:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A halottakkal is megtűzdelt diorámákhoz annyit fűznék hozzá, hogy maga az elv a háború szörnyűségeit bemutatva relatíve elfogadható -hiszen minden háború ilyen-, bár én személy szerint egyáltalán nem vagyok ennek a híve. A hullagyártást nem kedvelem. Hiszen az élethűségen kívül nem nyújt túl több mindent -a kíválóan elkészített test ellenére is-, mint borzalmat. Szerintem a naturalizmus helyett a fejeket megmozgatva sokkal érdekesebb a pusztítást megteremteni: azaz ha egy teljesen rommálőtt utcarészletet látunk, abba már beleképzelhetjük magát az emberi pusztulást is, nem kell ahhoz széttrancsírozott alakokat halmozni a törmelékkupacokra. (...és ezzzel sztem nem dugtam a fejemet a homokba.) Bár ha valakinek az tetszik, ami nekem pont nem, semmi gond. Mindenki a maga szórakoztatására makettezik, aszerint, amit éppen meg akar jeneíteni. Hogy aztán a versenyen mit hogyan pontoznak le, az számomra egy vakfolt, ehhez nem értek és nem is akarok.Mivel emberek végzik, mindenképpen egy szubjektív módon történik a pontozás is, ugyanúgy, ahogy az elkészítés is saját ítlés szerint zajlik... E. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emerick | Adatlap | 404044 | 2007. november 10. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szép lett! Ha nem írod oda, hogy 1/72, én nem is jöttem volna rá elsőre. Csak a löveg tövénél lévő ponyváról jöttem rá a turpisságra. :) Ha az utat picit kivilágosítod bizonyos sávokban -nyirkos út esetében a járművek által használt keskeny sávokban, ha meg száraz, akkor ugyanazzal a módszerrel, de fordítva, a használt sávokat sötétebben hagyva- az út felületét, és elszórsz néhány apró levélkét, a hatás szerintem tökéletes lesz! (Én tennék rá pici kopást is a tank felső felületein, de egy relatíve új járműhöz talán tényleg nem is kell...) Szóval, nem tom, érthető volt-e a tippem, de ha így hagyod, ígyis-úgyis nagyon szép az eredmény! Ezt már talán csak elrontani lehet... GRT. Emerick. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nézegettem itt ezt a két művelet sórt képekben és csak ámulni tudok.
Én régota szerelmese vagyok a meketezésnek bár nem sokat raktam össze.Tervezem,hogy egy tényleg élthű makettet össze rakjak. De hogy ennyire neki essek és feltuningoljam.
Háát nem tom.
Te nem félsz, hogy egyszer elrontasz így egy makettet? Gondolok itt pl.: vizszintes vez.sík készítése.