<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
MattHeafy | Adatlap | 407703 | 2008. október 18. 21:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407702 | 2008. október 18. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Borisz! Ne add fel! Menj tovább a megkezdett úton! Nálam is ez van a mütő asztalon,csak az 1 személyes változat.A haditengerészetibe fogtam bele a messzer után;van mit tenni-átalakítani! Képek majd később róla. Apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407701 | 2008. október 18. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szevasztok, én sem tétlenkedem folyton. A PZH-2000-en saját gyártású a kötény és a két vontatókábel. Ehhez már nem akarok hozzányúlni. Az M-998asoknak meg a csőszerkezet házi, meg pár zárólemez, hogy a csomagtérből ne lehessen látni az első tengelyt és környékét. A csöveken van még mit javítani, tudom. Bár úgyis ponyva lesz rajtuk. Dragon termékek, újrahasználat alatt. Régebben összeraktam, majd szétszedtem, hogy átépíthessem őket. Az UB a 28as rajtszámú lesz, ha végre elkészül. Italeri kit. Csalódtam benne. Azt tudtam, hogy a kabint hasalták hozzá, de aztán az is kiderült, hogy a hasa sem jó, már húztam a szám. Aztán jöttek az illeszkedések... köszönet nem volt bennük. A kabin belső meg be sem akart férni a helyére ülésestül. Azzal vigasztalom magam, hogy ez az igazi makettezés. Nem panaszkodásból írom, de tényleg kib**zásnak éreztem. szépen tálalva, látszólag részletes, de az egész csak látszat:S | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407700 | 2008. október 18. 20:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Itom! Köszi szépen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407699 | 2008. október 18. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ok. Ákos ,azt megköszönném. Csaó! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Toth_Gabor | Adatlap | 407698 | 2008. október 18. 12:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom! Nagyon szép a vipera! Grat, T.G. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tankos_srac | Adatlap | 407697 | 2008. október 17. 18:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tankos_srac | Adatlap | 407696 | 2008. október 17. 17:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem - a fotóid alapján - jók a panelek, a szürke gépeken a valóságban is sokkal karakteresebben látszanak a panelvonalak. Pl. ezen, amiről tudom, hogy nem F-16, de szürke. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 407695 | 2008. október 17. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Persze, írd meg, felteszem: (Jó pár éve írtam) lwcolorskukacfreemailponthu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hofi | Adatlap | 407694 | 2008. október 17. 13:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lehet oda írni kiegészítést a makettlistához? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 407693 | 2008. október 17. 13:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 407692 | 2008. október 17. 12:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407691 | 2008. október 17. 11:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Sikerült "rábeszélned",szerintem is jobb így.Apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zebi | Adatlap | 407690 | 2008. október 17. 11:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon jó, hogy átfestetted végül a futóművet! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407689 | 2008. október 17. 11:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi Warbirds! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 407688 | 2008. október 17. 11:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na én most megemelem a kalapom...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407687 | 2008. október 17. 11:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello Itom. Ez már most nagyon ütős.Gratulálok,szép munka! Apcyrobi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyrobi | Adatlap | 407686 | 2008. október 17. 11:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 407685 | 2008. október 17. 10:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989, tankos_srac Koszi, igyexem :-) Azert sajna van rajta 1-2 hiba. Szvsz tul sotet szinnel folyattam be a vilagos rezseken, ennek a SP wing commander gepnek nem ilyen modon fekete korbe a kabin stb. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 407684 | 2008. október 16. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hú ez nagyon jól néz ki már most is! Tényleg nagyon szép lesz! Így tovább ;-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mig-29 | Adatlap | 407683 | 2008. október 16. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szükségem lenne 1/72 méretarányban gbu-12 v. -16 v. -24 bombákra jó minőségben ha valaki tud nekem ilyet küldeni persze nem ingyen az jelezzen legyen szíves a kaszab.t@freemail.hu címre! ui.: remélem jó helyen kérdezem:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tankos_srac | Adatlap | 407682 | 2008. október 16. 22:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gyöngyösi | Adatlap | 407681 | 2008. október 16. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Kinek vannak tapasztalatai az Academy 1/72-es Fi-156 "Afrika Korps" with Kübelwagen-nel kapcsolatban? E-mailben is válaszolhattok, és ha tudtok képeket is mellékeljetek. Előre is köszönöm a válaszokat. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 407680 | 2008. október 16. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pedig gondolhatod, hogy nem raktam rá extra páncélt... :)) A panzerkeil szerint 8-14,5mm páncéllal készültek viszont a tetején az oldalfal dőlése miatt vastagabbnak tűnik a páncél. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 407679 | 2008. október 16. 20:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407678 | 2008. október 16. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv: Ami nekem rögtön szemet szúrt, az a félhernyósnak a lemezvastagsága. Bár nem vagyok csörömpös de ez nekem irgalmatlanul vastagnak tűnik. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 407677 | 2008. október 16. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Holnap én is teszek az én Rádiósomról:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 407676 | 2008. október 16. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az elmúlt hetekben fejeztem be az Sd.kfz 251/10 Aus.f C-met, majd gyorsan bele is kezdtem egy STUG III Aus.f G-be... Várom a véleményeket... Jöhet hideg is, meleg is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pucu1 | Adatlap | 407675 | 2008. október 16. 20:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dmiller | Adatlap | 407674 | 2008. október 16. 12:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ÁÁÁ Ezekkel a női nevekkel mindíg is bajban voltam. Csak az asszony meg ne tudja:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gébics | Adatlap | 407673 | 2008. október 16. 08:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jocó | Adatlap | 407672 | 2008. október 15. 21:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Te se ma kezdted:D Kezdetben énis így voltam és sokszor még most is a festéssel próbálom komenzálni a hibákat.A harcjárművek egész szépek(a többi sajnos nemigazán áll közel hozzám azokkal kapcsolatban nemis nyilatkozok.)de ha egy szemenkénti lánctalpal feljavitod egészen más hatást érsz el vele.Vagy egész egyszerüen ragaszd a görgőkre (lógasd be). Csak így tovább!Remélem egyszer egy versenyre is elhozod az alkotásaidat.Szerintem hatalmas élmény,Biztos élveznéd teis. További jó makettezést Üdv Jocó | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jocó | Adatlap | 407671 | 2008. október 15. 21:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt már énis észrevettem!Majd előkeresem a Ljupityei 2 esemet:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dmiller | Adatlap | 407670 | 2008. október 15. 21:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok Makettezők! Lehet, hogy nem a "mi készül éppen?" rovatba kéne tennem az alábbi képeket, de olyat nem találtam, hogy " Mi készült?" Egy kis kommentet fűznék a képekhez hátha nem untatlak benneteket. Ezeket a maketteket saját szórakoztatásomra készítettem...[van egy kis szakmai ártalom is (katona vagyok :)...azon belül pedig fegyverzettechnikával foglalkozom.] Van amelyik festése szórópisztollyal készült van amelyiké csak ecsettel. Szerintem jó dolog ecsettel festeni...nem szeretem a legkisebb alkatrészek festéséhez előszedni a pisztolyt. Általában dobozból építek csak nagyon kevés feljavítást alkalmaztam. (Su-25)annak is jó része saját építés. Általában inkább a festésre próbálok jobban odafigyelni. A színeket is bátran kevergetem, nem mindig ragaszkodom a leírásban megadottakhoz. Nem is dumálok többet inkább nézzétek meg a képeket. A "résztvevők": Hasegava 1/72 Mig-29 Revell 1/144 CF-18 (Anniversary scheme) Airfix 1/72 HH-53 Jolly Green Giant Italeri/Zvezda 1/72 Su-25 Frogfoot (ecsettel festve, kis feljavítással a pilótafülkében) Italeri 1/72 Macchi Veltro Revell 1/72 T-80 Revell 1/72 Challanger Revell 1/72 PZ IV Italeri 1/72...? (valamilyen angol hk. ha jól emlékszem Matilda ...de ha nem az akkor ne kövezzetek meg Zvezda 1/35 Su-100 (antenna hiányzik) Revell 1/24 BMW Williams F1 Heller 1/43 Peugeot 206 WRC Az utolsó kép nem teljesen makettezős de azért azon a polcon is sok mindenre büszke vagyok :) Üdv Dmiller | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 407669 | 2008. október 15. 21:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A fényképezőgéphez csak annyit tennék hozzá: amíg nem volt túl jó a fényképezőgépem (A régi: 3mpix,kodak 3X optikai zoom) addig valahogy kevesebb hibát fedeztem fel a maketten. De amióta vettem egy jobbat(panasonic lumix DMC-18), mintha makettezés terén bénább lennék. A túljó gép is lehet átok:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 407667 | 2008. október 15. 20:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia quagmire! Csak még egy gondolat és ígérem nem zavarlak többet. Én,( mi) többre lennénk kíváncsi mint amit a képeid jelenleg visszaadnak a művedből. További sok sikert, kellemes, hasznos időtöltést kívánok. Üdv: Laci66 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tass-Lee | Adatlap | 407666 | 2008. október 15. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 407665 | 2008. október 15. 17:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lásd az én képeimet. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407664 | 2008. október 14. 21:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Fényképezőnek" mióta van kamerája? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Salieri | Adatlap | 407663 | 2008. október 14. 21:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jah ez igaz én is nem rég vettem a K800-asom.És a kamerája olyan mint egy fényképezőé...igaz nem term fénybe nem a legjobb:S | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 407662 | 2008. október 14. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
22 ezerért vettem az autofókuszos mobilom. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kevin | Adatlap | 407661 | 2008. október 14. 19:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szükségem lenne 1/72 méretarányban gbu-12 v. -16 v. -24 bombákra jó minőségben ha valaki tud nekem ilyet küldeni persze nem ingyen az jelezzen legyen szíves a kaszab.t@freemail.hu címre! ui.: remélem jó helyen kérdezem:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407660 | 2008. október 14. 19:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1310tx! Ezzel teljesen egyetértek! Egyébként nem szórakozás, hanem nyűg lenne. Minden a türelmen, kitartáson és a jó háttéranyagon múlik. Igen, így belinkelve sokkal könnyebb használni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vörösfenyõ | Adatlap | 407658 | 2008. október 14. 18:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Én a másik "szerkesztő" vagyok az oldalon.:) Én is körülbelül egy éve makettezem. Én sem tartom túlságosan profinak a műveim, de igazság szerint ez csak egy kellemes időtöltés a számomra, nem versenyekre készülök.:) És tényleg az a fontos, hogy magunknak tetszen a makett. Vörösfenyő | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ged | Adatlap | 407657 | 2008. október 14. 15:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tényleg szerezz egy gépet, mert én kiváncsi lennék, h nézz ki, de ez így rettenet:( | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
quagmire | Adatlap | 407656 | 2008. október 14. 15:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv. Laci66, A Platón 2 faláda van. NEM csak összeragasztottam, részletesen leírtam, hogy mi mindent alakítottam át rajta (11363 / 11398). Egyébként igaz, ezt csak akkor tudjuk megvitatni, ha rendes Digitális géphez jutok és ezzel fényképezem le. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
quagmire | Adatlap | 407655 | 2008. október 14. 15:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na jó. ÉN IS TUDOK FOTÓZNI, ha egy normális digitális fényképezőm van, de nincs rá pénzem, mióta a Pannon Puma éhenpusztult;-) Maradjunk annyiban, hogy elkérem egy havertól a digitális fényképezőjét és majd újra felteszem a képeket, ezúttal egy NORMÁLIS DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐVEL. Addig is további jó makettezést! Tamás | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1310tx | Adatlap | 407654 | 2008. október 14. 15:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laci66 | Adatlap | 407653 | 2008. október 14. 15:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Meg aztán egy ütött kopott gépet ábrázolsz és ez nem szokott így csillogni, mint neked egyik másik képen látszik.pl:40365,40537.stb. Nyílván ez is a felvételnek köszönhető, de vélemények ezekből lennének. Egy gép összeragasztása az nem egy nagy ördöngőség, talán odáig mindenki eljut aki hozzányúl egy maketthez. Azt is nehéz kitalálni mi van a csőrös részhez rögzítve, vagy a platón. A járműved tetszetősnek tünik, de az igazi makettes értéket képviselő részletek, festés, koptatás, koszolás kiegészítők nem igazán látszanak. Így erről valamit érő, hiteles véleményt nem lehet alkotni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1310tx | Adatlap | 407652 | 2008. október 14. 15:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló PETI! Jó kérdést tettél fel. :) Kb.:2007.nyara óta makettezem. Előtte is összeépítettem egy-két makettet de akkor még nem sikerültek olyan jól mint most. Nem tartom magam profinak, de nekem tetszenek a makettjeim, és szerintem az a makettezés lényege hogy élethű legyen és főként, hogy magunknak tetszen amit összeépítünk. :) Üdv |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Ennyi tömítőt felhasználni, amindenit:)
Megprobálnád az UB-t lefényképezni természetes fénybe v úgy h ne vakuzzon a masinkád?
emm