<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
csabbee | Adatlap | 407768 | 2008. október 22. 21:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi,várom a többi fotót! Előzmény: (407767) ltom74 2008. október 22. 21:31 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 407767 | 2008. október 22. 21:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csabbee Koszi. Igen vegig...jo soxor tomitettem, csiszoltam, festettem ujra mire mge lettem elegedve vele... Igen 2 szinu szurke a kamo. Most jottem ra, jobb keson mint soha, hogy az alq-131-es zavarokontenerhez nem a hosszu felfuggeszto, hanem a rovid kell, amit adnak is hozza, mondjuk kicsit fargicsalni kell rajta de amugy ok, van 1 nagy luk a fo futo gondola elott ahova a hosszu csatlakozna, a rovid nem er el oda, tomithetem festhetem ujra azt a reszt :-( Az europaban allomasozo f-16 -osok az alq-131-et hasznaljak es nem az alq-184-et tehat ha Te mondjuk avianoi block 40-est csinalsz akkor celszeru meg festes elott eltunetni ezt a lukat. falcon Koszi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csabbee | Adatlap | 407766 | 2008. október 22. 21:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szuper lesz a 16-os!A beömlőt végig kidolgoztad?Nekem is van,én majd egy block40-est akarok csinálni.Ennél már csak a kétfajta szürke festést alkalmazzák ugye? Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
falcon | Adatlap | 407765 | 2008. október 22. 20:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép munka, gratulálok az F-16-hoz | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
alex | Adatlap | 407764 | 2008. október 22. 18:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jelenleg ezen dolgozom. Titanic roncs 1:350-ben. Részletfotókban mutatom be az építés folyamatát, de az igazság az, hogy még az elején vagyok, hátra vannak a rozsdafolyások, sérülések elkészítése. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 407763 | 2008. október 22. 18:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen! =) Ha teljesen elkészülök vele (remélem még a héten) akkor csinálok több és jobb fényképet, illetve leírom egy cikk formájában, hogy mit hogyan készítettem el, hátha ezáltal adok valakinek egy jó tippet. Köszönettel Sz.Zsolt | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 407760 | 2008. október 22. 18:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És mit szúrok ki?Mondom magamnak a Bogárnak nincs is visszapillantója!Na most jól elkaptalak!Erre meg még kész sincs!:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Krisi | Adatlap | 407758 | 2008. október 22. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez iszonyatosan jó!Gyönyörűűű!Még képet sokat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
alex | Adatlap | 407756 | 2008. október 22. 10:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ego ne haragudj hogy igy alakult a munkám alapján fogsz megitélni remélem | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Blackbird | Adatlap | 407755 | 2008. október 22. 10:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Babek | Adatlap | 407750 | 2008. október 21. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello épp 1 revell 1:72-es méretarányú maketten dolgozok.Majd mellékelek képeket. Egyébként übersanyi te nem vagy normális! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 407748 | 2008. október 21. 09:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaja, egy ideje hirdetik már. Az elnagyoltság nem zavar: majd lesz az részletesebb is. Szép a formája, ennyi elég. 72-ben megvolt már, de azzal pont az volt a gondom, hogy nem lehet túlzottan részletezni már. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 407747 | 2008. október 21. 09:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ki fogja adni 35-ben az Italeri nemsokára, de sokat ne várj tőle: a nürnbergi képek alapján a Revell makett kétszeresére nagyítva, ekkor a léptékben már elnagyolt. f2d! Mert ez az első... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 407746 | 2008. október 21. 09:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen mindenkinek! f2d! Az 1/72-es bogár a MILITARY WHEELS terméke. Sokat bajlódtam vele, mert elég gyatra minőségű short run makett. Még hiányzik róla a visszapillantó tükör, ablaktörlő stb. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
georch | Adatlap | 407745 | 2008. október 21. 09:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett! Gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 407744 | 2008. október 21. 08:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ez még jobb témaválasztás. ;) Szinte alig látni ilyen modern témájú diót. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 407743 | 2008. október 21. 08:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó lesz: megint tökéletes a témaválasztás. Jó lenne már az S-100-as 35-ben... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 407742 | 2008. október 21. 08:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Még hajót nem láttam tőled. Azt hiszem a képek alapján ez is eszeveszett jó lesz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 407741 | 2008. október 21. 08:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó. Honnan szereztél 1/72-es bogarat? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 407740 | 2008. október 21. 08:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett, és nagyon különleges a témaválasztás. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 407739 | 2008. október 21. 00:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 407738 | 2008. október 20. 23:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 407737 | 2008. október 20. 23:46 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pisti! Kár erre a szép gépre vöröscsillagot festeni :) inkább lehetett volna egy szép kopott német téli festés... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
M.Pisti | Adatlap | 407736 | 2008. október 20. 21:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szõkekapitány | Adatlap | 407735 | 2008. október 20. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szépen dolgozol. Milyen festékkel festetted a gépet? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407734 | 2008. október 20. 16:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 407733 | 2008. október 20. 13:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tényleg szép munka. :-)) Remélem, vörös csillag is lesz rajta. :-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 407732 | 2008. október 20. 13:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép, minőségi munka Tesó! Nagyon szép végeredményre számítok:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 407731 | 2008. október 20. 13:17 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tyühh... Aztamindenit, de jó lesz! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
M.Pisti | Adatlap | 407730 | 2008. október 20. 12:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407728 | 2008. október 19. 23:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem vonultam vissza, csak táborok, lányok, iskola, tudod, ki bírja:D. A képeket nézve vetem észre, hogy kell még tömködni bizony. Úgy tervezem, hogy a Bolyaira (remélem így kell írni) kiviszek pár dolgot. A Sky-crane nem akar készülni sehogysem... Egyszer összelegóztam azt a szép tengelyt ami a farokrotorhoz fut, biztosítótűkből, egész jól, aztán egyszercsak a levegőben darabokra hullott, ezért pár hétig csak mint a véres rongyra, úgy néztem rá. Jórészt saját építés lesz, mert elég humbuk volt, amit a revell becsomagolt... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
xcraft | Adatlap | 407727 | 2008. október 19. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Látom nem vonultál vissza, nagyon helyes! Ez a makett a képek alapján fényévekkel jobb, mint az eddigiek, komoly előrelépés a tömítéseknél! Ha még nem álltál neki a festésnek, szánj rá még egy kis munkát. A szárny-törzs csatlakozásnál felül elbírna némi tömítést, két réteg surfacer 500 felecsetelve, szárazon hagyot vízpapírral becsiszova, és már el is tűnt az illesztés. (orrsegéd és fékszárnyat nem eltömíteni:)) Lejjebb az 01094-2 képen az orr bal oldalán is kicsit beszívódott a tömítés, illetve a függőleges vezérsík -törzs csatlakozásnál kívül. Jó lesz, ne kapkodd el. Valami kiállításon látni szeretném. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ego | Adatlap | 407724 | 2008. október 19. 19:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
WARNING ! alex-KA már megint itt van ! Csak az hívja akinek a havi számlája az általa fizetni kívánt összeg alatt van ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sonka_papa | Adatlap | 407721 | 2008. október 19. 19:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Borisz ! Én is csak csatlakozni tudok Matyi kollégához, jól néz ki eddig és kíváncsi vagyok a folytatásra :P Üdv:Sonka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
MattHeafy | Adatlap | 407719 | 2008. október 19. 18:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
jó lesz, kiváncsi leszek hogy tudod lefesteni, eddig tetszik:) emm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407718 | 2008. október 19. 18:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 407717 | 2008. október 19. 18:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez szokás szerint megint nagyon jó lett. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 407716 | 2008. október 19. 18:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407715 | 2008. október 19. 13:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez azért jó, mert simán lehet nekimenni 300-as papírral, és mire átsimogatjuk le is vezettük a dühünket:D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407714 | 2008. október 19. 13:27 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bele két gyanta ülés, ennyi. Az olaszok valami buszsöfőr széket adtak bele, nevettem egyet, aztán kidobtam. Zárt kabinnal készül, úgyhogy szerintem jó ez így. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407713 | 2008. október 19. 13:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amodel JAK-28R kiváló gyakorlási lehetőség... :) (ragasztva eddig csak a szárny nem látszó alsó felén van két rész, de már szépen összeállt a sárkány) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407712 | 2008. október 19. 13:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia borisz! Szép lesz az a "hasfal". Az illeszkedési problémákra van megoldás: ne Revell Hurricane-t rakj össze, hanem valami keményebb diót, valami orosz short run-t, tele deformálódással és illesztési hibával! Szétcsiszolod, faragod, összeragasztod, tömíted, stb... Utána öröm lesz dolgozni az Italeri alkatrészekkel. :) A kabint mennyire dolgoztad ki? Házilag lett berendezve, vagy kiegészítőkkel? (Gondolom mgy üléseket használsz majd) Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
alex | Adatlap | 407711 | 2008. október 19. 11:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia gratulálok az f 16 hoz ha lehet konzultalnék veled én is éppen tamiya f 16 on dolgozom volna pár kérdésem 06205545129 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Misike | Adatlap | 407710 | 2008. október 19. 11:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Folytatódik a BR52-es cikk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 407709 | 2008. október 18. 22:54 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Apcyrobi köszi! Matyi: ajjaj, annak érdekes vége lenne:D holnap fényképezek úgy is. Peti: Kössz, ez jól esett...:D Az a baja, hogy öblös. Akor vettem észre, amikor a középre való kannát próbálgattam bele. Nem passzolt sehogy sem. Nem értetem miért. Néztem képeket, okosabb ne lettem. Aztán megnéztem a bontóban a revell migjét(ami jóval nagyobb ennél!), annak sima volt a hasa. Rákérdeztem itt. Azt mondták sima. fűrészeltem, tettem egy PS lapota belsejébe, ami tartja a javításokat, aztán még sztirol lapokat, hogy nagyjából jó legyen, aztán jött a kenegetés. Eddig írd és mond semmi nem illeszkedett jól. A képet köszönöm. Egyszer összeraktam a nyáron egy revell Hurricanet kb. két hétben, nagyobb gebasz nélkül, és el is szoktam az ilyen rettenetektől... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407708 | 2008. október 18. 21:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 407707 | 2008. október 18. 21:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ltom74 | Adatlap | 407706 | 2008. október 18. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koszi a kepet de azert legkozelebb lightosabban fogom csinalni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407705 | 2008. október 18. 21:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz! Az igazi pofára esés az Italeri UB-nél az orr rész rossz formája... Ezt nem tudom hogyan lehet kijavítani, de az eredetinél kisebb, túl hamar "elfogy". Én most az együlésest kezdtem el, ott nincs ilyen probléma. A hasával mi a gond? Egyébként az utolsó fotón jól néz ki a madárka! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 407704 | 2008. október 18. 21:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz! Az igazi pofára esés az Italeri UB-nél az orr rész rossz formája... Ezt nem tudom hogyan lehet kijavítani, de az eredetinél kisebb, túl hamar "elfogy". Én most az együlésest kezdtem el, ott nincs ilyen probléma. A hasával mi a gond? Egyébként az utolsó fotón jól néz ki a madárka! :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |