<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
^Sunrise^ | Adatlap | 412719 | 2009. szeptember 9. 16:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 412718 | 2009. szeptember 9. 16:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ma meghozta a posta az Akáciát. Balaton ismét szépet alkotott. Jókora munka lesz összerakni, ha szépen akarom megcsinálni. Miggyuri | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sdsdaf | Adatlap | 412717 | 2009. szeptember 9. 16:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Te jóó ég, naggyon jók!XD Amúgy ilyen elit maratásokat, mint amivel ezt csináltad, ez gép hogy néz ki, mekkora? A gépről egy kis információt tudnál szolgáltatni? Meddig tart tervezni ilyeneket? bár egy kicsit off, de mi a különbség a fotomaratott és a vízsugaras-vágás között? (nem tudom, hogy jól fogalmaztam e) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
moki89 | Adatlap | 412716 | 2009. szeptember 8. 22:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 412715 | 2009. szeptember 8. 21:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Szeretsz makettezni? El szeretnéd ütni az egész estédet? Úgy érzed hogy nincs elég ősz hajszálad? Úgy érzed rádférne egy kis feszültség? Ha minden fenti kérdésre a válasz igen, akkor itt egy fotómaratás a tartalmas szórakozás jegyében... :-) Már régóta szerettem volna elkészíteni a Jumo 004-es sugárhajtóművek levegőbeömlője elé azt a jellegzetes kosarat, ami a nagyobb idegen tárgyaktól védte a motort a földi járatás során... Az egész a tervezés szintjén megmaradt mostanáig, mert 1:48 -as méretarányban scratch-ben ezt megcsinálni szinte lehetetlen (a kosár átmérője 1 cm). Aztán gondoltam egyet, és megcsináltam fotómaratásból. Azóta már van egy jobb változat is, kevesebb alkatrésszel, csak még nincs kimarva. További infók a maratásokról: pktinyland.tk/ Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gotha | Adatlap | 412714 | 2009. szeptember 8. 21:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nagyon szép. grat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 412713 | 2009. szeptember 8. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi mindenkinek. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 412712 | 2009. szeptember 8. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mert of-ban írták. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kogi76 | Adatlap | 412711 | 2009. szeptember 8. 19:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pipi | Adatlap | 412710 | 2009. szeptember 8. 18:29 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezt nem is te csináltad!Igazi:-)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bubu | Adatlap | 412709 | 2009. szeptember 8. 18:06 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ezt már nevezem!Nagyon élethű lett , majd valamikor átérek vizitre! Hali:Bubu | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sarkanyhuzo | Adatlap | 412708 | 2009. szeptember 8. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratula, nagyon szép! ...még ha a kert végéről is van ;-) Várunk részletesebb leírás is! (hogyan, mivel, kinek, miért, mikor, stbstb :-) ...1942benismertemmegdánielzoltántakkormégnemtudtam... :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Michalkó | Adatlap | 412707 | 2009. szeptember 8. 17:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Tibcsi! Te tudsz valamit. rrobbie! Ok! Addig is kalitkában tartom a kicsikét, ne hogy kirepüljön. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 412706 | 2009. szeptember 8. 17:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez nem ér! Nem szabad kimenni a kert végébe fotózni, és berakni a makketinfóra, mint dioráma! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 412705 | 2009. szeptember 8. 16:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért arra figyelj, hogy a ragasztást is meggyengítheti (a pillanatragacsot is!), a makett felületén lévő kisebb alkatrészek (antennák, stb.) könnyen lejöhetnek. Legjobb az ilyen mütyüröket előre leszedni, nehogy kiöntsd a lefolyóba a lúggal együtt. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kogi76 | Adatlap | 412704 | 2009. szeptember 8. 16:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 412702 | 2009. szeptember 8. 16:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tenyerelj rá az egérmutatóval az "Összes hozzászólás mutatása" gombra itt fent. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Michalkó | Adatlap | 412701 | 2009. szeptember 8. 16:31 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tudja valaki hogy miért nem jelenik meg Timur 16418 és rrobbie 16438-as hozzám írt válaszaik? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 412700 | 2009. szeptember 8. 10:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zépisti | Adatlap | 412698 | 2009. szeptember 8. 07:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gratulálok Timur! Gyönyörű lett a madárka!A klubban élőben is láthatjuk? Zépisti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
uly | Adatlap | 412697 | 2009. szeptember 8. 03:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Timur! NAgyon jól sikerült! Csak gratulálni tudok hozzá! Ja, és a képek is nagyon szuperül sikerültek! Uly | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lompi | Adatlap | 412696 | 2009. szeptember 7. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én most marattam le festéket alkatrészekről az itt ajánlott Szitivel (remélem jól írom a nevét). Szal remekül leszedte a festéket, majdnem a körmömet és a bőrt az ujjamról.:o) Ja és nem oldotta a ragasztót meg a tömítő pasztát. Lompi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 412694 | 2009. szeptember 7. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A lefolyótisztítóban nem hígító van, hanem nátrium hidroxid, számunkra ez az érdekes, mert ez oldja a festéket. Nem vagyok egy nagy vegyész, itt olvastam róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vlevi | Adatlap | 412693 | 2009. szeptember 7. 21:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tesco-s (narancssárga, literes flakon) lefolyótisztító is megfelel a célra, sőt még jobb is mint a drágább szerek, mert amelyikben pl. klór is van, az irtó büdös. Ezzel szemben a tescós , teljesen szagtalan. De lehet használni hideg zsíroldót is, ebből is a legolcsóbbat érdemes venni. Ez sokkal hamarabb (pár perc, max. félóra) fellazítja a festéket, amit fogkefével le lehet dörzsölni róla. Ebben talán az a jobb, hogy nem kell elmeríteni a makkettet benne, hanem csak elég a felületére fröcskölni párszor. Ezek a vegyszerek a műanyagot nem bántják, akár napokig, hetekig is áztathatod a makettet, nem lesz baja. Csak a festék tűnik el róla. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Michalkó | Adatlap | 412692 | 2009. szeptember 7. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi gond! Majd ha R.Robi is úgy akarja, akkor lesznek képek meg cikk is. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hondarider | Adatlap | 412691 | 2009. szeptember 7. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor ez uton is elnezest kerek az elkovetotol! De, azert feltehetne par kepet...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 412690 | 2009. szeptember 7. 18:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
És csodálkoztál a végén hogy nincs edény Bakker kemény lehetett | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 412689 | 2009. szeptember 7. 17:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
:):) Na az is vicces meglepetés lehetett... :) Üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 412688 | 2009. szeptember 7. 16:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ne félts, azt is túléltem, amikor sósavat öntöttem alumínium edénybe. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vadász | Adatlap | 412687 | 2009. szeptember 7. 16:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az nem Timur munkája volt, hanem M.Pistié. Vadász | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 412686 | 2009. szeptember 7. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szivesen Nem kell semmit kidobnod. Csak arra ügyelj hogy a szdabda végezd a gőz belélegzése életveszéjes! Szétkapja a tüdőd plusz bőrrel érintkezve maró égő sebeket ejt! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 412685 | 2009. szeptember 7. 16:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi. vagyis műanyaghoz és műgyantához is jó és a leszedett festéken kívül semmit nem kell majd kidobnom. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 412684 | 2009. szeptember 7. 16:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SZia! Nem kezdi meg legalábbis én bábolna biót használok de úgy tudod, hogy a szi-ti sem. Meg a műgyantát sem a fékfolyadékkal szemben | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
HUJBI | Adatlap | 412683 | 2009. szeptember 7. 16:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hülye kérdés, de a ragasztót nem oldja? vagyis ha beledobok valamit, amiről csak a festéket kéne leszedni, nem esik szét farabjaira? csak azért, mert pl. néhány hígító kikezdi a pillanatragasztót. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hondarider | Adatlap | 412682 | 2009. szeptember 7. 16:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az F-86-rol mikor kapunk kepeket? Az sem volt semmi a RBK-n...! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 412681 | 2009. szeptember 7. 15:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fantasztikus,gratulálok ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 412680 | 2009. szeptember 7. 15:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia A heveder Eduard gyártmány.Nem volt tervben,de azt a néhány alkatrészt ami a kabinbelsőben volt (műszerfal,botkormány,ülés) ki kellett szednem amikor visszafújtam a kabint.Ha már a kezemben volt az ülés gyorsan "rádobtam" 1 hevedert.Sokimnden nem látszik belőle,mert a kabintető hihetetlenül torzít,de azért valamennyire feldobta. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 412679 | 2009. szeptember 7. 15:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tesco gazdaságos lefolyótisztító.Úgy tettem bele,hogy teljessen ellepje a makettet és amikor kiszedtem belőle (kb.1óra múlva) azonnal lemostam vízzel. Azt olvastam valahol,hogy ha nincs lemosva mindjárt és rászárad,akkor valami poszrerű anyag képződik a felületen amit nehéz eltávolítani.A makett Modell Master festékkel volt festve,ez azonnal lefolyt róla amikor csap alá tettem.Azóta hasonló sorsra jutott 1 P-39-es makett is amin Humbrol festék volt.Ezt viszont sokkal nehezebben szedte le.Tovább kellett áztatni és a végén így is csak szappannal és fogkevével jött le. De végül ezis original tiszta állapotba került. A kabintetőről is lefolyótisztítóval marattam le a festéket,nem bántotta az átlátszó alkatrészt sem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 412678 | 2009. szeptember 7. 14:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Két emeletet zuhant az állam. Érdemes volt hazaérni egy ilyen nehéz nap után! Minden elismerésem! Üdv: joozsyka | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sdsdaf | Adatlap | 412677 | 2009. szeptember 7. 13:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fantasztikus! Akkor most az ülés hevederek beleöntött,eredeti, vagy saját? Kiss Dániel | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 412674 | 2009. szeptember 7. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sanyi! Huhh, ez bitang jól néz ki, gratulálok! Üdv: kp | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Michalkó | Adatlap | 412673 | 2009. szeptember 7. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sanyi! Én már szombaton láttam élőben is, de most így képekről megint csak csodálni tudom. Ritkán látni ilyen minőségben 32-est. Üdv. Pisti | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Timur | Adatlap | 412672 | 2009. szeptember 7. 11:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Gábor! -Kabin: Cutting Edge (a "ráöntött hevederes" változat) -Revi: Quickboost -Kerék (fő+hátsó futó): Aires -MG 151 ágyútest: Aires (belefarigcsálva a gondolába) -MG 151 cső: Cutting Edge -MG 17: Schatton -Futóakna: saját építés/átalakítás Azt hiszem, ennyi. Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Toth_Gabor | Adatlap | 412671 | 2009. szeptember 7. 11:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Timur! A megszokott színvonal, gratulálok! A maketthez használtál kiegészítőket? Üdv, T.G. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Timur | Adatlap | 412670 | 2009. szeptember 7. 10:57 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Urak, köszönöm! (Ákos, sajnos nem.) Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 412669 | 2009. szeptember 7. 10:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon szép lett, remélem Prágában láthatom élőben is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hunyo | Adatlap | 412668 | 2009. szeptember 7. 10:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 412667 | 2009. szeptember 7. 09:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Timur, ez nagyon profi. És a fotók is elmennének egy gyári katalógusba :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 412666 | 2009. szeptember 7. 09:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szuper! Milyen lefolyótisztítót használtál? Egyszerűen csak beáztattad a makettet? (Nekem is van pár hasonló "adottságokkal" rendelkező makettem, amit jobb lenne újrafesteni, mint újat építeni.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Timur | Adatlap | 412665 | 2009. szeptember 7. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Messerschmitt Bf 109 G-2/R6 Hans Döbrich gépe a 6./JG 5 kötelékéből, 1943 február-március. Ezzel a Messerrel Döbrich 25 bevetést repült, és ezzel aratta 50. légigyőzelmét is. A makett '32-es Hasegawa. A jelzések részben fújtak, részben a LiF (kissé módosított) matricái. A futóburkolat és az alsó motordekli spec. feliratait Harsányi Sanyi barátom készítette. Üdv. FS Puma MK |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
F-14A Tomcat készülőben, de még nagyon az elején. :)