<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Balaxka | Adatlap | 413330 | 2009. november 1. 19:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pipi | Adatlap | 413329 | 2009. november 1. 19:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jól alakul.A koszolásod nekem kimondottan tetszik.A csúszásgátlót mivel hoztad össze? üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mortyi | Adatlap | 413328 | 2009. november 1. 18:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jó "kis" dioráma lesz kíváncsian várom a folytatást, toljad a további képeket ezerrel :) Üdv Mortyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 413327 | 2009. november 1. 18:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köff! Ez így egy komplett készlet, kivéve a záróütköző, a rongyok, a hordók, kannák és a láda. :) A szerelvény a Trumpeter Panzerjagewagen je, egyedül egy esztergált mg34est kapott a fő löveg mellé :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413326 | 2009. november 1. 18:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Megcsináltam a rendes festést ,azt több rétegben lakkoztam ,majd lefújtam fehérrel és azt visszamostam törültem , a lényeges benne hogy a laknak oldószeresnek kell lenni ,mert a festék az Trikolor aqva . Nagyon kellemes volt összerakni semmi probléma nem volt vele . üdv: migi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zsury | Adatlap | 413325 | 2009. november 1. 18:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jóóó lesz! A vasúti alváz saját építés, vagy v.milyen készletből van? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Macal | Adatlap | 413324 | 2009. november 1. 18:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413323 | 2009. november 1. 18:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ez dobozból épitett gép akart lenni , az ICM szerint 3/4 széria ,az oldalkormány súlya tényleg nem lett feltéve , a farok futóban is igazad van ,JAVITOM .Olvastam az irásodat a Laggokról. Egyébként várom az emailedet .Köszönöm a biztatást . üdv: migi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Muzzy | Adatlap | 413322 | 2009. november 1. 17:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Migi! Ez melyig változat akar lenni? Esetleg ez? www.wunderwaffe.narod.ru/Magazine/AirWar/68/Pictures/11.jpg Ha igen, akkor a kép szerint ez egy 1 szériás gép. (Viszont, mind az ICM, mind az SF szerint 4-es!) Massimo honlapja szerint 3/4-es széria mig3.sovietwarplanes.com/lagg3/3gviap/3gviap64.html A fényképen nincs fent a futóburkolat alsó része, és a kabintető mozgatható része. A fényképen jól látszik az oldalkormány alsó súlykiegyenlítője, ez a Te gépeden nincs fenn. A képen merev farokfutós a gép, Te viszont behúzhatósra készítetted! Egyébként tetszik a festés. bár a szárnyon lévő benzintank feltöltó nyílások körül kicsit jobban koptattam volna. Bocsánat, ha dobozból épített, a következő pár észrevételt tekintsd tárgytalannak, ha viszont feljavítást is végeztél rajta, akkor az alábbi észrevételeim vannak: Ha elfogadjuk a fénykép aláírását, tehát hogy 1-es széria, akkor a szárnytő belépőt és a motorburkolatokat javítani kell. Ha 4-es szériának fogadjuk el, akkor viszont a kipufogó utáni hővédő lemez formája nem jó. Valamint Szerepelnek a 3 szériára jellemző jegyek: légcsavar után a jobb oldalon beömlő, 3 kopoltyú lemez a kipufogó alatt bal oldalt. Javaslom, hogy www.makettinfo.hu/ makettek fejezetben Lavocskin-Gorbunov-Gudkov LAGG-3 lévő cikket nézd át, azt hiszem elég részletesen leírtam a típusváltozatokat. Természetesen nem szentírás, de amikor írtam, a rendelkezésemre álló anyagokból dolgoztam. Ez semmiképpen sem fikázás akart lenni, további sok sikert a szovjet légierőhöz! Baráti üdvözlettel: Muzzy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 413321 | 2009. november 1. 17:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 413320 | 2009. november 1. 17:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
begyuzs | Adatlap | 413319 | 2009. november 1. 16:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Toth_Gabor | Adatlap | 413318 | 2009. november 1. 15:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Migi! Tetszik a festés, hogyan készült? Talán a kormolás lehetne kicsit hangsúlyosabb, az aljára meg még rakhatsz olajfolyásokat a motordekli szélein... A makettet én is azonnal megvettem, ahogy megjelent. Dobozban szép, milyen volt összerakni? az illesztések jók, vagy kellett tömíteni? Vetemedések voltak? Sajnos elég puha az anyaga. Üdv, Tóth Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 413317 | 2009. november 1. 15:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 413316 | 2009. november 1. 15:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 413315 | 2009. november 1. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett! Nagyon érdekes ez a téli festés, tetszik! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413314 | 2009. november 1. 11:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 413313 | 2009. november 1. 10:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszik a festése! ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zvereb | Adatlap | 413312 | 2009. november 1. 10:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
begyuzs Szépen beszívja a műanyagot, illetve belágyítja. Én most szitiztem le egy 1 évvel ezelőtti stug IV et és már látszik rajta, pár év alatt a maketten is. Majd rakok fel képet, hogy milyen is. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsola | Adatlap | 413310 | 2009. október 31. 22:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tetszik a kicsike. Szép a festés. Összeépítés ügyileg milyen? Úgy értem,vannak buktatói,illetve mennyire passzolnak az alkatrészek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búza | Adatlap | 413308 | 2009. október 31. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Jó kérdés! Meló van bőven, ez a jó és a rossz hír egyszerre. Gyakran ez a klubnapra esik. Ha tudok, most a hét végén megyek, de még szabin vagyok, nem biztosak az infóim ezzel kapcsolatban. Néha irigylem a nyugdíjasokat és a munkanélkülieket!:-))) Üdv: Búza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413307 | 2009. október 31. 20:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Gabi , mikor látunk a klubban ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 413306 | 2009. október 31. 20:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valami ilyesmi :) Csak matricám nincs hozzá. Póttartályt próbálok faragni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búza | Adatlap | 413305 | 2009. október 31. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Eddig úgy tűnik érdemes volt srófosra váltni! Üdv: Búza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 413304 | 2009. október 31. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413303 | 2009. október 31. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tetszenek a téli festések ,ez a gép 1942 Leningrádnál harcolt . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 413302 | 2009. október 31. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Érdekes festést találtál. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 413301 | 2009. október 31. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413300 | 2009. október 31. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
manta | Adatlap | 413299 | 2009. október 31. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dasboat! Köszönöm szépen az elismerő szavakat, és örülök, hogy tetszenek! (azért Te is pofásan készítetted el a tieidet!) Az ,,1 forintos" ötletet megfogadom, tényleg nehézkes megállapítani a pontos méretüket(bár az egyik képen rajta van az ujjam:)). Festéssel kapcsolatban: mindegyiket ecsettel festettem, bár már tervezem a szórásra való átállást, de az még odébb van. Az E-100 (és a KV, meg a többiek is) tényleg diorámába készülnek/-tek. Amint haladok valamelyikkel, teszek fel róla képeket! Üdv.:manta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 413298 | 2009. október 31. 17:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Esetleg kicserélhetet olyan vékony spárgára, ami több szálból van fonva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tomi | Adatlap | 413297 | 2009. október 31. 17:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nálam jelenleg ez készülget. Road to Baghdad vignetta 1/72. A Bradley a Trumpeter gyártmáyna, nagyon szép kidolgozottságú. Az alap mérete megeggyezik a CD-k méretével. A vas szerkezet Evergreen szálból készült a tetejére jönnek még ütjelzőtáblák amiket Ákostól kaptam (köszönet neki értük). Várhtóan a héten már el fog készülni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 413296 | 2009. október 31. 13:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akár, vagy rézkábel, de azt esetleg be kell festeni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 413295 | 2009. október 31. 12:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok lenne 1 kérdésem: A Tigrisemen a kábeleket mire cserélhetném ki? Bovden vagy ilyesmi? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 413294 | 2009. október 30. 22:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Eddig agyaltam, hogy tegyem-e fel a póttankokat, vagy sem? Ez meggyőzött. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 413293 | 2009. október 30. 22:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eddig szép! Egy makett további kedvcsinálónak (hétvégén fotóztam Nyitrán) www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/nitra2009/27.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 413292 | 2009. október 30. 21:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dasboat | Adatlap | 413291 | 2009. október 30. 21:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Manta!Nagyon jók a képek nem semmi a "sufni tuningod".Sok 1:35-ös nagy testvér megirigyelhetné a részletességet a figurák nagyon jók lettek,legközelebb tegyél oda egy 1-Forintost ha van még,hogy mindenki lássa mennyire nehezebb ebben a méretarányban dolgozni de nem lehetetlen!Én nagyon tudom értékelni hisz én is ebben a méretarányban ténykedem.A Maus úgy látom egy kicsit "jövőszerü" dioráma részese lesz de ez nem baj sőt érdekes na le a kalappal amúgy ecsettel festetted a harcjárműveket?Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci7 | Adatlap | 413290 | 2009. október 30. 18:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elkészült a Hellcatem, lesznek képek is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
manta | Adatlap | 413289 | 2009. október 30. 15:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Mindenkinek! Nálam ezek készülnek, készültek. Mind 1:72 ill. 1:76. (KV-2: PST; LRDG Jeep: Revell/ Matchbox; Harley WLA 45: Academy; figurák: Dragon, Revell/ Italeri; E-100: Dragon) Várok mindenféle hozzászólást! (még valami:mindegyikről lesz cikk a közeljövőben) manta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kistigris | Adatlap | 413288 | 2009. október 30. 15:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A csavarhúzó miatt van. Ha sűrűbben csinálom a recéket akkor elnyomja a csavarhúzó. Még nem tudom mire ruházok be. Valószínű, amit itt mutattatok zimmeritező eszközre. Szétnézek még pár boltban, aztán csak lesz valami. Ezt a gépet már a csavarhúzós megoldással csinálom meg, aztán a következőhöz majd beszerzek valami szupi eszközt :). Nekem is van levegőn száradó gyurma... Lehet azzal is majd megpróbálom egy régebbi modellen. Balaton, hogy érted, hogy vétek lenne összerakni? Mauró, köszi a linket! Szép napot! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 413287 | 2009. október 30. 14:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaja, persze, világos. :) Ötletnek nem rossz, megpróbáltam én is, nekem nem jött be. De lehet, hogy valaki talál egy jobb kupakot :):) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 413286 | 2009. október 30. 13:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, csak egy ötlet volt. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 413285 | 2009. október 30. 12:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Kicsit haladtam a kabinnal: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 413284 | 2009. október 30. 12:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nekem nem vált be. Felszedte az anyogot (Plasto, levegőn száradó gyurma...) az alapról, és a nagy átmérője miatt elég kevés helyre lehet begörgetni. Plussz a mintája sem tetszett, mert hiába tűnik sűrűnek a barázda a kupakon, mire végiggurítuttam próbaképpen egy gyurmadarabon, túl ritka volt, a bemélyedések is szélesek voltak... de ugye kupakja válogatja. :) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mauro | Adatlap | 413283 | 2009. október 30. 12:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a neten van pár leírás, nem tudom nézted e őket...én azért belinkelem hátha segít esetleg panzerkeil.dre.hu/egyeb/cikkek/zimmerit/zimmerit.htm www.tar.hu/zsoltmilitary/zimmerit.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 413282 | 2009. október 30. 12:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vétek lenne összerakni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 413281 | 2009. október 30. 12:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez már jobb, de még a recék között még mindig nagy a távolság. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 413280 | 2009. október 30. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ez már barátibb! milyen zimmeritező készletre ruházol be? Elöte gyakorolni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 413279 | 2009. október 30. 11:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már sokkal jobban néz ki mint előtte. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Üdv.:Bali