<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Macal | Adatlap | 413324 | 2009. november 1. 18:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413323 | 2009. november 1. 18:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Ez dobozból épitett gép akart lenni , az ICM szerint 3/4 széria ,az oldalkormány súlya tényleg nem lett feltéve , a farok futóban is igazad van ,JAVITOM .Olvastam az irásodat a Laggokról. Egyébként várom az emailedet .Köszönöm a biztatást . üdv: migi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Muzzy | Adatlap | 413322 | 2009. november 1. 17:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Migi! Ez melyig változat akar lenni? Esetleg ez? www.wunderwaffe.narod.ru/Magazine/AirWar/68/Pictures/11.jpg Ha igen, akkor a kép szerint ez egy 1 szériás gép. (Viszont, mind az ICM, mind az SF szerint 4-es!) Massimo honlapja szerint 3/4-es széria mig3.sovietwarplanes.com/lagg3/3gviap/3gviap64.html A fényképen nincs fent a futóburkolat alsó része, és a kabintető mozgatható része. A fényképen jól látszik az oldalkormány alsó súlykiegyenlítője, ez a Te gépeden nincs fenn. A képen merev farokfutós a gép, Te viszont behúzhatósra készítetted! Egyébként tetszik a festés. bár a szárnyon lévő benzintank feltöltó nyílások körül kicsit jobban koptattam volna. Bocsánat, ha dobozból épített, a következő pár észrevételt tekintsd tárgytalannak, ha viszont feljavítást is végeztél rajta, akkor az alábbi észrevételeim vannak: Ha elfogadjuk a fénykép aláírását, tehát hogy 1-es széria, akkor a szárnytő belépőt és a motorburkolatokat javítani kell. Ha 4-es szériának fogadjuk el, akkor viszont a kipufogó utáni hővédő lemez formája nem jó. Valamint Szerepelnek a 3 szériára jellemző jegyek: légcsavar után a jobb oldalon beömlő, 3 kopoltyú lemez a kipufogó alatt bal oldalt. Javaslom, hogy www.makettinfo.hu/ makettek fejezetben Lavocskin-Gorbunov-Gudkov LAGG-3 lévő cikket nézd át, azt hiszem elég részletesen leírtam a típusváltozatokat. Természetesen nem szentírás, de amikor írtam, a rendelkezésemre álló anyagokból dolgoztam. Ez semmiképpen sem fikázás akart lenni, további sok sikert a szovjet légierőhöz! Baráti üdvözlettel: Muzzy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Miggyuri | Adatlap | 413321 | 2009. november 1. 17:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 413320 | 2009. november 1. 17:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
begyuzs | Adatlap | 413319 | 2009. november 1. 16:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Toth_Gabor | Adatlap | 413318 | 2009. november 1. 15:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Migi! Tetszik a festés, hogyan készült? Talán a kormolás lehetne kicsit hangsúlyosabb, az aljára meg még rakhatsz olajfolyásokat a motordekli szélein... A makettet én is azonnal megvettem, ahogy megjelent. Dobozban szép, milyen volt összerakni? az illesztések jók, vagy kellett tömíteni? Vetemedések voltak? Sajnos elég puha az anyaga. Üdv, Tóth Gábor | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Balaxka | Adatlap | 413317 | 2009. november 1. 15:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zoltán | Adatlap | 413316 | 2009. november 1. 15:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 413315 | 2009. november 1. 12:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett! Nagyon érdekes ez a téli festés, tetszik! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413314 | 2009. november 1. 11:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sziklakks | Adatlap | 413313 | 2009. november 1. 10:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon tetszik a festése! ;) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zvereb | Adatlap | 413312 | 2009. november 1. 10:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
begyuzs Szépen beszívja a műanyagot, illetve belágyítja. Én most szitiztem le egy 1 évvel ezelőtti stug IV et és már látszik rajta, pár év alatt a maketten is. Majd rakok fel képet, hogy milyen is. z | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zsola | Adatlap | 413310 | 2009. október 31. 22:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Tetszik a kicsike. Szép a festés. Összeépítés ügyileg milyen? Úgy értem,vannak buktatói,illetve mennyire passzolnak az alkatrészek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búza | Adatlap | 413308 | 2009. október 31. 21:47 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Jó kérdés! Meló van bőven, ez a jó és a rossz hír egyszerre. Gyakran ez a klubnapra esik. Ha tudok, most a hét végén megyek, de még szabin vagyok, nem biztosak az infóim ezzel kapcsolatban. Néha irigylem a nyugdíjasokat és a munkanélkülieket!:-))) Üdv: Búza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413307 | 2009. október 31. 20:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm Gabi , mikor látunk a klubban ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 413306 | 2009. október 31. 20:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Valami ilyesmi :) Csak matricám nincs hozzá. Póttartályt próbálok faragni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
búza | Adatlap | 413305 | 2009. október 31. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Laci! Eddig úgy tűnik érdemes volt srófosra váltni! Üdv: Búza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 413304 | 2009. október 31. 20:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413303 | 2009. október 31. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tetszenek a téli festések ,ez a gép 1942 Leningrádnál harcolt . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 413302 | 2009. október 31. 20:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Érdekes festést találtál. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 413301 | 2009. október 31. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 413300 | 2009. október 31. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
manta | Adatlap | 413299 | 2009. október 31. 19:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Dasboat! Köszönöm szépen az elismerő szavakat, és örülök, hogy tetszenek! (azért Te is pofásan készítetted el a tieidet!) Az ,,1 forintos" ötletet megfogadom, tényleg nehézkes megállapítani a pontos méretüket(bár az egyik képen rajta van az ujjam:)). Festéssel kapcsolatban: mindegyiket ecsettel festettem, bár már tervezem a szórásra való átállást, de az még odébb van. Az E-100 (és a KV, meg a többiek is) tényleg diorámába készülnek/-tek. Amint haladok valamelyikkel, teszek fel róla képeket! Üdv.:manta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 413298 | 2009. október 31. 17:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Esetleg kicserélhetet olyan vékony spárgára, ami több szálból van fonva. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tomi | Adatlap | 413297 | 2009. október 31. 17:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nálam jelenleg ez készülget. Road to Baghdad vignetta 1/72. A Bradley a Trumpeter gyártmáyna, nagyon szép kidolgozottságú. Az alap mérete megeggyezik a CD-k méretével. A vas szerkezet Evergreen szálból készült a tetejére jönnek még ütjelzőtáblák amiket Ákostól kaptam (köszönet neki értük). Várhtóan a héten már el fog készülni | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
borisz | Adatlap | 413296 | 2009. október 31. 13:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akár, vagy rézkábel, de azt esetleg be kell festeni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 413295 | 2009. október 31. 12:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok lenne 1 kérdésem: A Tigrisemen a kábeleket mire cserélhetném ki? Bovden vagy ilyesmi? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 413294 | 2009. október 30. 22:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Eddig agyaltam, hogy tegyem-e fel a póttankokat, vagy sem? Ez meggyőzött. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 413293 | 2009. október 30. 22:17 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eddig szép! Egy makett további kedvcsinálónak (hétvégén fotóztam Nyitrán) www.albatros.extra.hu/makettek/kiallit/nitra2009/27.jpg | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 413292 | 2009. október 30. 21:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dasboat | Adatlap | 413291 | 2009. október 30. 21:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Manta!Nagyon jók a képek nem semmi a "sufni tuningod".Sok 1:35-ös nagy testvér megirigyelhetné a részletességet a figurák nagyon jók lettek,legközelebb tegyél oda egy 1-Forintost ha van még,hogy mindenki lássa mennyire nehezebb ebben a méretarányban dolgozni de nem lehetetlen!Én nagyon tudom értékelni hisz én is ebben a méretarányban ténykedem.A Maus úgy látom egy kicsit "jövőszerü" dioráma részese lesz de ez nem baj sőt érdekes na le a kalappal amúgy ecsettel festetted a harcjárműveket?Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci7 | Adatlap | 413290 | 2009. október 30. 18:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elkészült a Hellcatem, lesznek képek is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
manta | Adatlap | 413289 | 2009. október 30. 15:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Mindenkinek! Nálam ezek készülnek, készültek. Mind 1:72 ill. 1:76. (KV-2: PST; LRDG Jeep: Revell/ Matchbox; Harley WLA 45: Academy; figurák: Dragon, Revell/ Italeri; E-100: Dragon) Várok mindenféle hozzászólást! (még valami:mindegyikről lesz cikk a közeljövőben) manta | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kistigris | Adatlap | 413288 | 2009. október 30. 15:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A csavarhúzó miatt van. Ha sűrűbben csinálom a recéket akkor elnyomja a csavarhúzó. Még nem tudom mire ruházok be. Valószínű, amit itt mutattatok zimmeritező eszközre. Szétnézek még pár boltban, aztán csak lesz valami. Ezt a gépet már a csavarhúzós megoldással csinálom meg, aztán a következőhöz majd beszerzek valami szupi eszközt :). Nekem is van levegőn száradó gyurma... Lehet azzal is majd megpróbálom egy régebbi modellen. Balaton, hogy érted, hogy vétek lenne összerakni? Mauró, köszi a linket! Szép napot! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 413287 | 2009. október 30. 14:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jaja, persze, világos. :) Ötletnek nem rossz, megpróbáltam én is, nekem nem jött be. De lehet, hogy valaki talál egy jobb kupakot :):) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 413286 | 2009. október 30. 13:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, csak egy ötlet volt. :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
mcs | Adatlap | 413285 | 2009. október 30. 12:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hali! Kicsit haladtam a kabinnal: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vincus80 | Adatlap | 413284 | 2009. október 30. 12:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Nekem nem vált be. Felszedte az anyogot (Plasto, levegőn száradó gyurma...) az alapról, és a nagy átmérője miatt elég kevés helyre lehet begörgetni. Plussz a mintája sem tetszett, mert hiába tűnik sűrűnek a barázda a kupakon, mire végiggurítuttam próbaképpen egy gyurmadarabon, túl ritka volt, a bemélyedések is szélesek voltak... de ugye kupakja válogatja. :) Üdv V | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mauro | Adatlap | 413283 | 2009. október 30. 12:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
a neten van pár leírás, nem tudom nézted e őket...én azért belinkelem hátha segít esetleg panzerkeil.dre.hu/egyeb/cikkek/zimmerit/zimmerit.htm www.tar.hu/zsoltmilitary/zimmerit.htm | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 413282 | 2009. október 30. 12:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Vétek lenne összerakni :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Roadblock | Adatlap | 413281 | 2009. október 30. 12:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez már jobb, de még a recék között még mindig nagy a távolság. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Amon | Adatlap | 413280 | 2009. október 30. 11:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na ez már barátibb! milyen zimmeritező készletre ruházol be? Elöte gyakorolni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 413279 | 2009. október 30. 11:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Már sokkal jobban néz ki mint előtte. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kistigris | Adatlap | 413278 | 2009. október 30. 11:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép délelőttöt mindenkinek! Nos, megtörtént a javítás első fázisa. Ez a modell már nem lesz olyan, mint amilyennek elképzeltem, de a legközelebbi zimmerites tankom már jobb lesz. Megfogadtam a tanácsokat és aszerint jártam el. Mindenesetre megállapítható, hogy gyakorlat teszi a mestert! De elsőre elmegy... :) És a következő zimmerit réteget már nem csavarhúzóval fogom csinálni. Tudom nem lett tökéletes a javítás sem :(, de lesz ez még így se! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szõkekapitány | Adatlap | 413277 | 2009. október 30. 10:28 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ezzel a problémával én az oldószeres ragasztónál találkoztam: két szárnyfél összeragasztásakor bőven lett adagolva az anyag, majd a szárny belsejéből nem tudott elpárologni az oldószer és 2-3 hónap után látható horpadások keletkeztek a kilépőél környékén, ahol a legtöbb ragasztó találkozott a legvékonyabb műanyaggal. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
begyuzs | Adatlap | 413276 | 2009. október 30. 10:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv Zoltán! "Neoflexről annyit hogy "megeszi" a műanyagot!Idővel belágyul és beszívódik majd" Ezt tudnád egy kicsit részletezni,esetleg egy képet a problémáról felrakni? Személy szerint egy kicsit több,mint 2 éve készült Skif Mtlb harcjárművön alkalmaztam "számottevő" mennyiségü neoflexet,és érdekelne mire számítsak,illetve mennyi idő elteltével jelentkezik a jelenség. (most még semmi baja) De pl. az adatlapomon látható Párduc hk. fél alja is neoflex. Köszi a segítséget! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kinggi | Adatlap | 413275 | 2009. október 30. 09:58 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi az ötletet megfogom csinálni...---> este felrakom mi lett belőle :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 413274 | 2009. október 30. 08:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kistigris! A Planetarmoron egy srác épít egy zimmerites Pz. IV-est. Szerintem nézd meg: www.planetarmor.com/forums/showthread.php | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 413273 | 2009. október 30. 07:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Srácok ne haragudjatok, hogy csörömpben járatlanként beleszólok, mindössze csak egy ötletem támadott. Ránéztem itt az előbb az ásványvizes üveg kupakjára és beugrott, hogy olyan szépen barázdált. Ha sikerül vágni belőle egy adott sélességű szeletet, a belső oldaláról eltüntetni a menetes részt és felragasztani valami henger alakú tárgyra, akkor már csak középen át kell fúrni és egy nyélre felrakni, mint a festőhengert. Aztán máris lehet görgetni. Ha cserélhetőre csináljátok, akkor többféle szélességben is tehettek rá. Na, ki csinálja meg (ha még nem tették...)? :) Üdv! warbirds |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Hali!
Beszéljenek a képek:)
Véleményt nyílvánítani természetesen szabad:)