<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
juge75 | Adatlap | 415253 | 2010. április 8. 17:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
1/72-ben túl kicsi ahhoz, hogy mutasson, és jobban szemügyre vehető legyen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 415252 | 2010. április 8. 17:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mi lenne ha egyszer 1/35-ben is kiadnátok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 415251 | 2010. április 8. 17:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Slypi! Csodás dolgokat készítesz!Remélem a következő egy 72-es MAZ lesz. pepe | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pista-91 | Adatlap | 415250 | 2010. április 8. 15:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Köszi. A Te Bedfordod is nagyon fain lett! Néhány hónapja meg akartam venni én is, de lebeszéltem magam róla...nem tudtam, hogy "ilyet" ki lehet belőle hozni.:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KormosP | Adatlap | 415249 | 2010. április 8. 12:43 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Elkészült két új maratásom, ami most hétvégén Mosonon, a bemutatkozó standomon (Börze épület - földszint) megtekinthető, megvásárolható lesz. A szerszámkészlet, szerszámosláda egyenlőre 1:35, és 1:48 -as méretarányban kapható. Üdv: kp www.pktinyland.tk/ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ákos | Adatlap | 415248 | 2010. április 8. 12:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Russell | Adatlap | 415247 | 2010. április 8. 12:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Slypi! Sajnálom, hogy Móváron még nem lesz, de türelmesen megvárom a hóvégét! Üdv: Russell | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
slypi | Adatlap | 415246 | 2010. április 8. 11:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Sajnos nem tudtam úgy haladni az M1070-es mesterdarabjaival ahogy szerettük volna, így még Móváron sem lehet majd kapni. Kb hónap végére lesz kész. Viszont jó hír, hogy megvannak az első széria maratások, lesz 1 kis javítanivaló rajta(saját hibából), de nem vészes. 2 féle megy majd hozzá, 0,15ös és 0,4es. Legközelebb már a végleges darabokkal jelentkezem :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SSgt_Chris | Adatlap | 415245 | 2010. április 8. 08:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415244 | 2010. április 7. 19:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pista-91 | Adatlap | 415243 | 2010. április 7. 17:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pecso | Adatlap | 415242 | 2010. április 7. 14:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415241 | 2010. április 7. 13:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szerintem is jobb az Xtracrylix. Mondjuk én Humbrol 129-en nevelkedtemm, és ez nagyon hasonlít rá :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
^Sunrise^ | Adatlap | 415240 | 2010. április 7. 13:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A színekkel próbálkoztam az elmúlt 2 napban. Érdekes mennyire eltérő, pedig elvileg mindegyik uaz (FS16440 sirályszürke) Bár a Gunzéba tettem egy minimális fehéret, annyit nem, ami indokolná az eltérést. Nekem mindenesetre jobban tetszik az Xtracrylix árnyalata, használtabb, gyűröttebb érzete van. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pistike | Adatlap | 415239 | 2010. április 7. 13:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Csak érdekességképpen: A Peerless Max-tól származik az Italeri-ként ismert Nebelwerfer, az amerikai 57 mm-es és 155 mm-es ágyúk, az "US Cargo and Water Trailers" készlet, valamint a Steyr RSO készletek szerszáma is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pistike | Adatlap | 415238 | 2010. április 7. 10:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sőt, a Bilek is ezeket az ős-szerszámokat használja. (Vagy csak használta?) A Dodge teherautókból pl. mind a négyfélét. Valóban sokat kell dolgozni velük, de szerintem ma is megállják a helyüket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
halaci | Adatlap | 415237 | 2010. április 6. 23:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A Bedford már inkább 40, mint 20 éves, ez is eredetileg a Peerless-Max sorozat darabja, amit előbb az Airfix vett át (nálam egy 74-es katalógusukban már szerepel), tőlük meg az Italeri. A Dodge WC, a Chevy 15cwt, a Chevy Gun Tractor és a most már Revell/Zvezda színekben is kapható M3 Scout is ebbe a sorozatba tartozott. Az a gáz, hogy ezekből negyven év alatt sem jött ki újabb makett (kivéve a Skybow/AFV Club féle Dodge-ot), pedig ezek nem csak a tervezőasztalon létező papírpáncélosok voltak. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 415236 | 2010. április 6. 21:40 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Megpróbálok visszaemlékezni, úgy rémlik, hogy a Modell és Makett 1996/3-as számában, annak a revüjében írnak az Italeri Bedfordjáról. Már akkor korosnak számított ez a készlet, ha jól emlékszem több, mint 20 éves szerszámról írnak a cikkben (limitált újra kiadású dobozfedele volt), ha ehhez hozzáadjuk az 1996 óta eltelt 14 évet, bizony...megy az idő. :) Sz. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyzoli | Adatlap | 415235 | 2010. április 6. 21:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OK, majd figyelem! Köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415234 | 2010. április 6. 21:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Boccs, csak most vettem észre a hsz.-ed. Szerintem holnap este már aktiválom, a többi az üzemeltetők dolga :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vereri05d | Adatlap | 415233 | 2010. április 6. 21:09 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jogos az alapszabály :D De igen ,én figurákba találtam nála egész szép kidolgozottságúakat :) Az Autoblindákról hallottam . Egyet majd lehet h beszerzek ha végeztem a mostani gyártószalagon lévőkkel :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415232 | 2010. április 6. 21:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az Italerinek általában(!) azok a legjobb makettjei, amik öntőszerszámát más cégtől vesz át :)) Itt is van szórás persze (jobb-rosszabb). Ha a saját fejlesztésű makettjeit nézzük: a régebbiek ár-érték aránya elég jó, az újabbak meg szépek is tudnak lenni (pl.: Autoblinda sorozat) Alapszabály: ha "ritka" jószág kell, akkor szenvedj meg érte! :))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vereri05d | Adatlap | 415231 | 2010. április 6. 20:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor jobb készletet fogtál ki :) Nálam amik vannak...fúú :D Ha tehetem a legjobbat veszem meg. de van amit az a cég nem gyárt abban a méretben vagy azt a változatot. és akkor jön a házi tunning :D és a káromkodás néha :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415230 | 2010. április 6. 20:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ha hiszed, ha nem, én alig tettem valamit hozzá :) Rengeteg a sorja és az öntési hiba, de részletgazdag makett. Az első sárvédő mögötti tárolódobozok elejére raktam egy-egy sztirolcsíkot és a ponyvákat készítettem házilag. Ezt és a kiegészítők egy részét kivéve dobozból épült :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vereri05d | Adatlap | 415229 | 2010. április 6. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Szép munka, de gondolom h alapból nem ilyen jó a készlete az italerinek. (sajnos tapasztalat. ) Sok volt vele a házi munka ? :) Erich | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415228 | 2010. április 6. 19:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415227 | 2010. április 6. 19:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm! Én láttam már Crusader harckocsit is rózsaszínben pompázni... Nem akartam ugyanolyan színűre festeni őket, ezért lett rózsaszínes az ágyú. Úgy gondoltam, hogy egy régebb óta használt ágyút raktak a kocsira (ezért is mocskoltam jobban az előbbit). Bizonyítékom persze nincs rá :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415226 | 2010. április 6. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi akart lenni... :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyzoli | Adatlap | 415225 | 2010. április 6. 19:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Várjuk! Mikor olvashatjuk? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415224 | 2010. április 6. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415223 | 2010. április 6. 19:47 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Írok hozzá cikket és jó sok képpel felteszem ide. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyzoli | Adatlap | 415222 | 2010. április 6. 19:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
apcyzoli | Adatlap | 415221 | 2010. április 6. 19:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Sunrise! Pofásodik a Kandúr! Jól fog kinézni! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szamuráj | Adatlap | 415220 | 2010. április 6. 18:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Charlie! Nagyon szép lett a Bedford, az egyik kedvenc típusom Észak-Afrikából. Egy kis észrevétel: a 6 fontos löveg színe eltér a teherautóétól. Ez lehetséges volt? Tudtommal csak az LRDG felderítő egység járművei voltak olyan rózsaszínnel pingálva, mint a löveg. (desert pink) A kukacoskodást félretéve minden elismerésem, gratulálok. Egy vignetta alá? :) Szamuráj tanár úr | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
^Sunrise^ | Adatlap | 415219 | 2010. április 6. 17:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szuper! Az Italeri kit? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 415218 | 2010. április 6. 17:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Képeket még, még! jól nézki tetszik nagyon csinálj róla még pár képet, hogy jobban láthassuk! pepe | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CrazyCharlie | Adatlap | 415217 | 2010. április 6. 16:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Pilgrim | Adatlap | 415216 | 2010. április 6. 15:28 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
^Sunrise^ | Adatlap | 415215 | 2010. április 6. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OlahMatyi | Adatlap | 415214 | 2010. április 5. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm észrevételeidet! Más kérdés, hogy épp felszállás közben szeretném megjeleníteni. A pilóta is azért van benn. Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Muzzy | Adatlap | 415213 | 2010. április 5. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Matyi! Remélem most nem későn szólók! :) Vigyázz, mert a korai Korzerek második korrózió védelmét a ZC sárga és indián red keverékéből kikevert, ún Salmon - lazac színűre festették. Ezzel kezelték a motorburkolaton és a pilótafülkén kívül minden belső felületet második rétegként. Tehát a futóműakna belseje is ilyen volt. Másik, hogy a korai gépeken nem volt a féklapon fellépő, azokat alap helyzetben behúzva tartották. A fülkéhez, és a szárnyra a főfutókereken másztak fel. Az F4U4-esek késői változatainál, illetve háború utáni gépeken szerelték fel a féklapokra a fellépőt. A szolnoki makettversenyen is volt egy Corsair, amihez mellékeltek egy kis fényképgyűjteményt. Azokon jól látszott, hogy a háború utáni felségjelű gépeken volt csak leengedve a féklap, a koraiakat ábrázolókon meg mindenhol behúzott állapotban voltak parkoló normál helyzetben. Muzzy | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OlahMatyi | Adatlap | 415211 | 2010. április 5. 19:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Tamiya 1/48as Birdcage Corsair. Szigorúan dobozból, egy kevés scratch-csel. :) Jelenleg a festés részénél tartok, az apaszínek már felkerültek! Matyi | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
^Sunrise^ | Adatlap | 415210 | 2010. április 4. 22:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Jó is hogy mondod, mert a napokban pont ezt nézegettem, aztán ki is ment a fejemből. De odakentem az este egy kis Milliputot, úgyhogy holnap orvoslom a problémát. Köszi! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csabbee | Adatlap | 415209 | 2010. április 4. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sunrise! Jó lesz ez a Kandúr!Egy dologra figyelj oda,amikor a kabintetőt felrakod,vágd le a két kis illesztőfület a végéről mert az igazin ezek belül vannak.A makett törzsén pedig tömítsd el a helyüket.Ezt a Fujimi sajna elrontotta. Üdv! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pulcsi | Adatlap | 415208 | 2010. április 4. 19:16 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A lakk nem teljesen áttetsző,igy minél vastagabb a réteg amiatt a festék szine sem lesz olyan mint amilyet tervez az ember.A lakk vastagság miatt már fénytörés jön létre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 415207 | 2010. április 4. 18:50 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem vagyok egy nagy F-14 szakértő , de nekem megfelelőnek tűnik . A lakkozás mindig variál az árnyalatokon , a fényesebbtől sötétebbnek tűnik a felület , a matt-tól fakóbbnak . Ezt előre bele kell kalkulálni a színválasztásba . Más gyógymód sajnos nincs , ez az eltérő fénytörésből fakad . | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
going | Adatlap | 415206 | 2010. április 4. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen van, a 205 ös-ről is találtam. Igazából a felső rész sötétebb lett a kelleténél ,de ez csak lakkozás után derült ki. Előtte pont megfelelő volt. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 415205 | 2010. április 4. 18:33 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
A tengerészeti gépek gyakran nagyon lepukkantak , főleg az ilyen világos felületűek . Gondolom van fotód bőven . Meglátod sokat dob az összképen ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
going | Adatlap | 415204 | 2010. április 4. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen. Egy kis koszolást bevetek még, mert tényleg steril az egész , mintha most jött volna ki a gyárból a gép. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 415203 | 2010. április 4. 18:19 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nem is olyan kutyaütő az a Tomcat ! Egész jól sikerült . Két dolgot javasolnék : 1.- a futóművek rugóstagjait legközelebb fesd fémszínűre 2.- koszold és panelezd a gépet ( úgy nem lesz olyan "steril" , ahogy CrazyCharlie is említette ) Egyébként a makettezőnek mindig fejlődnie kell még , másként megette a fene az egészet ! További jó munkát ! |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |