<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
PETI | Adatlap | 416145 | 2010. július 11. 06:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Azonnal! Előzmény: (416144) zoli1989 2010. július 11. 00:29 | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416144 | 2010. július 11. 00:29 | ||||||||||||||||||||||||||
Vörös Szárnyakba rakhatok még ha érdekel titeket. | |||||||||||||||||||||||||||||
sdsdaf | Adatlap | 416143 | 2010. július 10. 23:18 | ||||||||||||||||||||||||||
IStenem deee gyonyoruek!5* | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416142 | 2010. július 10. 23:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Tudom, azért linkeltem be ;-) Hát télleg nem olyan, kiállításokra ilyet nem nagyon visznek :D Amúgy inkább csak érdekességképp akartam belinkelni. Már akartam egy ideje, de most hogy Szu-24 szóbajött, namondom akkor lehet :) | |||||||||||||||||||||||||||||
PETI | Adatlap | 416141 | 2010. július 10. 20:48 | ||||||||||||||||||||||||||
Zoli, brutális ez a videó! | |||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 416140 | 2010. július 10. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Nagyon lehasználtak, nem olyanok mint amik kiállításokon vannak lefotózva. Szerintem egy maketten ez már nem néz ki jól. | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416139 | 2010. július 10. 18:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Videó közepén amik gurulnak a kamera előtt. Hááát :D De a bombákon lógó különféle rongydarabok is tutik. Lehet a Szu-24-el fantáziálni... :) | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416138 | 2010. július 10. 18:25 | ||||||||||||||||||||||||||
Hűha, Szu-24 :D Ha megnézed ezt a videót, meg benne egy-két gépet, akkor asszem bármit csinálsz a makettel jó lesz :) www.youtube.com/watch | |||||||||||||||||||||||||||||
kató | Adatlap | 416137 | 2010. július 10. 18:17 | ||||||||||||||||||||||||||
Üdv ! Én is a visszafogott panelezés híve vagyok . Szerintem jól eltaláltad , határozott , de nem szembántó . Azt mondom , sikerült " belőnöd a technikát " ! | |||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 416136 | 2010. július 10. 16:45 | ||||||||||||||||||||||||||
Ez a koszolás, panelezés erősen ízlés függő. Nekem speciel a visszafogottabban megvalósított munkák tetszenek, mégha az eredeti sokkal leharcoltabb is. Direkt azért vettem most egy Su-24-est, hogy belőjem a ezt a "techinkát". Mondjuk a Fencer egy kicsit más, ott nagyon óvatosan kell majd bánni a dolgokkal, mert majdnem a fél gép fehér színű. | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416135 | 2010. július 10. 15:45 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Szerintem nem estél át. Nagyon jó ez így. Így néz ki egy igazi, használatban lévő MiG-31-es :) Gratula! (Nagyon jól meghozod a kedvem ezekkel a képekkel a 25-ösömhöz :) ) | |||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 416134 | 2010. július 10. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! A panelezést egyszerűen befolyatással csináltam, annyi, hogy mikor bepaneleztem a fölösleget letöröltem, majd mégegyszer végigpaneleztem, szóval kétszer paneleztem be a felületet, hogy látszódjon rendesen, azt hiszem sikerült :D(hehe) Üdv! Hawk | |||||||||||||||||||||||||||||
Kalóz | Adatlap | 416133 | 2010. július 10. 14:49 | ||||||||||||||||||||||||||
A sötétedés főleg akkor aranyos, amikor a végeredmény pontosan megegyezik a matrica színével, úgyhogy az eltűnik a makett felületén. | |||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 416132 | 2010. július 10. 13:23 | ||||||||||||||||||||||||||
Fel kerültek a matricák, meg még egy lakkréteg, ami elégjól besötítette a gépet. Pont ahogy gondoltam. Zoli, Mrbaracus! Örülök, hogy tetszik. Én úgy érzem, hogy egy kicsit átestem a ló túloldalára, de legalább van indok arra, hogy egy másik maketten már szebben megvalósítsam az elképzelést. Festék helyett tustintát kell használnom, mint ahogy a nagyok.:-) Mrbaracus! A Condor maketteknél nem a festés jelenti a nagy kihívást.:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||
balaton | Adatlap | 416131 | 2010. július 10. 09:23 | ||||||||||||||||||||||||||
Nem vagyok alapvetően repülős, de szerintem erős a panelezés. De a kivitelezés nagyon tetszik. Mi a technikája ennek? | |||||||||||||||||||||||||||||
Hawk | Adatlap | 416130 | 2010. július 9. 19:35 | ||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 416129 | 2010. július 9. 19:00 | ||||||||||||||||||||||||||
Szerintem pontosnak pontos csak olyan kicsi hogy alig lehet felrakni + nekem nem akart nagyon megtapadni.Annyira pontos az ász matrica hogy még a feliratot és el lehet rajta olvasni. | |||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 416128 | 2010. július 9. 18:57 | ||||||||||||||||||||||||||
Köszi ismét! Majd megnézem a könyveimben, mert ha beteg a matrica - nem pontos - akkor guberálok valahonnan valamit. | |||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 416127 | 2010. július 9. 18:48 | ||||||||||||||||||||||||||
A kabintető problémát azt családon belül meg tudom oldani:)Én is gondolkoztam rajta hogy a ászt csinálom meg de végül is a dán-angol gép mellett döntöttem.Szerintem sokkal látványosabb 1 angol-dán gép mint 1 angol ász:)Amúgy az a baj hogy az enyém az nagyon nem akart megtapadni sehol(mármint a matrica),ja és iszonyat kicsit a felíratok + a ász matricája/dán zászló. | |||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 416126 | 2010. július 9. 18:38 | ||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Írj a revellnek, hogy elhagytad és elküldik postán! A matricáktól kicsit aggódok, mert az ászt akarom megépíteni. Mi a bajuk? | |||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 416125 | 2010. július 9. 18:23 | ||||||||||||||||||||||||||
Nekem a test illeszkedésénél jött elő 1 kis illeszkedési baki de megoldható.Állítólag a kabinfülke az ami még nagyon letudja lompozni az embert.Én örülhetek mert az enyém nincsen meg:)1 évig állt félkészen a kit és valahogy elkallódott a kabintető...Ja és a matricák azok amik még szörnyűk legalábbis szerény véleményem szerint. | |||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 416124 | 2010. július 9. 17:55 | ||||||||||||||||||||||||||
Jó lesz! Én két napja kaptam meg ezt a műanyagot - majd összelapátolom ecccer:) Nincs valami buktatója, illeszkedési nyűgje? | |||||||||||||||||||||||||||||
mrbaracus | Adatlap | 416123 | 2010. július 9. 17:54 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon tetszik a 31-esed, nézegettem képeket, szerintem pont jó az öregítés mértéke. Engem arra késztet, hogy elővegyem a Condor Mig-25 PD-t és nekilássak. Bár ecsettel elég nagy kihívás lesz.. mrbaracus | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416122 | 2010. július 9. 17:47 | ||||||||||||||||||||||||||
Hú ez széplesz. Nagyon jó! Szerintem nagyon jól sikerült. Végre egy 31-es ami nincs elcseszve fekete vonalakkal :D | |||||||||||||||||||||||||||||
sulyid | Adatlap | 416121 | 2010. július 9. 16:12 | ||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 416120 | 2010. július 9. 15:42 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Richárd! Nekem nagyon tetszik. A kabinban a gázkarokon lehet elférne egy-egy pötty piros festék. Akkor szép gömb alakúak lennének a gombok a karok végein. Vagy maszkolófolyadékkal is meg lehetne csinálni. üdv: joozsyka | |||||||||||||||||||||||||||||
f2d | Adatlap | 416119 | 2010. július 9. 15:32 | ||||||||||||||||||||||||||
Richard | Adatlap | 416118 | 2010. július 9. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||
nálam ez az Italeri által újradobozolt, eredetileg Accurate Miniatures 1/48-as Il-2M Type 3 készül eduard fotómaratással és Quickboost kipufogócső sorokkal tuningolva. végül egy kis vignetta lesz, 3 ICM figurával. festés még nem eldöntött. | |||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 416117 | 2010. július 8. 20:35 | ||||||||||||||||||||||||||
Hogy őszintén megmondjam énsetudtam hogy mi lesz. Valami levegőbeömlőnek néztem a 19841-es hsz alapján :) Mondjuk azt eltaláltam. Csak én azthittem hogy valami Pakfához vagy valami ilyesmihez készül :))) | |||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 416116 | 2010. július 8. 20:30 | ||||||||||||||||||||||||||
Kosz joozsyka, szoval egy urhajo lesz. Iiii jo nagy faba vagtad a fejszedet williams, hat kitartast a munkahoz. udv | |||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 416115 | 2010. július 8. 20:25 | ||||||||||||||||||||||||||
Csak nyugi oregem, ne sertodj meg. Tenyleg nem tudom mi, ugyhogy nem tudom nezni semminek sem egyenlore. Tevedesbe se tudok lenni. Remelem majd kiderul mi is leszen ez. udv | |||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 416113 | 2010. július 8. 20:23 | ||||||||||||||||||||||||||
williams | Adatlap | 416112 | 2010. július 8. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||
Szerintem a saját dolgoddal foglalkozz. A nevét pedig leirtam kicsit lejjebb... annak nézed aminek akarod a lényeg h tévedésben vagy hehehe... | |||||||||||||||||||||||||||||
Sajti | Adatlap | 416111 | 2010. július 8. 20:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Nem akarok beleokoskodni, csak kérdezem...ezzel a résszel kezdted a makett építést? Ahogy nézegettem a rajzokat a gépről, én majdnem biztos, hogy a törzzsel ill a gép testtel kezdtem volna. Szerintem könnyebb is úgy, belülről kifelé haladva, nekem legalábbis jobban bevált. A másik dolog szerintem igen ritka az, hogy valami kész dolog passzoljon a készülő maketthez, hacsak nem eleve arra méreteztük.Ha meg a kész kúpos joghurtos dobozt elvágod, hogy kisebb átmérőjű kúpot kapj az szerintem macerásabb mint csinálni egyet..stb...de ez az én véleményem, persze mindenkinek megvan a saját módszere:)... azért csináld meg mert jó kis gép... Sajti | |||||||||||||||||||||||||||||
Tyimosenko | Adatlap | 416110 | 2010. július 8. 20:01 | ||||||||||||||||||||||||||
Hello williams, Meg tudnad mondani, hogy ez minek lesz a makettje? Sajnos otletem sincs, egyenlore valamilyen rendhagyo avantgard mualkotasnak nezem. udv | |||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 416109 | 2010. július 8. 19:23 | ||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Életem első harcjárművét készítem éppen. Igazából ez az első makettem is, eddig csak épületekkel, meg tereprendezéssel foglalkoztam:-)) Még néhány apróság hiányzik róla, visszavan egy kis festés meg koszolás. Aztán készül alá egy kis dioráma a fáimnak. | |||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 416108 | 2010. július 8. 19:18 | ||||||||||||||||||||||||||
Ne Őrülj meg ember! Nincs ezzel semmi gond,csak azokat a lapokat(fogalmam sincs mi lehet az)ne téritsd ennyire ki.Kicsit hajoljanak beljebb. Egyébként vissza néztem a sci-fi topicos képeket és még rengeteg kiegészítő kell rá. Ezek pedig szépen eltakarják majd a problémás részeket... Jó lesz ez,ne hagyd abba! | |||||||||||||||||||||||||||||
williams | Adatlap | 416107 | 2010. július 8. 18:49 | ||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem! Snowman úr: a balsát a praktikerben vásárolom nem régóta. Modell boltban 590 ft a 2 mm vastag balsa addig a praktikerben 290 kerek pénz:) Egyébként készülök kivágni a kukába a modellt mert nem sikerül. Ami eddig megvan az borzalom lett:S de tényleg az. Ezt nem igy kellene és nem értem , hogy hogyan és miböl csináljam meg ugy , hogy az szinte elfogadhato legyen az eredetihez képest.:(:( A sulaco ehhez képest baromi jo lett, annak ellenére , hogy az tele van részlethiányosságokkal. Valaki tud segiteni , hogy nagyjábol hogyan induljak neki jobb esélyekkel egy ilyen masinának vagy akárminek ami házilag készithetö?:( Ugye müanyag szettek igen pénzes dolgok:S pár képet azért mutatok lássátok , hogy mért vágyik a kuka a modellre... | |||||||||||||||||||||||||||||
Snowman | Adatlap | 416106 | 2010. július 8. 18:18 | ||||||||||||||||||||||||||
Szia Williams! Honnan szerzel ennyi balsa fát?Mert ha jól látom,akkor ez is abból készűl... Szerintem a joghurtos poharat felhasználva ,vagy kartonból vagy vékony sztirolból bármekkora hajtóművet tudsz készíteni! Elöszőr írólappal csinálsz egy sablont,aztán mehet a sorozat gyártás! :D | |||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 416105 | 2010. július 8. 15:34 | ||||||||||||||||||||||||||
Ha van olyan része, ahol viszonylag egyenes, ott vágd szét és toldj bele körben egy megfelelő méretű sztirol csíkot. a belső részen rátétlemezekkel össze tudod ragasztani. Aztán persze tömítés, csiszolás...:D | |||||||||||||||||||||||||||||
williams | Adatlap | 416104 | 2010. július 8. 15:22 | ||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem! Köszönöm a segitséget emberek:) A joghurtos pohár marad igen köszönöm a magerösitésed warbirds:) Csak még mindig az a baj h a pohár tul egyenes és a rajzon kissé elgömbölyödik a hajtömü kűrtő :S sok a baj velem mi?:D:D az olyan cifra joghurtos poharak ami kb jo lenne és el is gömbölyödik annak meg tul rövid a hossza:S ajjaj emberek csupa problémák vannak :D | |||||||||||||||||||||||||||||
Sajti | Adatlap | 416103 | 2010. július 8. 14:02 | ||||||||||||||||||||||||||
Williams! Nézd meg ezt, hátha ad egy kis segítséget, vagy ötletet... http://people.itu.int/~meens/model/model.htm Sajti | |||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 416102 | 2010. július 8. 13:19 | ||||||||||||||||||||||||||
bocsi, siettem. Nem r*r*3,14, hanem 2*r*3,14! Nem ugyanaz...:) | |||||||||||||||||||||||||||||
warbirds | Adatlap | 416101 | 2010. július 8. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||
Sztem maradj a joghurtos pohárnál...:D A a kör kerületképletét(r*r*3,14 ; r=átmérő/2) felhasználva egy darab madzaggal ki tudod mérni, hol jó a pohár átmérője, aztán le tudod vágni. | |||||||||||||||||||||||||||||
williams | Adatlap | 416100 | 2010. július 8. 12:38 | ||||||||||||||||||||||||||
Üdvözletem! Inkább kartonból szeretném h picit jobb tartása legyen. Csak az a baj , hogy nem értem a tölcsérhajtás lényegét:S probáltam de nem megy jo béna vagyok :S Mi a véleményed? szerinted az is jo lenne ha egy tejfölös / joghurtos dobozt ráragasztanék? Néztem , hogy egy fél literes joghurtos doboz kb olyan lenne mint ha meghajtogatnám papirbol. Az h most 3 mm-rel eltér az nem érdekel, jobb igy mintha elsem készülne és csak nyűglődnék vele. + elég hasonlo a joghurtos doboz az eredeti rajzban szereplö henger formához. | |||||||||||||||||||||||||||||
cario | Adatlap | 416099 | 2010. július 8. 12:26 | ||||||||||||||||||||||||||
attól függ hogy miből szeretnéd kesziteni, ha mondjuk rajzlap akkor tölcsér formára összehajtod persze a megfelelő átmérővel..üdv | |||||||||||||||||||||||||||||
williams | Adatlap | 416098 | 2010. július 8. 10:21 | ||||||||||||||||||||||||||
Tiszteletem nép!:) Elkezdödött épülni a nostromo aranybogár:D A hajtomü egy része kész van. Még nem sok vehetö ki belöle de azért alakul ez talán... Szeretném kérdezni , h valaki megtudná-e mondani , hogy oda hátra ahol biztosan látjátok a képen is körzövel megjelöltem egy hajtömü kürtő helyét. Szoval , hogy henger formát hogyan tudnék késziteni ? sajnos nem tudom:(:(. de ugy ám , hogy az egyik átméröje a kürtőnek 6 cm a másik átméröje ugye ami kifelé áll az 7,2 cm. Köszönöm elöre is a kedves seggítséget :D :) | |||||||||||||||||||||||||||||
RevellMarcell | Adatlap | 416097 | 2010. július 7. 20:28 | ||||||||||||||||||||||||||
Mindjárt festem a T-34et is.. Holnap képek! =) | |||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 416096 | 2010. július 7. 11:00 | ||||||||||||||||||||||||||
Ez kimerítő volt, köszi.:) | |||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 416095 | 2010. július 7. 10:54 | ||||||||||||||||||||||||||
Légvédelmi jármú az 1950-70-es évekből. Az alapjármű M41 páncélos alvázára épült, a tornyot az M19 légvédelmi jármű alapján építették, annak az M24 Chaffee az alváza. Fegyverzete egy 40mm-es Bofors ikerlöveg. Az M19-es a második világháború tapasztalatai alapján épült, de főleg a Koreai-háborúban vetették be, ennek modernizációja, tovább fejlesztése lett az M42 Duster. Vietnami hadszíntéren, az akkor még új Mim-23 Hawk rakéta rendszer gyengeségei miatt lett sürgősen átdobva, a repülőterek kismagasságú légvédelmét megoldandó, de terület védelemre, és konvoj kísérésre és mentések fedezésére is használták, őt az M-163 Vulcan váltotta fel. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |