<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
zkalos | Adatlap | 420373 | 2011. november 12. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ja és még egy komoly tanulság számomra: nem koszolok és még inkább nem panelezek matricázás után ! Sajnos már matricázás után döntöttem úgy, hogy alaposan bekoszolom amolyan "vietnam-i háborúsra". Ez generált egy csomó hibát és megnehezítette az építést. Tanuljatok belőle ahogy én is. Erre mondtam, hogy örülök hogy ilyen lett egyáltalán. Előzmény: (420371) Zozó 2011. november 12. 19:50 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zkalos | Adatlap | 420372 | 2011. november 12. 20:04 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hibát azt tudnál találni rajta, tisztában vagyok velük sajna. Én viszont örülök, hogy ilyen lett és végre elkészült az elkövetett hibáim ellenére (pl a "megújított" Gunze lakkokban való nagymérvű csalódásom. 10 éve még nem voltak ilyen tré-k. A fényes nem fényesedett, a matt nem mattult. Csak fújtam rá a rétegeket egymás után. Vastag is lett, főleg a sík felületű szárnyakon felül). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zozó | Adatlap | 420371 | 2011. november 12. 19:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szép lett Kálmi! Gratula. (Még keresem a hibákat...:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 420370 | 2011. november 12. 19:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zkalos | Adatlap | 420369 | 2011. november 12. 19:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lorco | Adatlap | 420368 | 2011. november 12. 18:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Levagyok nyűgözve, fantasztikusan él a kompozíció! Üdv: Lorco | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 420367 | 2011. november 12. 18:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Minden elismerésem , nagyon szép lett , | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
p-51 | Adatlap | 420366 | 2011. november 12. 18:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420365 | 2011. november 12. 18:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Csak ámulok, nagyon ott van! Szép és mozgalmas! McF | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zkalos | Adatlap | 420364 | 2011. november 12. 18:16 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok ! Hát végre elkészült a Hasegawa 1/72 F-4N Phantom-om. Rátettem egy (még el nem készült) Tomcat-hez házilagosan sztirol lapból 22 éve készült Nimitz fedélzet-re (Verlinden járművek, Fujimi figurák, PP Aeroparts fém és maratott kellékek). Bocs a karton háttérért, tudom, hogy gagyi, de nem volt kéznél más amivel eltakarhattam a hátteret. A fotózást is tanulnom kell még úgy hiszem. Majd még egy kis lakk ide-oda kell még, de majd csak ha mást is kell lakkoznom. Kálmán | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tibcsi | Adatlap | 420363 | 2011. november 7. 21:43 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Semmi... törlendő. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zkalos | Adatlap | 420362 | 2011. november 7. 21:22 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Maketteket is lehet ott rendelni, vagy mifene ? Mi köze a Te biztosítós "bizniszednek" a Makettinfó eme rovatához ? Mert gondolom a Te kódod a 111414. Remélem a moderátor törli az ide nem való bejegyzésedet ! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mari | Adatlap | 420361 | 2011. november 7. 21:00 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420359 | 2011. november 7. 19:59 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Lajcsi és Laac! Mindkettő készülő mű nagyon szép! Figura nagyon bejön! Rá kell feküdnöm a gyakorlására :) McF | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 420358 | 2011. november 7. 19:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lajcsi70 | Adatlap | 420357 | 2011. november 7. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koviubi | Adatlap | 420356 | 2011. november 7. 19:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm az észrevételeket, a folytatásnál figyelembe veszem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lali | Adatlap | 420355 | 2011. november 7. 13:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Marci! Köszönöm, igen 1:35-ben munkálkodom. :D üdv, Lali | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 420354 | 2011. november 7. 13:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Akkor csöndben maradok és köszi az infót:) Nagyon tetszik ez a színösszeállítás, most szemezek a revell 72-es Panzerhaubitzével és lehet hogy lemázolom ilyenre - hatalmas kedvencem és nem tudtam a boltban hagyni:)Nézett is rám, az eladó, mert repülőket építek. A retro festés divatos a légitársaságoknál és légierőknél, én majd bevezetem a hadseregekbe is! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Marci7 | Adatlap | 420353 | 2011. november 7. 13:05 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nekem tetszenek, főleg a BTR:) 35-ösöek? Tök jó, gratula! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lali | Adatlap | 420352 | 2011. november 7. 12:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Israti71 | Adatlap | 420351 | 2011. november 7. 10:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv!Szerintem is jó lesz,viszont egy icipici dolog volna amit bátorkodnék megemlíteni!Az ablak ugyan jól be van porozva(szorgos méhecske módra:-),ehhez képest a kerekek futófelülete túl "tiszta".Szerintem az még elbírna némi koszt-port a mélyebb részeken.Ettől eltekintve szép lett a makett! Üdv: D.A ( Nekem meg az ülésborítás tetszik,feldobja a makettet.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 420350 | 2011. november 6. 22:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia koviubi! Nagyon jó az! Különösen tetszik az ablak koszolása. Szép darab. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 420349 | 2011. november 6. 22:41 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia ant! Fenomenális a festésed. Nagyon szép, és remélem így is marad! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koviubi | Adatlap | 420348 | 2011. november 6. 20:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia McFrost! Köszönöm a segítséget. A jeep kidolgozottsága szép. A műszerfal azonban egy kissé elnagyolt (eredeti fényképekkel összevetve). A motor is kidolgozott, kis házi "huzalozás" után akár nyitott motortérrel is megépíthető. Nekem amerikai figura-készletet mellékeltek hozzá (választható még szovjet és angol személyzettel is). A vezetőnél azonban valami nem stimmel, mert bokából egyszerűen "amputálni" kell hogy az ülésbe beférjen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Laac | Adatlap | 420347 | 2011. november 6. 20:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A matricákról: Nekem is okoztak már fejtörést a matricák. Néha jó lett néha nem. Az ok ismeretlen. Volt! Szóval lakk ide lakk oda az is valami, de engem mindig zavart az a két napos teljes száradási idő, így beszereztem azt a folyadékot amit erre a célra találtak ki-dacal soft és REVELL termék. Persze elsőre így is semmi, aztán rájöttem, ha a ragasztandó felületet vastagon lekentem ezzel és így teszem rá a matricát és nem nyomtam ki alóla azt akkor az eredmény hibátlan. Nem fehéredik ki, nem törik és nem ragad az ujjamhoz, ha hozzáérek. Szóval röviden ennyi. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420346 | 2011. november 6. 20:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Jól néz ki, milyen a Miniart minősége? A matrica a fényes felületen ragad a legjobban. Áztatni nem szabad sokáig, addig még a papír felpöndörödése a vízben kezd simulni. Utána egy kis matrica feszítő. McF | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koviubi | Adatlap | 420345 | 2011. november 6. 20:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szállító | Adatlap | 420344 | 2011. november 6. 20:31 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koviubi Matricázás elött fújtál alá fényes lakkot? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
koviubi | Adatlap | 420343 | 2011. november 6. 20:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 420342 | 2011. november 6. 16:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia. Először is köszönöm. Másodszor: elég sok fényképet megnéztem a neten kész Sturmtigerről, és nagy részük több színű kerekekkel készült (plusz az AFV Club festési útmutatóján is szerepel ez a színváltozat). ANT | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 420341 | 2011. november 6. 16:50 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 420340 | 2011. november 6. 15:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bizony ilyen volt a kerék is. Azért annyira nem rohant, hogy villanjon! :-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 420339 | 2011. november 6. 14:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép, de lenne egy észrevételem. Nem vagyok harcjárműves, de a kereket is több színben festették? Haladás közben ugye mozognak és a forgó/mozgó alkatrész "világít", vagyis nem biztos hogy észrevennék, de mivel mozognak a színek, észreveszik. Remélem érthető volt amit írtam:) Az már más hogy ekkora monstrum nehezen tudott lopakodni:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
sanyi | Adatlap | 420338 | 2011. november 6. 14:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép, de lenne egy észrevételem. Nem vagyok harcjárműves, de a kereket is több színben festették? Haladás közben ugye mozognak és a forgó/mozgó alkatrész "világít", vagyis nem biztos hogy észrevennék, de mivel mozognak a színek, észreveszik. Remélem érthető volt amit írtam:) Az már más hogy ekkora monstrum nehezen tudott lopakodni:) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420337 | 2011. november 6. 14:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
notarius | Adatlap | 420336 | 2011. november 6. 14:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Áhhh, ez qrva jó lett! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 420335 | 2011. november 6. 08:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 420334 | 2011. november 6. 08:29 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 420333 | 2011. november 5. 22:46 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én mostanában ezzel az An-26-al "mókolok". Hát túl sok pozitívat nem tudok róla mesélni... Majd ha kész lesz szép lesz :-))) Mivel csak a late verziót sikerült annó megvennem, kellett egy kis sufni tuning is a hajtóműgondolára. A csűrőket, oldalkormányt, és a magassági kormányt beszeparáltam, szerintem így jobban néz ki. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420332 | 2011. november 5. 19:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 420331 | 2011. november 5. 19:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az öntőformát műgyantával. Biresin G-26. Vagy arról kérdeznél, miből van a forma? (öntőforma) Formagumi: Oxam DS. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pepe | Adatlap | 420330 | 2011. november 5. 19:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! A legutóbbi munkám Zéé-vel(Csöme Zolival). M-50 a libanoni-izraeli határ melett, Metulában. Zéé építette én meg festettem. Több kép a blogon cobramodell.blogspot.com/ pepe | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420329 | 2011. november 4. 17:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szívesen! A lényeg, hogy a lakk enamel legyen a többi pedig ami utána jön akril. McF | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hangagyula | Adatlap | 420328 | 2011. november 4. 16:57 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia McFrost nagyon köszönöm a részletes beszámolót ki fogom próbálni,és további sok sikert.Üdv Gyula. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
anglerr | Adatlap | 420327 | 2011. november 4. 16:35 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves juge75! Tudom, hogy nem e fórum témája, de a képeket látva nem bírom ki: Mivel öntöd ki az öntőformát? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 420326 | 2011. november 4. 16:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló Gyula! Egy alapozás után revell fa színnel fújtam meg az alapszínt, majd ezt fényes lakkal kezeltem. Az alapszín és a lakk is enamel. 24 óra száradás után, a DM-ben vett 250 Ft-os Balea hajlakkal lefújtam. Vártam még megszárad (5-10 perc), majd sötétbarna akrillal megfújtam. Ezt is vártam még megszárad (10-15 perc). Utána egy kupaknyi csapvízbe egy ecsetet mártottam és azzal kezdtem dörzsölni. Száraz ronggyal egy idő után felitattam a vizes pépet. Aztán ilyen lett :) www.2you.ge/images/products/Balea_lak_Power_Volume_.jpg McF | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hangagyula | Adatlap | 420324 | 2011. november 4. 15:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia McFroszt érdekelne hogy hogyan csináltad a hajlakkos koptatást üdv Gyula. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 420323 | 2011. november 4. 15:02 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Az az igazi, én is inkább a szabadkezes fújás mellett állok. 0.2-es pisztollyal ? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
joozsyka | Adatlap | 420322 | 2011. november 4. 14:52 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Köszönöm még egyszer! Az átmenetek szabad kézzel készültek, a blue tack és társaik nem igazán jöttek be. |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |