<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
glitter | Adatlap | 421993 | 2012. március 5. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen Lacus és ANT! Amúgyis szűkösen vagyunk a kedvesemmel, úgyhogy lesz lakás-csere...:))) Lacus: kapható már az új könyved a Replicában? Előzmény: (421991) ANT 2012. március 5. 18:56 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421992 | 2012. március 5. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...:)) szerintem ide a "Dicsőségre ítélve" szövegem jobban passzol: "Lángfüggöny,vérözön, lánctalpak sikolya, feltépett,sebzett föld, pusztító szimfónia, ... ördögi lecke, sokezer éve, a Történelem a legyőzöttek bűne, nemzedékekről nemzedékre, Élet helyett dicsőségre ítélve..." nem akarom az egészet beírni, ez a topic végülis nem erről szól... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421991 | 2012. március 5. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Köszi a tippet, ebay-t eddig nem is néztem. glitter: nagyon szép, csak így tovább! Végül majd úgyis csak a szoba falai szabnak határt a munkádnak!:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 421990 | 2012. március 5. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fotózzál csak, ne fogd vissza magad :))) Nagyon jó a feeling, és nagyon szép munka, gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 421989 | 2012. március 5. 18:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, ezek nem épen a rock katonái:-) Meg aztán nem is egyre többen lettek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421988 | 2012. március 5. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Felvirradt a nagy nap A rock katonái újra együtt vannak Reggel óta megszállták a várost Amerre nézek rockereket látok Jelvények és zászlók Farmerek, bõrök Felvarrók és láncok Cigivel, sörrel kínálnak meg engem Mindenki várja jöjjön már az este Robbanjon a hang Lángoljon a fény Emelje a kezét aki csak él! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421987 | 2012. március 5. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...újabb páncélgránátosok érkeztek a támadás kiindulási körzetébe...elnézést a sok képért, de megjavították a fényképezőgépemet és örömömben egy rakás fotót csináltam...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 421986 | 2012. március 5. 17:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, 6207, 4 figurával. Dio lesz belőle, ha majd egyszer elkészül. Márc. 8-án listázza ki a makettinfo a harcjárművek közé. Ott lesz több kép is. Örülök, hogy tetszik! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421985 | 2012. március 5. 17:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421984 | 2012. március 5. 17:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez nagyon betyár lett, gratulálok! Ez a Dragon 6207 kit lenne? Én most azt szeretném becserkészni, de úgy tűnik, hogy már nem lehet kapni sehol! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 421983 | 2012. március 5. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421982 | 2012. március 5. 10:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia glitter,akkor mi kölcsönösen tiszteljük egymás alkotásait,mert hasonlóan vélekedem a munkáidról.Na most hogy így megeregettük egymás vállát,jöhetnek a szakmai fogások.A koszolást egy gyermek vízfestékkel csinálom,enyhén nedves ecsettel feloldom,és meg "száraz ecsetelem.Barnát fehérel keverve...üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421981 | 2012. március 5. 10:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem az első pillanattól tetszenek a munkáid, karakteresek, egyéniek, azonnal felismerhetőek és tökéletesen egyetértek a visszajelzéssel kapcsolatban. Fontos és megszívlelendő az építő jellegű kritika és a jóindulatú tanács, jólesik néha némi kis elismerés...:)) a csizmák és a ruhák koszolását te hogy csinálod? Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421980 | 2012. március 5. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves bercsi máskor is"muszáj megszólalnod "ha tetszik,mert fontos a mások vélemény. Köszi szépen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 421979 | 2012. március 4. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép gratulálok. Ez ugye a Kp 1/72 es készlete feljavítva? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bercsi | Adatlap | 421978 | 2012. március 4. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor szeretnék én lenni az első! :-) Eddig csendben figyeltem a munkáidat, de most már muszály megszólalnom! Nagyon tettszik egytől-egyik, jó látni ilyen "minimal concept" vignettákat! Ötletesek, a kivitelezés csillagos ötös! Csak így tovább! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 421977 | 2012. március 4. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421976 | 2012. március 4. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421975 | 2012. március 4. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez ilyen:-))) Ezen a kitten sajnos tulsagosan besotetedett a felulet,mivel nem sima,de nezd meg a KV-1-est az oldalamon az sokkal szebben vissza adja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421974 | 2012. március 4. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Atu,jól sejtettem! :) Nekem még ezt gyakorolnom kell. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421973 | 2012. március 4. 13:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! A vilagos barnara vigyel meg fel sotot arnyalatot is ezzel megtorod az egyszinuseget,mert a sar sem egyszinu. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421972 | 2012. március 4. 12:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! ANT: Igen szivacsos megoldassal keszult a kupuf. McFrost:Az alapszint atmosom erosen felhigitott muveszolaj festekkel,ezek fekete es barna szinek.Szaradas utan humbrol feketevel korbe vonom a kiallo reszeket es ovatosan visszamosom hogy a sarkokban meguljon a festek.Ujabb szaradas utan a fuggoleges feluleteket bepottyezem humbrorral (olaj),ezek a szinek a piros,sarga kek,fekete stb. A lenyeg hogy valtozatos legyen,vissza mosom egy tiszta lapos ecsettel annyira hogy csak vekony halvany csikok maradjanak,ezek adjak az eso csikokat.Ismetelten szarad,majd mig porokkal porolom,mig pigment fixerrel visszamosom,ezek is valtozatos szinek, a sar az alsoreszen szinten mig porok es hintopor kevereke,hozza adva mig pigment fixer es mig acrylic resin.Roviden igy keszitem, | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421971 | 2012. március 4. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! A lánc nagyon természet ellenesen áll, javítani kellene. A koszolást meg így tovább folytatni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 421970 | 2012. március 4. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv.Jó lesz ez.Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.A lánctalpnál arra figyelj,hogy a fölső láncvezető görgőkön felfeküdt a lánc. A tiédnél az első görgőnél a levegőben lóg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421969 | 2012. március 4. 07:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Elöl és a sárhányókon a vízszintes felület porozása nagyon jó lett, ilyesmit kellene csinálni a "felsőbb szinteken" is: búvónyílások környéke, toronytető. Megnéztem az "Elefant a bocage-ban" c. cikkedet, ott tökéletes kopásokat, rozsdafoltokat csináltál (4. és 6. képen látszik a legjobban). Azokat kéne itt is megismételni. Esetleg a függőleges felületeken néhol lehetne világosabb esővíz megfolyásokat is felvinni. Szerintem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421968 | 2012. március 4. 07:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló atu! Gratulálok, szép lett! A kipufogó végein a rozsda különösen jó! A lepattogzás a szivacsos technikával készült? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
boomsly | Adatlap | 421967 | 2012. március 4. 03:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
boomsly | Adatlap | 421966 | 2012. március 4. 03:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözlet az Uraknak! A következő gépezet ügyében kérném a tanácsokat. Szeretnék, egy alapvetően koszos és harc koptatta járművet kidolgozni, de most elfogyott az ihlet. Néhol túl soknak érzem a koszolást és ugyanakkor kevésnek a festés koptatását. Szeretném harmóniába hozni a kettőt. Várom észrevételeiket! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
laposalátét | Adatlap | 421965 | 2012. március 3. 22:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia,Atu!Nagyon tuti a gép!A koszolásra kíváncsi lennék én is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421964 | 2012. március 3. 21:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Atu! Professzionális! Hogyan hajtottad végre a koszolást? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421963 | 2012. március 3. 21:11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia atu71,klasszul néz ki ,jó a koptatás is,gratulálok... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
zoli1989 | Adatlap | 421961 | 2012. március 3. 19:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421960 | 2012. március 3. 19:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 421959 | 2012. március 3. 15:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csabbee | Adatlap | 421958 | 2012. március 3. 12:05 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Igen, a Prowler projektet sajnos fel kellett függesztenem mert egy kisebb(?) lakás átrendezésnél sajnos baleset érte.Majd ha elég erőt gyűjtök hozzá neki állok a renoválására,csak voltak(vannak) fontosabb teendőim is. Üdv mindenkinek! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 421957 | 2012. március 3. 11:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Csabee! Tényleg annó te elkövettél egy Prowlert! Mi lett? Hogy áll? Képek? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
emerson | Adatlap | 421956 | 2012. március 3. 11:04 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia csabbee! Hogy áll a Prowler? Raksz fel róla képeket,mert nagyon érdekelne. Előre is köszi! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
magyaralba | Adatlap | 421955 | 2012. március 3. 09:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gyurci | Adatlap | 421954 | 2012. március 3. 08:42 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
SZia Csabbee.Klassz lett. Juteszembe,hogy áll az EA6b?Amit itt megmutattál egyszer?nagyon kíváncsi vagyok rá. Üdv :Gyurci | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
csabbee | Adatlap | 421953 | 2012. március 3. 07:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Én papírból csináltam meg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 421952 | 2012. március 3. 06:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BalEee | Adatlap | 421951 | 2012. március 3. 00:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! 1/48 F-16-ot építek és a beömlőt el szeretném takarni. Tudna valaki segíteni hogyan csinálhatnám meg a takaró ponyvát? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sennás | Adatlap | 421950 | 2012. március 2. 14:15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hajrá!Ny.t-ről nehéz lesz mindig elkérni majd a fgépet:( Kíváncsi vagyok-leszek hogy haladsz. RF nékem jobban tetszik de hajrá! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hobbista | Adatlap | 421949 | 2012. március 2. 13:44 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ritka alkalom, hogy el tudtam kérni apámtól a fényképező gépet, de ígérem, igyekszek gyakrabban szert tenni rá. Jelenleg a hajtómű beömlő nyílását formázom tejfölös pohárból-nem olyan nehéz, mint gondoltam, pedig idom van benne bőven, csak oda kell figyelni. Alább a harmadik képen látszik, hogy a futómű-aknák ajtajait már pótoltam. Eddig ez volt a legnehezebb és legidőigényesebb művelet. Azt még hozzá kell tennem, hogy mindez egy költözési folyamat közben történik, a vele járó hivatalos ügyintézéssel együtt! Mindenesetre folyt. köv. Ajánlom minden Phantom-fan figyelmébe! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 421948 | 2012. március 2. 10:41 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló ANT.Én is áttúrtam az anyagomat és igazad van lehet ilyen is meg olyan is.:-) Szerintem akkor maradjon így. Az összhatás így is jó.Nekem a Te maketted így is referenciaanyagként szerepel az építésemben.:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 421947 | 2012. március 2. 06:00 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Nekem is a J jutott eszembe a sok szép színes festés miatt... Már begyűjtöttem egy csomó roncsot felújítani... üdv | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
silent8 | Adatlap | 421946 | 2012. március 1. 22:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Hobbista! Rakjál fel még képeket az építésről. Kíváncsi vagyok hogyan sikerül! Nagy kedvencem a phantom. Egy kis átalakítással akár J-t is építhetsz belőle, mondjuk Brit színekben. Csak ügyesen! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421945 | 2012. március 1. 21:52 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Na, ez az! Dolgozik, csak titkolja!:-) (Egyébként hasonló súlycsoportban nekem egy Panzer I-re fáj a fogam. Igaz, hogy ami itthon dobozban van, azzal kb. a következő 3 évre lesz elfoglaltságom, de ezt azért beszerzem még.) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421944 | 2012. március 1. 21:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért ez így nem igaz, ugyanis közben is dolgozgattam :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421943 | 2012. március 1. 21:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv, urak! Akkor szép sorban: gaben21: esetleg van erről valami forrás infód? Mert én áttúrtam itthon a .pdf-eket, és találtam ilyet is, olyat is. Az elsőn akár lehetne a jármű alapszíne is a kötélnek az a része, a másodikon meg pl. teljesen fekete az egész vontatókötél. Az a legnagyobb gond, hogy a fekete-fehér képekről baromi nehéz a színeket megállapítani. Másrészt most már átfesteni se lenne egyszerű a kötelet, mivel fel van ragasztva az oldalsó kampókra. A "lefestem, ahol hozzáférek" verziót meg nem akarom erőltetni. atyitibi: köszi szépen. Ez a sebesültszállító diód (is) nagyon tetszik, a figurákat, egyenruhákat nagyon szépen megcsináltad. McFrost: köszi neked is. Te meg csak gyűjtsed, csináljad a járműveket! A Tiger óta csak pihensz a páncélos témakörben!:-) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |