<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Freddy | Adatlap | 422015 | 2012. március 6. 14:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422014 | 2012. március 6. 13:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Tibi! Tényleg elég sok mindent levadásztam, meg persze rakosgatok is össze figurákat. 72-ben az arcok nagyon gagyik főleg a Rewell és Italeri készleteknél.Szerencsére az a pár sorozat, amit a Dragon kiadott 72-ben nagyon sok pótfejet, sisakot, fegyvert, felszerelést tartalmaz, lehet velük variálni. Amit gyűjtögetek még, az főleg hétköznapi, tehát nem harcoló pózokban levő figurák,például most a kinti ismerősöm talán levadászta az ebay-en ezt a Preiser cuccot, üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 422013 | 2012. március 6. 12:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia,ez is és a tegnapi is nagyon tetszik.Nézegetve a képeket azon gondolkodtam hogy te már egy igazi 1.72-tö figura szakértő lehetsz.Van még olyan készlet amit még szívesen megszereznél és még nem volt meg neked?Na persze olyanra gondolok amit ebbe az őszi tájba beletudnál képzelni..üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422012 | 2012. március 6. 11:23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm mindenkinek az ötleteket! Éjszaka kísérletezgettem ezzel-azzal és végül a damilszálra felragasztgatott instant kávészemek mellett döntöttem, ez a gazda nem szereti a világos szőlőt...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zolko | Adatlap | 422011 | 2012. március 6. 09:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen, aztán a festése még egy külön "öröm"... Zolko | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 422010 | 2012. március 6. 07:34 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rengeteg van hátra, eddig a dobozból csak 3 zacskónyi öntőkeretet vettem ki, ezekkel dolgozok. Üdv.: Elliot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zolko | Adatlap | 422009 | 2012. március 6. 07:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Alakulgat a "kicsike", de azért van még bőven hátra belőle... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 422008 | 2012. március 6. 07:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
realhobbo | Adatlap | 422007 | 2012. március 5. 21:24 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter...és a horgászboltokban kapható sörétólom?rengeteg méretben van...biztos találsz olyat is ami neked megfelelő! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422006 | 2012. március 5. 20:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
persze, köszönettel! váltsunk mailt - glitter86@t-online.hu - üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
punyam97 | Adatlap | 422005 | 2012. március 5. 20:36 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én most egy titkos projecten dolgozom.nagyon ritka harckcsoi elvileg fiktív,azért titkos mert és szeretném megépíteni elösözr :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 422004 | 2012. március 5. 20:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mákszem ? jól nézne pár böngésző katona , | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 422003 | 2012. március 5. 20:12 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rézfonatból csinálhatsz fürtöt, kibontva a szálakat és megvágva eltérő hosszban. Szőlőnek tudok küldeni gyöngyöt (japán gyöngy), üvegből van, elég pici. (ha elfogadod) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 422002 | 2012. március 5. 19:51 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt majd faragok! :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 422001 | 2012. március 5. 19:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kiborítottad? És miből csinálsz akkor ribizlit:?:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 422000 | 2012. március 5. 19:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hoppá, igazad van! 1/35 volt a fejemben! :) Viszont az előbb bontottam egy másikat, abban harmad ekkorák vagy még kisebbek voltak! Okosan azt kiborítottam a kukába, mondván az kicsi... Az kb. gríz méretű volt. Viszont 35-ben kipróbálom azzal ami a fotón van! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421999 | 2012. március 5. 19:37 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
aranyos vagy, köszi, sajna ezek biztosan nagyok lennének, gondolj bele, 1/72-ben egy figura 23-24 mm, ide valami nagyon-nagyon pici gömbök kellenének...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 421998 | 2012. március 5. 19:32 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Glitter! Nekem van egy ötletem a szőlőidre! A Kalcium (magnézium) sandoz dobozának a tetejét ha felvágod, apró, különböző méretű, műanyag golyócskák vannak benne! Ha azt valahogy fel tudod ragasztani vékony drótra esetleg... Csak egy ötlet ami hirtelen eszembe jutott! :) Minden esetre kíváncsian várom az eredményt akárhogy is készül el! gabes | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421997 | 2012. március 5. 19:30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi,hétvégén ráveszem a drágámat, hogy készítsen grízt!...:)))ha túl nagyok lesznek a grízgömbök, legfeljebb megesszük...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421996 | 2012. március 5. 19:25 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez egy jó ötlet! Pl: egy szál ecsetszőr egyik végét fa ragasztóval bekenni, majd előre pirított grízbe mártogatni. Így a gríz nem puffad fel a nedvességtől és még gömb alakú is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421995 | 2012. március 5. 19:20 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
azt találtam ki, hogy a meglévő "kacsokra" valamifajta szőlőfürtöket kellene ragasztani, de még nem jöttem rá, miből és hogyan lehetne legyártani őket...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421994 | 2012. március 5. 19:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most meg is hallgattam! Nem ismertem, mert igazából A rock katonái és az Ítéletnap az etalon! De nem rossz és találó valóban! A víz és a fű nagyon kellemes, szőlőt javítottad már? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421993 | 2012. március 5. 19:08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen Lacus és ANT! Amúgyis szűkösen vagyunk a kedvesemmel, úgyhogy lesz lakás-csere...:))) Lacus: kapható már az új könyved a Replicában? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421992 | 2012. március 5. 19:01 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...:)) szerintem ide a "Dicsőségre ítélve" szövegem jobban passzol: "Lángfüggöny,vérözön, lánctalpak sikolya, feltépett,sebzett föld, pusztító szimfónia, ... ördögi lecke, sokezer éve, a Történelem a legyőzöttek bűne, nemzedékekről nemzedékre, Élet helyett dicsőségre ítélve..." nem akarom az egészet beírni, ez a topic végülis nem erről szól... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421991 | 2012. március 5. 18:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Köszi a tippet, ebay-t eddig nem is néztem. glitter: nagyon szép, csak így tovább! Végül majd úgyis csak a szoba falai szabnak határt a munkádnak!:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 421990 | 2012. március 5. 18:39 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fotózzál csak, ne fogd vissza magad :))) Nagyon jó a feeling, és nagyon szép munka, gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 421989 | 2012. március 5. 18:26 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, ezek nem épen a rock katonái:-) Meg aztán nem is egyre többen lettek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421988 | 2012. március 5. 18:14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Felvirradt a nagy nap A rock katonái újra együtt vannak Reggel óta megszállták a várost Amerre nézek rockereket látok Jelvények és zászlók Farmerek, bõrök Felvarrók és láncok Cigivel, sörrel kínálnak meg engem Mindenki várja jöjjön már az este Robbanjon a hang Lángoljon a fény Emelje a kezét aki csak él! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421987 | 2012. március 5. 18:07 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...újabb páncélgránátosok érkeztek a támadás kiindulási körzetébe...elnézést a sok képért, de megjavították a fényképezőgépemet és örömömben egy rakás fotót csináltam...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 421986 | 2012. március 5. 17:53 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Igen, 6207, 4 figurával. Dio lesz belőle, ha majd egyszer elkészül. Márc. 8-án listázza ki a makettinfo a harcjárművek közé. Ott lesz több kép is. Örülök, hogy tetszik! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421985 | 2012. március 5. 17:48 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421984 | 2012. március 5. 17:45 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Ez nagyon betyár lett, gratulálok! Ez a Dragon 6207 kit lenne? Én most azt szeretném becserkészni, de úgy tűnik, hogy már nem lehet kapni sehol! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
pigasos78 | Adatlap | 421983 | 2012. március 5. 13:38 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421982 | 2012. március 5. 10:49 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia glitter,akkor mi kölcsönösen tiszteljük egymás alkotásait,mert hasonlóan vélekedem a munkáidról.Na most hogy így megeregettük egymás vállát,jöhetnek a szakmai fogások.A koszolást egy gyermek vízfestékkel csinálom,enyhén nedves ecsettel feloldom,és meg "száraz ecsetelem.Barnát fehérel keverve...üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421981 | 2012. március 5. 10:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nekem az első pillanattól tetszenek a munkáid, karakteresek, egyéniek, azonnal felismerhetőek és tökéletesen egyetértek a visszajelzéssel kapcsolatban. Fontos és megszívlelendő az építő jellegű kritika és a jóindulatú tanács, jólesik néha némi kis elismerés...:)) a csizmák és a ruhák koszolását te hogy csinálod? Üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421980 | 2012. március 5. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kedves bercsi máskor is"muszáj megszólalnod "ha tetszik,mert fontos a mások vélemény. Köszi szépen. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lucky13 | Adatlap | 421979 | 2012. március 4. 22:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Nagyon szép gratulálok. Ez ugye a Kp 1/72 es készlete feljavítva? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bercsi | Adatlap | 421978 | 2012. március 4. 20:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Akkor szeretnék én lenni az első! :-) Eddig csendben figyeltem a munkáidat, de most már muszály megszólalnom! Nagyon tettszik egytől-egyik, jó látni ilyen "minimal concept" vignettákat! Ötletesek, a kivitelezés csillagos ötös! Csak így tovább! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Gaben86 | Adatlap | 421977 | 2012. március 4. 19:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 421976 | 2012. március 4. 19:55 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421975 | 2012. március 4. 13:59 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez ilyen:-))) Ezen a kitten sajnos tulsagosan besotetedett a felulet,mivel nem sima,de nezd meg a KV-1-est az oldalamon az sokkal szebben vissza adja. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421974 | 2012. március 4. 13:18 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Atu,jól sejtettem! :) Nekem még ezt gyakorolnom kell. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421973 | 2012. március 4. 13:03 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hello! A vilagos barnara vigyel meg fel sotot arnyalatot is ezzel megtorod az egyszinuseget,mert a sar sem egyszinu. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 421972 | 2012. március 4. 12:58 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! ANT: Igen szivacsos megoldassal keszult a kupuf. McFrost:Az alapszint atmosom erosen felhigitott muveszolaj festekkel,ezek fekete es barna szinek.Szaradas utan humbrol feketevel korbe vonom a kiallo reszeket es ovatosan visszamosom hogy a sarkokban meguljon a festek.Ujabb szaradas utan a fuggoleges feluleteket bepottyezem humbrorral (olaj),ezek a szinek a piros,sarga kek,fekete stb. A lenyeg hogy valtozatos legyen,vissza mosom egy tiszta lapos ecsettel annyira hogy csak vekony halvany csikok maradjanak,ezek adjak az eso csikokat.Ismetelten szarad,majd mig porokkal porolom,mig pigment fixerrel visszamosom,ezek is valtozatos szinek, a sar az alsoreszen szinten mig porok es hintopor kevereke,hozza adva mig pigment fixer es mig acrylic resin.Roviden igy keszitem, | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421971 | 2012. március 4. 10:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! A lánc nagyon természet ellenesen áll, javítani kellene. A koszolást meg így tovább folytatni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gaben21 | Adatlap | 421970 | 2012. március 4. 09:35 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv.Jó lesz ez.Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.A lánctalpnál arra figyelj,hogy a fölső láncvezető görgőkön felfeküdt a lánc. A tiédnél az első görgőnél a levegőben lóg. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421969 | 2012. március 4. 07:56 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdv! Elöl és a sárhányókon a vízszintes felület porozása nagyon jó lett, ilyesmit kellene csinálni a "felsőbb szinteken" is: búvónyílások környéke, toronytető. Megnéztem az "Elefant a bocage-ban" c. cikkedet, ott tökéletes kopásokat, rozsdafoltokat csináltál (4. és 6. képen látszik a legjobban). Azokat kéne itt is megismételni. Esetleg a függőleges felületeken néhol lehetne világosabb esővíz megfolyásokat is felvinni. Szerintem. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421968 | 2012. március 4. 07:10 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló atu! Gratulálok, szép lett! A kipufogó végein a rozsda különösen jó! A lepattogzás a szivacsos technikával készült? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
boomsly | Adatlap | 421967 | 2012. március 4. 03:21 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
boomsly | Adatlap | 421966 | 2012. március 4. 03:13 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Üdvözlet az Uraknak! A következő gépezet ügyében kérném a tanácsokat. Szeretnék, egy alapvetően koszos és harc koptatta járművet kidolgozni, de most elfogyott az ihlet. Néhol túl soknak érzem a koszolást és ugyanakkor kevésnek a festés koptatását. Szeretném harmóniába hozni a kettőt. Várom észrevételeiket! :) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Sziasztok!
Nálam ez a kettő készült most el (illetve a fénykép róluk), két elég távoli szeglete a hobbinak, de hát így megy ez. A siklórepülő 1/72-es, a Balaton gyártmánya, az első világháborús honvédtiszt saját készítés, 1/35-ös. A harmadik képen egy bakával együtt látható, diorámára kerülnek majd.