<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Domokos_Tibor | Adatlap | 422036 | 2012. március 8. 16:33 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 422035 | 2012. március 8. 16:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
kösz srácok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422034 | 2012. március 8. 15:44 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...nagyon szép! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atu71 | Adatlap | 422033 | 2012. március 8. 15:19 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hobbista | Adatlap | 422032 | 2012. március 8. 11:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kösz, pirat! Az antennákat pillanatragasztóval rögzítettem, ez volt az építés eddig legkönnyebb része. Amitől legjobban félek, az a levegőbeömlő-éppen gyártás alatt-, az előtte lévő lapokkal együtt, illetve a kabinüveg, mivel ennek csak az első két része van meg. Persze terveim már vannak. Azért kíváncsi vagyok a Te gépeidre is. Hátha tanulok. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422031 | 2012. március 8. 10:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! ...hát igen, gyakran élek "éjszakai életet"...:))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 422030 | 2012. március 8. 10:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azért az első kép mindent visz! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
tank | Adatlap | 422029 | 2012. március 8. 09:54 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 422028 | 2012. március 8. 09:06 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
higherrr! Az a baj az általad készített kopásokkal (s ez az első két képen remekül látszik), hogy teljesen ötletszerűek, s nem gondoltad át, hogy hol és miként alakulhat ki kopás az adott részen. A másik, hogy ezek az "apró pont" kopások olyanok, mintha jégeső verte volna le ott a festéket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kferro | Adatlap | 422027 | 2012. március 8. 08:53 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Nagyon jól néznek ki ezek a 72-es figurák, szép munka! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Danza | Adatlap | 422026 | 2012. március 8. 07:42 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Glitter! Egyre nagyobb az élet a szőlőskertben! Fantasztikus! De Te sem sokat alszol ahogy látom! :) Gratula! Üdv, Danza | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422025 | 2012. március 8. 01:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
higherrr | Adatlap | 422024 | 2012. március 7. 19:27 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia boomsly! Én is most készültem el a Pz4-el, felteszek pár képet, hátha ihletet ad a koptatáshoz és koszoláshoz (nem mintha ez lenne az etalon...). | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
piratvitorla | Adatlap | 422023 | 2012. március 7. 19:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szia Ügyes vagy. Nálam most leginkább egy roncs SH-2 és egy Roncs F-4E készülget, mindkettő 1/48... jó makettezést Zoli | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 422022 | 2012. március 7. 18:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi! Így már világosabb a helyzet. Azt sejtem nagyjából hogyan működhet, de nagyon nem mélyedtem bele a vasúti kocsik felépítésébe. Ha jól azonosítottam, akkor a függőleges emeltyűk építése most van folyamatban. Ha elkészült rakom fel a képeket. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
hobbista | Adatlap | 422021 | 2012. március 7. 15:21 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Ígéretemhez híven újabb képeket prezentálok. Lehet csámcsogni. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 422020 | 2012. március 7. 09:40 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bocs a zsargonért..:) Tolok egy képet.Ezen ugyan egy személykocsi forgóváz fékszerkezete van, de hasonló a tiédhez. A kép jobb oldalán a 6-os jelzésű a függ emeltyű. Ennek felső furatába illeszkedik a vonórúd amin keresztül jut a fékerő a forgóváz fékszerkezetére, és a kerekekre. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 422019 | 2012. március 7. 07:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tessék...? :-D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
lucky | Adatlap | 422018 | 2012. március 6. 19:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia! Függőleges emeltyűk vannak? A fékháromszögek megvannak az ok, ezek vízszintesen állnak,a háromszög csúcsával a tengely felé. A függ emeltyű a háromszög csúcsától indul, és a fékösszekötő rúddal van kapcsoltban.Az emeltyű középen van függesztve ( itt) a forgóváz kerethez. Eddig szakmailag ok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422017 | 2012. március 6. 16:11 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nekem is van náluk kábé egy éve függő rendelésem... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
szezsolt | Adatlap | 422016 | 2012. március 6. 15:09 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PREISER figurákat (1/72) lehet kapni a vasutmodell.com/-on az Attila úton is(Bp I.ker.) Hogy megérkezik-e az már más kérdés. Volt ami egy hét alatt megérkezett, volt ami három hét alatt és van olyan amire több, mint egy éve várok, de ez a Preiser miatt van így. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Freddy | Adatlap | 422015 | 2012. március 6. 14:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sziasztok! Nálam ez a kettő készült most el (illetve a fénykép róluk), két elég távoli szeglete a hobbinak, de hát így megy ez. A siklórepülő 1/72-es, a Balaton gyártmánya, az első világháborús honvédtiszt saját készítés, 1/35-ös. A harmadik képen egy bakával együtt látható, diorámára kerülnek majd. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422014 | 2012. március 6. 13:55 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszi Tibi! Tényleg elég sok mindent levadásztam, meg persze rakosgatok is össze figurákat. 72-ben az arcok nagyon gagyik főleg a Rewell és Italeri készleteknél.Szerencsére az a pár sorozat, amit a Dragon kiadott 72-ben nagyon sok pótfejet, sisakot, fegyvert, felszerelést tartalmaz, lehet velük variálni. Amit gyűjtögetek még, az főleg hétköznapi, tehát nem harcoló pózokban levő figurák,például most a kinti ismerősöm talán levadászta az ebay-en ezt a Preiser cuccot, üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atyitibi | Adatlap | 422013 | 2012. március 6. 12:03 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia,ez is és a tegnapi is nagyon tetszik.Nézegetve a képeket azon gondolkodtam hogy te már egy igazi 1.72-tö figura szakértő lehetsz.Van még olyan készlet amit még szívesen megszereznél és még nem volt meg neked?Na persze olyanra gondolok amit ebbe az őszi tájba beletudnál képzelni..üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422012 | 2012. március 6. 11:23 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm mindenkinek az ötleteket! Éjszaka kísérletezgettem ezzel-azzal és végül a damilszálra felragasztgatott instant kávészemek mellett döntöttem, ez a gazda nem szereti a világos szőlőt...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zolko | Adatlap | 422011 | 2012. március 6. 09:10 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát igen, aztán a festése még egy külön "öröm"... Zolko | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 422010 | 2012. március 6. 07:34 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rengeteg van hátra, eddig a dobozból csak 3 zacskónyi öntőkeretet vettem ki, ezekkel dolgozok. Üdv.: Elliot | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zolko | Adatlap | 422009 | 2012. március 6. 07:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Alakulgat a "kicsike", de azért van még bőven hátra belőle... :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elliot | Adatlap | 422008 | 2012. március 6. 07:18 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
realhobbo | Adatlap | 422007 | 2012. március 5. 21:24 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter...és a horgászboltokban kapható sörétólom?rengeteg méretben van...biztos találsz olyat is ami neked megfelelő! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 422006 | 2012. március 5. 20:38 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
persze, köszönettel! váltsunk mailt - glitter86@t-online.hu - üdv. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
punyam97 | Adatlap | 422005 | 2012. március 5. 20:36 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Én most egy titkos projecten dolgozom.nagyon ritka harckcsoi elvileg fiktív,azért titkos mert és szeretném megépíteni elösözr :D | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
migi | Adatlap | 422004 | 2012. március 5. 20:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Mákszem ? jól nézne pár böngésző katona , | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
juge75 | Adatlap | 422003 | 2012. március 5. 20:12 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Rézfonatból csinálhatsz fürtöt, kibontva a szálakat és megvágva eltérő hosszban. Szőlőnek tudok küldeni gyöngyöt (japán gyöngy), üvegből van, elég pici. (ha elfogadod) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 422002 | 2012. március 5. 19:51 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Azt majd faragok! :)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 422001 | 2012. március 5. 19:49 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kiborítottad? És miből csinálsz akkor ribizlit:?:-))) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 422000 | 2012. március 5. 19:45 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hoppá, igazad van! 1/35 volt a fejemben! :) Viszont az előbb bontottam egy másikat, abban harmad ekkorák vagy még kisebbek voltak! Okosan azt kiborítottam a kukába, mondván az kicsi... Az kb. gríz méretű volt. Viszont 35-ben kipróbálom azzal ami a fotón van! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421999 | 2012. március 5. 19:37 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
aranyos vagy, köszi, sajna ezek biztosan nagyok lennének, gondolj bele, 1/72-ben egy figura 23-24 mm, ide valami nagyon-nagyon pici gömbök kellenének...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
gabes | Adatlap | 421998 | 2012. március 5. 19:32 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Szia Glitter! Nekem van egy ötletem a szőlőidre! A Kalcium (magnézium) sandoz dobozának a tetejét ha felvágod, apró, különböző méretű, műanyag golyócskák vannak benne! Ha azt valahogy fel tudod ragasztani vékony drótra esetleg... Csak egy ötlet ami hirtelen eszembe jutott! :) Minden esetre kíváncsian várom az eredményt akárhogy is készül el! gabes | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421997 | 2012. március 5. 19:30 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
köszi,hétvégén ráveszem a drágámat, hogy készítsen grízt!...:)))ha túl nagyok lesznek a grízgömbök, legfeljebb megesszük...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421996 | 2012. március 5. 19:25 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ez egy jó ötlet! Pl: egy szál ecsetszőr egyik végét fa ragasztóval bekenni, majd előre pirított grízbe mártogatni. Így a gríz nem puffad fel a nedvességtől és még gömb alakú is. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421995 | 2012. március 5. 19:20 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
azt találtam ki, hogy a meglévő "kacsokra" valamifajta szőlőfürtöket kellene ragasztani, de még nem jöttem rá, miből és hogyan lehetne legyártani őket...:)) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421994 | 2012. március 5. 19:13 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Most meg is hallgattam! Nem ismertem, mert igazából A rock katonái és az Ítéletnap az etalon! De nem rossz és találó valóban! A víz és a fű nagyon kellemes, szőlőt javítottad már? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421993 | 2012. március 5. 19:08 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Köszönöm szépen Lacus és ANT! Amúgyis szűkösen vagyunk a kedvesemmel, úgyhogy lesz lakás-csere...:))) Lacus: kapható már az új könyved a Replicában? | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421992 | 2012. március 5. 19:01 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...:)) szerintem ide a "Dicsőségre ítélve" szövegem jobban passzol: "Lángfüggöny,vérözön, lánctalpak sikolya, feltépett,sebzett föld, pusztító szimfónia, ... ördögi lecke, sokezer éve, a Történelem a legyőzöttek bűne, nemzedékekről nemzedékre, Élet helyett dicsőségre ítélve..." nem akarom az egészet beírni, ez a topic végülis nem erről szól... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ANT | Adatlap | 421991 | 2012. március 5. 18:56 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Helló! Köszi a tippet, ebay-t eddig nem is néztem. glitter: nagyon szép, csak így tovább! Végül majd úgyis csak a szoba falai szabnak határt a munkádnak!:-) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Lacus78 | Adatlap | 421990 | 2012. március 5. 18:39 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Fotózzál csak, ne fogd vissza magad :))) Nagyon jó a feeling, és nagyon szép munka, gratulálok! | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
BaTTka1 | Adatlap | 421989 | 2012. március 5. 18:26 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hát, ezek nem épen a rock katonái:-) Meg aztán nem is egyre többen lettek... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
McFrost | Adatlap | 421988 | 2012. március 5. 18:14 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Felvirradt a nagy nap A rock katonái újra együtt vannak Reggel óta megszállták a várost Amerre nézek rockereket látok Jelvények és zászlók Farmerek, bõrök Felvarrók és láncok Cigivel, sörrel kínálnak meg engem Mindenki várja jöjjön már az este Robbanjon a hang Lángoljon a fény Emelje a kezét aki csak él! :) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
glitter | Adatlap | 421987 | 2012. március 5. 18:07 | ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
...újabb páncélgránátosok érkeztek a támadás kiindulási körzetébe...elnézést a sok képért, de megjavították a fényképezőgépemet és örömömben egy rakás fotót csináltam...:))) |
<<< Vissza | Tovább >>> |
1., | 2., | 3., | 4., | 5., | 6., | 7., | 8., | 9., | 10., | 11., | 12., | 13., | 14., | 15., | 16., | 17., | 18., | 19., | 20., |
Nagyon tetszik gratula hozzá